egodemis Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το είδα από κοντά σήμερα, παρά πολύ καλή συσκευή και φοβερό σήμα γενικός παράπονο δεν είχα ότι και να έκανα δύο πράγματα μόνο Είναι άσχημο όπως και να το πάρεις 900 ευρώ είναι υπερβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ποιο είναι πιο καλό ως συσκευή το Pixel XL ή το Huawei Nexus 6p ; Συγκρίνεις ανόμοιες συσκευές, τόσο από άποψη εμπορικής αξίας όσο και χαρακτηριστικών. Για να πάρεις απόψεις ωστόσο μπορείς να απευθυνθείς εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Στο παρόν θέμα συνεχίζουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Το είδα από κοντά σήμερα, παρά πολύ καλή συσκευή και φοβερό σήμα γενικός παράπονο δεν είχα ότι και να έκανα δύο πράγματα μόνο Είναι άσχημο όπως και να το πάρεις 900 ευρώ είναι υπερβολικά Που το είδες σε ποιο μαγαζί;;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Που το είδες σε ποιο μαγαζί;;; Συναδέλφου το έφερε από Αγγλία το xl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Μόλις πέρασα την 7.1.1 στη συσκευή. Νομίζω αναπνέει πολύ καλύτερα και βλέπω εκπληκτικό multitasking. Ενεργοποιήθηκαν 2 ακόμα "κινήσεις" για ενεργοποίηση οθόνης με double tap η εάν το σηκώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Μόλις πέρασα την 7.1.1 στη συσκευή. Νομίζω αναπνέει πολύ καλύτερα και βλέπω εκπληκτικό multitasking. Ενεργοποιήθηκαν 2 ακόμα "κινήσεις" για ενεργοποίηση οθόνης με double tap η εάν το σηκώσεις. Ωραία νέα. Sent from my iPhone 7plus Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 έχει κυκλοφορήσει το Pixel XL στην Ελλάδα ή σας τ έφερε κάποιος γνωστός σας από το εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Η συσκευή δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Είναι παντού σχεδόν sold out και στο UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Η συσκευή δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Είναι παντού σχεδόν sold out και στο UK. Δεν το έχει στο πλαίσιο;;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Δεν το έχει στο πλαίσιο;;; Ειναι ακομα σε αναμονη: http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Google-Pixel-32GB-XL-Silver.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Ήρθε και άλλο update 833.4 MB στη συσκευή. Νέο Build NMF26Q https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/af1f03369dbc2360d0f59531271b99c9.jpg Sent from my Pixel XL using Tapatalk Edited December 8, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 To είδα στο Πλαίσιο του Mall. Πραγματικά πιο ατσουμπαλο κινητό είχα καιρό να δω. Δε ξέρω αν φυσάει στα πάντα, πραγματικά να δώσει κάποιος 900+ που ζητάνε, το θεωρώ τραγικό. Πίσω 3 χρόνια είναι η Google στο design. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 To είδα στο Πλαίσιο του Mall. Πραγματικά πιο ατσουμπαλο κινητό είχα καιρό να δω. Δε ξέρω αν φυσάει στα πάντα, πραγματικά να δώσει κάποιος 900+ που ζητάνε, το θεωρώ τραγικό. Πίσω 3 χρόνια είναι η Google στο design. Ή τιμή είναι τραγικά υψηλή ελλαδα. Ή τιμή έξω για όσα προσφέρει είναι υψηλή αλλά όχι αδικαιολόγητα υψηλή. Το τέλειο κινητο δεν υπαρχει.Αν γουσταρεις κινητό όμορφο και εμφανισιακο μπορείς να πας στα μηλοφωνα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 To είδα στο Πλαίσιο του Mall. Πραγματικά πιο ατσουμπαλο κινητό είχα καιρό να δω. Δε ξέρω αν φυσάει στα πάντα, πραγματικά να δώσει κάποιος 900+ που ζητάνε, το θεωρώ τραγικό. Πίσω 3 χρόνια είναι η Google στο design. Αυτό το μισό μισό από πίσω το χαλάει πολύ Κατα τα αλλα είναι πολύ πολύ ακριβό δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για κινητό Ταβάνι τα 6-650€ πιστεύω θα έπρεπε να ήταν σε όλες τις εταιρίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Η συσκευή δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Είναι παντού σχεδόν sold out και στο UK. χθες ημουν στο mall ειχε 2 κομματια το ειδα μου λεει το παιδι το θες.. του λεω κατσε να δωσω το htc 10 και μετα. βγηκα απο το μαγαζι μετα απο 30 λεπτα μου λeει η κοπελα μου να το παρω και να το βαλω στην καρτα ΄. της λεω οκ. παω στο πλαισιο ,και μου λεει φιλε ειχα 2 το ενα εφυγε απο το ιντερνετ , παρε αν θες το demo του λεω οκκκκ παω να το παρω και ειχε 2 χαρακιες, τα νευραααααα μου.. παιδια αν το πουλαει κανενας να μου στειλει, σορρυ για το off topic ψαχνω για uk Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Mα σοβαρά θα έπαιρνες το demo ; Δε μπορώ να σκεφτώ χειρότερη επιλογή για κανένα κινητό ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Mα σοβαρά θα έπαιρνες το demo ; Δε μπορώ να σκεφτώ χειρότερη επιλογή για κανένα κινητό ! Ναι αν είναι σε τέλεια κατάσταση..παω σήμερα να βγω παγανιά μήπως το βρω πουθενά. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Και εγώ το είδα σε πλαίσιο. Καλό χρυσό αλλά πολύ αδιάφορο στο θέμα εμφάνισης, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Το 6p μπροστά του (που δεν είναι και κανένα κομψοτέχνημα) μου φάνηκε πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 σημερα το πηρα απο πλαισιο σουπερρρρρρρρρρρρ... με χαλασε ο αγγλικος φορτιστης, αλλα οκ .το κιν τα σπαει ωραια οθονη. . θα μου λειψει το htc 10 και εκεινο σφαιρα ηταν.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Το Πλαίσιο το δίνει με αγγλικό φορτιστή?? Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Το Πλαίσιο το δίνει με αγγλικό φορτιστή?? Sent from my Pixel XL using Tapatalk ναι φιλε μου . αυτον ειχε μεσα.. 999 ευρο.... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Παραεισαγωγη το Πλαίσιο? Τι να πω... Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Παραεισαγωγη το Πλαίσιο? Τι να πω... Sent from my Pixel XL using Tapatalk Και όμως αγγλικό έχει μέσα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Σε είχαν ενημερώσει τουλάχιστον πριν το αγοράσεις, για τον φορτιστή που έχει μέσα; Εγώ θα πήγαινα και θα απαιτούσα να μου δώσουν φορτιστή eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 ναι φιλε μου . αυτον ειχε μεσα.. 999 ευρο.... Απλά απαράδεκτο.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts