lambros69 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δεν ενδιαφερεσαι και για αγορά από κατάστημα του σκρουτζ με δόσεις? Βεβαιως και με ενδιαφερει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 OK, βρέθηκε ήδη s7 edge σε καλή τιμή. Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δεν ξέρω αν είσαι οδηγός taxi αλλά πολλά taxi δοκιμασμένα έχουν mls και αυτό που είχα εγώ κάποτε πολύ καλό με δώρο χάρτες και βάση αυτοκινήτου. Στην αρχή είχε βάλει μηλαράκι ταμπλετ και στον ένα μήνα τελείωσε ενώ το mls πάει για δεύτερο χρόνο. Μοντέλο δεν θυμάμαι να προτείνω αλλά έχει αρκετά καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δεν ξέρω αν είσαι οδηγός taxi αλλά πολλά taxi δοκιμασμένα έχουν mls και αυτό που είχα εγώ κάποτε πολύ καλό με δώρο χάρτες και βάση αυτοκινήτου. Στην αρχή είχε βάλει μηλαράκι ταμπλετ και στον ένα μήνα τελείωσε ενώ το mls πάει για δεύτερο χρόνο. Μοντέλο δεν θυμάμαι να προτείνω αλλά έχει αρκετά καλά. ωραια ,ναι για ταξι το θελω....... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Καλησπέρα παλικάρια! Έχω το mi4 αυτή τη στιγμή, πολύ ικανοποιημενος, θέλω να ανέβω σε ίντσες και διαθέτω περίπου 150€..εχω βρει το mi note (όχι το pro)από vickmall, μάλιστα η σελινα μπορεί να μου περάσει και την ελληνική ρομ λέει, αλλά έχω δίλημμα αν πρέπει να πάρω αυτό η το πιο νέο redmi note 3 pro... Με ενδιαφέρει η κάμερα και η ομορφιά, αλλά είναι λιγάκι παλιό το mi note, και εκεί κολλάω.. Το redmi note απτην άλλη είναι μεταλλικό και πιο νέο μοντέλο.. Η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) ωραια ,ναι για ταξι το θελω....... Θεσσαλονίκη είσαι; Ψάχνω για taxi γι' αυτό ρωτάω,για οδηγός. Πάντως ότι να λένε για mls στα ταμπλετ που εγώ έχω δουλέψει αλλά και ένα τηλέφωνο που το έχω ακόμα λειτουργούν μια χαρά, (το τηλέφωνο το πήρα για αυτή την δουλεία με δώρα). Ξέχασα να σου πω ότι έχουν να τους μιλάς και να κάνουν τις εντολές σου,πολύ βολικό στους χάρτες,για εμένα η καλύτερη Ελληνική εφαρμογή. Επίσης έχω και το 640 Lumia που και αυτό με τους χάρτες με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Edited November 17, 2016 by tasose Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Θεσσαλονίκη είσαι; Ψάχνω για taxi γι' αυτό ρωτάω,για οδηγός. Πάντως ότι να λένε για mls στα ταμπλετ που εγώ έχω δουλέψει αλλά και ένα τηλέφωνο που το έχω ακόμα λειτουργούν μια χαρά, (το τηλέφωνο το πήρα για αυτή την δουλεία με δώρα). Ξέχασα να σου πω ότι έχουν να τους μιλάς και να κάνουν τις εντολές σου,πολύ βολικό στους χάρτες,για εμένα η καλύτερη Ελληνική εφαρμογή. Επίσης έχω και το 640 Lumia που και αυτό με τους χάρτες με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Στο άλλο ακρο,πειραια....;) android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Στο άλλο ακρο,πειραια....;) Νέο Σμυρνιότης είμαι έχω 14 χρόνια Θεσσαλονίκη δεν το έχω σε τίποτα να ξανακατέβω χάχα . Τέλος off topic. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πες και καμιά πληροφορία για τι χρήση το θες και τι προτεραιότητες έχεις γιατί από τα 200€ και πάνω υπάρχου αρκετές επιλογές ή καθεμία με τα δικά της θετικά κ αρνητικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Καλημέρα! Καταρχάς συγνώμη για την υπέρ αργοπορημένη απάντηση και ευχαριστώ για την βοήθεια! Εψαξα λίγο παραπανω και πιστεύω οτι όντως δεν θα έχω θέμα, μεγάλη σύμπτωση οτι βγηκα με φίλους χτες που είχαν ακριβως τα 2 κινητά που κοίταζα οπότε κατεληξα στο 4 :) Το 4 σου φάνηκε καλύτερο; Γιατί το επέλεξες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 P9 Plus από τις περισσότερες απόψεις. Ίσως μόνο αρνητικό η γυαλιστερή επικάλυψη πάνω στο μέταλλο του P9 Plus που κρατάει πολλές δαχτυλιές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Τελικά πήρα το Xiaomi redmi 3s και αναμένω. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Τελικά πήρα το Xiaomi redmi 3s και αναμένω. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n Πηρες το hiaomi με την χειροτερη καμερα.Ας επαιρνες το redmi note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Xiaomi Redmi Note 4 Pro vs Meizu M3 Note vs ??? Απο τα 2 αυτα ποιο θεωρειτε εσεις οτι ειναι καλυτερο? σε αξιοπιστια? σε ποιοτητα οθονης? σε ποιοτητα καμερας? μπαταρια βλεπω εχουν ιδια χωρητικοτητα - παιζει ομως καποια διαφορα? εχουν καποια γνωστα προβληματα που εμφανιζονται συχνα? κοιταω budget κοντα στα 160 δολλαρια οθονη 5.5 1080p 2gb ram καμερα ας ειναι αξιοπρεπης, δεν εχω καμια τρελη απαιτηση, να παιρνει καλες φωτογραφιες την ημερα χρηση δεν κανω τρελη, viber, whatsapp, skype, youtube, browsing, φωτογραφιες, κανα βιντεακι, αυτα.. περα απο αυτα τα 2 εχετε να προτεινετε κατι αλλο? δεν με ενδιαφερει ελληνικη ROM, προτιμω αγγλικη international σας ευχαριστω προκαταβολικα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω κινητό με 250 ευρώ κινέζικο κατά προτίμηση xiaomi.Θέλω τουλάχιστον 3gm ram ή 4. 64 gb+ και οθόνη πάνω από 5 ίντσες και επεξεργαστή snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Σαν να είσαι ανάμεσα σε xiaomi mi5 και Xiaomi Redmi pro. No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_jt Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό, αφού το Elephone p3000s που είχα τα φτυσε. Τι θα προτείνατε για καινούρια συσκευή; Θα θελα κάτι γύρω στα 150 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 redmi note 4 εκδοση 3/64 (5.5 ιντσες) $180 geekbuying redmi 4 εκδοση 3/32 (5 ιντσες) $160 ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Θέλω κινητό για συγγενή μου μιας και το κινητό του πνέει τα λήσθια. Υπάρχει κάποιο καλύτερο από το Redmi 4A γύρω στα 100 ευρώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Θέλω κινητό για συγγενή μου μιας και το κινητό του πνέει τα λήσθια. Υπάρχει κάποιο καλύτερο από το Redmi 4A γύρω στα 100 ευρώ; για τον συγγενη σου που η συσκευη του πνεει τα λοισθια να προτιμησεις το redmi 3s 2/16 geekbuying $110/€105 Edited November 18, 2016 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Οτι θα φτανε μια μερα που θα αναζητουσα 'απλοϊκα' τεχνολογικα πραγματα, και θα δυσκολευουν να τα βρω, ομολογω δεν το περιμενα! Ομως καπως ετσι παει, και επειδη οπως λενε κι οι Αγγλοι, I have hard times να βρω αυτο που ψαχνω, ειπα να ζητησω τη βοηθεια σας, και να δουμε τι εχει η αγορα, ελπιζω να εχει δηλαδη... Ελπιζω να υπηρχε ενα section εδω στο forum για feature phones, αλλα δεν βρηκα. Σκεφτομουν να το ανοιξω στα παλιοτερα νοκια, αλλα κατεληξα εδω, αλλα νομιζετε οτι θα εχει καλυτερη τυχη αλλου το θεμα, πειτε μου, γιατι ....πρεπει να βρεθει λυση! Στο προκειμενο τωρα. Θελω κινητο για τον πατερα μου, μεγαλος πια σε ηλικια. Αφης δεν το συζητα/ουτε κι εγω... Με πληκτρολογιο εχει τα τελευταια χρονια, ενα νοκια, αλλα δεν το βολευεται. Μου ζητησε κατι οπως τα παλια τα χρονια...clamshell!!! Περαν του οτι ομως πλεον υπαρχουν ελαχιστες επιλογες, εμεις θελουμε κατι εξτρα, που κανει τα πραγματα ακομη δυσκολοτερα μαλλον: θελουμε το νεο κινητο να υποστηριζει bluetooth πρωτοκολλο με A2DP, γιατι εχουμε νοκια speakerphone στο αμαξι του, για να μιλαμε μαζι του οταν ειναι εν κινησει. Μια χαρα δουλευει το nokia speakerphone, απαντα το κινητο μονο του τις κλησεις οταν ειναι paired εντος αυτοκινητου, και ο πατερας οδηγει και μας μιλα και του μιλαμε διχως να χρειαστει να παρει τα χερια απο το τιμονι και τα ματια απο το παρμπριζ(σημαντικο αυτο ειδικα για μεγαλυτερους ανθρωπους, που δεν εχουν την σπιρταδα των νεων και κανουν πιο αργες κινησεις). Εδω λοιπον σας θελω. Clamshell, ει δυνατον απο καμια καλη μαρκα(μην δουμε τιποτε τραγικα μενου ή χαλια ποιοτητα). με bluetooth A2DP. Φυσικα και με ελληνικα μενου παιδια....μην βαλω τον πατερα να ψαχνεται στα αγγλικα!!! Περιμενω τη βοηθεια σας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπερα υπαρχει αυτο http://www.gsmarena.com/lg_wine_smart-7451.php το κακο ειναι οτι απο λιγο που κοιταξα στην χωρα μας ειναι πλεον εξαντλημενο, ριξε και εσυ μια ματια μηπως... Επιπλεον αν υπαρχει δυνατοτητα αγορας απο ebay βρηκα αυτο το link http://www.ebay.com/itm/LG-Wine-Smart-H410-3MP-3-2-Flip-Clamshell-4G-RED-BLACK-SEALED-UNLOCKED-/142170086094?hash=item2119ff5ace:g:j34AAOSwhOdXoRLn Αν θεωρεις οτι σου κανει, κανε ενα κοπο και τσεκαρε το... και στο ebay να δεις τιμες . hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Αν και δεν είναι καλή η mls σαν εταιρεία, σε επαγγελματίες έχουν κορυφαίο service!!! προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioSak Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Ευχαριστώ εκ των προτέρων γαι τις γνώμες και τις συμβουλές όσων κάνουν τον κόπο να απαντήσουν! Θέλω να αγοράσω συσκευή 5 ή 5,5 ιντσών ,8πυρήνων,16 γίγα και 2 γίγα ραμ και PLAY STORE,με καλή κάμερα για φωτογραφίες. Προσανατολιζόμουν στο DOOGEE F5 αν δεν κάνω λάθος,το είχα βρεί 116 € με το φπα....αλλά τους τελείωσε.Νομίσω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση.. Θα ήθελα γνώμες,110-120 € δίνω με το φπα,με αυτά τα χαρακτηριστικά. Edited November 21, 2016 by GioSak αλλαγή μεγέθους γραμμάτων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Ψάχνω για ένα κινητό για τον πατέρα μου θέλω να είναι 5’+ οθόνη και να μην κολλάει και μαχ τα 200 ευρώ δεν έχω θέμα να είναι από έξω τα κινητό. Αυτα που είδα είναι τα εξής Xiaomi Redmi Note 3 Pro (International edition) Huawei Honor 7 Lite Huawei Ascend P8 Lite Edited November 19, 2016 by trelos_AM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts