kritikos4 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλησπέρα Ότι λέει ο τίτλος φίλοι Ψάχνω κινητό με καλή κάμερα γύρω στα 250 και dual Επίσης καλή μπαταρία ~ μνήμη rom ~ 800άρα μπάντα επιθυμητά Επίσης θα ήθελα να αποφύγω doogee ~ ulefone και συναφείς μάρκες Αγορά είτε από εδώ είτε από Κίνα (μια μικρή προτίμηση απο εδώ ~ μεγάλος άνθρωπος γαρ) Root ~ custom κτλ δεν ενδιαφέρουν Εγώ του πρότεινα το HUAWEI P9 dual από εδώ που έχει κάπου 240 και νομίζω θα τον καλύψει όσον αφορά την κάμερα Τι άλλο παίζει σε αυτά τα λεφτά ? Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Τα υπόλοιπα δεν....;;;;; Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει τα letv δεν είχαν, τουλάχιστον οι official ROM, γιατί οι multilanguage Roms που στέλνουν τα κινεζομαγαζα έχουν συνήθως θέματα. Τα Xiaomi, για όσα έχουν global Roms κάποιες έχουν ελληνικά. Για το Zuk θα σε γελάσω, αλλά οι πιο πολλοί το παίρνουν για αλλαγές ρομ. Ίσως να κοιτάξεις τα νήματα των εν λόγω κινητών, θα σε βοηθούσε να αποφασίσεις. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μια χαρά πρόταση του έκανες. To p9 lite εννοείς. Το 2/16 έχει 200 στα σκρουτζομαγαζα και 269 στις αλυσίδες. Κατά καιρούς έχει πάει και κάτω από 200€. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 redmi note 3 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169785-xiaomi-redmi-note-3-grey-dual-sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 redmi note 3 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169785-xiaomi-redmi-note-3-grey-dual-sim Σε βραδινή φώτο που το έχω συγκρίνει, έχει καλύτερη το p9 lite. Χωρίς πειραγμένες ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Με το που το ανοίξεις,κάνεις update σε global stable 8.1.1.0 και είσαι κομπλέ με ελληνικά και δεν ασχολείσαι με αλλαγές ρομ κτλ. (για τα κινητά της infoquest εννοείται) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Το xiaomi το έχω εγώ , οπότε έχω ιδία εμπειρία. Άριστο σε όλα του εκτός της κάμερας Πολύ μέτρια. Με καλό φωτισμό σχετικά καλές, το βράδυ χάλια Έχω δοκιμάσει ότι εφαρμογή υπάρχει Υπάρχει αυτό στα 236 https://www.skroutz.gr/s/9304030/Huawei-P9-Lite-3GB-Dual-16GB.html Κάτι άλλο κάνεις? Από Κίνα κάποιο Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Νομίζω ότι οποιο και να πάρεις θα είσαι οκ. Τελευταια επιλογή θα έβαζα το tiger. Εγώ αν με ρωτούσες αυτή τη στιγμή ποιο θα επερνα, θα σου έλεγα το ulefone u008 pro που παίζει με κουπόνι στο Banggood στα 67€(δεν θυμάμαι τώρα να σου πω το κουπόνι ποιο είναι, αλλά νομίζω θα είναι εύκολο να το βρείς). Επειδή έχω εμπειρία από το ulefone u007, νομίζω θα αξίζει ειδικά στα λεφτά αυτά. Απλά λογικά, η υποστήριξη που θα έχει σε updates δεν θα είναι τόσο καλή όσο του Xiaomi και δεν έχει και fingerprint αν σε ενδιαφέρει. Οπότε για εμένα, αν θες κάτι φθηνό και καλό τότε u008, αν θες να έχεις υποστήριξη σε software updates Xiaomi ( αν έχεις wind, το Xiaomi δεν υποστηρίζει την 800αρα μπάντα) Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk το 4a εχει global-international εκδοση που υποστηρθζει 800mhz ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 καλησπέρα στο forum είμαι κάτοχος του s7 edge και σκέφτομαι για αλλαγή να πάω στο one plus 3 καθαρά για αλλαγή . . . αξίζει άραγε η μετάβαση?κι αν ναι έχω πλήρη κάλυψη σε εγγύηση . . . ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mod007 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 με παραγγελια απο vickmall αν ζητησω να το κανουν root και να εχει ελληνικα θα μπορουσε να ειναι κομπλε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Απο τη στιγμη που εχεις το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει πως θα μπορουσε να αξιζει η μεταβαση? Αν θελεις κατι για αλλαγη μπορεις να παρεις οποιο κινητο θες και σιγουρα το 1+3T ειναι απο τα καλύτερα που κυλοφορουν οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdet Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Θα μπορούσε, αλλά για ποιο κινητό λες;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Τι ακριβως δε σου αρεσει στο s7 edge και θελεις να το αλλαξεις με το 1+3; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Αν το κανεις μονο για αλλαγη οκ.... Εγω ειχα το S7 το αλλαξα με το ΟΡ3 και το ξαναλλαξα μετα παλι με το S7... Πολυ καλο το ΟΡ3,ταχυτατο,και πιστευω οτι με την Nougat θα ειναι ακομα καλθτερο,αλλα ως εκει... Απο την αλλη το S7 ειχε καλυτερη οθονη,καλυτερη καμερα,σε εμενα βαριες εφαρμογες και παιχνιδια τα ανοιγε πιο γρηγορα το S7,κατι που μου ειχε κανει εντυπωση μιας και τα ειχα διπλα διπλα...και φυσικα η αδιαβροχοποιηση που για μενα ειναι must... Παντος για αλλαγη ειναι η καλυτερη συσκευη,αλλα το S7 κερδιζει στα σημεια για μενα.... ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβως δε σου αρεσει στο s7 edge και θελεις να το αλλαξεις με το 1+3; Πιστευω οτι το γραφει...απλα για αλλαγη και οχι οτι δεν τον καλυπτε σε κατι το S7 edge.... Ομως το καλοκαιρι θα βγει το καινουργιο ΟΡ που πρακτικα σημαινει οτι θα εισαι 2 συσκευες πισω...Γιατι δεν περιμενεις το καλοκαιρι να βγει το καινουργιο,η καλυτερα να προτιμησεις το 3Τ απο το 3.... Edited January 17, 2017 by jimlost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 καθαρά για αλλαγή το αλλάζω και όχι για κάτι το οποίο δεν με καλύπτει . . . αν θα το άλλαζα θα το άλλαζα για την ταχύτητα . . . να δω διάφορες . . . αν και νομίζω ότι τέτοια ομορφιά δεν πρόκειται να την βρω στο oneplus 3 . . . νομίζω ότι το s7 είναι ότι καλύτερο . . . απλά και το oneplus πιστεύω ότι σκοτώνει . . . ίσως το πάρω και μετά πάρω πάλι s7 . . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 http://willmyphonework.net ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Όπως λέει το θέμα: Μεγάλη αυτονομία σε απλό κινητό; FlameFox Simple1 ή άλλο; απλό κινητό με την 1800αρα μπαταρία. Εντυπώσεις αν το έχει κάποιος. http://www.flamefox.eu/cz-en/products-catalog/featurephones-eshop/flamefox-simple1 Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Πολύ χρήσιμο τηλέφωνο για ηλικιωμένους με Αλτσχάιμερ που ξεχνούν να φορτίσουν το κινητό τους κάθε βράδυ πριν πάνε για ύπνο και αφού έχουν βγάλει τη μασέλα τους στο μπάνιο. Για τους υπόλοιπους μάλλον άχρηστο. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Έχω το s7 edge από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίες του. Γράφω αρχικά ότι και για μένα το ποιο πλήρες τηλέφωνο είναι το s7 edge! Τους τελευταίους μήνες έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετές συσκευές, που τις είχα ταυτόχρονα με το s7 edge. Μια από αυτές ήταν η κινέζικη έκδοση του oneplus 3. Φοβερό τηλέφωνο. Ποιο γρήγορο από το s7 edge στην δική μου χρήση που μισώ τα παιχνίδια. Δεν πίστευα με τίποτα ότι η μπαταρία (από τα σημαντικά κριτήρια για μένα) των 3000 μιλιαμπερ θα είναι στην χειρότερη περίπτωση ίσης διάρκειας με του s7 edge. Το έδωσα για να πάρω το 3Τ. Η τιμές αγγελιών δεν μου επέτρεψαν να το πάρω άμεσα όπως ήθελα. Το παράγγειλα από το επίσημο Site και μέσα στην εβδομάδα θα το έχω. Κλείνω λέγοντας σου ότι είναι ένα απίστευτα γρήγορο smartphone. Δεν είναι s7 edge στο σύνολο αλλά είναι απίστευτα γρήγορο με φλατ οθόνη, τέλεια μπαταρία, και μεταλλική κατασκευή που μου άρεσαν. kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλημέρα, θέλω μια βοήθεια στην επιλογή κινητού. Είμαι μεταξύ Samsung J7 2016, A5 2016 & Xiaomi Redmi note 3. Ποιό απο τα 3 θεωρείτε καλύτερο απο προσωπική εμπειρία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ότι λέει ο τίτλος, με έμφαση στην ποιότητα της φωτογραφίας. Εσείς τι λέτε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Πέρα απο την κατηγορία των ηλικιωμένων, υπάρχουν κι αλλες κατηγορίες που είναι χρήσιμο. Ειδικά με πάχος 15mm που δεν είναι μπαούλο. Το ιδανικό για μένα να έβγαζε η Νοκια ενα τέτοιο. Έχει και ελληνικά κανονικά. Έχω ανοιξει σχετικό θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446563 Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafman307 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλό θα ήταν να μας αναφέρεις και το budget που θέλεις να δώσεις, διότι οι τιμές των κινητών που αναφέρεις διαφέρουν. η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό στην δική σου κρίση, αλλά σαν χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής και VFM ο νικητής στα άνω κινητά είναι ένας: Xiaomi Redmi note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλό θα ήταν να μας αναφέρεις και το budget που θέλεις να δώσεις, διότι οι τιμές των κινητών που αναφέρεις διαφέρουν. η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό στην δική σου κρίση, αλλά σαν χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής και VFM ο νικητής στα άνω κινητά είναι ένας: Xiaomi Redmi note 3 Το budget φτάνει μέχρι τα 300euro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Letv Εχειαρξετα θεματα σαν λογισμικό αλλα σαν φωτο είναι καλύτερο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts