raniaa Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 . 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 300€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Μεχρι 5,5" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικο 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Amoled 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, ταχύτητα, αυτονομία , βαρύ gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Xiaomi redmi note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Καλησπερα, ψαχνω ενα μεσαιας κατηγοριας τυπου Ξιαομι 6χ που εχει τον 660. Ειμαι τωρα με ενα LeEco πολυ ευχαριστημενος αλλα θα ηθελα κατι πιο φρεσκο. Δεν θελω να ανεβω πολυ σε κοστος, θα ηθελα απο εξω μεχρι 400usd, υπαρχει καποια προταση σε κινεζο ; Ειτε mediatek p60, ειτε 660. Οχι ομως 625. Καμερα θα ηθελα να ειναι σαφως καλυτερη απο το cool1 αλλα δεν απαιτω και Huawei P20 Pro. Ευχαριστω πολυ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ψαχνω και εγω μεχρι αυτα τα χρηματα.σημερα πηγα σε μια αλυσιδα,και ειδα το meizu m6 note.μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.μαλλον εκει με βλεπω. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ψαχνω και εγω μεχρι αυτα τα χρηματα.σημερα πηγα σε μια αλυσιδα,και ειδα το meizu m6 note.μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.μαλλον εκει με βλεπω. εχεις δει απο κοντα και το mi A1? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Οχι δεν το εχω δει γιατι για τα σιαομι δεν μου αρεσουν.εχω ασχοληθει λιγο με.ενος φιλου και δεν τα μπορω. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ψαχνω και εγω μεχρι αυτα τα χρηματα.σημερα πηγα σε μια αλυσιδα,και ειδα το meizu m6 note.μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.μαλλον εκει με βλεπω. Αν δεν γνωριζεις το 3/16 παιζει στα 145 ευρω στο παζαρι του κωτσοβολου... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Αν δεν γνωριζεις το 3/16 παιζει στα 145 ευρω στο παζαρι του κωτσοβολου... ;) Οχι δεν το γνωριζα.ευχαριστω Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Nομίζω το Mi Note 3 με τον 660 είναι συνολικά σούπερ πρόταση και σε καλή τιμή απ' έξω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinat7 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) Εχω το s7 edge και θελω να το αλλαξω, σκεφτομουν αν αξιζει να παω σε huawei p10 pro, p20,s8 plus . Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο. Πιο πολυ με ενδιαφερει η καμερα, αξιζει σε s8 το απλο? Edited April 27, 2018 by xristinat7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Moto z https://www.skroutz.gr/s/11345359/Lenovo-Moto-Z-Dual-32GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Άκυρο παρακαλώ να διαγραφεί. :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Υπάρχει πρόταση για κατι καλλίτερο απο αποψη νυχτερινης φωτογραφιας γυρω στα 200 ευρω. Τα xiaomi m1 a1 xiaomi m5s τα εχω σαν βαση γιατι ειχα το xiaomi note 4g για 5 χρονια μεχρι που εκλάπη και ψαχνω για κατι αλλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) Ευχαριστώ. Ακριβώς όπως αναφέρεις. Ενώ υπάρχει και το 6s plus που έχει και καλη αυτονομία, αλλά ξεφεύγει σε τιμή και μέγεθος. Edited April 27, 2018 by nikosxeng3 Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmaker130 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Καλησπέρα σας. Ψάχνω για κινητό με οθόνη κοντά στις 6', και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, 2 gb ram. Γύρω στα 100ε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 (edited) Καλημέρα, Θέλω να παίρνει αναβαθμίσεις. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 200-250 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Προτιμώ έως 5'' (αν δεν βρούμε ας πάμε μέχρι 5.5'') 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα. Ότι καλύτερο γίνεται. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Ραδιόφωνο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Χρειάζομαι ελληνικό μενού. Τι είναι το φλασάρισμα;; 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ναι. Ότι καλύτερο γίνεται με αυτά τα χρήματα. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Αυτονομία, ταχύτητα,κάμερα, σπάνια θα παίξω gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή Lg g flex 2 Ευχαριστώ. Edited April 28, 2018 by kost21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Για κάτι πιο μαζεμένο κάτω από 5.5 ίντσες, δες A5 2017 και P10 Lite... Στο θέμα αυτονομία που έχεις πρώτη προτεραιότητα, δεν ξέρω πως τα πάνε ακριβώς, στα υπόλοιπα αν δεν έχεις φοβερές απαιτήσεις, νομίζω θα σε καλύψουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_shark Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Υπάρχει κάποιος που εχουν περάσει και τα 2 απο τα χέρια του? Ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη φωτογραφική? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Αν και δεν εχω πιάσει το mate 10 lite, το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να ειναι καλύτερο από το Mi Note 2. Αν θες δες δειγματα μου εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_shark Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Όντως οι φωτογραφίες φαίνονται πολύ καλύτερες! Από οθόνη να υποθέσω η Oled καλυτερη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Από οθόνη να υποθέσω η Oled καλυτερη? Επειδή το είχα, η οθόνη του είναι απλά φοβερή. Το μόνο που θα σε δυσκολέψει είναι να βρείς Tempered Glass λόγο κυρτότητας της. Εγώ είχα μεμβράνη, μια χαρά ήταν αλλά σε χτύπημα δεν σου προσφέρει προστασία. Επίσης να ξέρεις ότι αν την χτυπήσεις η γενικά χρειαστεί να αλλάξεις οθόνη για κάποιο λόγο απλά πέταξε το, είναι πανάκριβη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 γεια σας, σκεφτομαι να αγορασω σιγουρα huawei κινητο αλλα τιμη μεχρι 350 ευρω ποιο μοντελο μου προτεινετε? το βασικοτερο που με ενδιαφερει ειναι η αναλυση της καμερας. ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Αφου σε ενδιαφερει πολυ η καμερα προτεινω να ανεβασεις αν μπορεις το μπατζετ λιγο ακομη και να παρεις το huawei p10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Καλημερα. Ενδιαφερομαι για ενα κινητου μεγεθους πιστωτικης καρτας. Εχετε κατι υποψη? Ευχαριστω! Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Στο Gearbest και υποθέτω και στα άλλα αντίστοιχα καταστήματα, αν κάνεις το ανάλογο search, θα βρεις κάποιες επιλογές με 15-20 ευρώ... Τώρα από ποιότητα κατασκευής-ομιλίας κλπ κλπ άγνωστο... Δε νομίζω να βρεις κάτι επώνυμο/πολύ ποιοτικό πάντως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 To καλό με το απλό s8 είναι πως είναι μικρότερο και πιο εύχρηστο από το s7 edge. Σίγουρα πιο σβέλτο και με ακόμα πιο απολαυστική οθόνη (και λίγο καλύτερη κύρια κάμερα από την ήδη καλή του edge), αλλά αν δε σε νοιάζει το μέγεθος καλύτερα πήγαινε στο plus (ακόμα πιο χορταστική οθόνη) ή στο p10 pro. Όλα αυτά τα τηλέφωνα είναι εξαιρετικές επιλογές στην κατηγορία 400-550 (για καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts