Jump to content

zafman307

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zafman307

  • Ημ. Γέννησης 12/03/1980

zafman307's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημέρα φίλε μου.: " Με ενδιαφερει παρα πολυ η κάμερα,μπροστινη και κανονικη,η μεγαλη και ευκρινεστατη οθονη αλλα και η αυτονομια " Ειναι σαν να μου περιέγραψες το XZ Premium, ακριβώς όμως!! Τι άλλο περιμένεις? να πάρεις γνώμες για τα αλλα δύο κινητά? προσωπικά πιστέυω ότι, Οτι και αν πάρεις πάνω απο 550+ απλά θα κάνει τα πάντα, οπότε ολα είναι θέμα γούστου. Όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι για φέτος η καλύτερη συσκευή είναι το XZ Premium καθώς υπερέχει ξεκάθαρα σε όλα τα σημεία απο αυτά που προανέφερες. ότι και αν επιλέξεις πάντως καλές αγορές.
  2. χμμ κοπέλα εε? κάτσε να σκεφτώ.. θέλει απλό τηλ. αλλά όχι πολύ απλό πολύ όμορφο αλλά όχι ογκόδες μουράτο αλλά όχι βλεφαρομαγνήτη καλή μπροστινή κάμερα για Selfie duckface κτλπ ωραίο χρώμα αλλά αν πέφτει (που θα πέφτει συχνά) να μην χαλάει και να αντέχει η συσκευή. φθηνό αλλά μην μας περάσουν και για μπίτη να δουλέυει απροβλημάτιστα και να είναι friendly user. ουφ κουράστηκα. έχω και άλλα να πώ αλλα θα με βρίσουν :lol: δύσκολη επιλογή και η δική μου πρόταση είναι: 1) Sony Xperia M5 (16GB) 2) Xiaomi Redmi 3s 3) Samsung Galaxy A5 2016 (16GB) 4) HTC One A9 (16GB) οι τιμές διαφέρουν +-50€ αλλά αξίζουν. Θα πρότεινα να πάει η κοπέλα και να πιάσει τις συσκευές και όποια της κάθετε καλύτερα στο χέρι να διαλέξει. Εγώ στην κοπέλα μου θα της έπερνα το 4 (αξίζουν λόγο κάμερας τα +50€) Εαν η κοπέλα σου θα κρατήσει καιρό την συσκεύη θα επέλεγα το 1 Όλα να τα διαλέξει σε άσπρο χρώμα θα της αρέσουν πολύ.
  3. Καλημέρα φίλε μου εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι φώτο τότε πολύ καλή επιλογή είναι το lenovo vibe p2 Τώρα εάν είσαι διατεθιμένος να δώσεις +60€ παραπάνω θα σου πρότεινα να πάρεις την καλύτερη συσκευή στα 300€ το Huawei Mate S
  4. Φίλε μου ακόμα review από tech sites ή labs δεν υπάρχουν ακόμα αξιόπιστα διότι η συσκευή δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα επίσημα. Η sony δήλωσε ότι σκοπέυει να κυκλοφορήσει το κινητό τέλη άνοιξης. Επομένος τον Απρίλιο-Μάιο λογικά θα φτάσουν οι πρώτες συσκευές για review. Ο φίλος Giannis_95 είναι σεβαστή η άποψη του και συμφωνώ μόνο στο ότι όταν κυκλοφορήσει η συσκευή θα είναι ακριβή για τα Ελληνικά δεδομένα και κοντά στα 700~800€. Σε περίπου κανένα τρίμηνο απο Σεπτέμβριο και μετά θα πέσει σε λογικά πλαίσια κοντά στα 550€. Το ίδιο θα συμβεί και με το S8 όμως αλλά δεν τον βλέπω το ίδιο επιφυλακτικό για το τσαμτσουνκ !! και μάλιστα η αρχική τιμή του S8 θα αρχίσει στα 800+ δλδ ο φίλος το βρίσκει εκεί λογικό ενώ στο XZ είναι παράλογο????? Τεσπά, ναι φίλε Giannis_95 φέτος όλα δείχνουν ότι το S8 θα ακολουθεί τεχνολογικά μπροστά στο XZp, και δεν το λέω έγώ αλλά το βραβείο που κέρδισε ώς η καλύτερη συσκευή για το 2017 στην MWC. http://gr.gizchina.com/2017/03/03/sony-xperia-xz-premium-kerdise-vravio-tou-kalyterou-neou-smartphone-sto-mwc-2017/ Το άν θα πουλήσει ή όχι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι η καλύτερη συσκευή μέχρι τώρα πού έχει παρουσιαστεί αφού καί μόνο τα χαρακτηριστικά της σε κάνουν να βλέπεις πόσο μπροστά είναι sony. Θα αναφέρω μόνο για την κάμερα και όχι για τα υπόλοιπα ΦΟΒΕΡΑ χαρακτηριστικά του κινητού ότι έχει Κάμερα 19 megapixel, με νέο Motion Eye σύστημα το οποίο έχει βελτιώσει σημαντικά την σταθεροποίηση της εικόνας, η οποία μπορεί να καταγράψει 960fps 720p slow motion βίντεο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το αναπαράγεις 4x φορές πιο αργά από άλλα smartphones. Επίσης έχει νέο memory-stacked αισθητήρα δλδ έχει μνήμη ram μέσα στην ίδια την κάμερα για να προ_τραβάει τις καλύτερες λήψεις ενώ στο μπροστά μέρος θα έχει κάμερα στα 13 megapixel. Όσο για το αισθητικό κομάτι αυτό είναι κάτι υποκειμενικό και δεν μπορώ να το σχολιάσω για καμία συσκευή. Πάντα φιλικά. υ.γ Αν δεν μπορείς να περιμένεις και φοβάσε μην χάσεις την επιδότηση πάρε το S7 edge. Για το G6 τι να πώ όσοι έχουν πάρει lg έχει καεί η γούνα τους αλλα είδομεν.
  5. Καλημέρα Φίλε μου, Άσε τα S8 ta G6 και κάτι άλλες κινεζιές που διάβασα πιο πάνω και πάρε την καλύτερη συσκευή του 2017 και φυσικά το καλύτερο phone που έχει παρουσιαστεί έως σήμερα: SONY Xperia XZ premium. Όλα τα άλλα φέτος απλά θα ακολουθούν.. απλά όμως.
  6. Εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι φώτο καθόλου όμως... τότε στα χρήματα που κινήσε το Xiaomi Redmi note 3 pro είναι η καλύτερη συσκεύη που μπορείς να αποκτήσεις. Θετικά: •Η υπέρτατη VFM συσκευή για το 2016 •Πολύ καλές επιδόσεις •Ικανοποιητική οθόνη •Μεγάλη αυτονομία Αρνητικά •Μέτριες επιδόσεις κάμερας σε χαμηλό φωτισμό •λείπει η B20 Band απο το 4G Σαν runner up κοίτα και το Huawei 5X. Καλές Αγορές.
  7. το Καλύτερο κινητό που μπορείς να αγοράσεις σε αυτά τα χρήματα με τη μεγαλυτερη μπαταρία διαθέσιμη είναι το : Doogee X5 Max Pro (16GB) SIM: Dual, Οθόνη: 5'' CPU: 1300 MHz x 4cores 2 GB Μνήμη & Αποθήκευσης: 16 GB Κάμερα: 8 MP, Μπαταρία: 4000 mAh δηλαδή διάρκεια μπαταρίας έωσ 2-3 μέρες άνετα( εκτός και εάν παίζεις παιχνίδια και το λιώνεις). Σαν runner up κοίτα και το Cubot Note S (16GB) Μπαταρία: 4150 mAh !!!
  8. Εάν δεν σε ενδιαφέρει το sar και οι φώτο... τότε P9 lite (με τα 3gb ram όμως).
  9. Xiaomi Mi Max (32GB) και απο μένα ειναι στις 6'' το πιο vfm. Σαν runner up κοίτα και το Sony Xperia XA Ultra (16GB) ενα σε ενδιαφέρουν οι φώτο. Καλά χρυσά τα xiaomi αλλά απο κάμερες... κλάφτα χαράλαμπε. Αν δε σε πειράζει και τόσο, αξίζει τα λεφτά του το Mi MAX μέχρι κεραίας
  10. Καλησπέρα φιλε μου, το Καλύτερο κινητό που μπορέις να πάρεις αυτή την στιγμή σε αυτά τα χρήματα είναι το: Huawei Honor 8 (32gb) Θετικά: •Κορυφαίο VFM ανάμεσα σε συσκευές με επίσημη αντιπροσωπία & service στην Ελλάδα •Διπλή κάμερα •4GB RAM •Ελάχιστα περιθώρια οθόνης •Φοβερα γρηγορος επεξεργαστης HiSilicon Kirin 950 Αρνητικά •Η κάρτα μνήμης πιάνει τη θέση της δεύτερης SIM •Δεν υπάρχει αντιχαρακτική προστασία στην οθόνη •Μέτρια αυτονομία | Δεν έχει Ράδιο FM τιμή (skroutz) 340€ λίγο παραπάνω απο το budget σου αλλα αξίζει την υπέρβαση. Επειδή διάβασα παραπάνω τις προτάσεις των συμφορουμιτων εάν κοιτάς κάποια απο τις παραπάνω (υποδυέστερες του honor8) συσκευές τότε προτίμησε sony xperia x ή χperfomance ιδανικά. Καλές αγορές ότι και εάν επιλέξεις.
×
×
  • Create New...