Jump to content

galawyer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by galawyer

  1. Παντως οσοι αντιμετωπίζουν προβλημα με το Samsung Members για την δήλωση του δώρου, επικοινωνούν τηλεφωνικα με τα ευγενεστατα παιδιά(όντως) της εξυπηρέτησης, συνδεονται απομακρυσμένα με το κινητο σου και ολοκληρώνουν αυτοί την διαδικασία χωρίς αγχος και πιθανα λάθη. Κατα τα λοιπά εξαιρετική συσκευή, λίγο καλύτερη απο το S21 ultra, σπάσιμο η μη λήψη εγκαιρα αναβαθμισεων σε cosmote branded, εν αναμονη του καινουργιου-φετινου Fold.
  2. Ερωτηση για την προσφορα του Public. Αν εχουμε δυο ή περισσότερες συσκευές για ανταλλαγή τις δέχεται αθροιστικά ή οχι?
  3. Βρε digilef που το βρήκες, το παρηγγειλες, και το παρέλαβες σε ενα τριήμερο? Δώσε link στο λαό σου.
  4. Να δούμε πόσες φορές θα το αλλάξω......... Η πρώτη ηταν αμέσως με την κυκλοφορία του λόγω συνεχών επαννεκινήσεων. Τώρα ξανά - μανά με τα Bluetooth, αντε σιχτίρ. Η οι λεβέντες της κατασκευάστριας εταιρείας δεν εχουν κανένα ελεγχο παραγωγής, ή το τηλέφωνο ειναι κακοσχεδιασμένο ή τελος ειμαστε γκαντέμηδες. Διάλεξε και πάρε. Πάντως και στο windowscentral που το ανέφερα τέσσερις μόνο γράψαμε για τέτοιου ειδους πρόβλημα. Αρα πάμε μάλλον στην τρίτη επιλογή.
  5. Kekropa κι εγω με το 950 ψάχνομαι για λύση με το ιδιο ακριβώς πρόβλημα. Αλλαξα οτι Bluetooth κυκλοφορεί στην αγορά, Samsung Plantronics Jabra κ.α. Τζίφος. Φοβάμαι οτι πέσαμε σε ελλατωματικές συσκευές.
  6. Βρε παιδιά πως γίνεται να κρασάρει η λήψη φωτογραφιών μεσω Viber και δυστυχως να παραμένει το πρόβλημα με το Bluetooth παρά την αναβάθμιση, μιλάω για συνεχείς αποσυνδέσεις και με Plantronics και με Samsung. Ρε να πάρει η ευχή και κοροιδευα την Apple......
  7. Ρε αδερφέ απο οσο ξέρω, σημαινει απο οσο ξέρω απο Windows Phone ( που δεν κατέχω και πολλά λόγω του οτι χρήστης πολλών, μα πολλών Android συσκευών αρα δεν παρακολουθούσα την πορεία των WP ). Αφου γράφω οτι απο εκεί το αγόρασα, τι αναρωτιέσαι, μήπως σε δουλεύω. Οπως τα περισσότερα γερμανικά ιντερνετικά μαγαζιά που εχω ψωνίσει διάφορα πράγματα και τα βρίσκω μέσω του γνωστού idealo.de ( αντιστοιχο του δικού μας Skroutz ), αρκετά αξιόπιστο - με βάση την δική μου εμπειρία- με ενα μόνο αρνητικό, δεν δέχεται πληρωμή απο Ελλάδα μεσω paypal αλλα μόνο με τραπεζικό εμβασμα προπληρωμή. Σπασιμο? Ρίσκο? Φοβος? Αγνωστο... Ετσι λειτουργεί παντως. Εγω το δοκίμασα και οι Γερμανοί, συνεπείς στην συναλλαγή τους. Αυτά....
  8. Απο το handyattacke.de δειχνει διαθεσιμοτητα τωρα 4-7 ημερες, στα 481 ευρω συν τα μεταφορικα στα 13 ευρω. Ανοιγει με λογοτυπο Vodafone και τιποτα αλλο (τουλαχιστον απο οσα ξερω).
  9. εγω το πηρα απο γερμανια, το 32αρι μαυρο vodafone, εβαλα καρτουλα sim ελληνικη, διαλεξα γλωσσα ελληνικα και ολα οκ.
  10. Η συνομιλία πεντακάθαρη, ο χρόνος σύνδεσης με το ακουστικό Samsung HM 1000 αστραπή, και φυσικά καμμία αποσύνδεση. Βέβαια για να ειμαι ειλικρινής και στο Galaxy S δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο Bluetooth . Προχώρα αφοβα αν αυτό ειναι το μόνο σου μέλλημα.
  11. Το δικο μου πάντως ειναι με τον Marvell στα 800 , ισως για αυτο να πηγαίνει σφαίρα, κατανάλωση με δική μου σοβαρή επαγγελματική χρήση, τηλέφωνα με Bluetooth περί τις 3-3,5 ωρες βγάζει ανετα την ημέρα .
  12. Μετα απο μια εβδομάδα συμβίωσης με το τηλέφωνο αναφέρω ,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, γρηγορότερο απο το Touch HD, κανένα κόλλημα - μέχρι στιγμής - πλούσιο συνοδευτικό software , μέχρι και το τελευταίο Igo 8 με πλήρεις χάρτες ολόκληρης της Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας, ευκολη αλλαγή απο Γερμανική ROM σε Αγγλική, γενικά μια εξαιρετική συσκευή. Οτι αλλο θέλετε να μάθετε ρωτήστε.
  13. Μα φυσικά το P565 για αυτό δεν μιλάμε εδω μέσα, ο συνδεσμος που ζήτησες http://www.computeruniverse.net/products/e90307982.asp, και ολη η παραγγελία γίνεται και στα αγγλικά. Πιστεύω να σε κάλυψα.
  14. Επειδη βαρεθηκα να το περιμένω, το παρήγγειλα απο Γερμανία, θα μου ελθει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα του αλλάξω την γερμανική ρομ με μια αγγλική και θα δούμε.
  15. Το μονο που εχεις να χασεις ειναι οτι μετα πας για hard reset γιατι θα σου κολλήσουν τα παντα, μην το δοκιμασεις, φυσικά και θα βρεις Ελληνική Ρομ στο support της Asus , ψαξε και στο xda-developers για forcebootloader και θα το καταφερεις, ειναι ψιλομπελάς αλλα οχι ακατόρθωτο, εγω ετσι μετέτρεψα το γερμανικο μου 526 σε κανονικότατο ελληνικό, ελπίζω να σε βοήθησα.
  16. Μιλάμε για την 2.11 Full του Sorg οχι την Lite . Εισαι βέβαιος? Παντως εγω με την τελευταία Σιγκαπουρέζικη ουτε το ΒΤ μου δημιουργεί πρόβλημα ( δοξα σοι ο Θεός ) και τρέχει και μά χαρά και το SPB Mobile Shell, που το θεωρώ εκ των ουκ ανευ πρόγραμμα για τα Windows Mobile κινητά.
  17. Και εγω απελπισμενος απο την κακή εως κάκιστη συνεργασία του BT με το κινητό παρασύρθηκα και εβαλα την ΡΟΜ του SORG που μάλιστα ειναι γεμάτη με προγράμματα της SPB με αποτέλεσμα συνεχή κολλήματα. Την πέταξα και εβαλα την τελευταία της σιγκαπούρης, μεχρι στιγμής ( εδώ και δύο ημέρες ) κανένα πρόβλημα, βέβαια δεν εχω δοκιμάσει ακόμη το Destinator . Ιδωμεν..
  18. Βελτίωσε κατα πολύ την κατάσταση, πλήν ομως δεν ελυσε πλήρως το πρόβλημα.
  19. Παντως και αυτο το τηλ. εχει προβλήματα, οπως την περιστασιακή αποσύνδεση του BT ακουστικού, που για εμένα τουλάχιστον ειναι σημαντική η απρόσκοπτη λειτουργία του - μου θυμίζει σε εναν βαθμό το παληό μου Μίο Α701 με τα ιδια προβλήματα και ποσες προσπάθειες εκανα με συνεχείς αλλαγές ΡΟΜ ακόμη και μαγειρεμένων για να λειτουργήσει το ρημάδι, φτάνω σε σημείο να σκέπτομαι μήπως φταίει ο επεξεργαστής του INTEL 520 Mz και στα δύο τηλ. - ακόμη οταν συνδεθεί το ΒΤ ακουστικό πρέπει συνεχώς να ανεβάζω την ενταση του ακουστικού γιατί τις πιο πολλές φορές σχεδόν δεν ακούγεται, τελικά παρήγγειλα και ενα Plantronics voyager 815, που ειναι απο τα πιο σύγχρονα ΒΤ για να ιδώ μήπως ευθύνεται το έρμο το Samsung WEP 410 που χρησιμοποιώ, αν και κανένα πρόβλημα δεν μου ειχε προκαλέσει τόσο στο ASUS P526 οσο και στο HTC P3300 που ειχα. Ιδωμεν.....
  20. Ναι αμέ, οταν δημοσιεύσει η ASUS στο site της την Ελληνική ROM.
  21. Απο οτι φαίνεται αποκτά προστιθέμενη αξία γιατι το χαιδεψαν ελληνικά χέρια !!!!!!!
  22. Με τα χρήματα που ζητάνε αστο καλύτερα, σήμερα το παρέλαβα απο Expansys με τιμή μόλις 470 ευρώ μαζι τα μεταφορικά. Κώστα δεν εισαι πιά μόνος σου.
  23. Κώστα Καλοριζικο, απο που το πήρες δωσε διευθυνση και τιμή, γιατι ενδιαφέρονται κι αλλοι, στο πρόβλημα του πληκτρολογίου που αναφέρθηκες, εχω το Ρ526 οταν εισαι στα ΣΜΣ και πας να γράψεις κράτα πατημένο το πλήκτρο με το αστεράκι και θα σου γυρίσει σε αλφαβητικό το συνολο των πλήκτρων, με ενα σημαδάκι στην μέση της οθόνης μπορείς μετά να επιστρέψεις στην κανονική λειτουργία των πλήκτρων, τουλάχιστον ετσι δουλεύει και αψογα στο δικό μου, που το μετέτρεψα πρόσφατα απο Γερμανικό σε Ελληνικό. Ελπίζω να βοήθησα.
  24. Εαν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν τα Asus P526 και Asus P750
×
×
  • Create New...