_Alexandros37 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Θα μας διευκολύνεις αν συμπληρώσεις αυτή τη λίστα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. στο εύρος που κινούνται οι 2 αναφερθείσες συσκευές κι αυτό γιατί οι τιμές ποικίλουν σημαντικά από κατάστημα σε κατάστημα 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Στο μεγεθος που βρίσκονται οι 2 συσκευές που προανέφερα 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Με ενδιαφέρει 2ετής εγγύηση 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) ΟΧΙ 5) Το θελουμε dual? ΟΧΙ Χρειαζομαστε ραδιοφωνο ΑΔΙΑΦΟΡΟ ir ιδανικά ναι ή nfc ΝΑΙ 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: 1 ταχυτητα, 4 βαρυ gaming, 2 καμερα, 3αυτονομια. 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG G5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δες και το mate 9 σαν κάτι πιο αξιόπιστο, διαφορετικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Με αυτα που λες το σ8 πληρεί τα πιο πολλα κριτήρια. Επίσης με νεοτερο επεξεργαστη και gpu το θεωρω ιδανικοτερο για τις προτεραιότητες σου. Αν διαθέτεις κατι παραπάνω δες και το s8+ γιατι για βαρυ gaming θα χρειαστείς δυνατή αυτονομια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλησπέρα! Αναζητώ ένα dumbphone που να έχει facebook messenger. Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Τα φτηνά nokia series 30+ έχουν αυτή τη δυνατότητα; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλές σας.:) Τελικά ο πιτσιρικάς διάλεξε το p10 lite, και δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλησπερα, ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει καινουργιο κινητο που να φοραει android. ΔΕΝ τον πολυ ενδιαφερει η καμερα, αντιθετως τον ενδιαφερει να μην κολλαει το κινητο, να εχει καλη μπαταρια, κατα προτιμηση 3GB RAM και να κρατησει οσο το δυνατον πιο πολυ. Η χρηση του ειναι κυριως browsing,facebook κλπ. Σκεφτομουν το Xiaomi Redmi note 4x, ειναι το καλυτερο για αυτα που θελω στα λεφτα αυτα ή υπαρχει και καποια αλλη επιλογη; Επισης μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε και καταστηματα και τι παιζει με τις εγγυησεις; Δεν ειναι ιδιαιτερα εξειδικευμενος με κινητα κλπ, θα αντιμετωπισει προβλημα στο xiaomi οσον αφορα την ROM ή οχι; Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Αν και υπάρχουν αντίστοιχα νήματα θα ήθελα να συγκεκριμενοποιήσω κριτήρια τα οποία με ενδιαφέρουν και ελπίζω να ενδιαφέρουν και άλλους. Συγκεκριμένα λοιπόν: 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. : Γύρω στα 300 Ε, 350 πολύ βαριά 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε : Γύρω στις 5 ίντσες πάνω κάτω 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Κίνα ή Ευρώπη φτάνει να έχουμε 2ετή εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα): Ναι! 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Όχι, δεν χρειαζόμαστε διπλή κάρτα και μονή μας κάνει. IR : Όχι NFC: Ναι! Ράδιο: Οχι 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Δεν χρειαζόμαστε Ελληνικό μενού και καλό είναι να αποφύγουμε φλασαρίσματα. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono : Περισσότερο μας ενδιαφέρει η καλή οθόνη. Amoled. Ο ήχος, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια: 1. Ταχύτητα, 2. κάμερα, 3. αυτονομία, 4. gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Moto G2 (με 1 GB Ram) έχει φάει δηλαδή τα ψωμιά του. Η χρήση του πλέον είναι εκνευριστική. Να προσθέσω πως δίνω μεγάλη σημασία στις μελλοντικές αναβαθμίσεις του Andoid που θα ήθελα να πάρει η συσκευή μου. Όσο γίνεται περισσότερες. Σε αυτό είμαι ευχαριστημένος και με το παραπάνω από το MotoG2 που ξεκίνησα με KitKat και τώρα έχω Android 6.0 Marshmallow. Τέλος, θα προτιμούσα 4GB Ram, καταλαβάινετε πως .. υποφέρω αυτή τη στιγμή με το motog2 Ελπίζω και άλλοι χρήστες να βρουν τα συγκεκριμένα κριτήρια ενδιαφέροντα ώστε να ωφεληθούν από τις απαντήσεις των περισσότερο έμπειρων από εσάς. Σας ευχαριστώ! Edited August 2, 2017 by nikolaosp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorpionste Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα! Ψάχνω μια απλή συσκευή για συγγενικό μου πρόσωπο και έχω καταλήξει σε αυτές τις 3 συσκευές (LG K8 (2017) vs LG K10 vs Samsung Galaxy J3 (2016)). Η συσκευή προορίζεται για δώρο οπότε από λεφτά ψάχνω κάπου εκεί, μαξ 120€ λόγω και του ότι προορίζεται για τυπική χρήση από άνθρωπο με μικρή εμπειρία (έχει ένα Android tablet). Dual SIM ή Single SIM αδιάφορο. Έχω διαβάσει σχετικά review κλπ αλλά δυσκολεύομαι να καταλήξω, το κάθε ένα έχει + και -, ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Ξέρω ότι σε αυτά τα λεφτά ή έστω παραπλήσια παίζουν πολύ καλύτερες συσκευές ωστόσο επειδή πάει για δώρο το budget είναι συγκεκριμένο και προτιμώ "επώνυμο" (ή καλύτερα "πιο αναγνωρίσιμο") κατασκευαστή (και λόγω εγγύησης κλπ). Ποιο θα προτείνατε εσείς από τα 3; Οι κάτοχοι ποιες οι εντυπώσεις σας απ τις συσκευές (μπαταρία, γενική λειτουργία συσκευής, κάμερα κλπ); Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλύτερα κοίτα το redmi 4A. Μια χαρά εγγύηση έχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 (edited) Huawei honor 8, huawei p9. Οι καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα αυτή την περίοδο, θα σε καλύψουν απόλυτα. Δεν έχουν amoled οθόνη, αλλά η οθόνη τους είναι πολύ καλή. Προβάδισμα στην κάμερα για το p9, ταχύτητα για το honor. Από αναβαθμίσεις ήδη φοράνε nougat, λογικά μια ακόμα αναβαθμιση θα την πάρουνε. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 3, 2017 by zananiro The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλημέρα! Σ' ευχαριστώ, τα έχω υπόψη μου και τα δύο όμως το μόνο που με συγκρατεί είναι πως και τα δύο είναι περισινά μοντέλα και έχουν πάρει ήδη μια αναβάθμιση. Όπως είπες, θα πάρουν άλλη μια ακόμη.... Κοιτούσα πριν από λίγο το honor 9 που σύμφωνα με τα specs είναι "ίδιο" με το P10 και θα έπρεπε να είναι φτηνότερο όμως δεν είναι (το βρήκα σε ένα μόνο μαγαζί στο skroutz). Mε δελεάζει αυτή η κατηγορία αν και θα πρέπει να ανέβω στα 400Ε. Το ψάξιμο συνεχίζεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Αποχωρίζομαι το 1+3 μου. Το δίνω σε δικό μου πρόσωπο, που ψάχνει κινητό, χωρίς φυσικά να πάρω χρήματα. Οπότε ψάχνω αντικαταστατη. Η αλήθεια είναι πως το Oxygen, με χει κακομάθει. Αλλά τα 479 του 1+5 δεν ξέρω αν αξίζουν. Σαν κινητό συνολικά, με καλύπτει το G6... Άλλη πρόταση που να μην ξεπερνά το 500ρικο; Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια. Βοηθηστε με λιγο μεταξυ των δυο συσκευων γιατι δεν εχω ιδεα τι παιζει με τη huawei. Βλεπω παρομοια χαρακτηριστικα αλλα το ενα το βαφτιζει p8 αν και ειναι πιο προσφατο 2017 (ενω το p9 ειναι του 2016). Σας ευχαριστω! https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P8-Lite-2017-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/9306016/Huawei-P9-Lite-3GB-16GB.html Edited August 3, 2017 by Leon_G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Αν μπορείς για το p10 τότε μην το πολυσκέφτεσαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Κοίτα και τα p10, mate 9. Ανάλογα το μέγεθος που σου αρέσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Σωστά,ξέχασα να γράψω ότι κοιτώ συσκευή από 5,5" και άνω... Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Mate 9 και από μένα με κλειστά τα μάτια Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλησπερα παιδια, Μετα απο 3 χρονια το mi3 μου τα εφτυσε και ψαχνομαι για νεο κινητο. Το κινητο το εχω για υπολογιστη τσεπης, surfing, διαβασμα κλπ. Παιχνιδια δεν παιζω ποτέ και φωτογραφίες βγάζω μια φορά τον μήνα και αν. Άρα θέλω κάτι ταχύτατο με μηδέν lagging ακόμα και μετά από 2 χρόνια που να βγάζει τη μέρα χωρίς φόρτιση με βαριά χρηση (4 ώρες οθόνη). 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε: 300€, παραπάνω μόνο για κάτι που πραγματικά θα με αποζημιώσει 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε: εδώ τώρα είναι το ερώτημα. εγώ έχω μάθει με 5ιντζα και ποτέ δεν είχα δουλέψει πιο μεγάλες οθόνες. Αλλά μιας και το χω κυρίως για ιντερνετ και διάβασμα ίσως να ήταν πιο άνετη η πιο μεγάλη οθόνη. Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος ότι θα άξιζε τα παραπάνω λεφτά μια ίντζα παραπάνω. 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Αδιάφορο 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; Καλό αλλά όχι απαραίτητο 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορο το dual, τα άλλα καλά αλλά όχι απαραίτητα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Όχι και όχι 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Μια καλά οθόνη είναι σημαντική αλλά όχι απαραίτηατ και amoled στα λεφτά που ζητάω 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, ταχύτητα, ταχύτητα και αυτονομία 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Mi3 Έχοντας γεμίσει οικογένεια και φίλους με xiaomi, νομίζω δε θα θελα ξανά κάτι αντίστοιχο. Γοητευτικότατα μεν αλλά με πολλές και ξενερωτικές παιδικές ασθένειες, ενώ εγώ θέλω κάτι να το στήσω και να μην ξαναασχοληθώ για κανένα bug του για 3 χρόνια που θα το κρατήσω. Από ό,τι βλέπω στην τιμή αυτή προτείνεται πολύ honor8. Συμπαθέστατο και ωραίο και το σκέφτομαι σοβαρά. Κάτι άλλο σαν εναλλακτική όμως; Ίσως με μεγαλύτερη οθόνη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Εγώ θα σου πρότεινα το Honor 8.... Θα σου βγάλει σίγουρα 2-3 χρόνια,είναι αρκετά γρήγορο,καλή κάμερα,οθόνη 5.2' θα πάρει ακόμα μια αναβάθμιση τουλάχιστον,και κοστίζει αυτή τη στιγμή κάτω από 300€... Το μόνο αρνητικό για μένα είναι το μεγάλο Sar, που έχει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 https://www.skroutz.gr/s/9489172/Alcatel-OneTouch-Idol-4-16GB.html κατι τετοιο; Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Θα ελεγα p9 και μετα αν θες κατι που να αξιζει,s7 απλο ή το edge. My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Αν μπορείς για το p10 τότε μην το πολυσκέφτεσαι. Σ' ευχαριστώ Αλέξανδρε, πιθανότατα προς τα εκεί θα πάω. Εάν γνωρίζεις κατάστημα με εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας στείλτο μου σε παρακαλώ σε μήνυμα ώστε να μη συνιστά διαφήμηση. Δεν έχω προηγουμενη εμπειρία από σκρουτζομάγαζα, επιπλέον, βρίσκομαι σε επαρχία από ότι βλέπεις :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Συμφωνώ mate 9,πολύ καλή συσκευή,το μόνο αρνητικό το υψηλό Sar.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Τα περισσότερα μεγάλα σκρουτζομάγαζα (δηλαδή αυτά που έχουν και τις περισσότερες κριτικές) δίνουν 2 έτη αντιπροσωπείας. Δεν έχει σημασία διαλέξεις από αυτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts