Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry

Spyweirdos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω την μπαταρια μαζι με το καπακι τα αγορασα απο το mugenbatteries.com

Εκανα 3 αρχικες 12ωρες φορτισεις οπως ελεγαν οι οδηγιες.Δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.ουτε μου ζεσταινοταν ουτε τιποτα αλλο.Προσωπικα μου κραταγε 5-6 μερες μεχρι να το φορτισω παλι.-)

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει! Θέλει ενας φίλος να αλλαξει το κινητό του και να μου πουλησει το blackberry storm που έχει.

Ειναι ενός χρόνου σε σχετικά καλή κατάσταση. Ποια τιμή θεωρείται θα ήταν νορμάλ ώστε να μην τον κοροιδέψω και να μη με κλέψει; Υπολόγιζα γύρω στα 150 ευρω αλλα θα ήθελα και καμία γνώμη να δω πόσο λογικό είναι το ποσό!

Ceasar

Γεια σε όλους!

Ξέρει κανείς αν επάνω στο συμβόλαιο Q μπορούμε να ρίξουμε Blackberry Data Plan. Αν γίνεται θα ήταν ωραία μαγκιά!

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

δεν πρέπει να γίνεται

το BB θέλει apn blackberry.net και εγγραφή στη RIM, το οποίο χρειάζεται να πληρώνει ο πάροχος ειδική άδεια, κόστος το οποίο μετακυλίεται στον πελάτη (πχ. 10Ε υπηρεσία blackberry + δωρεάν όγκος δεδομένων). Η Q δεν προσφέρει κάτι τέτοιο.

Εγώ συνιστώ τη Vodafone, έχει απίστευτη υπηρεσία και support blackberry.

Ενός χρόνου λίγο δύσκολο να είναι. Πάντως γύρω στα 250€ είναι καλά.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Να πω οτι παροτι ειχα το ββ ενα μηνα και προσπαθησα να το πουλησω στα 280 δεν τα καταφερα επεσα στα 250 τπτ τελικα εφυγε στα 150ε.Βεβαια ειναι σκοτωμα η τιμη αλλα το κινητο δυστηχως πιο πανω δεν τραβαει ασε που υπαρχουν ατομα που το πουλανε και κατω απο 150.Για αυτο θα σε συμβουλευα να το κρατησεις η να το ανταλαξεις με κατι πιο "εμπορικο" που να πιανει γυρω στα 200ε.

http://funkradio.listen2myradio.com/

16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική.

Παιδια γεια σας,θα ηθελα να μου πειτε τα υπερ και κατα συνοπτικα του κινητου,ποιο πολυ με ενδιαφερουν οι εφαρμογες...εαν μπορω να βαλω....

Για πειτε ου να δω αν ειναι να προχωρησω στην αγορα του....:confused:

android or ios or wm......who cares.....???

Καταρχην τo Θεμα σου δεν νομιζω οτι ειναι για Διαξιφισμους

Επειδη το εχω, ειναι ενα πολυ καλο κινητο, λιγο ακριβο βεβαια αλλα ετσι γινεται με τα περισσοτερα ΒΒ.

Στα υπερ του θα εβαζα την κατασκευη, που ειναι πολυ καλη, την οθονη του που ειναι 3.25 αλλα επειδη ειναι καπως τετραγωνη φαινεται μεγαλυτερη, ειναι capacitive ευαισθητη στην αφη, ενω εχει ενα περιεργο συστημα που πρεπει να την πιεζεις μεσα για να δουλεψει οπως δηλαδη τα κουμπια ετσι δινει την αισθηση πληκτρολγιου.

Καλες multimedia δυνατοτητες. Παιζει πολλες μορφες αρχειων οπως wmv και avi, για τα avi δεν ειμαι 100% σιγουρος.Καλος ηχος απο ακουστικα 3.5 mm

Φυσικα η υπηρεσια συμπιεσης δεδομενων και αμεσης ληψης email που εχουν ολα τα BB.

Γρηγορο internet.

Πολυ δυνατο ηχειο.

Δυνατος επεξεργαστης που το κανει ικανοποιητικα γρηγορο.

Tα κατα ειναι για μενα οτι ακομα οι τυποι τις Blackberry μας εχουν γραμμενους και δε βγαζουν Εληνικο μενου αλλα μονο πληκτρολογια.

Η καμερα του, αρκετα καλη βεβαια για τα δεδομενα του κινητου αλλα θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερη.

Η πολυ υψηλη τιμη του.

Το Gps ειναι κακο και με χρεωση.

Εφαρμογες φυσικα και μπορεις να βαλεις, υπαρχει και app world με εφαρμογες για BB.

http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Δεν είναι διαξιφισμός, οπότε μεταφέρεται στο Blackberry forum.

Παιδια οποιος γνωριζει,ξερετε πως κανουμε εγκατασταση σε εφαρμογες,παιχνιδια,θεματα και ταινιες....σε ΒΒ 9500 STORM ? Διαβασα ορισμενες σελιδες,πρεπει να ειναι σε μορφη ΟΤΑ,τωρα που τα βρισκουμε και πως κανουμε install δεν καταλαβα...:( Μπορουμε να τα ''κατεβασουμε'' απο κανα μαγαζακι οπως καναμε με τα ΝΟΚΙΑ?Και αν ναι απο ποιο?

Συγγνωμη αν σας κουρασα,αλλα το πηρα εχτες και δεν θελω να το αποχωριστω γρηγορα,δηλ να με απογοητευσει το κινητο....

Υ.Γ:Ειδα ενα iphone και ειχε γεμισει εφαρμογες και παιχνιδια...δεν μπορουμε να το κανουμε καπως ετσι....?

Παιδια οποιος γνωριζει,ξερετε πως κανουμε εγκατασταση σε εφαρμογες,παιχνιδια,θεματα και ταινιες....σε ΒΒ 9500 STORM ? Διαβασα ορισμενες σελιδες,πρεπει να ειναι σε μορφη ΟΤΑ,τωρα που τα βρισκουμε και πως κανουμε install δεν καταλαβα...:( Μπορουμε να τα ''κατεβασουμε'' απο κανα μαγαζακι οπως καναμε με τα ΝΟΚΙΑ?Και αν ναι απο ποιο?

Συγγνωμη αν σας κουρασα,αλλα το πηρα εχτες και δεν θελω να το αποχωριστω γρηγορα,δηλ να με απογοητευσει το κινητο....

Υ.Γ:Ειδα ενα iphone και ειχε γεμισει εφαρμογες και παιχνιδια...δεν μπορουμε να το κανουμε καπως ετσι....?

12 Αναγνωστες παιδια και κανενας δεν γνωριζει?:blink:

12 Αναγνωστες παιδια και κανενας δεν γνωριζει?:blink:

20 αναγνωσεις και τιποτα.........:(

Δεν κερδίζεις τίποτα με το να μετράς τους αναγνώστες του θεματος σου και να postαρεις ξανα και ξανα το ιδιο πραμα.... ισα ισα που δειχνει και ειρωνεια/
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν κερδίζεις τίποτα με το να μετράς τους αναγνώστες του θεματος σου και να postαρεις ξανα και ξανα το ιδιο πραμα.... ισα ισα που δειχνει και ειρωνεια/

Οχι φιλε μου ισα-ισα που δεν ειρωνευομαι...ετσι και αλλιως παρεα ειμαστε που εχουμε κοινη τρελλα ....τα κινητα !!!!!!

Απλως δεν εχω βοηθεια και διαβαζω και διαβαζω...αλλα δεν καταλαβαινω...

Σορρυ παντως αν προσβαλα καποιους απο εδω μεσα δεν..........:X:cry:

Tarirs σου υπενθυμίζω οτι το να ανοίγεις θέματα δεν συνίσταται. Ακόμα περισσότερα να κάνεις συνεχώς ερωτήσεις τύπου: "12 Αναγνωστες παιδια και κανενας δεν γνωριζει?" και "20 αναγνωσεις και τιποτα.........". Είναι η δεύτερη φορά που κάνεις κάτι τέτοιο.

Δες εδώ εδώ εδώ και εδώ

Όλες οι απορίες λύνονται με λίγη καλή θέληση και ψάξιμο. Όταν δεν σου απαντάει κάποιος λοιπόν ή δεν γνωρίζει ή ξέρει οτι η απάντηση είναι εμφανής. Το να γίνεσαι πιεστικός δε νομίζω να βοηθάει :)

Καλή συνέχεια :)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά το ντηλ θα κλείσει κάπου στα 150 με βάση τα ότι έχω δει και δεδομένου οτι είναι και φιλική τιμή ;)

Ισχύει αυτο που είπε ο φίλος οτι είναι αποκλειστικά για συνδρομητες vodafone ?

Ceasar

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά το ντηλ θα κλείσει κάπου στα 150 με βάση τα ότι έχω δει και δεδομένου οτι είναι και φιλική τιμή ;)

Ισχύει αυτο που είπε ο φίλος οτι είναι αποκλειστικά για συνδρομητες vodafone ?

Αν πας εδώ http://worldwide.blackberry.com/landing.jsp?regionId=129

θα δεις ότι δεν υπάρχουν για όλα τα τηλέφωνα ρυθμίσεις από όλους τους πάροχους.

π.χ. 8520 δεν έχει cosmote, storm έχει μόνο vodafone. Πρόσεξε μην το πάρεις και σου μείνει ...

Δεν έχω ασχοληθεί με blackberry δε ξέρω τι παίζει απλά το αναφέρω.

Καλησπέρα στο φόρυμ,είμαι και εγω κάτοχος ενός Bold 9000.

Στο πλαίσιο γύρω γύρω από το τηλέφωνο λόγω χρήσης υπάρχουν κάποιες γρατσουνιές οι οποίες είναι εμφανείς.

Θα ηθελα αν μπορώ να αλλάξω το πλαίσιο,φτάνει να βρώ Πού υπάρχουν ανταλλακτικά (στην προκείμενη περίπτωση πλαίσιο) και φυσικά πόσο κάνουν.

Ισως υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα με μένα και θα ήθελαν να κάνουν κάτι για αυτο,αν απο οικονομικής άποψης αξίζει τον κόπο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Η πιο φθηνή λύση είναι εδώ, αλλά θα πρέπει να το τοποθετήσεις μόνος σου μιάς και κανένα επίσημο service (vodafone, cosmote, germanos, κλπ) δεν παραλαμβάνει κανένα ανταλλακτικό μαζί με την συσκευή που τους παραδίδεις.

Αναγκαστικά θα πρέπει να το στείλεις στο πλαίσιο και να πληρώσεις περίπου 50 ευρώ για την αλλαγή της πρόσοψης.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια,απλά δεν εμπιστεύομαι οτι εχει να κανει με .cn,

είναι πολλά τα ρίσκα.

Προσωρινά θα το καλύψω με μια silicon case μεχρι να αποφασίσω.

Και πάλι ευχαριστώ για την σύντομη απάντηση!

Το μαγαζί είναι αξιόπιστο σε θέμα αποστολής. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι αυθεντικά τα ανταλλακτικά του. Οπότε έχουν τις γνωστές ατέλειες.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Που θα βρω μπαταρια για το bold? Θελω απο Αθηνα για να την παρω αμεσα. Πλαισιο, και eshop που κοιταξα δεν υπαρχει.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned