komos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να μου μετράει ότι να ναι σε ορόφους Ας πούμε το πρωί κατά τις 7 που ξύπνησα με ειδοποίησε για 30 ορόφους μέχρι τώρα έχει φτάσει 58 προφανώς δεν τους έχω κάνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει Υπάρχει κάποιος τρόπος για calibrate εκτός από factory reset ? Φυσικά έχω κάνει όλα τα update του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Λιγες ερωτήσεις πριν το αγοράσω γιατί χάθηκα σε τόσες σελίδες & μέχρι στιγμής δεν της διάβασα όλες.. 1) έχω iPhone θα είναι συμβατό; Θα εμφανίζονται ειδοποιήσεις στα Ελληνικά για εισερχόμενες κλήσεις; 2) το βασικό που με καίει, καρδιακούς παλμούς διαβάζει συνέχεια; Δηλ μπορώ να κοιτάω το ρολοι ανα πάσα στιγμή κ να βλέπω πόσους έχω ή θα πρέπει μέσω το μενού / ρυθμίσεων να ανοίξω συγκεκριμένη εφαρμογή για να τους δω.; Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Λιγες ερωτήσεις πριν το αγοράσω γιατί χάθηκα σε τόσες σελίδες & μέχρι στιγμής δεν της διάβασα όλες.. 1) έχω iPhone θα είναι συμβατό; Θα εμφανίζονται ειδοποιήσεις στα Ελληνικά για εισερχόμενες κλήσεις; 2) το βασικό που με καίει, καρδιακούς παλμούς διαβάζει συνέχεια; Δηλ μπορώ να κοιτάω το ρολοι ανα πάσα στιγμή κ να βλέπω πόσους έχω ή θα πρέπει μέσω το μενού / ρυθμίσεων να ανοίξω συγκεκριμένη εφαρμογή για να τους δω.; Ευχαριστώ προκαταβολικά :) 1. Δουλευει κανονικα κατεβαζεις το samsung health 2. Το ρυθμιζεις εσυ μεσα απο το μενου αν θες συνεχεια,ανα 10λεπτο,και εχει αλλη μια επιλογη... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 (edited) Νέα ξέρεις όμως φίλε μου ότι με την μέτρηση των καρδιακών παλμών θα σου καταναλώνει και πολύ μπαταρία. Καλo είναι να το κάνεις χειροκίνητα. Edited December 13, 2018 by Andreas_1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Νέα ξέρεις όμως φίλε μου ότι με την μέτρηση των καρδιακών παλμών θα σου καταναλώνει και πολύ μπαταρία. Καλώ είναι να το κάνεις χειροκίνητα. Εγώ το έχω βάλει κάθε 10 λεπτό λόγω υγείας.. Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Δυστυχώς το συγκεκριμένο ρολόι λίγο να έχεις ασκηθεί,να έχεις ιδρώσει,δεν μπορεί να μετρήσει σφυγμούς. Αν κάθεσαι αραχτός στον καναπέ,μια χαρά τους μετράει. Για λόγους υγείας, μετρηση ακριβείας (τσεκαρισμένο) με το κινητό Εγώ προτείνω την εφαρμογή icare. Μετρήσεις ακριβείας για παλμούς, πίεση και πολλά πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virus_79 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχει βρει κανείς λύση για το θέμα της ομιλίας στην προσβασιμότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Που μπορούμε να αγοράσουμε έξτρα φορτιστή; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Που μπορούμε να αγοράσουμε έξτρα φορτιστή; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://m.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=Gear+S3+charger+base&_pgn=1 https://www.cellphones.gr/vasi-fortisis-wireless-charger-samsung-gear-s3-classic-r770-gear-s3-frontier-r760-black Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Εμένα για κάποιο λόγο δεύτερο στην κατανάλωση μετά το Samsung Health φυσικά και με μεγάλο ποσοστό είναι οι ρυθμίσεις. Τι φάση; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 https://m.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=Gear+S3+charger+base&_pgn=1 https://www.cellphones.gr/vasi-fortisis-wireless-charger-samsung-gear-s3-classic-r770-gear-s3-frontier-r760-black Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ. Πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή του ebay από το ελληνικό... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Ευχαριστώ. Πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή του ebay από το ελληνικό...Το ελληνικό είναι το γνήσιο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 ]Μια ερώτηση παιδιά ως νέος χρήστης. Γιατί δεν έχω εφαρμογή για τα γραπτά μηνύματα όπως στο κινητό για ανάγνωση; Δεν μιλάω τις ειδοποιήσεις αλλά για καθαρή εφαρμογή όπως π.χ οι επαφές μου. Είναι μόνο για Samsung κινητά; Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλησπέρα, αν και φαντάζομαι θα έχει είδη συζητηθεί, αξίζει η αγορά του σε σχέση με το Samsung watch; Δεν έχω τώρα smartwatch. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 ]Μια ερώτηση παιδιά ως νέος χρήστης. Γιατί δεν έχω εφαρμογή για τα γραπτά μηνύματα όπως στο κινητό για ανάγνωση; Δεν μιλάω τις ειδοποιήσεις αλλά για καθαρή εφαρμογή όπως π.χ οι επαφές μου. Είναι μόνο για Samsung κινητά; Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χρονια πολλα!! δυστυχως Μονο με samsung κινητα δουλευει η εφαρμογη για τα μνμτα (ενας ακομη λογος που απο ΝΟΚΙΑ8 πηγα σε Samsung S9). Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Χρονια πολλα!! δυστυχως Μονο με samsung κινητα δουλευει η εφαρμογη για τα μνμτα (ενας ακομη λογος που απο ΝΟΚΙΑ8 πηγα σε Samsung S9). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν θα τα βάψω μαύρα για αυτόν το λόγο, το ρολόι είναι πολύ καλό για πολλούς λόγους αλλά όχι τόσο καλό για να αλλάξω την value for money huawei,. και πάλι ευχαριστώ πολύ spinemm και καλές γιορτές σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω όσον αφορά την εγγύηση από σκρουτζομαγαζο; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Οταν συνδεθειτε με wifi στο ρολοι σας ανοιγει το galaxy apps?/ Μου βγαζει συνεχεια δεν ειναι δυνατη η συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 (edited) Οταν συνδεθειτε με wifi στο ρολοι σας ανοιγει το galaxy apps?/ Μου βγαζει συνεχεια δεν ειναι δυνατη η συνδεση Το έκανε και σέ εμένα μέχρι που διέγραψα την εφαρμογή και έκανα εγκατάσταση από την αρχή. Τώρα εδώ και μια εβδομάδα όλα καλά, δεν ξέρω αν ξαναρχίσει τα ίδια. Μιλάω για την εφαρμογή του κινητου γιατί και το ρολόι είχε το ίδιο πρόβλημα και έστρωσαν μαζί. Edited December 29, 2018 by nikos_T2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Το έκανε και σέ εμένα μέχρι που διέγραψα την εφαρμογή και έκανα εγκατάσταση από την αρχή. Τώρα εδώ και μια εβδομάδα όλα καλά, δεν ξέρω αν ξαναρχίσει τα ίδια. Μιλάω για την εφαρμογή του κινητου γιατί και το ρολόι είχε το ίδιο πρόβλημα και έστρωσαν μαζί. Στο κινητο μπαινει στο ρολοι δεν μ μπαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisastra Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Αν το εχω συνεχεια στο always on εχει θεμα η οθονη του?Μπορει να παθει ζημια πχ να καει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Αν το εχω συνεχεια στο always on εχει θεμα η οθονη του?Μπορει να παθει ζημια πχ να καει?Καλό θα είναι να βάζεις τη χειρονομία να ενεργοποιείται η οθόνη με την κίνηση του καρπού ώστε να μην μένει για ώρες με τα ίδια χρώματα/φόντα. Αν και πρακτικά αφού κουνιουνται οι δείκτες δεν υπάρχει θέμα για burn in. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Καποιος που δεν το εχει συνδεμενο με samsung συσκευη μπορει να μ πει αν του μπαινει στα galaxy apps απο το ρολοι? Καλη χρονια σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχω το ρολόι μια εβδομάδα τώρα, γενικά πολύ ευχαριστημένος, έχω ομως 2 απορίες - παρατήρησα ότι το ρολόι μετράει πολυ λιγότερα βήματα από ότι το Samsung health στο κινητό... Πράγμα ανεξήγητο γιατί το ρολόι το έχω πάντα πάνω μου. - το WiFi τι ρόλο παίζει αφού δεν μπορώ να μιλήσω μέσω WiFi ακόμη κι αν ειμαι στο ίδιο δίκτυο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts