Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θέλω να κουβαλάω το κινητό μαζί μου (κοπανιέται μέσα στη τσέπη το χειμώνα , και το καλοκαίρι δεν έχω που να το βάλω) . Έχω καταλάβει ότι δεν έιναι και το καλύτερο tracker , αλλά δεν ψάχνω για επαγγελματικό αθλητικό ρολόι (ούτε και παλμογράφο πιστεύω θα αγόραζα ακόμα και αν είχα τη δυνατότητα) . Αυτό που ρωτάω είναι, εάν ξέρει κάποιος, πόσο διαφορά έχει από ένα Garmin . Εάν η διαφορά του είναι τέτοια που να ενδιαφέρει μόνο επαγγελματίες τότε για μένα είναι καλύτερο το S3 , εάν οι μετρήσεις που κάνει είναι εντελώς εκτός απλά θα ήθελα να το ξέρω . Για αυτό ρωτάω αν κάποιος έχει συγκριτική εμπειρία .

εγω επειδη κανω ποδηλατο δε με ενοχλει, στο τρεξιμο οντως το κινητο δεν ειναι ασημαντη ποσοστητα πανω σου.

Για μενα αν θες απλα tracker ειναι μια χαρα, και παλμους αν σταματησεις και το κολλησεις στον καρπο σου καλα μετραει αρκετα σωστα. Ομως αν περιμενεις να πεσει μεσα καθως τρεχεις αμφιβαλλω. Ενας φιλος που εχει παλμογραφο στο ποδηλατο και μετρησαμε, δεν ειχα αποκλιση αν σταματουσα, αλλα εν κινησει δεν εβγαζε σωστες ενδειξεις.

Γενικα το s3 ειναι πληρες αλλα οχι για αθλητες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μεγεια σου πολυ καλη τιμη
Ευχαριστώ.

Όντως το παρακολουθούσα καιρό. Πριν κάνα μήνα ήταν στα 270, αλλά περίμενα black Friday και ανταμείφθηκα..

Για σπορτ..

Δεν κλειδώνει πάντα δορυφόρο ή χρειάζεται πολύ ώρα να το κάνει.

Οι σφυξεις ειδικά αν δεν είναι σταθερά στο χέρι είναι κατά πολύ ανεβασμενες.

Πλέον υπάρχουν και εφαρμογές πέραν του shealth για sports αν και το shealth είναι μια χαρα και τζάμπα.

Σαν smartwatch είναι πραγματικά υπέροχο.

Αφού δεν είσαι πολύ του fitness και των stats τύπου πποση ώρα είχε το πόδι επαφή με το έδαφος κτλπ προτείνω το s3.

Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι δεν συνδέεται με εξωτερικό στραπ αλλά πλέον τρέχω μαζί με το κινητο.

Ότι αναφορά την μπαταρία , νομίζω πως είναι στα ίδια , καλά επίπεδα όπως και πριν.

Εμένα μου κρατά τρεις ημέρες άνετα !

Απλά ασχοληθείτε λίγο με τις ρυθμίσεις και κλείστε όλες τις αυτόματες μετρήσεις που κάνει.

Όταν τις κλείσετε όλες η αυτονομία αυξάνεται κατακόρυφα !

Επίσης σίγουρα διόρθωσαν την χειρονομία ενεργοποίησης κάτι που το ήθελα και το περίμενα ! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

αν μπορεις να μου πεις ποιες ρυθμισεις πρεπει να κλεισω για να εχω καλυτερη αυτονομια !

ευχαριστω !

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ότι αναφορά την μπαταρία , νομίζω πως είναι στα ίδια , καλά επίπεδα όπως και πριν.

Απλά ασχοληθείτε λίγο με τις ρυθμίσεις και κλείστε όλες τις αυτόματες μετρήσεις που κάνει.

Επίσης σίγουρα διόρθωσαν την χειρονομία ενεργοποίησης κάτι που το ήθελα και το περίμενα ! :happy:

αν μπορεις να μου πεις ποιες ρυθμισεις πρεπει να κλεισω για να εχω καλυτερη αυτονομια !

ευχαριστω !

Εγώ πάντα χρησιμοποιώ το always on display και απενεργοποιησα το wrist gesture αφού τώρα βγαίνει η πορτοκαλί βούλα και στην οθόνη του always on. 2 μέρες περίπου κρατάει

Φοβάμαι για burnin της οθόνης... Ισχύει?

Νομίζω πως και γω έχω κλείσει όλα τα << αυτόματα >> διότι ασχολήθηκα και το έψαξα , αλλά η αυτονομία με την ίδια ακριβώς χρήση έχει μειωθεί δραματικά. Από 3 μέρες που έβγαζα άνετα και το έβαζα για φόρτιση στο 15-20%, τώρα με το πολύ ζόρι να βγάλω σχεδόν 2 μέρες ( όχι ολόκληρες ) και το βάζω για φόρτιση στο 5-10%.

Του έκανα και επαναφορά και ξανά στήσιμο όλα από την αρχή, αλλά μία από τα ίδια, πχ. σήμερα από τις 9.00πμ. έως τώρα 12:30 μ.μ. έχει πάει στο 90% από το 100%.

Οπότε μήπως κάτι μου ξεφεύγει που δεν έχω κλείσει από τα αυτόματα; Μπορείς να πεις ή να πείτε γενικά κάποιος, τι να κλείσουμε;

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους, τελικά το αγόρασα και το ευχαριστιέμαι. Στο κατάστημα είχε και το Garmin το οποίο φαινότανε πιο στιβαρό αλλά κάπως μου έκανε (και η οθόνη ήταν κάπως) έτσι τελικά πήρα το S3 .

Οι smart δυνατότητες είναι όντως καταπληκτικές , σταματάω με τη μηχανή και με κράνος μιλάω κανονικα :lol: . Για τα αθλητικά Trackings θα δούμε αλλά έτσι και αλλιώς όπως είπα και παραπάνω δεν πάω για τους ολυμπιακούς .

Τώρα ψάχνω για λουράκια και tempered glass ... :p

και σε εμένα δείχνει σημάδια μεγαλύτερης κατανάλωση μπαταρίας ,ακόμα και με σκούρο καντράν. ( πριν είχα ένα φωτεινό φορτωμένο )
"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους, τελικά το αγόρασα και το ευχαριστιέμαι. Στο κατάστημα είχε και το Garmin το οποίο φαινότανε πιο στιβαρό αλλά κάπως μου έκανε (και η οθόνη ήταν κάπως) έτσι τελικά πήρα το S3 .

Οι smart δυνατότητες είναι όντως καταπληκτικές , σταματάω με τη μηχανή και με κράνος μιλάω κανονικα :lol: . Για τα αθλητικά Trackings θα δούμε αλλά έτσι και αλλιώς όπως είπα και παραπάνω δεν πάω για τους ολυμπιακούς .

Τώρα ψάχνω για λουράκια και tempered glass ... :p

Λουρακια εχει παρα πολλα στο ebay και πολυ φτηνα και καλα,παραγγειλα και tempered glass και παρολου που ηταν πολυ λεπτο δεν το χρησιμοποιησα γιατι φαινοταν στην οθονη σαν εξογκωμα και τελικα εβαλα σκετη ζελατινα.

και σε εμένα δείχνει σημάδια μεγαλύτερης κατανάλωση μπαταρίας ,ακόμα και με σκούρο καντράν. ( πριν είχα ένα φωτεινό φορτωμένο )

Τελικά ναι έτσι και το δικό μου, έχει μια μικρή μείωση στη διάρκεια η μπαταρία, εχω δει να έχει αυξηθεί ο χρόνος φόρτισης από 1.30 σε 2 και ώρες.

Τελικά ναι έτσι και το δικό μου, έχει μια μικρή μείωση στη διάρκεια η μπαταρία, εχω δει να έχει αυξηθεί ο χρόνος φόρτισης από 1.30 σε 2 και ώρες.

Πράγματι , εκτός της μείωσης της διάρκειας μπαταρίας, έχει αυξηθεί κατά περίπου μισή ώρα + η διάρκεια φόρτισης , πάντα μετρώντας από τα ίδια ποσοστά τοποθέτησής του στο φορτιστή. Συνήθως το βάζω όταν είναι στο 20-15%

Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορώ να βρω στο S health του ρολογιού πώς ξεκινάς την καταγραφή μιας δραστηριότητας.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Πας στην εφαρμογή S Health στο ρολόι , κάτεβαίνεις κάτω και 4ο στη σειρά είναι η τελευταία δραστηριότητα που έχεις κάνει (Θερμίδες--> Βήματα --> Όροφοι --> Δραστηριότητα) . Πατάς την δραστηριότητα και θα σου δίνει την επιλογή γιά να ξεκινήσεις καινούργια. Επειδή είναι χωμένο εγώ χρησιμοποιώ το Widget και έχω τις τέσσερις συχνότερες σε συντόμευση για να μην παιδεύομαι .

Εμένα σήμερα έκανε major update. Άλλαξαν τα εικονίδια, η γρήγορη κλήση κλπ. Δεν ξέρω αν μιλάτε γι αυτό ήδη όμως μόλις ήρθε (250mb).
ZRX1200S

Εμένα σήμερα έκανε major update. Άλλαξαν τα εικονίδια, η γρήγορη κλήση κλπ. Δεν ξέρω αν μιλάτε γι αυτό ήδη όμως μόλις ήρθε (250mb).

Ναι γι' αυτό γίνεται η συζήτηση.

Βασικά πριν 10 μέρες είχε κατεβάσει και κάτι ακόμα γι αυτό ρώτησα. Πάντως από τις 6 σήμερα που έγινε η αναβάθμιση έως και τώρα με όλα ανοιχτά είναι στο 71%, με την οθόνη όλη την ώρα ανοιχτή.
ZRX1200S

Επιτέλους πάντως μετράει πλέον και τα βήματα όταν κάνεις διάδρομο. Πριν δεν τα μετρούσε...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Το Samsung health με τρώει μπαταρία. Πως το απενεργοποιω τελείως?

Τα έχω όλα στο off και πάλι...

Πατάς πάνω στα βήματα και μετά πάνω δεξιά τρεις τελίτσες και πατάς pause counting steps. 57aa6d0dde1de928a616becef5b3b201.jpgb3aa9b04b914bd6f0f4a659daaf28a34.jpg

Δεν έχει τέτοια επιλογή....

Δοκίμασε να το βγάλεις απο το αξεσουάρ μήπως έτσι μετράει μονο το τηλ χωρις το Gear, ουτε σε εμενα εχει αυτην την επιλογή στο s8

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδες,

που μπορουμε να δουμε φυσικα το ρολοι , σε ποιο καταστημα ? θελω να παω να του ριξω μια ματιά.

Αλλα να μπορουμε να το βαλουμε στο χερι μας , οχι σε καμία γυάλα κλεισμενο να ειναι.

Thanks.