CrisBal Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Υπαρχει λυση σε αυτο?? Το κινητο ανοιγη μεχρι εκει που λεει Leeco. Μπαινει fastboot και recovery https://imgur.com/96fa72K Μάλλον για κάποιο λόγο χάθηκε το OS? Ίσως...φλάσαρε πάλι με factory reset η αν πας για άλλη ρομ ότι λέει ο προγραμματιστής... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trompidis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλημέρα και καλη χρονιά. Προσπαθώ να περάσω τη rom του crisbal, φαίνεται να εγκαθίσταται σωστα και μόλις κάνει επανεκκίνηση μου βγάζει οτι "encription unsuccesfull". Τι μπορώ να κάνω για να το φτιαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλημέρα και καλη χρονιά. Προσπαθώ να περάσω τη rom του crisbal, φαίνεται να εγκαθίσταται σωστα και μόλις κάνει επανεκκίνηση μου βγάζει οτι "encription unsuccesfull". Τι μπορώ να κάνω για να το φτιαξω; Format data... έχεις encryption...όχι wipe format.. όλα όσα είναι στον εσωτερικό χώρο θα χαθούν..πάρε backup.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλή χρονιά σε όλους.... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trompidis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Το έκανα. Έσβησα τα παντα και παλι μου το ζητάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) Το έκανα. Έσβησα τα παντα και παλι μου το ζητάει Είπαμε format όχι wipe.. How to change file system f2fs or ext4 if doesn't change.. Go to wipe.. advance wipe..select wipe data and make data format.. reboot to recovery..go again to wipe advance wipe.. check data..press on change repair file system.. check exfat..slide to do it..go back.. check again ext4.. slide to do it..go back.. select cache.. change repair.. format with ext4..slide to do it..go at 1st page.. make reboot to recovery..now you are with ext4.. flash any ROM from EUI to Pie.. Edited January 3, 2019 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Καλησπέρα, το κινητό το έχω για δεύτερη συσκευή πλέον. Το έχω μόνο για το drone, mavic 2pro για να το πετάω. Στο κινητό μου είχε σπάσει η οθόνη και σε μια βόλτα που είχα κάνει με το ποδήλατο με έπιασε βροχή και είχε βραχεί. Έχω αλλάξει οθόνη και μετά την βροχή μου έκανε κάποια κουλά με το βισμα φόρτισης, όπου δεν φορτίζει όταν το κινητό είναι εν λειτουργία πολλές φορές και δεν αναγνωρίζει συσκευές. Πχ το χειριστήριο του mavic το κάνει σύνδεση μετά από επανεκκίνηση, αν το τηλέφωνο λειτουργεί για μια ώρα και πας να συνδέσεις το χειριστήριο η το pc δεν το βλέπει!!! Σήμερα άλλαξα και την πλακέτα που έχει το βισμα usb αλλά το ίδιο. Έχω γην rom του tora 26 της έχω κάνει εκκαθάριση την έχω ξαναπεράσει αλλά το ίδιο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλησπέρα, το κινητό το έχω για δεύτερη συσκευή πλέον. Το έχω μόνο για το drone, mavic 2pro για να το πετάω. Στο κινητό μου είχε σπάσει η οθόνη και σε μια βόλτα που είχα κάνει με το ποδήλατο με έπιασε βροχή και είχε βραχεί. Έχω αλλάξει οθόνη και μετά την βροχή μου έκανε κάποια κουλά με το βισμα φόρτισης, όπου δεν φορτίζει όταν το κινητό είναι εν λειτουργία πολλές φορές και δεν αναγνωρίζει συσκευές. Πχ το χειριστήριο του mavic το κάνει σύνδεση μετά από επανεκκίνηση, αν το τηλέφωνο λειτουργεί για μια ώρα και πας να συνδέσεις το χειριστήριο η το pc δεν το βλέπει!!! Σήμερα άλλαξα και την πλακέτα που έχει το βισμα usb αλλά το ίδιο. Έχω γην rom του tora 26 της έχω κάνει εκκαθάριση την έχω ξαναπεράσει αλλά το ίδιο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Αν έχεις πρόβλημα υλικού και πλακέτας? Δεν ξέρω... Μπορείς να βάλεις μία Ρομ με όλα τα wipe καθαρή και να δεις... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Αν έχεις πρόβλημα υλικού και πλακέτας? Δεν ξέρω... Μπορείς να βάλεις μία Ρομ με όλα τα wipe καθαρή και να δεις... Θα περάσω κάποια και θα γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragon42 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλησπέρα, το κινητό το έχω για δεύτερη συσκευή πλέον. Το έχω μόνο για το drone, mavic 2pro για να το πετάω. Στο κινητό μου είχε σπάσει η οθόνη και σε μια βόλτα που είχα κάνει με το ποδήλατο με έπιασε βροχή και είχε βραχεί. Έχω αλλάξει οθόνη και μετά την βροχή μου έκανε κάποια κουλά με το βισμα φόρτισης, όπου δεν φορτίζει όταν το κινητό είναι εν λειτουργία πολλές φορές και δεν αναγνωρίζει συσκευές. Πχ το χειριστήριο του mavic το κάνει σύνδεση μετά από επανεκκίνηση, αν το τηλέφωνο λειτουργεί για μια ώρα και πας να συνδέσεις το χειριστήριο η το pc δεν το βλέπει!!! Σήμερα άλλαξα και την πλακέτα που έχει το βισμα usb αλλά το ίδιο. Έχω γην rom του tora 26 της έχω κάνει εκκαθάριση την έχω ξαναπεράσει αλλά το ίδιο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Αν αγόρασες την USB πλακέτα από το AliExpress η περισστερες από αυτές λειτουργούν μονο για φόρτιση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Αν αγόρασες την USB πλακέτα από το AliExpress η περισστερες από αυτές λειτουργούν μονο για φόρτιση του κινητού. Ναι από AliExpress την πήρα. Έχουν θέμα αυτές? Ξέρεις κάποια που να λειτουργεί κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragon42 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Είχα πάρει μια απο TAOBAO. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Εμένα μου έφτασε περίπου 25 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Είχα πάρει μια απο TAOBAO. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Εμένα μου έφτασε περίπου 25 ευρώ. Κοίτα να έχω το κινητό μόνο για φόρτιση δεν μου κάνει. Αυτή που πείρες εσύ δουλεύουν όλα? Είναι δύσκολα να παραγγείλω και εγώ? Αν μπορείς στηλε μου κάποιο λινκ να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragon42 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=563268285618 Κοίτα, Θα σου εξηγήσω με όσα ελληνικα διαθέτω. TAOBAO δεν στέλνει Ελλάδα. Υπάρχει μια σελίδα που αναλαμβάνει την αγορά και την αποστολή,λέγεται YOYBUY. Οπότε βλέπεις το προϊόν απο το λινκ πιο πάνω και αν θέλεις να το αγοράσεις κανείς αντιγραφή το λινκ και επικόλληση στην σελίδα του YOYBUY. Σαφώς πρέπει να κάνεις εγγραφή στην σελίδα και το καλό είναι ότι δέχονται και paypal. Εμένα ναι, μου δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bisou Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα Εχω το LeEco Le Pro 3 με dual camera και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος ομως εξ αρχης εχω θεμα με το system update οπου δεν ολοκληρωνει την αναβαθμιση στην ..30s Μπορει καποιος να με συμβουλευσει τι να κανω και πως να ολοκληρωσω την ενημερωση συστηματος? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=563268285618 Κοίτα, Θα σου εξηγήσω με όσα ελληνικα διαθέτω. TAOBAO δεν στέλνει Ελλάδα. Υπάρχει μια σελίδα που αναλαμβάνει την αγορά και την αποστολή,λέγεται YOYBUY. Οπότε βλέπεις το προϊόν απο το λινκ πιο πάνω και αν θέλεις να το αγοράσεις κανείς αντιγραφή το λινκ και επικόλληση στην σελίδα του YOYBUY. Σαφώς πρέπει να κάνεις εγγραφή στην σελίδα και το καλό είναι ότι δέχονται και paypal. Εμένα ναι, μου δούλεψε κανονικά. Ευχαριστώ, το παράγγειλα και θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Murmidonas Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλησπερα,μπαινω κατευθειαν στο ψητο.Επειτα απο την εγκατασταση της ρομ EUI 30s την επομενη ημερα το κινητο εντελως ξαφνικα το βρηκα κλειστο.Υπεθεσα οτι ειχε τελιωσει η μπαταρια αλλα επειτα απο μιση ωρα στην φορτιση τιποτα!Αρχισα να προσπαθω να μπω στο recovery/fastboot αλλα παλι τιποτα.Εντελει διαβασα καποια αθρα για unbrick με Qfil και αρχισα την "εγχειρηση" Δυστυχως αυτην την στιγμη που γραφω επειτα απο 20+ προσπαθειες το κινητο απλα μπαινει σε recovery mode kai fastboot αλλα χωρις να εχω εικονα η logos.Επισης δοκιμασα να κανω και install fastboot roms αλλα παντα καταλειγα σε αυτα τα 2 modes που προειπα χωρις εικονα.Τα φωτα σας και την βοηθεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragon42 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ευχαριστώ, το παράγγειλα και θα δούμε. Ας ελπίζουμε ότι δεν έχει κάτι η μητρική. Σε κανα 3-4 μερες φτάνει στης αποθήκες τους. Έμπα στο λογαριασμό σου να το δεις αν έφτασε.Το λέω αυτό γιατί εμένα δεν με ειδοποίησαν. Και μετά όπως πιστεύω έχει καταλάβει διαλέγεις τρόπο αποστολής. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα,μπαινω κατευθειαν στο ψητο.Επειτα απο την εγκατασταση της ρομ EUI 30s την επομενη ημερα το κινητο εντελως ξαφνικα το βρηκα κλειστο.Υπεθεσα οτι ειχε τελιωσει η μπαταρια αλλα επειτα απο μιση ωρα στην φορτιση τιποτα!Αρχισα να προσπαθω να μπω στο recovery/fastboot αλλα παλι τιποτα.Εντελει διαβασα καποια αθρα για unbrick με Qfil και αρχισα την "εγχειρηση" Δυστυχως αυτην την στιγμη που γραφω επειτα απο 20+ προσπαθειες το κινητο απλα μπαινει σε recovery mode kai fastboot αλλα χωρις να εχω εικονα η logos.Επισης δοκιμασα να κανω και install fastboot roms αλλα παντα καταλειγα σε αυτα τα 2 modes που προειπα χωρις εικονα.Τα φωτα σας και την βοηθεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων :cry: Μήπως κάτι έπαθε η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Murmidonas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Δεν θελω να πιστευω οτι επαθε κατι η οθονη,δεν επεσε δεν βραχηκε απλα το ειχα αφησει σπιτι ενω ειχα παει για κατι ψωνια..... Εξαλου εαν ηταν η οθονη δεν θα εκανε καποιο ηχο κατι να μου δωσει να καταλαβω οτι κανει boot στο System? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragon42 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μάλλον δεν κάνει κανένα ήχο μετα από το qfil Η αρχική οθόνη είναι η επιλογή της γλώσσας. Δες αν ανοίγουν τα led απο τα κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Murmidonas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Οχι δεν ανοιγουν....την εβαψα?? Ισως δεν ξερω καλα τον τροπο να το κανω unbrick σωστα Δεν ειχα ξανα την εμπειρια για το συγκεκριμενο περιστατικο Εαν με βοηθουσατε με καποιο guide σωστους drivers , qfil rom κτλ να το ξαναδοκιμασω και να κανω ολα τα βηματα με την σωστη σειρα θα σας ειμουν ευγνωμων. απο εδω πηρα τα αρχεια και το αρχικο guide και εκανα το unbrick https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/unbrick-leeco-phones-leeco-variants-t3847220 Edited January 11, 2019 by Murmidonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragon42 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να βοηθήσει. Αλλά αν τελειώνει με επιτυχία η αναβάθμιση το βλέπεις και στο PC. Απλά όταν τελειώνει πρέπει να κρατήσεις εσύ πατημένο το κουμπί power για να κάνει boot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Murmidonas Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 το τηλεφωνο απλα κανει loop σε recovery mode και μου δειχνει ενα σκληρο δισκο "Η"να τον κανω φορματ.(δεν το εχω φορμαρει) εαν απο adb δωσω εντολη για ldr / fastboot mode μπαινει ανετοτατα.Επισης ολες οι εντολες στο recovery kai Fastboot δουλευουν κανονικα. Εχω απελπιστει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Murmidonas Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Εαν ειναι βοηθεια σε κατι οταν προσπαθω να κανω flash rom apo bootloader μου βγαζει τα εξης "Invalid sparse file format at header magi" και ξεκιναει μια διαδικασια 7 βηματων οπως "sending sparse system 1/7" τελιωνει η διαδικασια αλλα το τηλεφωνο αρνειτε να ξεκινησει,απλα παει και καθετε στο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Ευχαριστώ, το παράγγειλα και θα δούμε. Μου έχει βγάλει αυτήν εδώ την εικόνα στην παραγγελία μου, τι λέει αυτό? https://drive.google.com/file/d/1rtSDj2kls5yHCqRg1ZbfE2edNMm3mqnU/view?usp=drivesdk Edited January 17, 2019 by trikalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts