Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες ότι έκανε αναβάθμιση το Gear τι εννοείς?

Προφανως εννοει οτι εκανε αναβαθμιση η εφαρμογη του τηλεφωνου..... εκανε και εμενα σημερα το πρωι.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

manolis άρχισε να κατεβαίνει και σε εμάς!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Τελικά ενημερώθηκε μόνο η εφαρμογή gear στο τηλέφωνο και όχι το λογισμικό του ρολογιού. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό έγινε.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Τελικά ενημερώθηκε μόνο η εφαρμογή gear στο τηλέφωνο και όχι το λογισμικό του ρολογιού. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό έγινε.

Πρώτα απ όλα πρέπει να κάνεις χειροκίνητα την αναζήτηση, άμα δεις το κουτί του ρολογιού θα μάθεις την χώρα προέλευσης, πχ Μεγάλη Βρετανία Γερμανία Ιταλία Ρουμανία, έγιναν ήδη...

Ποιο έχεις? Εγώ έχω το SM R-760, αν έχεις το SM R765 τότε έχεις την έκδοση που βγήκε πριν 2 βδομάδες

Απο όσο γνωρίζω το SM R765 δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα (μάλλον και πουθενά στην Ευρώπη γενικότερα)

Tο δικό μου που είναι αγορασμένο από πλαίσιο δεν έχει πάρει το update ακόμη, πως μπορώ να καταλάβω από πια χώρα είναι η προέλευση του.

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Tο δικό μου που είναι αγορασμένο από πλαίσιο δεν έχει πάρει το update ακόμη, πως μπορώ να καταλάβω από πια χώρα είναι η προέλευση του.

όταν το άνοιξες πρώτη φορά τι γλώσσα έβγαλε; εμένα έβγαζε ρουμάνικα και δεν ήξερα καν τι γλώσσα είναι, μετά πήρα τηλ στη samsung και με το sn μου το είπαν,

Καλησπέρα παιδιά :D

Σας κρασαρει το galaxy apps? ?

Εμένα από χτες κ μέσω του gear k μέσω του κινητού!

Update :όλα όκ :)

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

To κουτί πάνω γράφει. Νομίζω αν είναι από την Ρουμανία και το μοντέλο ειναι frontier, τότε έπρεπε να την είχε πάρει. Έκανες χειροκίνητα την αναζήτηση?

To κουτί πάνω γράφει. Νομίζω αν είναι από την Ρουμανία και το μοντέλο ειναι frontier, τότε έπρεπε να την είχε πάρει. Έκανες χειροκίνητα την αναζήτηση?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ναι είναι το Frontier αγορασμένο την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου από Πλαίσιο, έχω πάει στην Ρυθμίσεις - Πληροφορίες Gear - Ενημέρωση λογισμικού, και μου βγάζει ότι είναι όλες η εφαρμογές ενημερωμένες.

Τώρα έχει περασμένη την έκδοση Tizen 2.3.2.1, το S/N τελειώνει σε FN να είναι Φινλανδίας;

edit: Στο λευκό χαρτί που έχει κολλημένο το κουτί που γράφει τα Ελληνικά λέει 1 ρολόι Gear S3 frontier (χώρα προέλευσης Βιετνάμ) αυτό είναι ;

Edited by pgpmx5

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Εσείς που έχετε κάνει την αναβάθμιση έχετε την καλοσύνη να γράψετε ποια έκδοση πλέον έχετε;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ναι είναι το Frontier αγορασμένο την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου από Πλαίσιο, έχω πάει στην Ρυθμίσεις - Πληροφορίες Gear - Ενημέρωση λογισμικού, και μου βγάζει ότι είναι όλες η εφαρμογές ενημερωμένες.

Τώρα έχει περασμένη την έκδοση Tizen 2.3.2.1, το S/N τελειώνει σε FN να είναι Φινλανδίας;

edit: Στο λευκό χαρτί που έχει κολλημένο το κουτί που γράφει τα Ελληνικά λέει 1 ρολόι Gear S3 frontier (χώρα προέλευσης Βιετνάμ) αυτό είναι ;

Νομίζω ναι και ενδεχομένως από Δευτέρα να την πάρεις.

Εσείς που έχετε κάνει την αναβάθμιση έχετε την καλοσύνη να γράψετε ποια έκδοση πλέον έχετε;

R760XXU2BQC5

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Το παρήγγειλα χτες από public στα 349. Σήμερα είδα στο φυλλάδιο του Γερμανού ίδια τιμή. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ναι και ενδεχομένως από Δευτέρα να την πάρεις.

Ευχαριστώ, οπότε θα κοιτάω από βδομάδα αν έχει βγει κάτι.

Edited by pgpmx5

R760XXU2BQC5

Ευχαριστώ πολύ. Άρα επιβεβαιώνω ότι στο δικό μου αγορασμένο από Κωτσόβολο ενημερώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η εφαρμογή gear του τηλεφώνου αλλά αναβάθμιση του ρολογιού δεν έχει έρθει ακόμα.

Άλλη μια μικρή ενημέρωση της εφαρμογής gear σήμερα το πρωί αλλά για ενημέρωση του ρολογιού τίποτα ακόμη...

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Gear S3 (όχι του app εννοώ) υπάρχει πλήρης συμβατότητα μεταξύ του Gear s3 και του HTC 10 όσο αφορά τις κλήσεις. Αθόρυβα το έφτιαξε η sammy. Ίσως να εφτιαξαν την συμβατότητα και για άλλα τηλέφωνα, γι'αυτό το αναφέρω.

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Gear S3 (όχι του app εννοώ) υπάρχει πλήρης συμβατότητα μεταξύ του Gear s3 και του HTC 10 όσο αφορά τις κλήσεις. Αθόρυβα το έφτιαξε η sammy. Ίσως να εφτιαξαν την συμβατότητα και για άλλα τηλέφωνα, γι'αυτό το αναφέρω.

για το app μιλας? γιατι σε μενα μετα το update εχω θεματα συνδεσιμοτητας με το 10αρι

[sIGPIC][/sIGPIC]

για το app μιλας? γιατι σε μενα μετα το update εχω θεματα συνδεσιμοτητας με το 10αρι

Δεν ξέρω πως μπορούσα να το διευκρινήσω καλύτερα. Αναφέρθηκα στην αναβάθμιση του ίδιου του ρολογιού και όχι της εφαρμογής gear.

Σε περίπτωση που σου κάνει διαφορά, έχω λάβει και την αναβάθμιση του gear app.

Αν έχεις θέματα μετά το update του gear app δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει (αν δεν έχεις λάβει την αναβάθμιση του ρολογιού ίσως να παίζει ρόλο). Εμένα έκανε 2-3 disconnect/reconnect με το που άνοιξα το app για πρώτη φορά μετά το update και μετά όλα καλά.

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Δεν ξέρω πως μπορούσα να το διευκρινήσω καλύτερα. Αναφέρθηκα στην αναβάθμιση του ίδιου του ρολογιού και όχι της εφαρμογής gear.

Σε περίπτωση που σου κάνει διαφορά, έχω λάβει και την αναβάθμιση του gear app.

Αν έχεις θέματα μετά το update του gear app δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει (αν δεν έχεις λάβει την αναβάθμιση του ρολογιού ίσως να παίζει ρόλο). Εμένα έκανε 2-3 disconnect/reconnect με το που άνοιξα το app για πρώτη φορά μετά το update και μετά όλα καλά.

απορρησα γιατι ακομα update για το ρολοι δεν μου εχει ερθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]