Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το widget το βάλανε..... Την αναβάθμιση δεν μας δώσανε OTA ακόμα!!! Και δεν θέλω να ασχολούμαι με funkyHuawei κτλ.... Anyway θα περιμένουμε...

Ο funkyHuawei - εαν αναβαθμίσεις με firmware του ίδιου του κινητού δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εκεί που μπερδεύει λίγο είναι όταν φλασάρεις F/W απο άλλο region ή κάνεις rebranding...

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα έκανε 2 αναβαθμίσεις μια εχθές 165 και μια σήμερα 165SP01

Περίεργο.... Πολύ περίεργο εγώ δεν έχω πάρει ακόμα είμαι με την 156....

Ειδες καμία σημαντική αλλαγή?

Με τις ειδοποιήσεις βασικά είδες φως?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εμένα έκανε 2 αναβαθμίσεις μια εχθές 165 και μια σήμερα 165SP01

Ναι τελικά και εγώ αναβάθμισα στην 165sp01....απλα ΔΕΝ έπρεπε να αλλάξω στο hicare την περιοχή και την χώρα.... Τα επανέφερα σε Asia - China και εμφανίστηκε το update....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μετά το update η συσκευή έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει τη ισχύ της... Πιο smooth από ποτέ!

Ναι μπήκε widget με screen lock που κλείνει και κλειδώνει την οθόνη...

Οι ειδοποιήσεις ΔΕΝ διορθώθηκαν λειτουργούν σωστά μόνο αν είναι κλειδωμένες στο μενου των πρόσφατων εφαρμογών.

Αντέ να δούμε αν θα φτιάξει ποτέ! Αν κάποιος με κινεζική συσκευή έχει βρει λύση ας γράψει κάτι... Πάντως εγώ όλα τα update τα έχω περάσει πάνω από τα προηγούμενα χωρίς επαναφορά...

Περίεργο δεν είναι να έχει πρόβλημα στις ειδοποιήσεις το κινέζικο και όχι το ελληνικό; τι να είναι που κάνει την διαφορά;

Περίεργο δεν είναι να έχει πρόβλημα στις ειδοποιήσεις το κινέζικο και όχι το ελληνικό; τι να είναι που κάνει την διαφορά;

Ίσως στο ευρωπαϊκό και International δεν έχει θέμα λόγω της ύπαρξης των Google services και όλων των apk που ακολουθούν που για να δουλεύουν σωστά (π.χ. Gmail) έχει γίνει παραμετροποίηση στην πολιτική ειδοποιήσεων και στην απενεργοποιηση εφαρμογών... Πράγμα που οι Κινέζοι δεν χρειάζονται.... Βέβαια θα μου πεις οι Κινέζοι δεν λειτουργούν Facebook Instagram Twitter κτλ?

Δεν ξέρω υποθέσεις κανω

Νομίζω instagram Facebook κτλ δεν δουλεύουν στην Κίνα τουλάχιστον όχι νόμιμα δηλαδή. Τουλάχιστον έτσι ξέρω. Edited by Johny-B
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!!

Ακριβώς έτσι είναι... Facebook Google YouTube μπλοκαρισμένα ολα στην Κίνα... αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να κλέψουμε τις παραμετροποιήσεις του ευρωπαϊκού μοντέλου θα ήταν τέλεια

Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk

Δοκιμασα τωρα προ λεπτου να καθαρισω την οθονη τριβοντας την επανω σε μια μαλλινη μπλουζα για να φυγουν καποιες δαχτυλιες.

Παρατηρησα οτι αφου την ετριψα καμια 10ρια πανω-κατω, εμφανιστηκαν παντου στο πανελ της οθονης οριζοντιες μαυρες γραμμες που ειναι εμφανεις κυριως σε ασπρα-γκριζα φοντα, μετα απο 20-30 δευτερολεπτα εξαφανιστηκαν απο μονες τους.

Ξαναδοκιμασα να το τριψω παλι στα καπακια στην μαλλινη μπλουζα και εμφανιστηκαν παλι, μετα απο λιγο ξαναεμφανιστηκαν.

Παιζει κατι με στατικο ηλεκτρισμο ?

Δοκιμαστε το εαν θελετε....

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Καλησπέρα...για αυτό τι λέτε; https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-mate-9-al00-6gb-128gb

Μια συσκευή τόσο ακριβή χωρίς εγγύηση κλπ δεν λει

Μπορεί να γίνει rebrand, εγώ αυτό έκανα στο Pro.

Με funkyHuawei υποθέτω εννοείς?

Το rebrand σου έλυσε το θέμα των ειδοποιήσεων?

Τίποτα λιγότερο από ό,τι πίστευα άψογη εφαρμογή και βελούδο υλικό όπως πάντα η spigen. Ένα χιλιοστό μικρότερη αν ήταν το κινητό δεν θα έμπαινε μέσα να φανταστείτε. Άψογη

92324fcaa62de7bd9823e2ed7a7513ca.jpg

Φιλε araditsa εκανες αριστη επιλογη, την ιδια εχω παραγγηλει και εγω απο 06/01/2017 αλλα ακομη τιποτα.....

1 μηνα κολλημενη στην Κινα η θηκη, αστα να παν.

Βλεπω το T. N. μου και κλαιω....

http://i64.tinypic.com/js0fb7.jpg

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Φιλε araditsa εκανες αριστη επιλογη, την ιδια εχω παραγγηλει και εγω απο 06/01/2017 αλλα ακομη τιποτα.....

1 μηνα κολλημενη στην Κινα η θηκη, αστα να παν.

Βλεπω το T. N. μου και κλαιω....

http://i64.tinypic.com/js0fb7.jpg

Λογικά θα το έχεις σε 15 με 20 μέρες

Εγώ περιμένω και αυτήν.

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/172448420891

. Για την spigen είδους σίγουρος ότι θα είναι καλή την βάζω σε όλα τα κινητά μου

Για την άλλη θα δούμε

Παιδια βιντεοκλήση μέσω παροχου κινητης τηλεφωνιας υποστηριζει το ΜΑΤΕ 9 ?

Προσπαθω να κανω βιντεοκληση αλλα δεν βρισκω καποια σχετικη επιλογη.

Παιδια βιντεοκλήση μέσω παροχου κινητης τηλεφωνιας υποστηριζει το ΜΑΤΕ 9 ?

Προσπαθω να κανω βιντεοκληση αλλα δεν βρισκω καποια σχετικη επιλογη.

Δεν υποστηρίζεται.

Εστάλη από το Mate 8

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα δεν έχει εγγύηση; Μήπως εννοεί για τις πληροφορίες;

Εγγύηση έχει ΜΌΝΟ η συσκευή που κυκλοφορεί επισιμα στην Ελλάδα

Εγγύηση έχει ΜΌΝΟ η συσκευή που κυκλοφορεί επισιμα στην Ελλάδα

Μάλιστα...συμφέρει να το κοιτάξω από έξω ή να πάω κωτσοβολο και να το χτυπήσω;

Μάλιστα...συμφέρει να το κοιτάξω από έξω ή να πάω κωτσοβολο και να το χτυπήσω;

Πως το βλέπει ο καθένας εγώ από Ελλάδα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, άλλος θέλει να γλυτώσει 100 ευρώ. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Έχε στο νου σου πως το ένα το παίρνεις και τώρα αν θες για το άλλο θα πρέπει να περιμένεις κάποιες πολλές μέρες και αν είναι και εκτός ευρωπαϊκής ένωσης υπάρχει μικρός φόβος τελωνείου.

Πως το βλέπει ο καθένας εγώ από Ελλάδα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, άλλος θέλει να γλυτώσει 100 ευρώ. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Έχε στο νου σου πως το ένα το παίρνεις και τώρα αν θες για το άλλο θα πρέπει να περιμένεις κάποιες πολλές μέρες και αν είναι και εκτός ευρωπαϊκής ένωσης υπάρχει μικρός φόβος τελωνείου.

Τότε σκέφτομαι κωτσοβολο...αλλά βλέπω το έχει σε ένα χρώμα; Σκέφτομαι για το μοκα είναι καλό; Μαύρο είναι εύκολο να βρεθεί;

Τότε σκέφτομαι κωτσοβολο...αλλά βλέπω το έχει σε ένα χρώμα; Σκέφτομαι για το μοκα είναι καλό; Μαύρο είναι εύκολο να βρεθεί;

Ελλάδα από όσο ξέρω μόνο ένα χρώμα έχει αυτό γκρι πίσω και μαύρο εμπρός.

Το μόκα είναι καταπληκτικό αλλά χωρίς εγγύηση δεν το σκέφτηκα καν.

Το έχει και ο Γερμανός αν τυχών και έχεις καμιά επιδότηση...