Xras Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Τα είχα κλείσει και εγώ όλα αλλα όχι το wifi. To έκλεισα εδω και κανα 3ωρο και κάτι πάει να γινει...μεχρι το βράδυ θα έχω καλύτερη εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Τα είχα κλείσει και εγώ όλα αλλα όχι το wifi. To έκλεισα εδω και κανα 3ωρο και κάτι πάει να γινει...μεχρι το βράδυ θα έχω καλύτερη εικόνα. Ίσως να φταίει αυτό. Και εγώ δεν έκατσα να τα δοκιμάσω ένα ένα. Απλά έκλεισα ότι περιττό και τέλος. Το WiFi δεν βρίσκω το λόγο να είναι ανοιχτό εφόσον έχω σύνδεση ΒΤ οπότε το έκλεισα και μπορεί να φταίει μόνο αυτό. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Θα κάνω μια προσπάθεια να περάσω αυτή: https://forum.xda-developers.com/gear-s3/development/oxa-rom-gear-s3-r760-t3695150/page6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή gear. Ελπίζω να έρθει και η αναβάθμιση για το ρολόι. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Πήγα πίσω σε 2.3.2.4 με επιτυχία... το μόνο που θα μου λήψει είναι το κέντρο ελέγχου του tizen 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Φαντάζομαι θα έχει απαντηθεί/συζητηθεί και συγνώμη εκ των προτέρων αν είναι μια χαζή ερώτηση, αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες και θέλω μια άμεση απάντηση... Το Samsung Gear S3 Classic είναι lte? Αφήνω το τηλ σπίτι και έχω κλήσεις κανονικά? Αν ναι, με vodafone το έχει δουλέψει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Φαντάζομαι θα έχει απαντηθεί/συζητηθεί και συγνώμη εκ των προτέρων αν είναι μια χαζή ερώτηση, αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες και θέλω μια άμεση απάντηση... Το Samsung Gear S3 Classic είναι lte? Αφήνω το τηλ σπίτι και έχω κλήσεις κανονικά? Αν ναι, με vodafone το έχει δουλέψει κανείς?Όχι δεν ειναι Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Όχι δεν ειναι Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Κανα καλο watchface εχουμε? Μπορουμε να ποσταρουμε το watchface που εχουμε? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος κι εγω από χθες του ρολογιου..υπέροχο σε όλα του! Αλλά ρε παιδιά είδα σε ένα φίλο μου στο apple watch ,οτι τα μηνυματα στο viber Μπορούσε να τα δει και να τα απαντησει φωνητικα..στο gear δεν γινεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μια απορια ρε παιδια,λενε οτι το bt ειναι για αποσταση 100 μετρων εγω που μενω σε μεζονετα οταν εχω το κινητο στο κατω δωμάτιό και το ρολοι ακριβως απο πανω ,περιπου 5 μετρα ε ναι και μια πλακα τ, το ρολοι αποσυνδέεται, παραηρησατε ποσο μακρυα κραταει το ρολοι απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Το πολύ 10 μέτρα και χωρίς παρεμβολές Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Το πολύ 10 μέτρα και χωρίς παρεμβολές Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματι βγηκα στον κηπο να μετρησω στην ευθεία ακριβως στα 10 μετρα με έκοβε, θα είναι μαλλον απο τους βασικούς λόγους που θα παω στο gear s4 το bt 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Σήμερα μετά από τόσο καιρό που το έχω αγοράσει προσπάθησα να απαντήσω σε κληση και δεν μπορούσα μου έγραψε ελέγξτε την συνδεσιμότητα με το κινητό σας έχω το iPhone 6S σε μηνύματα,εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το κινητό με ενημερώνει κανονικά,ξέρει κάποιος πως μπορώ να απαντώ σε κλήσεις από το ρολόι ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Σήμερα μετά από τόσο καιρό που το έχω αγοράσει προσπάθησα να απαντήσω σε κληση και δεν μπορούσα μου έγραψε ελέγξτε την συνδεσιμότητα με το κινητό σας έχω το iPhone 6S σε μηνύματα,εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το κινητό με ενημερώνει κανονικά,ξέρει κάποιος πως μπορώ να απαντώ σε κλήσεις από το ρολόι ευχαριστώ ! Οταν κάνεις σύνδεση με το bluetooth έχει δυο συνδέσεις για το ρολόι κάνε σύνδεση και με τα δύο και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Οταν κάνεις σύνδεση με το bluetooth έχει δυο συνδέσεις για το ρολόι κάνε σύνδεση και με τα δύο και είσαι οκ Στο bluetooth μου βγαζει δυο συνδεσεις οπως το ειπες η μια ειναι συνδεμενη η αλλη οχι και μολις παταω για συνδεση μου γραφει αυτο (Η συνδεση απετυχε βεβαιωθειτε οτι το <<Gear s3 (DFCC)>> ειναι ενεργοποιημενο και εντος εμβελειας ) Τι κανω λαθος και δεν μπορω να συνδεθω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Πριν απο μια ώρα έλαβα υην αναβάθμιση για την μπαταρία. Το δικο μου είναι ρουμανικό ( αγορασμενο απο Πλαίσιο) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Όντως, ήρθε και μένα το tizen 3.0. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 και σε εμενα κατεβαινει...20MB Mια ερωτηση τωρα,με την αναθμιση στο 3 το κατω κομβιο ενω το παταω δε κανει καποια ενεργεια...παλια μου εβγαζε το μενου των εφαρμογων....τωρα του εχω ορισει σε διπλο πατημα να αναβει ενα ΄΄φακουδακι΄΄ με ενα πατημα ομως δε κανει κατι...σε εσας με ενα πατημα τι βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Βγάζει τα applications όπως παλιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Πώς την βλέπεται την μπαταρία; Να αναβαθμίσουμε οι υπόλοιποι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Πώς την βλέπεται την μπαταρία; Να αναβαθμίσουμε οι υπόλοιποι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι καλυτερη και απο παλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ειδικά σε aeroplane mode που το έχω τις πρώτες ώρες, λόγω του ότι είμαι σπίτι, είναι καλύτερα από πριν. Προχωρήστε άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Η μπαταρία επανήλθε στα καλά της και λίγο ακόμα καλύτερα. Ευτυχώς το διόρθωσαν γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα και χρονια πολλά να ρωτήσω κάτι εχω το ρολοι εδώ και μια εβδομάδα την αναβάθμιση πάω να την κάνω μέσα απο το μενού στο ρολόι και μου βγάζει σφάλμα διακομιστή κάνω κάτι λάθος; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts