Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια.

Λεω να παρω ενα κινητο επιτελους, μιας και στο HUAWEI Y330 που ειχα επαψε να λειτουργει η Touch Screen.

Ψαχνω για ενα διsimo, για Viber, Messenger και ελαφρυ browsing. Οσο καλυτερη η μπαταρια, τοσο καλυτερο.

Απ οτι φανταζομαι, κινεζοκαταστημα για χαμηλοτερη τιμη.

Μου συνεστησαν κι εχω βρει καπου το Vernee Thor οριακα πανω απο τα 100€ αλλα καμμια γνωμη απο πιο ειδικούς ειναι καλοδεχουμενη .

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

ποιο προτεινεται να αγορασω απο τα δυο?

 

http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Pro-5_5-inch-Dual-Camera-3GB-RAM-32GB-MTK-Helio-X20-Deca-core-4G-Smartphone-p-1072552.html?rmmds=myorder redmi pro με το κουπονι redmipro100 στα 170 δολαρια

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολη την παρεα. Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας γιατι εχω χαωθει. Υπαρχει νια επιδοτηση περιπου 200 ευρω απο την vodafone (νομιζω μπορει να εξαργυρωθει και στα media markt? ). Το προβλημα ειναι οτι απο αυτη την επιδοτηση με το πολυ 30 ευρω παραπανω θα πρεπει να αγοραστουν δυο κινητα.

 

Και αναλυω τις αναγκες χρησης για το καθενα. Αρχικα το ενα ειναι για μεγαλο σε ηλικια ανθρωπο που μπορει να χειριστει touch μας ενδιαφερει πιο πολυ μπαταρια μικρες διαστασεις και ευκολια χρησης. Δεν μπαινει ιντερνετ δεν βγαζει φωτογραφιες τιποτα.

 

Το δευτερο θελουμε να ειναι πιο "smart" :P μεγαλη οθονη κατα προτιμηση κατω των 5.5 αλλα χωρις το μαχαιρι στο λαιμο η φωτογραφικη δεν μας ενδιαφερει τοσο και κυριως ταχυτητα σε σερφαρισμα να μην κολλαει πουθενα και να εχει δυνατο δεκτη και οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρια.

 

Εχετε τιποτα υποψιν;

Link to comment
Share on other sites

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=443110&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

 

Το έχω πάρει στην γυναίκα μου. Για τα λεφτά του και την χρήση που θες πολύ τίμιο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό, Συν ότι έχει αντιπροσωπεία εδώ και μεγάλη μπαταρία 4000 mAh αποσπώμενη ;)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

Μεχρι προτινως ημουν κατοχος ενος LG G2 του οποιου δυστυχως εσπασε η οθονη.

Ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος με το τηλεφωνο το οποιο για 3 χρονια δουλευε σκυλος (χωρις root).

 

Το θεμα ειναι οτι ψαχνω κινητο με τα παρακατω στοιχεια.

-5.5" οθονη τουλαχιστον

-Μπαταρια ανω των 3000mah

-Καλυτερη φωτογραφικη του G2

-Υπερυθρες

-Να παιζει 800αρα μπαντα 4G (Wind)

 

Εχω κανει καμποσες αναζητησεις αλλα καταληγω παντα σε μεγαλα budget που δεν διαθετω αυτη την στιγμη.

Οριο τα 250 ευρω.

Δεν προβλημα για αγορες απο εξωτερικο η Κινα.

Παρακαλω τις προτασεις σας,ιδανικα απο πρωην κατοχο G2 που ξερει τις δυνατοτητες της φωτογραφικης του.

Link to comment
Share on other sites

Θελω να πάρω ενα κινητό στον πεθερό μου.

Προφανώς οχι touch, με δυνατότητα αντιστοίχισης κλησης σε ενα πληκτρο (πχ να παταει το 1 και να παιρνει την κορη του, το 2 και να παιρνει την γυναικα του κοκ).

Να εχει ευκρινή οθόνη και απαραίτητα clamshell/flip .

 

Tι επιλογές εχω?Θα ηθελα να το αγορασω σημερα η αυριο το πρωι οποτε θα ηθελα κατι που να ειναι ετοιμοπαράδοτο.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικα.

Edited by vadergr
Link to comment
Share on other sites

Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για εισαγωγή στο IOS.

Δεν θα χρησιμοποιηθεί καρτα sim.

Υπάρχουν ελλείψεις στο iPod Touch; Έναντι του iPhone.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood DP-2050 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλοι.

Είχα αποφασίσει να αγοράσω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html?wid=21 αυτό από την gearbest γιατί μου την είχε προτείνει φίλος που χει ξαναπάρει από κει κ ήρθαν όλα καλά κ στην ώρα τους.

το πρώτο εμπόδιο που μου δημιουργήθηκε είναι ότι δεν έχει πια απευθείας επιλογή για αγορά με πιστωτική κάρτα αλλά μόνο μέσω paypal ενώ παλιά (6 μήνες) είχε αγοράσει με κάρτα. Ύστερα το έψαξα και λίγο παραπάνω και βρήκα πολλά κακά reviews ότι αργούν ότι απαντάνε σε μαιλ μετά από 10 μέρες.

 

Άμα ξέρει κανείς να μου προτείνει πρώτα σαιτ (άμα γίνεται να πέρνει κ κατευθείαν πιστωτική κάρτα κ να μην θέλει paypal θα είναι τέλεια ! )και μετά αμα υπάρχει και καλύτερη συσκευή πάνω κάτω στα λευτά αυτά

και θα πάρω και μια συσκευή για το μικρότερο αδερφό μου γύρω στα 100ε.

 

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ :D

Link to comment
Share on other sites

Για όλα αυτά που ρωτάς υπάρχουν topic στα οποία μπορείς να απευθυνθείς: Λοιπά κινητά τηλέφωνα - Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά - Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες κ.τ.λ.π.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

Εάν η επιδότηση υπάρχει από προγράμματα συμβολαίων, βάλτε τη στο πάγιο. Για συσκευές από την Vodafone ας βοηθήσει κάποιος άλλος που καταδέχεται να κοιτάξει τις τιμές στο site τους.
Link to comment
Share on other sites

Aπο VF νομιζω μπορείς να αγοράσεις και απο πλαίσιο.

Αν βαλεις την εκπτωση στο πάγιο, συνήθως το ποσό ειναι μειωμένο (πχ μπορεί να στο κάνουν 120€).Πρεπει να ρωτήσεις.

Αν σου κανουν ολο το ποσο έκπτωση στο πάγιο, καλύτερα ετσι και μετά αγοράζεις οποιο επιθυμείς απο σκρουτζομάγαζο χωρίς καπέλο vf/public/plaisio κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Αφού το πρώτο κινητό δεν πρόκεται να χρησιμοποιηθεί σα smartphone γιατί δεν παίρνετε ένα εντελώς απλό κινητό με πλήκτρα π.χ. κανα Nokia στα 30 ευρώ και μετά ρίξτε όλο το βάρος στο άλλο για να πάρετε κάτι καλό π.χ. Honor 7 lite στα 200 ευρώ
Nickolas
Link to comment
Share on other sites

Μαλλον για το honor θα παω απλα εχει συνηθισει με touch και θελει να ειναι με οθονη αφης... Αν εχετε κατι να προτεινετρ και σε φτηνο και αξιοπιστο touch αλλιως θα δουμε πως θα γινει
Link to comment
Share on other sites

Τα τελευταία μου κινητά ήταν τα HTC M8 (χάλια κάμερα), Z3 Compact (υπερευχαριστημένος αλλά πολύ μικρό σε διαστάσεις) και LG G4 (ασύλληπτη καμεράρα, ασύλληπτα απογοητευμένος από μπαταρία και γενικα ψιλοlaggy του software)

 

Η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το HTC 10, λόγω ποιότητα κατασκευής αλλά και software, το οποίο ακόμα και στο M7 του πατέρα μου μοιάζει να φυσάει. Αλλά από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογούνται τα 100+, 150+ σε σχέση με τα LG G5, One plus 3 και nexus 6p.

 

Το LG G5 με φοβίζει εξαιτίας της πρόσφατης εμπειρίας μου με το LG G4. Η μπαταρία του και το software με απογοήτευσαν.

 

Το One Plus 3 με φοβίζει λίγο το γεγονός ότι το σερβις θα έρθει μέσω λαμίας και το Nexus 6P έχει ως μοναδικά κακά ότι έχει χειρότερο επεξεργαστή/λιγότερη ραμ.

 

Από την στιγμη που η κάμερα είναι πάνω κάτω ή ιδια και στα 4 (δεν με νοιάζει το "λιγο καλύτερο", απ οτι ειδα ολα θα με καλύψουν), σε θεμα μπαταρία/software ποιο πιστεύετε ότι θα κάνει την διαφορά; Ειδικά η αυτονομία με ενδιαφέρει πολύ λόγω ότι εχω και Smartwatch, δεδομένα κτλ κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Απο Ελλαδα το lg g3 kαι lg g4 καλυπτουν τις απαιτησεις σου....το 1ο με τιμη λιγο χαμηλοτερη απο το μπατζετ σου και το 2ο με λιγο μεγαλυτερη συν τα γνωστα προβληματα που εχουν προκυψει (bootloop )....στα λεφτα σου παντως κοιτας ανετα επιλογες απο Κινα , δες Xiaomi , αλλα στο θεμα φωτογραφικη θα κανεις ερευνα ανα μοντελο να δεις αν σε καλυπτει
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...