Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως ειπε παραπανω και ο sakis, ο καπνος θελει να παει σπιτι. Ο Τζεικομπ ομως τον εμποδιζε. Γιατι ? Γιατι οντως αν φυγει θα γινει κατι κακο?

αυτό λογικά γίνεται γιατί

για να υπάρξει μια ισορροπία στον κόσμο πρέπει υπάρχει το μαύρο και το άσπρο - το καλό και το κακό, (το σύμβολο της ντάρμα προέρχεται από τον ταοισμό...γιν και γιανγκ που σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα..προσπαθώ να κάνω κάποια σύνδεση όπως καταλαβαίνετε :p) . Εξού και η ζυγαριά με τη μαύρη και την άσπρη πέτρα.

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οπως ειπε παραπανω και ο sakis,

ο καπνος θελει να παει σπιτι. Ο Τζεικομπ ομως τον εμποδιζε. Γιατι ? Γιατι οντως αν φυγει θα γινει κατι κακο?

Και εγώ

αυτό σκέφτομαι. Ότι ο jacob είχε αναλάβει το ρόλο δεσμοφύλακα για τον MIB (ή να τον "εξουδετερώνει" με την παρουσία του ως αντίπαλη δύναμη).

Το πρόβλημα είναι ότι ο MIB έχει εμφανιστεί και εκτός νησιού (ως Richard στον Jack σίγουρα και δεν θυμάμαι που αλλού).

Οπότε υπάρχει και άλλη διάσταση στο πώς εννοεί την έξοδό του από το νησί. Ίσως εννοεί ότι θέλει να "παραδώσει" τις δυνάμεις του σε άλλον και να φύγει ως φυσιολογικός άνθρωπος. Ίσως ότι το σπίτι του είναι εκτός νησιού, αλλά όχι σε αυτή την πραγματικότητα/σύμπαν.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Το πρόβλημα είναι ότι ο MIB έχει εμφανιστεί και εκτός νησιού (ως Richard στον Jack σίγουρα και δεν θυμάμαι που αλλού).

Νομίζω κάνεις λάθος.. Μόνο ο Jacob ξέρουμε οτι εμφανίστηκε εκτός νησιού. Το ότι ο Jack έβλεπε τον πατέρα του (φαντάζομαι αυτό εννοούσες, και όχι τον Ρίτσαρντ) δεν είναι σίγουρο ότι επρόκειτο για τον MIB/BlackSmoke.

sakis for the masses, θου for the few

Νομίζω κάνεις λάθος.. Μόνο ο Jacob ξέρουμε οτι εμφανίστηκε εκτός νησιού. Το ότι ο Jack έβλεπε τον πατέρα του (φαντάζομαι αυτό εννοούσες, και όχι τον Ρίτσαρντ) δεν είναι σίγουρο ότι επρόκειτο για τον MIB/BlackSmoke.

Ναι σωστά. Τον Christian εννοούσα.

Γενικά πάντως είχε ένα hint σε εκείνη τη σκηνή ότι είναι ο smokie, λόγω του ότι ενεργοποιήθηκε ο ανιχνευτής καπνού χωρίς προφανή αιτία.

Άλλωστε, εκείνη την εποχή τη μορφή του Christian την χρησιμοποιούσε ο MIB (κυρίως) και η εμφάνιση του "φαντάσματος" είναι φυσικό να συνδεθεί με τον MIB (όλες οι εμφανίσεις του Christian μετά το θάνατό του, δεν έχουν συνδεθεί με αυτόν; ).

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Φοβαμαι σε ενα πανκουλο τελος.

Αυτό είναι έτσι κι αλλιώς δεδομένο.

Εννοώ, πως σε μια σειρά επιστημονικής φαντασίας, είναι πραγματικά αδύνατο να δώσεις ένα φινάλε που να ικανοποιήσει πραγματικά όλους τους fans. Πόσο μάλλον για το Lost που τα έχει κάνει...κουβάρι.

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τρελαθούμε με το φινάλε, γι'αυτό είμαι σίγουρος. Αν είναι περισσότερο sci-fi απ'ότι θέλουμε, θα γκρινιάξουμε γι'αυτό. Αν όχι, πάλι θα γκρινιάξουμε γιατί δεν θα βγάζει νόημα.

Εδώ δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τους fans του το finale του Friends, που ήταν ομολογουμένως μια πολύ πιο "απλή" σειρά απ'ότι το Lost.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Και εγώ

αυτό σκέφτομαι. Ότι ο jacob είχε αναλάβει το ρόλο δεσμοφύλακα για τον MIB (ή να τον "εξουδετερώνει" με την παρουσία του ως αντίπαλη δύναμη).

Οπότε υπάρχει και άλλη διάσταση στο πώς εννοεί την έξοδό του από το νησί. Ίσως εννοεί ότι θέλει να "παραδώσει" τις δυνάμεις του σε άλλον και να φύγει ως φυσιολογικός άνθρωπος. Ίσως ότι το σπίτι του είναι εκτός νησιού, αλλά όχι σε αυτή την πραγματικότητα/σύμπαν.

Εγώ έτσι πως το βλέπω

μάλλον θέλει να απαλλαχθεί απο τις «δυνάμεις» του και να μπορέσει να γίνει ξανά άνθρωπος όπως έιπε στον Σογιερ οτι κάποτε ήταν.

Επιτέλους και μια απάντηση στα τόσα ερωτήματα. Το περιμέναμε οτι θα ταν για κάποιο λόγο ήταν όλοι τους

εκλεκτοί

αλλά επιτέλους κάτι μάθαμε.

Edited by stefanw595

Το ότι η Ιλάνα

μάζεψε λίγη στάχτη από εκεί που κάηκε ο Ιάκωβος δεν σας έκανε εντύπωση; Προφανώς είναι η προστασία τους απο τον Μαν ιν μπλακ αλλά πόσες φορές έχει καεί και έχουν μαζέψει τόση και οι άλλοι. Μήπως είναι από προήγουμενους προστάτες πριν τον Ιάκωβο;

Επίσης

ο MIB παίρνει μόνο την μορφή ανθρώπων που πέθαναν εκτός νησιού και βρέθηκαν εκεί μετά;

Τέλος γιατί να ψάχνει κάποιος συνέχεια αντικαταστάτη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχ, ορίστε, κι άλλος μπου μπερδεψε το "Κριστιαν" με το "Ριτσαρντ", δεν ειμαι η μόνη!:p πάντως κι εγώ ακριβώς αυτό που λεει ο stroggoff είχα πει σε προηγούμενο ποστ: χιντ για τη "φυση" του Κριστιαν μας έδωσε ο ανιχνευτής καπνού...ΑΝ ΚΑΙ, σε αυτή την περίπτωση ειναι δύσκολο να εξηγηθούν οι αλυσίδες και τα περι φυλάκισης "trapped" και ανικανότητας να "γυρίσει σπίτι" (αν ειχε πάει στο Τζακ εκτος νησιού θα μπορουσε να πάει και οπουδήποτε αλλού...εκτός αν άλλο είναι να εμφανίζεται κάπου ως όραμα και άλλο να μπορεί να πάει κάπου και να μείνει <αυτό είναι που δεν μπορει>).

Το άλλο ερώτημα για τη φύση του σμοκι που προκύπτει απ' το σημερινό σχετίζεται με την εμφάνιση του

ξανθού παιδακίου (που στοιχιματίζω οτι ειναι ο Τζεηκομπ μικρός)

στον f-locke: μέχρι τώρα ξέραμε οτι ο καπνός είναι υπεύθυνος για τις "apparitions" αλλά απ οτι φαίνεται δεν είναι (μόνο) έτσι...

Το ότι η Ιλάνα

μάζεψε λίγη στάχτη από εκεί που κάηκε ο Ιάκωβος δεν σας έκανε εντύπωση; Προφανώς είναι η προστασία τους απο τον Μαν ιν μπλακ αλλά πόσες φορές έχει καεί και έχουν μαζέψει τόση και οι άλλοι. Μήπως είναι από προήγουμενους προστάτες πριν τον Ιάκωβο;

Επίσης

ο MIB παίρνει μόνο την μορφή ανθρώπων που πέθαναν εκτός νησιού και βρέθηκαν εκεί μετά;

Τέλος γιατί να ψάχνει κάποιος συνέχεια αντικαταστάτη;

γι' αυτό με τη στάχτη:ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ.

από το σκηνικό

στη σπηλιά

πάντως φαίνεται πως ο μεν Τζεηκομπ ενδιαφερόταν να κρατηθεί η ισορροπία ασπρου-μαύρου (και όχι να εξολοθρευτεί ο μαύρος), αντίθετα με το μαυρο που δε φαίνεται να ενδιαφερεται για τέτοια...υποθέτω πως αν ποτε υπήρξαν κανονικοί άνθρωποι, ο Τζεηκομπ θα ήταν ο "man of faith" και ο μαύρος ο σκεπτικιστής...πράγμα που είναι άλλη μια πινελιά ειρωνείας αν σκεφτούμε ποιανού τη μορφή πήρε ο μαύρος :cool:

Ειχαμε τα flashback, μετα τα flashforward και στην τελευταια σαιζον που θα λαμβαναμε απαντησεις εχουμε ακομα περισσοτερες αποριες και βεβαιως ενα υπεροχο και ακατανοητο νεο παραλληλο συμπαν..

Ναι, ειμαστε κολλημενοι :lol:

Dream big and dare to fail..

O Ξανθός Πιτσιρικάς

του λέει "You know the rules. You cant kill him" ποιον εννοεί?

Μάλλον εννοεί τον Sawyer, ότι και καλά δεν μπορεί να τον σκοτώσει καθώς είναι στη λίστα του Jacob άρα θα πρέπει να πάει από μόνος του στη πλευρά του Smocky...

Η μπορεί να εννοεί τον ίδιο τον Jacob, καθώς δεν μπορεί να τον σκοτώσει καθώς έτσι είναι τα πράγματα. Πάντα θα υπάρχει ο Jacob και πάντα ο MIB γιατί έτσι είναι η φύση των πραγμάτων (μαύρο/άσπρο, γιν/γιαν, καλό/κακό,πίστη/σκεπτικισμός κοκ...)

Πολύ καλό επεισόδιο, και μου δίνει την αίσθηση ότι τώρα μπαίνουμε στο ζουμί του lost και όλα αυτά που βλέπαμε ήταν απλώς "προετοιμασία"... (όχι ότι αυτό είναι κάτι θετικό βέβαια αλλά κουβέντα να έχουμε...)

Και μου άρεσε πολύ η σκηνή με τον

Smocky και το πως μετακινείται

:D

νομιζω οτι η σκηνη μεσα στο αεροπλανο και μετα δεν ειναι παραληλο συμπαν αλλα το τελος της σειρας οτι φευγουν απο το νησι και ο καθενας ακολουθει την ζωη του
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG

Μήπως ο ξανθός πιτσιρικάς είναι ο Αάρων; Αν και δε μου πολυκάθεται λόγω ηλικίας.

εγω το ξαναλέω: ο Τζεηκομπ είναι, όταν ήταν μικρός

νομιζω οτι η σκηνη μεσα στο αεροπλανο και μετα δεν ειναι παραληλο συμπαν αλλα το τελος της σειρας οτι φευγουν απο το νησι και ο καθενας ακολουθει την ζωη του

Το οτι πρόκειται για εναλλακτική εκδοχη οσων συνεβησαν το 2004 δε χωραει καμια αμφιβολία, είναι παραπάνω από προφανές πιστεύω!! Εκτός αν εννοείς οτι αυτό που βλέπουμε είναι το τελικό αποτέλεσμα οχι της εκκρηξης της βομβας, όπως νομίζουμε, αλλά άλλων γεγονόυων που δεν εχουν συμβεί ακόμα στο νησί και που θα τα δουμε στην πορεια αυτης της σεζον (που και παλι δεν το πολυπιστευω)

η σπηλια ειναι του καπνου ;; ο τζεικομπ δεν εμενε στο αγαλμα ;;

απιστευτο επεισοδιο !!!!!!

αλλωστε ο καπνος δεν σβηνει το ονομα του λοκ ;

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Το οτι πρόκειται για εναλλακτική εκδοχη οσων συνεβησαν το 2004 δε χωραει καμια αμφιβολία, είναι παραπάνω από προφανές πιστεύω!! Εκτός αν εννοείς οτι αυτό που βλέπουμε είναι το τελικό αποτέλεσμα οχι της εκκρηξης της βομβας, όπως νομίζουμε, αλλά άλλων γεγονόυων που δεν εχουν συμβεί ακόμα στο νησί και που θα τα δουμε στην πορεια αυτης της σεζον (που και παλι δεν το πολυπιστευω)

ναι φιλε αυτο εννοω

Edited by mariel19
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG

Και για να πω και εγώ μια θεωρία ;) μπορεί στο τέλος να τεθεί ένα δίλημμα/πειρασμός στον τελευταίο (ίσως) επιζήσαντα, να αναιρέσει τα πάντα (υπονοόντας το timeline που παρακολουθούμε παράλληλα και το οποίο θα έχει πάει εντελώς στραβά μέχρι τότε) το οποίο πιστεύω ότι θα αρνηθεί, και έτσι θα τελειώσει το Lost :) (λίγο Τελευταίος Πειρασμός του Καζαντζάκη αλλά οκ :))

sakis for the masses, θου for the few

O Ξανθός Πιτσιρικάς

του λέει "You know the rules. You cant kill him" ποιον εννοεί?

Μάλλον εννοεί τον Sawyer, ότι και καλά δεν μπορεί να τον σκοτώσει καθώς είναι στη λίστα του Jacob άρα θα πρέπει να πάει από μόνος του στη πλευρά του Smocky...

Η μπορεί να εννοεί τον ίδιο τον Jacob, καθώς δεν μπορεί να τον σκοτώσει καθώς έτσι είναι τα πράγματα. Πάντα θα υπάρχει ο Jacob και πάντα ο MIB γιατί έτσι είναι η φύση των πραγμάτων (μαύρο/άσπρο, γιν/γιαν, καλό/κακό,πίστη/σκεπτικισμός κοκ...)

Πολύ καλό επεισόδιο, και μου δίνει την αίσθηση ότι τώρα μπαίνουμε στο ζουμί του lost και όλα αυτά που βλέπαμε ήταν απλώς "προετοιμασία"... (όχι ότι αυτό είναι κάτι θετικό βέβαια αλλά κουβέντα να έχουμε...)

Και μου άρεσε πολύ η σκηνή με τον

Smocky και το πως μετακινείται

:D

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως εννοεί τον

Sawyer

.

Πάντως αυτό που αναφέρεις ως

yin και yang

ναι μεν προφανώς κολλάει αλλά από την άλλη το γεγονός πως ο Black Smoke

"σκότωσε" τον Jacob - πού ήταν το άλλο άκρο του

δε στέκει γιατί απλά το ένα δεν μπορεί να εξουδετερώσει το άλλο. Το ξανθό πιτσιρίκι πάντως εμένα μου θύμιζε τον

Jacob σε πολύ νεότερη ηλικία

. Ίσως να παίζουν με τον κύκλο της ζωής και ο ένας να μπορεί μεν να σκοτώσει τον άλλο αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα γιατί οι δυνάμεις πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία πάντα και έτσι δεν γίνεται να υπάρχει για πολύ χρόνο ο ένας χωρίς τον άλλο.

Επίσης, ξανακάνω μια ερώτηση που δεν απαντήθηκε και το έχω πραγματικά απορία: Από πού συμπεράνατε/υποθέσατε ότι ο

Sayid είναι μετεμψύχωση του Jacob;

γιατί προσωπικά δεν μπόρεσα να βρω κανένα στοιχείο που να με ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Επίσης, ξανακάνω μια ερώτηση που δεν απαντήθηκε και το έχω πραγματικά απορία: Από πού συμπεράνατε/υποθέσατε ότι ο

Sayid είναι μετεμψύχωση του Jacob;

γιατί προσωπικά δεν μπόρεσα να βρω κανένα στοιχείο που να με ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Δε νομιζω οτι το πηραμε για σίγουρο, ίσα ίσα...Απλώς το ότι ο πεθαμένος Τζεηκομπ, το πρωτο πράγμα που κάνει είναι να βρει τον Χερλι να του πει να παει το Σαγιντ στο ναό, το οτι με το που διαβάζουν οι "ιερείς" το γράμμα του Τζέηκομπ θορυβούνται και λένε "αν πεθάνει την κάτσαμε" και, κυρίως το ότι έχουμε το ανάλογο παράδειγμα με αυτό που συνέβη με το Λοκ, μας οδηγεί στο να πιστεύουμε πως η "μετεμψύχωση" του Τζέηκομπ σε Σαγίντ ήταν το λιγότερο μια πολύ πιθανή εξέλιξη σύμφωνα με τους "γνωρίζοντες" (κινέζος ιερέας, Τζέηκομπ κ.α.) του νησιού. Εξ' άλλου η δυνατότητα (ή μάλλον "ανάγκη") να βρεθεί νέο σώμα για τον Τζέηκομπ φάνηκε και στο τελευταίο επεισόδιο πολύ έντονα, αλλά νομίζω υπήρχε ήδη στο μυαλό όλων από τη στιγμή που είδαμε "κοτζάμ" Τζέηκομπ να "πεθαίνει" τόσο εύκολα (δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο να τον εξαφανίσει κανεις).

Βέβαια, το ότι "το νερό δεν ήταν καθαρό" όταν έγινε η ανάλογη ιεροτελεστία και το οτι ο Σαγιντ "δεν πέρασε το τεστ" υποδηλώνουν πως μάλλον τελικά δεν τα κατάφερε να ενσαρκωθεί σε αυτόν ο Τζέηκομπ ή πως, αν έγινε κάτι τέτοιο, έγινε με ανεπιθύμητες "παρενέργειες"

Υπάρχει ένα πράγμα που δείχνει ότι σίγουρα ο Σαγίντ δεν είναι ο Τζέικομπ: ο καπνιάς ναι μεν πηρε τη μορφή του Λοκ αλλά έχουμε και το πτώμα του Λοκ θαμμένο. Ο Σαγίντ είναι απλά ζωντανός χωρίς να υπάρχει κάποιος (κάτι) που να έχει πάρει τη μορφή του.

Λογικά (με τη λογική του σεναρίου πάντα), οι ίδιοι νόμοι ισχύουν για τους δύο Μαθουσάλες.

Γέλιο είχε ο Ρίτσαρντ που ήταν κλασμένος!! Αυτός τελικά τι ρόλο βαράει, δεν έχω καταλάβει. Πρέπει να έχει την ίδια ικανότητα με τους άλλους 2 (Τζέικομπ - Καπνιά) αλλά δεν κολλάει με το καλό - κακό. Είναι τρίτος πόλος ή παρατηρητής όπως στα Highlander;;;;

Η μοναδική λογική εξήγηση στο ότι η Ιλάνα μάζεψε στάχτη, είναι ότι έχει γαριασμένα λευκά πανωσέντονα και θέλει να τα ασπρίσει.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Η μοναδική λογική εξήγηση στο ότι η Ιλάνα μάζεψε στάχτη, είναι ότι έχει γαριασμένα λευκά πανωσέντονα και θέλει να τα ασπρίσει.

αχααχαχαχα!!!:lol::lol::lol: ...σε καλό σου!

Το οτι ηξερε αμεσως τι να κανει πάντως δείχνει οτι προφανως δεν ειναι η πρωτη φορά που γινεται η διαδικασία...γύρευε πόσοι έχουν καει για να μαζευτούν όλα αυτά τα σακιά με τη στάχτη που ρίχναν οι άλλοι στο ναό. Επίσης: υπάρχει μια σχέση ανάμεσα στο χώρο που ήταν ο Τζέηκομπ στο πόδι του αγάλματος και στο ναό...εκτός του ότι μοιάζουν εσωτερικά οι χώροι, μάλλον με κάποιο τρόπο το νερό της πισίνας στο ναό συνδέεται υπογείως με το βωμό στο πόδι του αγάλματος γι'αυτό θόλωσε όταν πέθανε ο Τζέηκομπ. Όσο για τη σπηλιά του τελευταίου επεισοδίου, για κάποιο λόγο μου κάνει οτι είναι ένα μέρος που κατά καιρούς επισκέπτονταν και οι 2 (μαυρος+Τζεηκ) - γι'αυτό ο μαύρος λέει "inside joke" όταν πετάει την πέτρα (οτι και καλά, όποιος απ' τους δύο πηγαίνει κάθε φορά στη σπηλιά, αφήνει ένα 'μηνυμα' στον άλλο ανάλογα με τις εξελίξεις)

ασπριζει η σταχτη τα κατωσεντονα?

δε τα κανει φιμε?

χαχαχαχα... να το ξερω και εγω αν πεσω σε κανενα νησι (γιατι με τη συχνοτητα που πεταω δεν ειναι απιθανο :p)

:X

[offtopic] Η αλισίβα είναι ένα αλκαλικό που παρασκευάζεται με το βράσιμο του νερού μαζί με στάχτη από καμένα ξύλα. Συνίσταται δε να χρησιμοποιείται βρόχινο νερό. Στα παλαιότερα χρόνια τη χρησιμοποιούσαν για τη λεύκανση των ρούχων, αλλά και αντί για σαπούνι και για το λούσιμο (ειδικά για λιπαρά μαλλιά). Η αλισίβα έχει καθαριστικές ιδιότητες λόγω του ανθρακικού καλίου που προσλαμβάνει από τη στάχτη και το οποίο έχει την ικανότητα αυτό να διαλύει τα έλαια και τα λίπη γενικά όχι όμως και ορυκτέλαια (γράσο, παραφίνες, βαζελίνη κλπ.).

Επίσης μπορεί να το θέλει να λούσει το Σαγιντάκο. Πολύ λίγδα το μαλλί του βρε παιδί μου...

[/offtopic]

Τεσπα, εμένα θα με κάψουν. Καλύτερα να το γυρίσω στις ασυνήθεις διαφορικές που προσπαθούσα να λύσω στο πανεπιστήμιο.

Τώρα, στο θέμα μας: πιστεύω ότι όλο το παιχνίδι θα εξελιχθεί στο ότι οι κανόνες άλλαξαν, δηλαδή ο Κάπνας σκότωσε το Τζέικομπ. Αυτός ο Ρίτσαρντ τι ρόλο βαράει θα ήθελα να ήξερα....

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

[offtopic] Η αλισίβα είναι ένα αλκαλικό που παρασκευάζεται με το βράσιμο του νερού μαζί με στάχτη από καμένα ξύλα. Συνίσταται δε να χρησιμοποιείται βρόχινο νερό. Στα παλαιότερα χρόνια τη χρησιμοποιούσαν για τη λεύκανση των ρούχων, αλλά και αντί για σαπούνι και για το λούσιμο (ειδικά για λιπαρά μαλλιά). Η αλισίβα έχει καθαριστικές ιδιότητες λόγω του ανθρακικού καλίου που προσλαμβάνει από τη στάχτη και το οποίο έχει την ικανότητα αυτό να διαλύει τα έλαια και τα λίπη γενικά όχι όμως και ορυκτέλαια (γράσο, παραφίνες, βαζελίνη κλπ.).

Επίσης μπορεί να το θέλει να λούσει το Σαγιντάκο. Πολύ λίγδα το μαλλί του βρε παιδί μου...

[/offtopic]

Τεσπα, εμένα θα με κάψουν. Καλύτερα να το γυρίσω στις ασυνήθεις διαφορικές που προσπαθούσα να λύσω στο πανεπιστήμιο.

Τώρα, στο θέμα μας: πιστεύω ότι όλο το παιχνίδι θα εξελιχθεί στο ότι οι κανόνες άλλαξαν, δηλαδή ο Κάπνας σκότωσε το Τζέικομπ. Αυτός ο Ρίτσαρντ τι ρόλο βαράει θα ήθελα να ήξερα....

Σε αυτό το τελευταίο μου άρεσε εκείνη η σκηνή .. με το που μπαίνουν στην σπηλιά του "καπνού" ... και είναι η ζυγαριά .. με την λευκή και μαύρη πέτρα σε ισορροπία ... πετάει ο καπνούλης την λευκή ... γέρνει η ζυγαριά στο μαύρο .. και λέει του Sayer : " Ήταν ένα παιχνίδι του Jacob" ... εγώ πιστεύω ότι όλα εξηγούνται - οφείλονται στη μάχη του καλού με το κακό ... εκεί το στηρίζουν από το πρώτο επεισόδιο (με τη ντάμα που έπαιζε ο Λοκ με τον πιτσιρικά).

Επίσης, ο μικρός ξανθούλης .. εικάζω ότι είναι ο Jacob σε παιδική ηλικία .. όσο για το Richard ναι .. θα ήθελα κι εγώ να μάθω ... τι ρόλο βαράει .. υποθέτω ότι είναι κι αυτός ένας από τους υποψήφιους (κρίνοντας από το αγέραστο, που το είχε και ο Jacob) ο οποίος ενδεχομένως να αντιστάθηκε για κάποιο λόγο ή να τράβηξε διαφορετική-παράλληλη ρότα αργότερα η οποία να ενόχλησε περισσότερο τον "καπνούλη"...

Η άλλη απορία μου είναι : τα νούμερα (τα γνωστά αυτά νούμερα του Λόττο) ... που ήταν δίπλα σε κάθε όνομα "υποψηφίου" .. είναι ο αύξων αριθμός του κάθε υποψηφίου ... ; ή οι θέσεις που καθόντουσαν στο αεροπλάνο; ή κάτι τελείως άσχετο; (για ένα περίεργο λόγο, βρίσκω το δεύτερο πιο πιθανό λόγο, αλλά δεν ξέρω το γιατί!!! ).

πωπω .. πολύ σκέψη ρε παιδί μου αυτό το lost.. και φαντάσου ότι εγώ το παρακολουθώ από καθαρή περιέργεια ... (για να δω ποιο είναι αυτό το damn it τέλος ...) κι όχι γιατί μ' αρέσει ή είμαι φαν!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγω κραταω μια πισινη για αυτα που λεει ο καπνος. Θελω να δω και την μερια του Ιακωβου και μετα να εκφερω γνωμη. :p :lol:
Samsung S21 Ultra