zananiro Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 να ρωτήσω βγηκε καθολου πουθενά σε φυσιολογική τιμή? ~600 650 η ακόμη στο θεό? ελπιζω να μην είναι σαν το το p9 plus 700 βγηκε 700 ειναι και τώρα........ Υπολόγιζε ότι η πορεία εξέλιξης της τιμής θα είναι περίπου σαν και του mate 8. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Υπολόγιζε ότι η πορεία εξέλιξης της τιμής θα είναι περίπου σαν και του mate 8. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk mate 8 σχεδον αμεσα μετα την κυκλοφορία του το έφεραν άλλα μαγαζιά και αρκετά σύντομα τημη ηταν -150 200 (και εκει σταμάτησε) εδώ βλέπω μηδενική κινητικότητα (όπως και στο p9 plus που ειχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 mate 8 σχεδον αμεσα μετα την κυκλοφορία του το έφεραν άλλα μαγαζιά και αρκετά σύντομα τημη ηταν -150 200 (και εκει σταμάτησε) εδώ βλέπω μηδενική κινητικότητα (όπως και στο p9 plus που ειχα) Ναι, από ότι θυμάμαι άρχισε να πέφτει όταν το έφεραν μαζικά τα σκρουτζομαγα. Λογικά οταν το φέρουν αρκετά μαγαζιά τότε θα πέσει και η τιμή του 9. Τώρα γιατί ακόμα δεν το έχουν φέρει, άγνωστο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εμένα πάλι δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν φέρει ακόμα.... Αφού παντού προβάλλουν ακόμα το P9-p9 plus.... Καμία σχέση η καμπάνια ερχομού του P9 με αυτή του Mate 9... Πριν 5 μέρες ήμουν στο αυτοκίνητο και κάπου είδα νέες αφίσες με το P9 και μου έκανε εντύπωση... Όπως και η προώθηση μέσω Facebook & Twitter καμία σχέση με το P9... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μια απορια ρε παιδια........ Παρηγγειλα την θηκη Rugged Armor της Spigen απο το Ebay με τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα στα 17 ευρω. Μπαινω στο σαιτ της Spigen και βλεπω οτι η εταιρια δεν εχει θηκες για το ΜΑΤΕ 9. Μηπως πουλανε μαιμουδιαρες βαπτισμενες για Spigen ? Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μια απορια ρε παιδια........ Παρηγγειλα την θηκη Rugged Armor της Spigen απο το Ebay με τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα στα 17 ευρω. Μπαινω στο σαιτ της Spigen και βλεπω οτι η εταιρια δεν εχει θηκες για το ΜΑΤΕ 9. Μηπως πουλανε μαιμουδιαρες βαπτισμενες για Spigen ? Και να είναι μαϊμού τι σε πειράζει συνήθως είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Η ανησυχια μου ειναι η λαστηχενια απαισια οσμη που εχουν οι κινεζοθηκες του 2 ευρου. Θα μου πεις, 17 ευρω πληρωσες για την και καλα Spigen... ποτε δεν ξερεις ομως τι θα σου ερθει απο China Town. Edited January 16, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Το κινητό γιατί κυκλοφορεί σε άλλες χώρες δικαρτο και εδώ μονοκαρτο? Κοιτάω στην Γερμανία πχ και έχει 699€ το δικαρτο. Αυτό αν αγοραστει από εκεί έχει εγγύηση εδώ ή μόνο εκεί? Sent from my ONEPLUS3 A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Η ανησυχια μου ειναι η λαστηχενια απαισια οσμη που εχουν οι κινεζοθηκες του 2 ευρου. Θα μου πεις, 17 ευρω πληρωσες για την και καλα Spigen... ποτε δεν ξερεις ομως τι θα σου ερθει απο China Town. Της κάνεις ένα μπανακι και τέλος Το κινητό γιατί κυκλοφορεί σε άλλες χώρες δικαρτο και εδώ μονοκαρτο? Κοιτάω στην Γερμανία πχ και έχει 699€ το δικαρτο. Αυτό αν αγοραστει από εκεί έχει εγγύηση εδώ ή μόνο εκεί? Sent from my ONEPLUS3 A3003 using Tapatalk Κανονικά θα έπρεπε αλλά η arvato κάνει τον Κινέζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Η ανησυχια μου ειναι η λαστηχενια απαισια οσμη που εχουν οι κινεζοθηκες του 2 ευρου. Θα μου πεις, 17 ευρω πληρωσες για την και καλα Spigen... ποτε δεν ξερεις ομως τι θα σου ερθει απο China Town. Καμία σχέση η ποιότητα είναι κομπλέ έτσι είχα πάρει και για το ΜΑΤΕ8 τώρα περιμένω και εγώ σαν εσένα έχω παραγγείλει. Στο Amazon πωλητής είναι η ίδια η spigen αλλά και στο ebay είναι πάλι η γνήσια spigen. Εκτός και αν πείρες από άλλον πωλητή δες αν λέει ότι είναι 100%original spigen Edited January 16, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Της κάνεις ένα μπανακι και τέλος Κανονικά θα έπρεπε αλλά η arvato κάνει τον Κινέζο Καλύτερη εγγύηση από amazon???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλύτερη εγγύηση από amazon???? Δεν το συζητάμε και βέβαια καλύτερη μόνο και μόνο που δεν έχεις σχέσει με Ελλάδα είσαι ήδη μερικά σκαλιά ποιο ψιλά ότι αφορά αξιοπιστία της εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 για κοιτάξτε και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446521 , έχουμε κάποια επιπλέον πληροφορία? http://mustshop.gr/tilefonia/kiniti-tilefonia/kinita-tilefona/hua-mate-9-ds-64-a-14-9-gy-huawei-mate-9-dual-sim-sandblast-grey.html?sl=el αυτό είναι η κινεζική versios 'η η ευρωπαϊκή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 για κοιτάξτε και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446521 , έχουμε κάποια επιπλέον πληροφορία? http://mustshop.gr/tilefonia/kiniti-tilefonia/kinita-tilefona/hua-mate-9-ds-64-a-14-9-gy-huawei-mate-9-dual-sim-sandblast-grey.html?sl=el αυτό είναι η κινεζική versios 'η η ευρωπαϊκή ? Ευρώπη μπορεί να έρθει στην ελλαδα ούτε για αστειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Μου φαίνεται πάντως ότι τα έχουν κάνει λίγο θάλασσα με την υποστήριξη του Mate 9 και τα updates εκεί στην Huawei. Ολόκληρη η Ευρώπη περιμένει την Β138 και αυτοί στον κόσμο τους. Και μιλάμε για μια εκ των 2 ναυαρχίδων της εταιρείας και μάλιστα στο ξεκίνημα της εμπορικής της πορείας. Πως περιμένουν να παει καλά σε πωλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Μου φαίνεται πάντως ότι τα έχουν κάνει λίγο θάλασσα με την υποστήριξη του Mate 9 και τα updates εκεί στην Huawei. Ολόκληρη η Ευρώπη περιμένει την Β138 και αυτοί στον κόσμο τους. Και μιλάμε για μια εκ των 2 ναυαρχίδων της εταιρείας και μάλιστα στο ξεκίνημα της εμπορικής της πορείας. Πως περιμένουν να παει καλά σε πωλήσεις; Και τι πρόβλημα υπάρχει δηλαδή που πρέπει να βγάλει update για να διορθωθεί; Εγώ πάντως δεν χρειάζομαι κανένα update. Edited January 17, 2017 by Johny-B Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Και τι πρόβλημα υπάρχει δηλαδή που πρέπει να βγάλει update για να διορθωθεί; Εγώ πάντως δεν χρειάζομαι κανένα update. Changelog της Β138: 1) Decreased power consumption 2) Improved 3rd party player control on lockscreen 3) Fixed touch sensitivity and slow gameplay issues Ειδικά το Νο3 είναι πολύ σοβαρό. Το touch problem υφίσταται σε όλους εντός του UI του λειτουργικού, ενώ το slow gameplay issue το έχω παρατηρήσει και εγώ 4-5 φορές και ψαχνόμουν μήπως το τηλέφωνο έχει μπει σε ultra power save mode. Σχετικά με την κατανάλωση, με το νέο update θα πάρεις 1 ώρα επιπλέον οθόνη. Αν σου φαίνονται ασήμαντα όλα αυτά , όταν έρθει ΟΤΑ το update μείνε όπως είσαι. Ειδικά για το το Νο3 το update έπρεπε να εχει λυθεί το πολύ στον μήνα μέσα , από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Φυσικά και θα κάνω την αναβαθμιση όταν με το καλό έρθει. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι η huawei είναι στο ξεκίνημα της εμπορικής της πορείας με το να είναι μέσα στις 3 πρώτες εταιρίες και ότι δεν πάει καλά στις πωλήσεις και την κατηγορούμε για ένα update που έχει καθυστερήσει 1 μήνα. Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) . Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι η huawei είναι στο ξεκίνημα της εμπορικής της πορείας με το να είναι μέσα στις 3 πρώτες εταιρίες και ότι δεν πάει καλά στις πωλήσεις και την κατηγορούμε για ένα update που έχει καθυστερήσει 1 μήνα. Οκ Οφειλει να είναι λιγότερο δυσκοιλια με τα updates και τα firmwares. Δεν μπορεί να βασίζεσαι στις υποδομές του κάθε πιθανού και απίθανου τύπου στο xda για να πραγματοποιήσεις ένα update. Ούτε θα πρέπει να περιμενεις μήνες για να διορθωθεί το πρόβλημα του touch. Ακόμη και η Samsung είναι πιο ανοιχτόμυαλη εταιρεία σε αυτά. Από εκεί και πέρα οι πωλήσεις της εταιρείας συνολικά δεν λένε κάτι και μην μπερδεύεσαι. Ναι ειναι τεράστια εταιρία αλλά πουλάει κυρίως low budget και mid range κινητα. Οι πωλήσεις του Mate 9 δεν είναι καλές ακόμη. Ούτε θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία το συγκεκριμένο μοντέλο στο μέλλον σε αυτή την τιμή, παρόλο που ειναι από τις κορυφαίες συσκευές. Edited January 18, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Γιατί είχε ποτέ μεγάλη επιτυχία το note1, 2,3, 4, 5, 7; είναι κινητά με μεγάλες οθόνη δεν έχει να κάνει η μόνο η τιμή που απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένα άτομα εσύ μη μπερδεύεσαι και τα βάζεις στην ίδια ζυγαριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Οφειλει να είναι λιγότερο δυσκοιλια με τα updates και τα firmwares. Δεν μπορεί να βασίζεσαι στις υποδομές του κάθε πιθανού και απίθανου τύπου στο xda για να πραγματοποιήσεις ένα update. Ούτε θα πρέπει να περιμενεις μήνες για να διορθωθεί το πρόβλημα του touch. Ακόμη και η Samsung είναι πιο ανοιχτόμυαλη εταιρεία σε αυτά. Από εκεί και πέρα οι πωλήσεις της εταιρείας συνολικά δεν λένε κάτι και μην μπερδεύεσαι. Ναι ειναι τεράστια εταιρία αλλά πουλάει κυρίως low budget και mid range κινητα. Οι πωλήσεις του Mate 9 δεν είναι καλές ακόμη. Ούτε θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία το συγκεκριμένο μοντέλο στο μέλλον σε αυτή την τιμή, παρόλο που ειναι από τις κορυφαίες συσκευές. Το p9 πούλησε 10 εκατομμύρια συσκευές και είναι high end συσκευή. Μια χαρά θα πουλήσει και το mate 9 για το κοινό που απευθύνεται, μόλις τώρα άρχισαν να το διαφημίζουν και να το προωθούν. Επίσης άλλους στόχους πωλήσεων βάζει η κάθε εταιρία για το κάθε μοντέλο της. Δεν περιμένει κανείς να πιάσει τον αριθμό του p9. Και σε λίγους μήνες βγαίνει και το p10. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited January 18, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Γιατί είχε ποτέ μεγάλη επιτυχία το note1, 2,3, 4, 5, 7; είναι κινητά με μεγάλες οθόνη δεν έχει να κάνει η μόνο η τιμή που απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένα άτομα εσύ μη μπερδεύεσαι και τα βάζεις στην ίδια ζυγαριά. Συγκρίνεις τις πωλήσεις των note με τα Mate? Αν δεν υπήρχε η συγκυρία με το θέμα που προέκυψε στο Note 7, η samsung θα είχε σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων σε κινητό ανω των 5.5 ιντσων. Τώρα όλες οι υπόλοιπες εταιρείες απλά προσπαθούν να πάρουν κομματάκια από την πίτα που έμεινε, λόγω των γεγονότων. Και εγώ αν υπήρχε το Note 7 στην αγορά δεν υπήρχε περίπτωση ούτε να κοιτάξω το Mate 9 στα 700. Ελλείψει όμως αυτού,το απέκτησα. Edited January 18, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ναι καλά εντάξει. Καλά τα λες εσύ εγώ σου λέω ότι note 5 KAI 7 πήγαν ακλαφτα στο μέλλον θα δούμε. Τα τώρα δεδομένα βλέπω εγώ και όχι το τι φαντάζομαι, μακάρι να βγάλει το νοτε8 και να είναι το καλύτερο αλλά μέχρι τότε τα Mate είναι μπροστά σε αυτή την κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysostomos Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Γεια σας παιδια,εχω μια ερωτηση για το mate 9.Μου το κανανε δωρο απο Κινα,οι εφαρμογες ειναι στα Κινεζικα και οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη μου βγαζει την αντιστοιχη Κινεζικη.Τι πρεπει να κανω απο την αρχη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Γεια σας παιδια,εχω μια ερωτηση για το mate 9.Μου το κανανε δωρο απο Κινα,οι εφαρμογες ειναι στα Κινεζικα και οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη μου βγαζει την αντιστοιχη Κινεζικη.Τι πρεπει να κανω απο την αρχη? Ευχαριστω Έχεις κατεβάσει το playstore? Η τις κατεβάζεις από το hiapp? Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts