digilef Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Θα το παραγγείλω απο Korea να τελειώνουμε :-) Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Οποίος έχει άκρη Αμερική διαθέσιμο για προ παραγγελία στο amazon στα 299 δολάρια ίδια προσφορά με Samsung US store διότι δεν στέλνει Ελλάδα. https://www.amazon.com/Samsung-SM-R760NDAAXAR-Gear-S3-Frontier/dp/B01M7MDK5S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479801571&sr=8-1&keywords=Gear%2Bs3&th=1 Μερικές φωτογραφίες... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/2854669e2ea983529a766a51b028c3da.jpg Sent from my Pixel XL using Tapatalk Ωραίο φαίνεται στο χέρι αν και θα το ήθελα πιο λεπτό το κυκλικό σώμα γύρω γύρω διότι το κάνει αρκετά χοντροκομμένο. Δυστυχώς με αποτρέπει από την μια τα limitations με μη Samsung συσκευές και από την άλλη η υψηλή τιμή στην Ευρώπη. Καλορίζικο! Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 22, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Οποίος έχει άκρη Αμερική διαθέσιμο για προ παραγγελία στο amazon στα 299 δολάρια ίδια προσφορά με Samsung US store διότι δεν στέλνει Ελλάδα. https://www.amazon.com/Samsung-SM-R760NDAAXAR-Gear-S3-Frontier/dp/B01M7MDK5S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479801571&sr=8-1&keywords=Gear%2Bs3&th=1 out of stock και εκεί... Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) out of stock και εκεί... Η τιμή όμως πολύ δελεαστική. Λογικά έντος επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμο. Και από Κορέα να το πάρεις αν επιλέξεις απλή αποστολή ένα 15-20 ημέρες έως παραλάβεις. Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 22, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Η τιμή όμως πολύ δελεαστική. Λογικά έντος επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμο. Και από Κορέα να το πάρεις αν επιλέξεις απλή αποστολή ένα 15-20 ημέρες έως παραλάβεις. Sent from my iPad using Tapatalk Ε με την γρήγορη είναι εδώ σε 1 εβδομάδα max. Το θέμα είναι τα τελωνεία... Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Ε με την γρήγορη είναι εδώ σε 1 εβδομάδα max. Το θέμα είναι τα τελωνεία... Δεν το συνιστώ με express shipping διότι το έχεις στο τσεπάκι το κουστούμι του τελωνείο. Γνώμη μου περίμενε 5-7 ημέρες λογικά θα βγει σε κανα ευρωπαϊκό amazon να το παραγγείλεις. Και το express shipping από amazon κανα 15 ευρώ είναι το κόστος και θα το έχεις σε 1-2 εργάσιμες στα χέρια σου. Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 22, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δεν το συνιστώ με express shipping διότι το έχεις στο τσεπάκι το κουστούμι του τελωνείο. Γνώμη μου περίμενε 5-7 ημέρες λογικά θα βγει σε κανα ευρωπαϊκό amazon να το παραγγείλεις. Και το express shipping από amazon κανα 15 ευρώ είναι το κόστος και θα το έχεις σε 1-2 εργάσιμες στα χέρια σου. Sent from my iPad using Tapatalk Σωστός για αυτό λέω οτι το θέμα είναι τα τελωνεία... Αναμένουμε και βλέπουμε... Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Λογικα μεχρι την Παρασκευη θα το εχω και εγω στα χερια μου. Θα σας κανω και ενα συγγριτικο με το LG Watch Urbane 2nd Edition που εχω τωρα μολις το παραλαβω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Μπορείς να κάνεις ένα τεστ? Αν έχεις ασύρματα ακουστικά με μετρητή παλμών ή λουράκι με μετρητή σφυξεων (πχ polar) μπορείς να δεις αν το Gear τα αναγνωρίζει και συνδέεται? Πάντως να ξέρεις ότι αυτόματα αναγνωρίζει το τρέξιμο και αρχίζει καταγραφή. Καλορίζικο φίλε μου. Edit. Καλά στο Amazon.de δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έστειλα mail και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ποτέ η Samsung θα τος στείλε ρολόγια... Καλά κρασιά. Edited November 22, 2016 by tsipfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μπορείς να κάνεις ένα τεστ? Αν έχεις ασύρματα ακουστικά με μετρητή παλμών ή λουράκι με μετρητή σφυξεων (πχ polar) μπορείς να δεις αν το Gear τα αναγνωρίζει και συνδέεται? Πάντως να ξέρεις ότι αυτόματα αναγνωρίζει το τρέξιμο και αρχίζει καταγραφή. Καλορίζικο φίλε μου. Edit. Καλά στο Amazon.de δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έστειλα mail και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ποτέ η Samsung θα τος στείλε ρολόγια... Καλά κρασιά. Δεν έχω ούτε ασύρματα ακουστικά με μετρητή παλμών ούτε λουράκι με μετρητή σφύξεων :lol::lol: Μέχρι στιγμή πάντως παιδιά έχω μπαταρία στο 82% και display always on με αρκετό παιχνίδι μιας και είναι η πρώτη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μπορείς να κάνεις δοκιμή καταγραφής διαδρομής που κάνεις π.χ. με το αυτοκίνητο; ταχύτητα, απόσταση, καταγραφή στο χάρτη, υψόμετρο κλπ... Να κάνεις δηλαδή χρήση του GPS με κάποια δραστηριότητα (όπως cycling). Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Αν και κατοχος iPhone 7plus, βρηκα την beta εκδοση για iphone και δουλευει (σχεδον) μια χαρα το gear software!! Edited November 23, 2016 by s5607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Αν και κατοχος iPhone 7plus, βρηκα την beta εκδοση για iphone και δουλευει (σχεδον) μια χαρα το gear software!! Που εννοείς εδώ ; Αυστραλία ; Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ήρθε το ρολόι! Κομσοτατο, σοβαρή κατασκευή που θυμίζει πολύ ακριβά ρολόγια και αρκετά ελαφρύ. Προσπαθω να μάθω νέο OS και βλέπω πολλά ωραία options που λείπουν από το Android wear (πχ δεν έρχονται notifications εάν δεν το φοράς!). Αύριο θα είναι μία φουλ ημέρα με το Gear S3 οπότε και θα επανέλθω στο τέλος της εβδομάδας με πιο πολλες αποψεις. Κάτι που είδα στα γρήγορα είναι ότι κατεβάζει σαν εφαρμογή το s-health στο κινητό για να μπορεί να συγχρονίζει με την εφαρμογή του ρολογιού. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Γιωργο μια ερωτηση. Εχει Ελληνικα γενικοτερα αλλα και πιο ειδικα στο πληκτρολογιο; Ευχαριστω Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Δεν το είχα ψάξει μέχρι που είδα το μήνυμα σου... Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες λοιπόν :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/8ee8a65f4a25080f3e9f2eeb6c3c07a9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/6bac2dafb8b3afe35a32c87ff0c6ad97.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/aac858e11ddde441ddd922b79f1bf975.jpg Χθες το βράδυ στις 11 (μετά από 16 ώρες δηλαδή) είχα 55℅ μπαταρία... Καθόλου κακό για πρώτη μέρα. Με το huawei watch μου θα είχα περίπου στο 40-45℅ τέτοια ώρα αλλά χωρίς καθόλου παιχνίδι - τα απολύτως βασικά (notifications και screen always on). Για όποιον ασχολείται, υπάρχει και application για να ελέγχει κάποιος τα φώτα του (hue - smart home) και παίζει θαυμάσια! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/e1d36b04fe7c31b42c27351b478758f3.jpg Sent from my Pixel XL using Tapatalk Edited November 23, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δεν το είχα ψάξει μέχρι που είδα το μήνυμα σου... Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες λοιπόν :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/8ee8a65f4a25080f3e9f2eeb6c3c07a9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/6bac2dafb8b3afe35a32c87ff0c6ad97.jpg Χθες το βράδυ στις 11 (μετά από 16 ώρες δηλαδή) είχα 55℅ μπαταρία... Καθόλου κακό για πρώτη μέρα. Με το huawei watch μου θα είχα περίπου στο 40-45℅ τέτοια ώρα αλλά χωρίς καθόλου παιχνίδι - τα απολύτως βασικά (notifications και screen always on). Για όποιον ασχολείται, υπάρχει και application για να ελέγχει κάποιος τα φώτα του (hue - smart home) και παίζει θαυμάσια! Sent from my Pixel XL using Tapatalk Αυτα ειναι..... αναμονη μεχρι την Παρασκευη λοιπον. Οσον αφορα την μπαταρια εγω με το LG urbane 2nd Edition ειμαι τωρα μετα απο 22 ακριβως ωρες στο 50%..... Εχει πιο μεγαλη μπαταρια ομως 570 mAh...... αρα μια χαρα τα πει και στην διαχειρηση ενεργειας. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errikos88 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδιά έχει κάποιος το Gear S3 και το Gear S2 classic ? Γιατί θέλω να μου πει αν τα λουράκια τους έχουν μεταξύ τους διάφορα 2 mm στο πλάτος. Θέλω να βάλω ένα λουράκι του S2 στο S3 classic όταν το πάρω, αλλά νομίζω ότι είναι μικρότερο στο πλάτος και θα φαίνεται άσχημα στο S3. Ισχύει αυτή η διαφορά των 2 mm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Που εννοείς εδώ ; Αυστραλία ; Ναι, Συγνωμη, Αυστραλια εννουσα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εφτιαξα και ενα watch face , οχι πολυ πετυχημενο, αλλα ειναι μια πρωτη δοκιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Σήμερα παρέλαβα το classic. Από την άλλη εβδομάδα και το Frontier! Δεν μπορούσα να διαλέξω αλλιώς :cool: Πολύ ωραίο στο χέρι ωραίο το βάρος του και η αίσθηση του. Η οθόνη του είναι απίστευτα καθαρή και η λειτουργία απάντησης κλήσης σου λύνει τα χέρια και σε ακούνε όλοι τέλεια ειδικά μέσα σε αμάξι κλειστό χώρο κτλ . Έχω το fenix 3 που είναι άλλη η φιλοσοφία του και είναι η αλήθεια ότι έως τώρα είχα αθλητικά ρολόγια και όχι καθαρόαιμα smartwatch. Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ πιο smart :-) Ο συγχρονισμός του με το s7 edge έγινε άψογα και ξαφνικά είχαμε περάσει μέχρι και τα wifi profiles στο ρολόι. I like it... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/2ca4ef1f0bb7c37eff0e9668af458824.jpg Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Φίλε μου είσαι ο ιδανικός να απαντήσεις μια και είσαι και κάτοχος garmin. Πως τα πάει το ρολόι με το fitness-tracking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Μετά απο μισή ημέρα μαζί του... - Απίστευτα κρυστάλλινη οθόνη που πραγματικά ψάχνεις να βρείς αν είναι αληθινό ή απεικόνιση ρολογιού - Η λειτουργία της ανοιχτής ακρόασης και ομιλίας απο το ρολόι είναι απίστευτα βολική και σε κλειστό χώρο θα σας ακούν τέλεια και θα τους ακούτε - Ο συγχρονισμός με το s7 edge μου έγινε στο πι και φί και πέρασαν ακόμα και τα προφιλ των αποθηκευμένων wifi μου...ωραία ευκολία... - Ειδοποιήσεις,ενημερώσεις όλα λειτουργούν άψογα και είναι πολύ εύκολα διαχειρίσιμες απο και πρός το τηλέφωνο χωρίς να χτυπάνε όλα ταυτόχρονα...άλλα κόλπα (υπάρχει δυνατότητα να μην φαίνονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι όταν κρατάς το τηλέφωνο ή όταν δεν φοράς το ρολόι. - Βήματα, υψόμετρο, βαρόμετρο gps λειτουργούν με πολύ μεγάλη ακρίβεια και τολμώ να πω οτι είναι ισάξια του garmin με μάλιστα το gps να υπερτερεί αφού συνδέεται και με το τηλέφωνο και παίρνει και data απο εκεί. Πολύ καλή η καθοδήγηση των here maps. Το πήρα με 80 % πριν λίγο το άφησα στο φορτιστή με 12 % αλλά όλη ημέρα δεν σταμάτησα να το πειράζω με display always on , location gps+wifi bt on Γενικά όλη του η λειτουργία είναι πολύ smooth και σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι χωρίς να γίνεται δυσλειτουργικό ! Edited November 26, 2016 by digilef προσθήκη εικόνας Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Βρε digilef που το βρήκες, το παρηγγειλες, και το παρέλαβες σε ενα τριήμερο? Δώσε link στο λαό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Πολύ όμορφο και το classic... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Παιδιά απο Amazon Γαλλίας....έβγαλε για λίγο 4 κομμάτια και τα πέτυχα. Πλέον βλέπω και στο Amazon Αγγλίας αλλά σε πολύ υψηλή τιμή...όταν υπάρχει έλλειψη κάποιοι το εκμεταλλεύονται :-) Περιμένω τέλος εβδομάδας και το frontier ! Το ένα απο τα δύο μάλλον δεν θα το κρατήσω οπότε σας ενημερώνω για άμεση παράδοση :-) Σήμερα έχει τεστ μπαταρίας που έχει φορτίσει όλη νύχτα και δεν θα το βασανίσω πολύ :-) Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts