Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινω την φραση "για video χρηση".

Αν εννοεις να βλεπεις μονο, τοτε νομιζω σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο android μερια μιας και βασικοτερο ρολο παιζει η οθονη.

Αν εννοεις να τραβας βιντεο, τοτε νομιζω πως το iphone se ειναι μια πολυ καλη επιλογη.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Nexus 5x νομιζω θα σε καλυψει. Αν και δεν εχει ois. Βεβαια αν ρουταρεις μπορεις να του ενεργοποιησεις EIS (το κινητο ξανακλειδωνει οποτε δεν χανεις εγγυηση).

Εναλλακτικα μετα πας στο g5 se που εχει OIS αλλα ψαξε λιγο πρωτα το image retention που ενδεχεται να βγαλει να δεις αν σε πειραζει.

Edited by Antretng

θα ήθελα μια γνώμη για το lg g5 se και αν αξίζει η μεταβίβαση από g3 σε g5 se καθώς επίσης και τι γίνεται με το ir που εμφανίζει στην οθόνη και αν είναι έντονο ή ενοχλητικό σε επίπεδο που να μην αντέχεται.Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο μοντέλο με κύριο χαρακτηριστικό την καλή του κάμερα και οθόνη πάνω κάτω στα ίδια χρήματα με το lg g5 se η και λιγότερο. Ευχαριστώ!!!

θα ήθελα μια γνώμη για το lg g5 se και αν αξίζει η μεταβίβαση από g3 σε g5 se καθώς επίσης και τι γίνεται με το ir που εμφανίζει στην οθόνη και αν είναι έντονο ή ενοχλητικό σε επίπεδο που να μην αντέχεται.Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο μοντέλο με κύριο χαρακτηριστικό την καλή του κάμερα και οθόνη πάνω κάτω στα ίδια χρήματα με το lg g5 se η και λιγότερο. Ευχαριστώ!!!

Φυσικα και αξιζει η μερα με την νυχτα ειναι τωρα οσο για το ir εγω 1,5 μηνα που το εχω δεν μου εχει βγαλει τιποτα.:D

Το p9 ειναι πολυ καλο κινητο αλλα ειναι και 5.2 ιντσες. Για να λεει κοντινο ο φιλος μαλλον εννοει 5.5αρη.

Ας μας πει πρωτα τη χρηση που κανει και να τα βαλει σε σειρα προτεραιοτητας (ταχυτητα, αν παιζει βαρια παιχνδια, αυτονομια, καμερα κλπ) οπως επισης αν οντως προτιμαει τις 5.5 ιντσες ή καποιο αλλο μεγεθος. Τελος αν ειναι επαρχια ωστε να δουμε αν η ελλειψη 800αρας ειναι deal breaker.

Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα φίλο που ψάχνει να αγοράσει νέο κινητό.

Θέλει μεγάλη οθόνη (5,5''+) , να είναι δυνατό γιατι παίζει παιχνίδια και τιμή αν είναι δυνατόν μέχρι 300-350 ευρώ.

Του πρότεινα το Mi Max ήδη αλλά δεν έχει 800αρα (έχει wind) , οπότε εχετε να προτείνετε κάτι άλλο ;:)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρω.

Αν δεν τον πειραζει να ειναι στα αγγλικα το λειτουργικο (πληκτρολογιο θα χει ελληνικα) μπορει να δει το le max 2 (x820 για να χει 800αρα) που εχει ισως το καλυτερο soc για gaming μεχρι τα λεφτα που δινει.

Καλο κινητο ειναι και το Moto X style που παροτι εχει τον 808 θυμαμαι οτι επαιζα σερι πανω απο μιση ωρα και δεν ειχε throttling (εχει γινει καλη δουλεια στη ψυξη). Στα συν οτι εχει φοβερο ηχο που κανει το gaming απολαυση. Στα αρνητικα οτι εχει μικρη αυτονομια.

Τελος θυμαμαι οτι το moto z ειχε πεσει στα 330 ευρω αλλα τωρα το ξαναβλεπω πανω. Ισως αν εκανε υπομονη να το ξαναφερναν τα φτηνα σκρουτζομαγαζα; Βεβαια ισως χρειαστει το προσθετο περιφερειακο αν θελει αξιοπρεπη αυτονομια.

Αυτα για 5.5 ιντσες ως 350 ευρω. Αμα αυξανε το ποσο ή/και μειωνε τις ιντσες που θελει εχουμε και αλλες προτασεις.

Edited by Antretng

Στα χρηματα που δινει, ισως το λε μαχ 2 ειναι η καλυτερη επιλογη, εκτος αν μπορει να δει κατι σε 1+3

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το LeEco x820 ειναι η έκδοση 6GB ραμ;

Αν ανέβει 50-80 ευρώ μπορεί να πάρει ακόμα καλύτερη συσκευή;

Καλο θα ταν να παρει την 4/64 εκδοση αφου δεν παιρνει sd card.

Και συμφωνω με το mol οτι για παραπανω χρηματα παει 1+3t

Edited by Antretng

Ναι για επαρχια προκειται. Για την ταχυτητα που γραφετε ενταξει το G3 σερνονταν σε γενικες γραμμες. Αμα ανοιγες λιγες εφαρμογες τον επινες. Μετα απο κανα 3-6μηνο ηθελες επαναφορα για να παει παλι στην αρχικη ταχυτητα ..

Επισης καλο θα ειναι να εχει οθονη αντιστοιχη με του G3 ( χρωματα,ποιοτητα κτλ ). Για το μεγεθος ενταξει και λιγο μικροτερη στα 5.2" να ειναι δε χαλασε ο κοσμος.

Περισσοτερο για σερφαρισμα , φωτο και κανα παιχνιδακι ελαφρυ προοριζεται .. Για χρηση απο γυναικα , απλα πραγματακια ..

Μ ενδιαφερει να εχει καμερα αντιστοιχη ή καλυτερη του G3.

Το A5 2017 ειναι αντιστοιχο ή χειροτερο στα παραπανω θεματα ? Αν ειναι εστω και αντιστοιχο μου κανει .. Χειροτερο να μην ειναι.

Βγαινει και σε ωραιο χρωμα γυναικειο ..

https://www.kaizerstore.gr/samsung-galaxy-a5-2017-a520f-peach-cloud-eu

Edited by alexis1044

Αν μπορει να πεσει στις 5 ιντσες ας δει το huawei nova που ειναι ταμαμ για γυναικα.

Αν παλι θελει 5.5 ιντσες οθονη ας παει στο εξαιρετο moto z play. Υστερει μονο στο βαρυ gaming σε σχεση με το p9 αλλα εφοσον δεν την ενδιαφερει νομιζω θα της ειναι καλυτερο αυτο.

Το a5 2017 δεν ειναι κακο αλλα εχει κατωτερη καμερα απο το moto z play (ή p9) και παρομοια με το φτηνοτερο huawei nova. Σε ποιοτητα κατασκευης νομιζω το moto z play ειναι ενα κλικ πανω απο το a5 με κυριο ατου τον εξαιρετο ηχο και επιπλεον αν προτιμα τις μεγαλες οθονες νομιζω θα το λατρεψει.

Edited by Antretng

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...