Jump to content

stsiri21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stsiri21

  1. "να έχεις το τηλέφωνο στο σπίτι σου με wifi και στη δουλειά σου να χρησιμοποιείς μόνο το ρολόι!" Πως το κάνω αυτο? Σήμερα ξεχασα το κινητό (Samsung εννοειται) στο σπιτι (συνδεδεμένο με το wi-fi του σπιτιού) και δοκιμασα να κάνω κλήση με το ρολοι (το 3αρι) που όμως προσπαθουσε να συνδεθει αλλα μόνο με bluetooth δλδ. πάπαλα.
  2. Με Α50 πάντως "συνεργάζεται" κανονικά. Το ίδιο και με Redmi Note 9 Pro αλλα χωρίς την e-mail εφαρμογή... (minor έλλειψη κατα την γνώμη μου)
  3. Για να καταλάβω. Δεν μπορεί κάποιος να κατεβάσει και να εγκαταστήσει watch faces με προγραμματα τύπου Facer, Watchmaker?
  4. Μάλιστα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
  5. Βλέπω πολυ ενδιφέροντα video και κριτικές για το νέο αυτό smartwatch! Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να αγοραστεί απο Ελλάδα? Με ενδιαφέρει!
  6. Καθόλου δεν επηρεάζεται. Ολα ειναι και φαίνονται κανονικά. Μαλιστα συντομα ξεχνας οτι το εχεις βάλει.
  7. Δεν μπορεί απλά να τα αλλάζεις τα δερμάτινα μετα τη φθορά. Κάπως θα καθαρίζονται και αυτά πριν γίνουν χάλια. Εχω βάλει tempered glass. Ευκολο ειναι αρκει να πετύχεις να "κάτσει" ακριβως στν κύκλο της οθονης. Πρώτα την καθαρίζεις και μετα το εφαρμόζεις. Εχει σχετικά βιντεάκια στο youtube. Χρήσιμα ειναι σαν προστατευτικά και ουτε που τα παίρνεις είδηση οτι υπάρχουν.
  8. Ωραία και τα δερμάτινα λουράκια αλλά πως καθαρίζονται? Αυτά με σιλικόνη ειναι εύκολο να καθαριστούν αλλά με τα δερμάτινα τι κάνουμε? Βλέπω οτι υπάρχουν κάτι κρέμες. κατι conditioner κ.λ.π αλλά μάλλον πρέπει να πετύχεις και το σωστό χρώμα/απόχρωση με το λουράκι. Μπελάς δηλαδή.
  9. Βγάλε και ξαναβαλε το Huawei Wear στο κινητό και αστο να βρεί το bluetooth για να συνδεθεί. Παιδεύει λίγο αλλά θα το πετύχει τελικά. (εχω LG 5 κινητό)
  10. Konstantinosp, Βαλε το πρόγραμμα Feel the Wear που εχει ρυθμίσεις για επιπλέον δυνατή δόνηση. ;) Ειδοποιήσεις για μηνύματα τις βλέπω κανονικά (εμφανίζεται μικρό σηματάκι) αλλά σε non stock faces. Κανένα πρόβλημα....το ρολόι ειναι υπερ-πλήρες :cool: (Ειδα πρίν λίγο τα περί προβλημάτων του wear2 στο androidauthority. Προσωπικά δεν εχω ανριμετωπίσει τίποτα απο όσα περιγράφουν. Μήπως εχουν ρολοια με το κινέζικο firmware που οντως εχει ασυμβατότητες η μήπως εχουν Huawei που "θα ηθελαν" να εχουν Tizen μεσα (καταλαβαίνεται τι εννοώ))
  11. Εγώ τα παιρνω απο Amazon UK γιατι μπορώ και παρακολουθώ ολοκληρη τη πορεία της παραγγελίας (πας στο orders και βλέπεις σε τι φάση ειναι). Δες και αυτό: Greatfine 20mm Garmin Vivomove Sport / Garmin Vivomove Classic Silicone Smartwatch ....πηρα το μπλέ ,πολυ ωραίο ...κιαλάρω και το κόκκινο προσεχώς.
  12. Το Huawei watch 2 δεχεται λουράκια 20 mm μόνο. Εως τώρα εκείνα που με εχουν εντυπωσιάσει ειναι τα Barton (http://www.bartonwatchbands.com/collections/18mm-20mm-22mm-watch-bands-from-barton). Επιπλέον ειναι και σε στύλ Quick Release που βολέυει πολύ στο φόρεμα με το ρολόι (το youtube εχει πολλά βιντεάκια σχετικά). Εχω τα Barton Krimson Red/silicone και το Gingerbread leather που δένουν ομορφα με το ρολόι! Πάρτε και εναν επιπλέον φορτιστή για κάθε ενδεχόμενο (απο το Amazon).
  13. Ελληνικά δεν μπορείς να γράψεις π.χ σε μήνυμα ΑΛΛΑ βλέπεις μια χαρα τα Ελληνικά σε mail και μηνύματα που σου στέλνουν. Διπλή sim αυτο ακριβώς εννοώ...μια σιμ στο κινητό κ μια στο ρολόι με το ίδιο νούμερο εννοείται. Δίνουν διπλές sim ολοι οι providers (moi πηρα to set απο cosmote). Εννοείται οτι παρήγγειλες το ρολοι με την υποδοχη sim και οχι το σκέτο bluetooth only. Το λέω γιατί ειναι εύκολο να την "πατήσεις" και να πάρεις το λάθος ρολοι σε αυτό το θέμα της συνδεσιμότητας. Τελος, οι κλήσεις φαίνονται και στο κινητό και ταυτόχρονα στο ρολόι (χτυπάει με καπoιο μικρο delay) και απαντάς απο οπου εσυ επιλέξεις. Ευτυχώς γιατι υπάρχουν φορές που νοιώθω αβολα να μιλώ απο τον καρπό με κόσμο κοντά και να κοιτουν περίεργα (ρε για παρε ενα μαλ... :wacko:) Καλώς να το δεχτείς το ρολόι. Εγω την εχω καταβρει με δαύτο ειδικά γιατι εχει (εκτός απο τη sim) και 420αρα μπαταρία αλλά και μπορείς να αλλάζεις άμεσα λουράκι. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικό με το smartwatch: https://forum.xda-developers.com/watch-2
  14. Watch Face Collection 2016 και Wear Face Collection HD αλλά και το Minimal&Elegant. Βάλε το WatchMaker και το Facer και μετά πας στο site Facerepo.com που εχει άπειρα faces και κατεβάζεις οτι τραβά η ψυχή σου...:). Εχει και faces απο ολες τις γνωστές μάρκες ...if u know what i mean Για να βάλεις δικούς σου ηχους και ειδοποιήσεις, βαλε το Feel the Wear (π.χ 3 συντομα μπιπ για οταν εχεις νεο μήνυμα και άλλα πολλά). Επίσης πολύ καλό το StayLit Wear για να αυξήσεις το χρόνο που μένει ενεργό το watch face σου. Τα λέμε. Καλή διασκέδαση :)
  15. Εδώ και μια εβδομάδα εχω απο Amazon Αγγλίας το Huawei Watch 2 (αυτό με την επιπλέον υποδοχή sim). Τα σπάει στη κυριολεξία το "ρολογάκι". Εβαλα και διπλή sim απο Cosmote και οταν πλέον απομακρυνθώ εκτος Bluetooth εμβέλειας του LG κινητού μου, η sim του ρολογιού ενεργοποιειται αυτόματα. Ωραία φάση αυτή γιατι ανεξαρτοποιείσαι τελείως απο το κινητό!!! Μιλάω κανονικότατα απο το Huawei και δεχομαι κανονικά κλήσεις...δλδ. το μικροφωνάκι του ειναι μια χαρά. Το αγόρασα μαζί με 2 extra λουράκια (καλοκαίρι γαρ και μπόλικος ιδρώτας στον καρπό) και μεμβράνες προστασίας (scic!), του έβαλα και προγραμματάκια αλλά και κατι watch faces μούρλια και γενικά....την εχω καταβρεί να παίζω με δαύτο.;)
  16. Απο όσο γνωρίζω το SM R765 δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα (μάλλον και πουθενά στην Ευρώπη γενικότερα)
  17. Ερχεται και φαίνεται δυνατό! http://techblog.gr/gadgets/huawei-watch-2-leaked-press-renders-2624/
  18. Μία λύση (για τις μεγάλες αποστάσεις που το bluetooth δεν κραταει τη σύνδεση) ειναι να μπεί 2η καρτα SIM στο ρολοι και με call forward να του προωθούνται οι κλήσεις του κινητού. (ψιλο- ακριβή λυση βέβαια η χρήση δεύτερης κάρτας SIM!)
  19. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Καταλαβαινω οτι η απόσταση σύνδεσης ειναι περιορισμένη και πρέπει να εχω το κινητό κοντά. Οπότε τι λένε πρόσφατα Samsung και LG οτι αφήνεις το κινητό στο σπίτι και πάς στο γυμναστήριο/ψησταριά μόνο με το ρολόι και δέχεσαι κλήσεις και μηνύματα?
  20. Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε σε πόση απόσταση (περίπου) διατηρείται η σύνδεση bluetooth του ρολογιού με το κινητό? Μπορώ π.χ να εχω το ρολοι σε απόσταση πανω απο 10 μέτρα απο το κινητό με σύνδεση bt ενεργή? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...