Jump to content

Bisou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Bisou

  • Ημ. Γέννησης 11/12/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Bisou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους.. Το κινητο απο τοτε που το πηρα κανει system update 6.0.30 09091 αλλα ποτε χωρις να το ολοκληρωνει.. μπορει καποιος να με βοηθησει?
  2. Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα Εχω το LeEco Le Pro 3 με dual camera και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος ομως εξ αρχης εχω θεμα με το system update οπου δεν ολοκληρωνει την αναβαθμιση στην ..30s Μπορει καποιος να με συμβουλευσει τι να κανω και πως να ολοκληρωσω την ενημερωση συστηματος? Ευχαριστω πολυ.
  3. Bisou

    Doogee F5

    Καλησπερα.. Οταν βγαινω στο κρυο το κινητο μετα απο λιγο κλεινει.. Πεφτει η μπαταρια αποτομα..Εχω την εντυπωση πως το κινητο κρασαρει απο το κρυο.. Το εχει παθει κανεις? Φταιει η μπαταρια ισως? Θα ηθελα τις αποψεις και προτασεις σας..
  4. προσπαθω εδω και μερικες εβδομαδαες και εγω..εμενα δεν δουλευε καθολου η αφη..ενω δουλευε η οθονη..αν καταφερω κατι θα γραψω
  5. Εκανα ουσιαστικα φορματ στο κινητο. Ξαναπερασα την εκδοση του firmware που ειχε. Αν ψαξεις λίγο καλυτερα στο διαδικτυο θα καταλαβεις ακριβως.
  6. Εμένα μου κολουσε και αναγκαστηκα και εκανα επανεγκατασταση.. Ναι εμπαινα από το Kies κανονικά αλλα απο την συσκευη ειχα προβλημα.
  7. Την έβαλα και σε ευχαριστώ πολύ..απλά έχει κάποιες μικροδιαφορές π.χ. δεν έχει μικρά γράμματα στο SMS ενώ μέσω του Kies είχα και μικρά. Απλά εγώ ήθελα να χρησιμοποιώ πιο συχνά την 1.2 λόγω της αναγνώρισης μουσικής και να αναβαθμίζω το κινητό πιο γρήγορα μέσω Kies και όχι από Multiloader. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματάει στο 99% Κατά τ άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα . Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν. Πραγματικά με βοηθήσατε και σας ευχαριστώ.
  8. Τελικά εγκαταλειπω την προσπαθεια αναβθμισης μεσω KIES αφου δεν βρήκα λύση. Παρολο που βρηκα λύση με την αναγνωριση της συσκευης (επρεπε να αλλαξω σε EUR μεσω του pre-configuration). Τελικα εχοντας την 1.2 και ξεκινωντας την αναβαθμιση μεσω του Kies στο 99% σταματαει και δεν κανει τιποτα. Το αφησα ολοκληρη μερα αλλα δεν ολοκληρωθηκε ποτε. Το δοκιμασα σε 2 διαφορετικους υπολογιστες με το ιδιο αποτελσμα. Απογοητευτηκα..
  9. Θέλω την αναγνωριση μουσικής Θα εχω ομως μετα αναβαθμισεις μεσω Kies? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  10. Ποια εκδοση 1.2 ή 1.0 πρεπει να βάλω για να κανω κανονικα αναβαθμιση από το Κις? Εχω την XXJL2 με CSC OXCJL1 για ελληνικο μενου αλλά δεν κανει αναβαθμιση από το Κις. Θέλω να κανω αναβαθμιση στην 2.0 από το Κις. Μπορει να βοηθησει κανεις?
  11. Δεν θα ελεγα οτι κολαει.. ειναι λιγο πιο αργο σε ορισμενες εφαρμογες..εβαλα την 1.2 μετα απο αρκετο καιρο στην 2.0 και νομιζω πως η 2.ο εστω και αν κολαει ειναι πολυ καλυτερη.
  12. Γεια σας και πάλι.. Θα ηθελα να λυσω ενα πρόβλημα που εχω πλεον με το Kies. Εχω κάνει υποβαθμιση στην εκδοση 1.2 η οποια λειτουργει μια χαρα αλλα παρουσιαζεται το προβλημα οτι στο kies μου βγαζει "Η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικου μεσω Kies" . Θα ηθελα να εχω την δυνατοτητα για αναβαθμιση εκ νεου μεσω Kies. Εχω βάλει την εκδοση S8500XXKF3 - Full. Δοκιμασα και την GT-S8500XXJK2S8500OXAJK2_XEO αλλα δεν ειχε τα BOOT files . Τι μπορω να κανω για να ειμαι οκ και με το Kies. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
  13. Μπορεις να γίνεις λιγο πιο σαφης σε παρακαλω..Το FOTA το εχει..δεν ειχε καποια αλλα ..APP Rsc2 δεν ειχε.. Σε ευχαριστω
  14. Καλησπέρα.. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω.. πείραξα το αγαπημένο μου wave και άλλαξα το υλικολογισμικο του με ενα αλλο το οποιο δεν ηταν το ελληνικο. Προσπαθωντας να το επαναφερω εβαλα το S8500OXCLA2 το οποιο ειναι το τελευταιο συμφωνα με το Κις. Δυστυχως ομως κατα την εναρξη του κινητου κολαει στhν εισαγωγη για το BADA και μετα κανει συνεχομενα το ιδιο.( δεν εχει μεσα ολους τους φακελους FOTA,Rsc ktl..) Η μονη εκδοση που μου δουλεψε ειναι της Vodafone GR ξεκιναει με το λογοτυπο της Vodafone. Πως μπορω να το επαναφερω στην επισημη εκδοση και να ειμαι ξανα συμφωνα με το Kies.? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  15. Αντιμετωπιζω προβλημα με τις ρυθμισεις της Q card και το προφιλ ιντερνετ στο wave μου.Παρολο που μου εχουν στειλει ρυθμισεις στο mail μου 2 φορες δεν ειναι αυτες για το κινητο μου και δεν εχουν αποτελεσμα. Το επομενο βημα που θα κανω αν δεν βρω λυση και εδω ειναι ειναι η φορητοτητα. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.
×
×
  • Create New...