charlie_GR Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Οταν η Samsung κοστολογει το S4-S5-S7 κ.τ.λ. στα 769 ευρω και τα κινητα της κολανε, κανουν restart, ζεστενονται λες και τα εχεις στον φουρνο, εχουν μετριοτατη ποιοητα σηματος, εισαι με ενα φορτιστη στο χερι κ.τ.λ. εκει τι δικαιολογια υπαρχει ? Γιατι πληρωνεις τα 769 ευρω ? Γιατι να παρεις ενα κινητο που για να κανεις 2 απλα πραγματα πρεπει να κανεις τον σταυρο σου και να πληρωσεις και ενα σκασμο λεφτα ? s6/s7 κανενα restart, προβλημα στο σημα η θερμοκρασια..just saying Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 (edited) s6/s7 κανενα restart, προβλημα στο σημα η θερμοκρασια..just saying Εχω και το S7 σαν δευτερο τηλεφωνο και..... ""βραζει"" (μεταφορικα) το αιμα του. Τιποτα δεν ποσταρετε στην τυχη, τουλαχιστον απο εμενα. Στο θεμα ποιοτητα σηματος αστο, απλα δεν υπαρχει καμια επαφη.... Το σπιτι μου ειναι σε δυσκολη περιοχη, 4G το ΜΑΤΕ 9 κλειδωμενο μονιμα και το S7 εναλασεται σε 2G/3G/4G και κλαμα. Με το S7 βγαινω μπαλκονι για να μιλησω, ενω με το MATE 9 αραχτος διπλα στο τζακι. Στο θεμα θερμοκρασιας και CPU throttling παλι αστο, το S7 ειναι βασιλιας. Πλαι πλαι εχουν δοκιμαστει σκληρα και τα δυο, δεν υπαρχει καμια επαφη στα τηλεφωνα. http://i68.tinypic.com/21k9n5v.jpg Edited January 5, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Παιδιά παρακαλώ στο θέμα μας... μη το κάνουμε vs. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Θες οπωσδήποτε με widget; Μπορείς να βάλεις στις αρχικες οθόνες σου το screen off and lock το οποίο αν χρησιμοποιείς nova launcher το βάζεις και ως gesture να κλείνει η οθόνη με διπλό tap. Στο mate 8 έτσι το έχω από την πρώτη μέρα και ξεκλειδώνει κανονικά το δακτυλικό. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Στο 8 και εμένα δούλευε. Στο 9 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Το παράδοξο είναι ότι δούλευε στο mate 8, όχι ότι δε δουλεύει στο 9. Μήπως ήσασταν με παλιά έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Το παράδοξο είναι ότι δούλευε στο mate 8, όχι ότι δε δουλεύει στο 9. Μήπως ήσασταν με παλιά έκδοση? Γιατί; ΜΜ φοράω στο 8άρι. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Το παράδοξο είναι ότι δούλευε στο mate 8, όχι ότι δε δουλεύει στο 9. Μήπως ήσασταν με παλιά έκδοση? Εγώ και στην B180 και στην B321 το δούλευα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Γιατί; ΜΜ φοράω στο 8άρι. Εστάλη από το Mate 8 Εγώ και στην B180 και στην B321 το δούλευα κανονικά. Σε V10 & s7 edge (προσωπική εμπειρία), αλλά και σε ένα σωρό άλλες συσκευές που έχω ακούσει, για να δουλέψει το δαχτυλικό θέλει να μην κλειδώνεις με 3rd party εφαρμογές αλλά μόνο με τις stock επιλογές. Υποθέτω ότι κάποια παρέμβαση μάλλον έχει η huawei στο λογισμικό του 8 & δεν έχει αυτόν τον περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Παιδια το κινητο μας εχει οθοναρα και οταν λεω οθοναρα το εννοω, τι να τα κανεις τα νουμερα στα χαρτια οταν η πραξη ειναι αυτη που μετραει. Προ 10 λεπτων εδω στη δουλεια με συναδελφο που εχει το ΝΟΤΕ 5 τρεξαμε το παρακατω βιντεο απο το Youtube. Και τα δυο κινητα στην μεγιστη φωτεινοτητα, το ΝΟΤΕ 5 σε 2160p αναλυση το βιντεο και το ΜΑΤΕ 9 σε 1080ρ. Η οθονη μας απεικονιζε λεπτομερεις πολυ πιο ξεκαθαρα σε σχεση με το ΝΟΤΕ 5 και η συνολικη φυσικη απεικονιση των χρωματων κερδιζε τις εντυπωσεις. Μεχρι και ο κατοχος του ΝΟΤΕ 5 το παραδεχτηκε οτι οι λεπτομερειες στο ΜΑΤΕ 9 ειναι πιο ξεκαθαρες. Παγωσαμε και στα δυο κινητα το βιντεο σε αυτην την εικονα και απλα το ΝΟΤΕ 5 ηταν πισω... Respect στο ΜΑΤΕ 9 απλα. http://i68.tinypic.com/2rgbz4m.jpg Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 (edited) Το "φυσιολογικό" είναι να μην δουλευει λόγω των περιορισμών του λειτουργικού από κάποιο Update το ΜΜ και μετά . Έχω βρει ελάχιστες συσκευές που ξεκλείδωνουν με δαχτυλίκο όταν κλείνεις την συσκευή με 3rd part app. Επίσης υπάρχει μια εφαρμογή κλειδώματος που παρακάμπτει αυτόν τον περιορισμό στην pro έκδοση της. Αν θυμάμαι καλά είναι αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro Edited January 5, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Δοκιμάστε να πάτε Settings, Smart Assistance, Floating Dock και ενεργοποιήστε το Dock. Αμα πατήστε την κουκκίδα (μπαίνει όπου θέλετε στην οθόνη) βγάζει και εικονίδιο για κλείδωμα που ξεκλειδώνει με δακτυλικό. Δεν ξέρω εαν το Mate 9 έχει αυτή την επιλογή, αλλά ρίξτε μια ματιά. Στο Mate 9 Pro μου υπάρχει και λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Δοκιμάστε να πάτε Settings, Smart Assistance, Floating Dock και ενεργοποιήστε το Dock. Αμα πατήστε την κουκκίδα (μπαίνει όπου θέλετε στην οθόνη) βγάζει και εικονίδιο για κλείδωμα που ξεκλειδώνει με δακτυλικό. Δεν ξέρω εαν το Mate 9 έχει αυτή την επιλογή, αλλά ρίξτε μια ματιά. Στο Mate 9 Pro μου υπάρχει και λειτουργεί μια χαρά. Ναι το έχει και δουλεύει μια χαρά. Αν γινόταν και με την ενεργοποίηση του floating dock να φύγουν και τα software buttons θα ήταν super! Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santrikos Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλημέρα, βρίσκω το δίκαρτο, 64 GB, χωρίς ΦΠΑ στις 517 λίρες. Πιστεύετε ότι είναι καλή τιμή? Θα μπορουσες να δωσεις το λινκ που το χεις βρει σε αυτη τη τιμη; Σου αφαιρουν απευθειας το ΦΠΑ; θελω να το παρω απο εξω μονο και μονο γιατι δε μου αρεσουν οι εδω χρωματισμοι. Και δε βρισκω κ πουθενα το obsidian black ρε γμτ που ειναι ερωτας....:love: Μαλλον θα παω για mocha brown.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Σε V10 & s7 edge (προσωπική εμπειρία), αλλά και σε ένα σωρό άλλες συσκευές που έχω ακούσει, για να δουλέψει το δαχτυλικό θέλει να μην κλειδώνεις με 3rd party εφαρμογές αλλά μόνο με τις stock επιλογές. Υποθέτω ότι κάποια παρέμβαση μάλλον έχει η huawei στο λογισμικό του 8 & δεν έχει αυτόν τον περιορισμό. Αυτό το συζητούσαμε και παλαιότερα. Πράγματι, για το καλό όλων μας, η Huawei παρακάμπτει τον περιορισμό και γίνεται να ξεκλειδώνεις με αποτύπωμα και να κλείνεις την οθόνη με κάποια εφαρμογή screen lock. Έτσι το δουλεύω κι εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Δοκιμάστε να πάτε Settings, Smart Assistance, Floating Dock και ενεργοποιήστε το Dock. Αμα πατήστε την κουκκίδα (μπαίνει όπου θέλετε στην οθόνη) βγάζει και εικονίδιο για κλείδωμα που ξεκλειδώνει με δακτυλικό. Δεν ξέρω εαν το Mate 9 έχει αυτή την επιλογή, αλλά ρίξτε μια ματιά. Στο Mate 9 Pro μου υπάρχει και λειτουργεί μια χαρά. Χάθηκε ο κόσμος να κάνουν ένα widget ή shortcut? Αφού υπάρχει η δυνατότητα.... Δεν μπορώ να βλέπω το floating συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 σε honor 8 με ΜΜ δουλεύει και το screen off και το double tap στο nova, και εγώ νόμιζα ότι δεν θα δουλεύει από την εμπειρία μου άλλες συσκευές αλλά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 σε honor 8 με ΜΜ δουλεύει και το screen off και το double tap στο nova, και εγώ νόμιζα ότι δεν θα δουλεύει από την εμπειρία μου άλλες συσκευές αλλά δουλεύει Και σε μένα σε P9 lite έτσι ακριβώς ήταν, βέβαια μετά για άλλους λόγους (κατανάλωση μπαταρίας) έβγαλα τον Nova. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Θα μπορουσες να δωσεις το λινκ που το χεις βρει σε αυτη τη τιμη; Σου αφαιρουν απευθειας το ΦΠΑ; θελω να το παρω απο εξω μονο και μονο γιατι δε μου αρεσουν οι εδω χρωματισμοι. Και δε βρισκω κ πουθενα το obsidian black ρε γμτ που ειναι ερωτας....:love: Μαλλον θα παω για mocha brown.... Καλησπέρα, από το συγκεκριμένο site, έχω αγοράσει και το passport SE που έχω τώρα, ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Βέβαια, θέλουν ΑΦΜ με ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Το site είναι εδώ.... https://www.clove.co.uk/huawei-mate-9 αν και δε νομίζω να το έχουν στο χρώμα που το θες. Στο παρακάτω video, μου αρέσει πολύ αυτό το χρώμα και αυτή η θήκη. Ποιό χρώμα είναι, μήπως ξέρεις? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλησπέρα, από το συγκεκριμένο site, έχω αγοράσει και το passport SE που έχω τώρα, ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Βέβαια, θέλουν ΑΦΜ με ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Το site είναι εδώ.... https://www.clove.co.uk/huawei-mate-9 αν και δε νομίζω να το έχουν στο χρώμα που το θες. Στο παρακάτω video, μου αρέσει πολύ αυτό το χρώμα και αυτή η θήκη. Ποιό χρώμα είναι, μήπως ξέρεις? Ευχαριστώ. Το χρώμα είναι το mokka gold (αυτό έχω και εγώ είναι φανταστικό) και η θήκη είναι η original που υπάρχει μέσα στην συσκευασία... Η οποία γλιστράει και αυτή αρκετά και γρατζουνιεται πανεύκολα αλλά είναι παναλαφρη και υπέροχη Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Θέλα να κάνω μια ερώτηση αλλά θέλω - σας παρακαλώ - ειλικρινή απάντηση: Κάτω από τον ήλιο, δηλαδή uder direct sunlight.... βλέπει κανείς τίποτα στην οθόνη? Ή φαίνονται θολά... και θαμπά ? Εγώ έχω ένα passport και η σύζυγος ένα Note 4 που έχει amoled οθόνη, βάζει μαμάτες φωτογραφίες, και έχει σούπερ απίθανα χρώματα. Ε... κάτω από τον ήλιο όμως, στο Note δεν έβλεπα τίποτα... ενώ το ταπεινό passport, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Τι και αν είμαι κάτω από ντάλα ήλιο, βλέπω πεντακάθαρα, λες και είμαι σε σκοτεινό θάλαμο. Απίστευτο.... Αυτό τι χρειάζεται.. ? Contrast ? Brightness ? Φωτεινότητα==Nits? Για πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί είναι σημαντικός παράγοντας για μένα..... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Το "φυσιολογικό" είναι να μην δουλευει λόγω των περιορισμών του λειτουργικού από κάποιο Update το ΜΜ και μετά . Έχω βρει ελάχιστες συσκευές που ξεκλείδωνουν με δαχτυλίκο όταν κλείνεις την συσκευή με 3rd part app. Επίσης υπάρχει μια εφαρμογή κλειδώματος που παρακάμπτει αυτόν τον περιορισμό στην pro έκδοση της. Αν θυμάμαι καλά είναι αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro Αγόρασα έβαλα και ναι δουλεύει. Με μόνο ας πουμε προ πρόβλημα είναι ότι όταν κλειδώσεις με γουιτζετ θέλει για να ξεκλειδώσει με δακτυλικά να περάσουν 10 δευτερόλεπτα. Έχει όμως πολύ ωραία εφέ κλειδώματος και το σπουδαίο είναι ότι Δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Αγόρασα έβαλα και ναι δουλεύει. Με μόνο ας πουμε προ πρόβλημα είναι ότι όταν κλειδώσεις με γουιτζετ θέλει για να ξεκλειδώσει με δακτυλικά να περάσουν 10 δευτερόλεπτα. Έχει όμως πολύ ωραία εφέ κλειδώματος και το σπουδαίο είναι ότι Δουλεύει. Τι εννοείς 10 δευτερόλεπτα; Ότι από τη στιγμή που θα το κλειδώσεις πρέπει να περάσουν 10'' μέχρι να μπορέσεις να το ξεκλειδώσεις με το αποτύπωμα ή ότι από τη στιγμή που θα αγγίξεις με το δάχτυλο τον αισθητήρα θα κάνει 10'' για να ξεκλειδώσει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Το πρώτο που είπες. Δεν είναι και τόσο τραγικό. (από το ολότελα δλδ μια χαρά είναι) και ξαναλέω πολύ ωραία εφέ για κλειδώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό με τα 10'', θα το δοκιμάσω όμως. Κι εγώ αυτήν ακριβώς την εφαρμογή έχω αγοράσει, είναι κατ' εμέ η καλύτερη και δουλεύει απροβλημάτιστα. Είχα δοκιμάσει πολλές πριν καταλήξω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santrikos Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλησπέρα, από το συγκεκριμένο site, έχω αγοράσει και το passport SE που έχω τώρα, ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Βέβαια, θέλουν ΑΦΜ με ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Το site είναι εδώ.... https://www.clove.co.uk/huawei-mate-9 αν και δε νομίζω να το έχουν στο χρώμα που το θες. Στο παρακάτω video, μου αρέσει πολύ αυτό το χρώμα και αυτή η θήκη. Ποιό χρώμα είναι, μήπως ξέρεις? Ευχαριστώ. Thanks! Εχω ΑΦΜ για ενδοκοινοτικες αρα θα μαι ΟΚ Οπως εγραψε και ο φιλος ειναι το mocha gold και ειναι φανταστικο. αυτο ειχα σκοπο να παρω μεχρι που ειδα το obsidian black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts