Kanenask Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Παιδια παρατήρησα οτι οι ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζονται μόνο όταν εχω επιλέξει το magazine style και όχι κάτι άλλο . Ξέρεις καποιος γιατί και πώς αλλάζει αυτό ??? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Πήγαινε ρυθμίσεις ,μπαταρία ,ρυθμίσεις μπαταρίας και ξετσεκαρε κλείσιμο υπερβολικά ενεργοβορων εφαρμογών . Δεν μου ξαναεκλεισε εφαρμογήΝαι πήγα και το έκανα..αν και από ότι διάβασα σε αυτούς που είχαν θέμα με αυτές τις εφαρμογές δεν το έλυσε το πρόβλημα . Θα δω την επόμενη φορά . Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ναι πήγα και το έκανα..αν και από ότι διάβασα σε αυτούς που είχαν θέμα με αυτές τις εφαρμογές δεν το έλυσε το πρόβλημα . Θα δω την επόμενη φορά . Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eμενα το εκανε στο facebook,messenger k instagram. Απο τοτε που το εκανα δεν το εμφανισε παλι. Επισης εχει βγει update απο οτι ειδα για το κινητο μας Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Επισης εχει βγει update απο οτι ειδα για το κινητο μας μετά την Β194 εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 μετά την Β194 εννοείς?Ναι b198 η μοναδική διαφορά είναι απλά τα security update (and thats it) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 (edited) Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Στο μονόκαρτο δεν έχει έρθει κάποια αναβάθμιση OTA! Επίσης την Oreo θα την πάρουμε μέσα στο μήνα; Σωστά έχω διαβάσει; Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Edited November 13, 2017 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Είχα παραγγείλει το mate 9 στον κωτσοβολο με τιμή 450 και μου είπαν το κρατάνε έως τη Δευτέρα. Μένω Πάτρα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει να του δώσω τον κωδικό παραγγελίας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Έστω και καθυστερημένα θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο unani, γιατί χάρη στη δική του βοήθεια ήρθε στα χέρια μου ένα ολοκαίνουριο Mate 9 στο κουτί του. Ήταν ένα από τα τελευταία κομμάτια του Κωτσόβολου, το οποίο ταξίδεψε από Πάτρα για Αθήνα. Ευχαριστώ και από εδώ φίλε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Καλημέρα.. Υπάρχει κάποιος που έχει spare σε tempered glass και να βρίσκεται Νότια προάστια? Είχα πάρει 2, αλλά τα έβγαλα οff.. Έχω ξαναπαραγγειλει από Κίνα, αλλά ζήσε Μάη μου.. Κερνάω κι έξτρα καφέ, αν το τοποθετήσει άψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Πώς μεταφέρουμε εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 μετά την Β194 εννοείς? Ναι μετά. Αλλά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι έχει μόνο patches. Γιατί νομίζω ότι διάβασα ότι έχει το emui 5.1; Θα ξανακοιταξω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 λέτε οτι έχει μόνο patches σαν να μην είναι σημαντικό. προσωπικά το θεωρώ απο τα πιο σημαντικά στοιχεία after sale υποστήριξης και ένδειξη σεβασμού απο τον κατασκευαστή. έμεινε πίσω αυτή τη φορά και η μόνη δικαιολογία που μπορώ να δεχτώ είναι οτι έπεται άμεσα* Oreo *άμεσα=εντός του Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 (edited) Έγραψα πριν μια βδομάδα περίπου ότι έκλεισα εκθεσιακο mate 9 από κοτσοβολο στα 400 ευρώ..επειδή ελλειπα σε ένα ταξίδι,πήγα σήμερα να το πάρω και μου δώσανε κλειστό, σφραγισμένο , καινούργιο mate 9... Η θήκη που εχει μέσα ,μου αρέσε..πρως το παρών θα βάλω μόνο tempered glass ..είδα πριν λίγα ποστ ότι κάποιος προτείνει από παμπλικ... Εχει να προτείνει κάποιος άλλο κανένα άλλο?? Edited November 13, 2017 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Έγραψα πριν μια βδομάδα περίπου ότι έκλεισα εκθεσιακο mate 9 από κοτσοβολο στα 400 ευρώ..επειδή ελλειπα σε ένα ταξίδι,πήγα σήμερα να το πάρω και μου δώσανε κλειστό, σφραγισμένο , καινούργιο mate 9... Η θήκη που εχει μέσα ,μου αρέσε..πρως το παρών θα βάλω μόνο tempered glass ..είδα πριν λίγα ποστ ότι κάποιος προτείνει από παμπλικ... Εχει να προτείνει κάποιος άλλο κανένα άλλο??Nope μόνο αυτή κάθεται λίγο παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Nope μόνο αυτή κάθεται λίγο παραπάνωΕίναι καλή η συγκεκριμένη? Γιατί την έχει λίγο τσιμπημενη σε τιμή Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Είναι καλή η συγκεκριμένη? Γιατί την έχει λίγο τσιμπημενη σε τιμήΔεν έχει και κάτι καλύτερο που να καλύπτει τέτοια επιφάνεια και να μην ξεκολλάει σε μια μέρα η αυτή η τύποτα η πας σε κάτι μικρότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ρε παιδιά τι προτείνετε για δερμάτινη θήκη wallet από Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Είναι καλή η συγκεκριμένη? Γιατί την έχει λίγο τσιμπημενη σε τιμήΕγώ έβαλα ένα απλό από eshop,το έχω 3 μήνες τώρα χωρίς πρόβλημα. Έχει πολύ καλή εφαρμογή και δεν έφυγε από την θέση του. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Δεν άντεξα, την πέρασα την beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Δεν άντεξα, την πέρασα την beta Θες να μας πεις εντυπώσεις ? Χρειάζεται να κάνεις root η κάτι που θα χάσεις την εγγύηση της συσκευής ?? Επίσης αν έχεις κάποιο λινκ να δω διαδικασία... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Θες να μας πεις εντυπώσεις ? Χρειάζεται να κάνεις root η κάτι που θα χάσεις την εγγύηση της συσκευής ?? Επίσης αν έχεις κάποιο λινκ να δω διαδικασία... Ευχαριστώ προκαταβολικά.Εντυπώσεις νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για να πω. Γρήγορη είναι πάντως σίγουρα. Δυστυχώς πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader για να την περάσεις. Βέβαια αφού την πέρασα δεν μου βγάζει πλέον το μήνυμα "η συσκευή έχει ξεκλειδώσει" κλπ. Και όταν τρέχω adb μου λέει πως ο bootloader είναι κλειδωμένος. Θα την δουλέψω 1-2 μέρες και θα γράψω περισσότερα. Η διαδικασία είναι απλή... https://forum.xda-developers.com/mate-9/how-to/guide-mate-9-flash-update-package-t3593108 Αν δεν σου αρέσει και θέλεις να περάσεις πάλι nougat είναι παρόμοια. Edited November 14, 2017 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εντυπώσεις νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για να πω. Γρήγορη είναι πάντως σίγουρα. Δυστυχώς πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader για να την περάσεις. Βέβαια αφού την πέρασα δεν μου βγάζει πλέον το μήνυμα "η συσκευή έχει ξεκλειδώσει" κλπ. Και όταν τρέχω adb μου λέει πως ο bootloader είναι κλειδωμένος. Θα την δουλέψω 1-2 μέρες και θα γράψω περισσότερα. Προστέθηκε το πλήκτρο κάτω αριστερά που κρύβει τα on screen buttons ; Το ποιο σημαντικό για μένα. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Προστέθηκε το πλήκτρο κάτω αριστερά που κρύβει τα on screen buttons ; Το ποιο σημαντικό για μένα.Ναι, και το floating button είναι πολύ καλό. Καμία σχέση με την 7.0. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της ανάλυσης σε 720p. Γρήγορες αλλαγές που είδα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας στις εικόνες παρακάτω... Edited November 14, 2017 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καμιά άλλη ιδέα γιατί δεν φεύγει το σήμα του 4G όταν μπαίνω σε wifi? Απ τον Ιανουάριο που έχω τη συσκευή, πάντα το σηματάκι 4G, 3G κλπ έφευγε όταν συνδεόμουν με wifi. Και ξαφνικά από προχθές παραμένει, χωρίς να κάνω κάποια αναβάθμιση λογισμικού κλπ. Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εντυπώσεις νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για να πω. Γρήγορη είναι πάντως σίγουρα. Δυστυχώς πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader για να την περάσεις. Βέβαια αφού την πέρασα δεν μου βγάζει πλέον το μήνυμα "η συσκευή έχει ξεκλειδώσει" κλπ. Και όταν τρέχω adb μου λέει πως ο bootloader είναι κλειδωμένος. Θα την δουλέψω 1-2 μέρες και θα γράψω περισσότερα. Η διαδικασία είναι απλή... https://forum.xda-developers.com/mate-9/how-to/guide-mate-9-flash-update-package-t3593108 Αν δεν σου αρέσει και θέλεις να περάσεις πάλι nougat είναι παρόμοια. Σ'ευχαριστώ γισ το λινκ. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μου ήρθε αναβάθμιση σήμερα. Β197 αγορασμένο από public μονοκαρτο. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts