Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν ο smoky δεν καταφερει τελικα να ''i want to go home'' με βυθισμένο το νησι τον βλεπω απο καπνο να μεταμορφωνεται σε γοργονα ....

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο ναός, και αυτό το καταλαβαίνουμε απο την στιγμή που βλέπουμε τους κατοίκους εκεί να βάζουν την γκρίζα σκόνη γύρω γύρω μόλις μαθαίνουν οτι πέθανε ο Jacob..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλιστα. Στην 5η σεζον, ο καπνος δεν εμφανιστηκε στον ναο, σαν κορη του Μπεν για να του πει να κανει οτι πει ο "Λοκ";

Επειδη ξεχασα. Ολα αυτα που βλεπουμε να συμβαινουν στο νησι (φωτοβολιδα, ναος με τον σχισοματι κτλ) ειναι στο "κανονικο" χρονο; Η πριν; Η μετα;

Samsung S21 Ultra

Κατσε, δηλαδη στον ναο οπου ο σαγιντ αναστενετε ειναι σε κανονικο χρονο;

Δηλαδη ο καπνος ηταν καποτε στον Ναο (σαν κορη του μπεν) και μετα τον "κατελαβαν" ο κινεζος που ειναι του Jacob? Και τωρα θελει να ξαναπαει πισω;

Samsung S21 Ultra

Εγώ τουλάχιστον, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι με το "σπίτι" εννοεί τον Ναό (άσχετα αν όντως κατευθύνεται προς τα εκεί).

Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα:

ένα άλλο σύμπαν

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Κατσε, δηλαδη στον ναο οπου ο σαγιντ αναστενετε ειναι σε κανονικο χρονο;

Δηλαδη ο καπνος ηταν καποτε στον Ναο (σαν κορη του μπεν) και μετα τον "κατελαβαν" ο κινεζος που ειναι του Jacob? Και τωρα θελει να ξαναπαει πισω;

Ναι ο Σαγίντ αναστένεται σε κανονικό χρόνο. Όσοι είναι πάνω στο νησί είναι πια στο 2007.

Αυτό που λες για την εμφάνιση του καπνού ως Άλεξ στον Μπεν είναι στο παρόν (2007). Η διαφορά είναι οτι δεν τον είχαμε δει μέσα στο ναό αλλά κάτω από αυτόν.

Αυτό με την κόρη του Μπεν δεν το θυμάμαι (αν θυμάσαι σε ποιο επεισόδιο ήταν πες μου να το δω) αλλά ο ναός, θέλουν να καταλάβουμε, ότι είναι το σπίτι του ¨smoky¨, βλέπε jesus στην παραπάνω φώτο, :lol:

Τώρα αυτό με τα παράλληλα σύμπαντα θα δούμε αν ισχύει..

Ο ναός, και αυτό το καταλαβαίνουμε απο την στιγμή που βλέπουμε τους κατοίκους εκεί να βάζουν την γκρίζα σκόνη γύρω γύρω μόλις μαθαίνουν οτι πέθανε ο Jacob..

το οτι βαζουνε σκονη δεν σημαινει οτι ειναι ο ναος ειναι το σπιτι του, απλα προσπαθουνε να κρατησουνε τον smokey μακρια απο το να τους κανει μαμ.

το οτι βαζουνε σκονη δεν σημαινει οτι ειναι ο ναος ειναι το σπιτι του, απλα προσπαθουνε να κρατησουνε τον smokey μακρια απο το να τους κανει μαμ.

Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ .. γιατί αν παρατηρήσατε .. κάτω από το "πόδι", όταν μπήκε ο "απέθαντος, αγέραστος" μαζί με τους άλλους 2 κι έγινε το φονικό ... ο χοντρούλης με το όπλο ... έκανε έναν κύκλο με μαύρη σκόνη (δεν θυμάμαι στάχτη ήταν, τι ήταν;) γύρω από το σώμα του ... και ο "καπνούλης" έκανε ναζάκι που δεν μπορούσε να τον φάει ... μετά όμως τον έσπρωξε κάπως ... δεν κρατήθηκε εντός του κύκλου ο χοντρούλης και τον μασούλησε κανονικά!!!

:worry:

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ε ναι, ουσιαστικά αυτό λέω κι εγώ, πως με την σκόνη θέλουν να τον κρατήσουν απέξω. Απλά υποθέτω κιόλας οτι και αυτό είναι το "σπίτι" του.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό με την κόρη του Μπεν δεν το θυμάμαι (αν θυμάσαι σε ποιο επεισόδιο ήταν πες μου να το δω)

Είναι το 5-12. Τίτλος "Dead Is Dead"

ο χοντρούλης με το όπλο ... έκανε έναν κύκλο με μαύρη σκόνη (δεν θυμάμαι στάχτη ήταν, τι ήταν;) γύρω από το σώμα του ... και ο "καπνούλης" έκανε ναζάκι που δεν μπορούσε να τον φάει ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Edited by Nikos_s3

θα έχουμε σήμερα καινούριο επεισόδιο;

Ναι κυκλοφόρισε και με greek subs τώρα εμένα κατεβαίνει.

Edited by stefanw595

αχ τι κανουν μωρε εκει περα?

η Κλαιρ αλα Ρουσω?

Ελεος παναγια μου

αντι να λενε πραγματα αυτοι το μπερδευουν και αλλο

:X

ναι, οκ, δεν είχαμε και καταιγιστικές εξελίξεις αλλά ούτως ή άλλως εδώ που είμαστε το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο...εγώ δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς

έκλαψε η Κειτ στην προβλήτα: λυπότανε το Σωγιερ? ένιωθε υπευθυνη για τη Τζουλιετ? συνειδητοποιούσε οτι όντως "κάποιοι (και αυτή και ο Σ.) είναι προορισμένοι να να είναι μόνοι τους"? ζήλεψε που ο Σωγερ θα κανε προταση γαμου στη Τζ. ενω αυτή πηγε να τον βρει επειδη τον αγαπάει? ή κάτι άλλο?

Το

"infected" του Σαγιντ να το πάρουμε οτι είναι το ίδιο είδος με αυτό που συνέβαινε στους άντρες της Ρουσώ? κάποιο είδος "black-smoke infection" να πούμε?

Καιι τελος, περίεργο αυτό με την

Kλερ στη ζουγκλα. Τελευταία φορά που την είχαμε δει εκεί ήταν ήρεμη και με ύφος "από άλλο κόσμο" σαν τον Κρίστιαν, ενώ τώρα στην τελευταία σκηνή φάνηκε ανθρώπινη, μπερδεμένη και μισοτρελαμένη, έχοντας ουσιαστικά αναλάβει το ρόλο της Ρουσω

:confused:

Eρώτηση:

Όταν πήγαν η Κειτ και ο Τζιν με τους φρουρούς να βρουν τον Σογιερ ο ένας ο φρουρός, της είπε οτι τον είχε χτυπήσει στο αεροπλάνο.

Πότε είχε γίνει αυτό? Δεν το θυμόμουν.

Eρώτηση:

Όταν πήγαν η Κειτ και ο Τζιν με τους φρουρούς να βρουν τον Σογιερ ο ένας ο φρουρός, της είπε οτι τον είχε χτυπήσει στο αεροπλάνο.

Πότε είχε γίνει αυτό? Δεν το θυμόμουν.

Aναφερόταν στην απόδραση της Κέιτ στην 3η σεζόν, τότε που είχε δραπετεύσει από τους Others, την ώρα που ο Jack χειρουργούσε τον Μπεν, αν θυμάμαι καλά. Δεν είπε κάτι για αεροπλάνο.

εγώ δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς

έκλαψε η Κειτ στην προβλήτα: λυπότανε το Σωγιερ? ένιωθε υπευθυνη για τη Τζουλιετ? συνειδητοποιούσε οτι όντως "κάποιοι (και αυτή και ο Σ.) είναι προορισμένοι να να είναι μόνοι τους"? ζήλεψε που ο Σωγερ θα κανε προταση γαμου στη Τζ. ενω αυτή πηγε να τον βρει επειδη τον αγαπάει? ή κάτι άλλο?

Η Κέιτ έχει αρκετούς λόγους να κλάψει, πιστεύω ότι πάνω απ'όλα συνειδητοποίησε ότι είναι μόνη της, και αυτό δεν την οδηγεί πουθενά, δεν μπορεί ούτε να πετύχει αυτό που ήθελε (να βρει την Claire). Είναι αυτό που λέγανε από την πρώτη σεζόν: Live together, or die alone.

Το

"infected" του Σαγιντ να το πάρουμε οτι είναι το ίδιο είδος με αυτό που συνέβαινε στους άντρες της Ρουσώ? κάποιο είδος "black-smoke infection" να πούμε?

Kι εγώ κάπως έτσι το κατάλαβα.

Καλό επσισόδιο, από αυτά που προετοιμάζουν τη συνέχεια.

Τέλος, μου άρεσε η αναφορά στη

Zombie Season, που έγινε μέσω του διαλόγου Hurley-Sayid!

(-Υοu're not a zombie, are you?

-No, I am not a zombie!)

Edited by captum

σχεδόν καθόλου δεν μ'άρεσε το σημερινό. Ήταν character-centric και γι'αυτό μάλλον δεν μου κατσε καλά. Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα για την Kate/Claire.

Και, επίσης, απ'ότι είπαν οι παραγωγοί

θα μας δείξουν σε αυτή τη σεζόν πώς τα πράγματα θα εξελιχθούν αφού δεν έπεσαν στο νησί και ότι δεν είναι απλώς ότι δεν έπεσαν και συνεχίστηκαν οι ζωές τους αλλά αυτό είχε βαθύτερη επίδραση στο χαρακτήρα τους. Και θα μας το δείξουν. Το καλό που τους θέλω αυτό το εγχείρημα να καταλήξει κάπου με νόημα γιατί μου φαίνεται τελείως άσκοπο και βαρετό. Επίσης, είπαν πως δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη μυθολογία του νησιού παρά μόνο αν αυτό θα βοηθήσει τους χαρακτήρες σε κάτι. Ντοιν

ναι, οκ, δεν είχαμε και καταιγιστικές εξελίξεις αλλά ούτως ή άλλως εδώ που είμαστε το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο...εγώ δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς

Νομιζω πως εκλαιγε για τα 2 πρωτα που αναφερεις, αποκλειω το τριτο.

Στα δύο αρχικά επεισόδια, αυτή η αφήγηση για το εναλλακτικο ή παράλληλο ή ό,τι είναι τέλος πάντω σύμπαν, μπορεί να μη μου πολυάρεσε σαν ιδέα, αλλά μου κέρδισε το ενδιαφέρον.

Σε αυτό το επεισόδιο απλά μου πήραν το ενδιαφέρον, το έκαναν τόπι και το κλώτσησαν σε λάσπες με σκατά.

Μα ήταν σοβαρή υπόθεση αυτή μεταξύ Claire και Kate; Το πιο φυσιολογικό σενάριο όπου θα μας έδειχναν ότι οι μοίρες αυτών των δύο προσώπων και του Aaron συνδέονται ό,τι και αν γίνει, ήταν να γυρίσει η Kate με κλεμμένο ταξί στη στάση του λεωφορείου και να πάρει κούρσα την Claire;

Ευτυχώς που το επεισόδιο έδωσε κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα

(ασθένεια, Sayid και Claire)

και έτσι κάτι το σώζει κάτι από το χάλι του σεναρίου.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango