Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση ως νεος χρηστης.....

1. Μπορω να συνδεσω ΒΤ ακουστικο,και να μιλαω απο το ρολοι και να ακουω μονο εγω απο το ακουστικο....και οχι οι αλλοι ?

2. οτα αποσυνδεετε απο το κινητο μπορει να παραγει και ηχο,εκτος απο την δονηση....???

android or ios or wm......who cares.....???

Κάποια προστασία για το bezel έχετε βάλει; Φαίνεται ιδιαίτερα ευπαθές
Κι όμως πολύ δύσκολα γρατζουνιέται. Εγώ έχω βρει σε τοίχο που άφησε ασπρίλα, έξισα την ασπρίλα και όλα ΟΚ..

Αν διαβάσεις στην αρχή του νήματος θα δεις ότι οι πρώτες παρτίδες ήταν πολύ ευπαθείς αλλά μάλλον το έχουν αλλάξει.

Όσοι έχετε και ακουστικό θα πρέπει όταν σας καλούν να απαντάτε από το button του ακουστικού. Αν απαντήσετε από την οθόνη του κινητού μεταφέρεται εκεί η κλήση. Εγώ σε oneplus 6 με plantronics ακουστικό και όταν είναι ταυτόχρονα και με το αμάξι συνδεδεμένο έτσι το δουλεύω και η κλήση πάει από όπου απαντάω. Αν πχ πατήσω yes από τα χειριστήρια του τιμονιού πάει στο αμάξι, αν πατήσω από το ακουστικό πάει στο ακουστικό και από το ρολόι στο ρολόι

Στάλθηκε από το Oneplus 6

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχετε και ακουστικό θα πρέπει όταν σας καλούν να απαντάτε από το button του ακουστικού. Αν απαντήσετε από την οθόνη του κινητού μεταφέρεται εκεί η κλήση. Εγώ σε oneplus 6 με plantronics ακουστικό και όταν είναι ταυτόχρονα και με το αμάξι συνδεδεμένο έτσι το δουλεύω και η κλήση πάει από όπου απαντάω. Αν πχ πατήσω yes από τα χειριστήρια του τιμονιού πάει στο αμάξι, αν πατήσω από το ακουστικό πάει στο ακουστικό και από το ρολόι στο ρολόι

Στάλθηκε από το Oneplus 6

Πάνω σε αυτό να σχολιάσω και εγώ ότι είμαι με OnePlus 5T και χρησιμοποιώ το ακουστικό για το 90% των κλήσεών μου. Αυτό που περιγράφεις δεν το δοκίμασα, απλά δεν μπορείς να κάνεις κλήση από το ρολόι και να το πάει στο ακουστικό (κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό γίνεται αν έχεις κινητό Samsung). Οπότε αυτό που έκανα εγώ είναι να μην έχω τσεκαρισμένο στις ρυθμίσεις bluetooth του κινητού για το ρολόι τις κλήσεις. Επειδή τώρα περνάω μια rom, μόλις επαναφέρω τις εφαρμογές μου θα το δοκιμάσω και αυτό που λες

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Μια ερώτηση

Εφαρμογές που ελέγχουν την camera του κινητού όπως wrist camera (ψήνομαι για αυτήν, εχει καλές κριτικές) η μία άλλη που προτάθηκε (δεν θυμάμαι όνομα) από κάποιο μέλος σε παλιότερο μήνυμα, λειτουργούν με οποιαδήποτε εφαρμογή κάμερας του κινητού η μόνο με την μαμά κάμερα;

Δουλεύω στο κινητό gcam και με ενδιαφέρει να δουλεύει με αυτήν.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά :)

Καλημέρα!Νέος χρήστης και εγώ από το Σάββατο!Το ρολόι είναι φοβερό μέχρι στιγμής!Από Κυριακή πρωί μέχρι τώρα στο 53% η μπαταρία.Θεωρώ οτί πάει καλά.Επειδή το έχω χάσει λίγο , update το software κάνουμε?Ήταν εντάξει το τελευταίο?

Καλημέρα!Νέος χρήστης και εγώ από το Σάββατο!Το ρολόι είναι φοβερό μέχρι στιγμής!Από Κυριακή πρωί μέχρι τώρα στο 53% η μπαταρία.Θεωρώ οτί πάει καλά.Επειδή το έχω χάσει λίγο , update το software κάνουμε?Ήταν εντάξει το τελευταίο?
Σε εμένα το τελευταίο μου @@@@ τη μπαταρία.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατοχος πλεον κι εγω του Frontier..το πετυχα σχεδον αχρησιμοποιητο με 3 λουρακια και περασμενο tempered στα 120! Να ναι καλα ο γνωστος που δεν τον βολεψε καθολου:lol:

Εξαιρετικο γκατζετ και σου λυνει τα χερια πραγματικα με χαμενες κλησεις, με ομιλια στο αμαξι να μη φορας συνεχεια ΒΤ κτλ.. Η μπαταρια μου βγαζει ευκολα 2ημερακι οποτε κομπλε.. σε εμφανιση επειδη τα φορεσα και τα 2 (galaxy watch) χαλαρα πιο εντυπωσιακο το Frontier..οκ προσωπικο γουστο αυτο. Επισης κανενα θεμα με αποσυνδεσεις..μολις απομακρυνθω και ξαναμπω σε range συνδεεται αμεσως με το κινητο.. εξαιρετικη αγορα οποιος το σκεφτεται ..να μη το σκεφτεται να το παρει!

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Άρα δε κάνουμε update προς το παρόν..Χωρίς καμία αναβάθμιση τώρα είναι 3η μέρα και είναι στο 17%..αρά καλά είμαστε και χωρίς update

Άρα δε κάνουμε update προς το παρόν..Χωρίς καμία αναβάθμιση τώρα είναι 3η μέρα και είναι στο 17%..αρά καλά είμαστε και χωρίς update

Ποιο update σου ήρθε;

Το αγόρασα το Σάββατο , οπότε δεν του έχω κάνει κάποιο update. Και αν το τελευταίο που έχει βγει δημιουργεί πρόβλημα με την μπαταρία θε περιμένω το επόμενο.

Καλησπέρα κύριοι. Αγόρασε χθες ένας φίλος το gear s3 .όλα καλά με το ρόλοι απλά έχει ένα θέμα με το messenger.οταν του έρχετε μνμ του εμφανίζει <έχετε νέο μνμ > και να τσεκάρει στο τηλ.διαβασα πριν ότι πρέπει να δώσει δικαιώματα στις ειδοποιήσεις. Έχει δώσει. Viber what's up δουλεύουν κανονικά...συνέβαινε και σε κάποιον άλλο αυτο;έχουμε να προτείνουμε κατι;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το αγόρασα το Σάββατο , οπότε δεν του έχω κάνει κάποιο update. Και αν το τελευταίο που έχει βγει δημιουργεί πρόβλημα με την μπαταρία θε περιμένω το επόμενο.

Σωστά, δεν το διατύπωσα καλά. Ποια έκδοση firmware έχεις τώρα;

Σωστά, δεν το διατύπωσα καλά. Ποια έκδοση firmware έχεις τώρα;
Έχω την R760XXU2CRH1

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη σελίδα 97 έχει κάτι σχετικό για το Gear Navigation

Το ηθελα αυτονομο,χωρις να χρειαζετε το κινητο,δεν πειραζει εβαλα here maps και κατεβασα τους χαρτες για ελλαδα και δουλευει...

Ερωτηση νουμερο 2 :

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στη σελίδα 97 έχει κάτι σχετικό για το Gear Navigation

Το ηθελα αυτονομο,χωρις να χρειαζετε το κινητο,δεν πειραζει εβαλα here maps και κατεβασα τους χαρτες για ελλαδα και δουλευει...

Ερωτηση νουμερο 2 : Εχω ενα ΒΤ ακουστικο ενω συνδεετε στο κινητο,δεν το βρισκει το ρολοι οταν του κανω ευρεση.....Πρεπει να κλεισω το ΒΤ του τηλεφωνου...και να αφησω το ΒΤ απο το ρολοι μονο ?

Δε ξέρω να σου απαντήσω στην ερώτηση 2.Τώρα θα αρχίσω να χρησιμοποιώ ακουστικά με BT

Εκλεισα το ΒΤ του κινητου,και αφησα απο το ρολοι,αλλα και παλι δεν συνδεετε....:(

Το ρολόι και το ακουστικό συνδέονται με το κινητό δεν μπορείς να συνδέσεις ρολόι με ακουστικό μόνο,.Τώρα συνδέεις ρολόι και ακουστικό με κινητό βλέπεις την κλήση από το ρολόι και απαντάς από το ακουστικό χωρίς να βγάζεις το κινητό από την τσέπη.Η αν θες τώρα χωρίς ακουστικό κάνεις και δέχεσαι κλήσεις από το ρολόι .Πάντα όμως σε σύνδεση ρολόι κινητό

Το ρολόι και το ακουστικό συνδέονται με το κινητό δεν μπορείς να συνδέσεις ρολόι με ακουστικό μόνο,.Τώρα συνδέεις ρολόι και ακουστικό με κινητό βλέπεις την κλήση από το ρολόι και απαντάς από το ακουστικό χωρίς να βγάζεις το κινητό από την τσέπη.Η αν θες τώρα χωρίς ακουστικό κάνεις και δέχεσαι κλήσεις από το ρολόι .Πάντα όμως σε σύνδεση ρολόι κινητό

Συγνώμη, δηλαδή δεν μπορείς να ακούσεις μουσική από το ρολόι με bt ακουστικά χωρίς το τηλέφωνο;

Ετσι μου συνδεετε.....Γιατι ομως στο μενου στο ρολοι εχει ΒΤ συνδεση...???

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγνώμη, δηλαδή δεν μπορείς να ακούσεις μουσική από το ρολόι με bt ακουστικά χωρίς το τηλέφωνο;

οχι το ακους απο το τηλεφωνο,αλλα ολοι οι χειρισμοι,γινοντε απο το ρολοι,αλλαγη μουσικη,κομματια,και βλεπεις τι παιζει εκεινη την ωρα

Ετσι μου συνδεετε.....Γιατι ομως στο μενου στο ρολοι εχει ΒΤ συνδεση...???

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οχι το ακους απο το τηλεφωνο,αλλα ολοι οι χειρισμοι,γινοντε απο το ρολοι,αλλαγη μουσικη,κομματια,και βλεπεις τι παιζει εκεινη την ωρα

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα και δεν το είχα πρόσεξει παρά τα review που διάβασα

Δηλαδή δεν μπορείς να αποθηκεύσεις μουσική στο ρολόι και να ακους μέσω by. Κρίμα.