Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακρια απο ali σε ακριβες αγορες... επισημο μαγαζι δεν εχει η xiaomi στο ali οποτε κοροιδευει ο κινεζος

Βασικά αν είναι μαγαζί με καλές αξιολογήσεις γιατί όχι ?

Έχω πάρει GPS και ξέρω φίλο που παίρνει ηλεκτρονικά αυτοκινήτου μεγαλύτερης αξίας και από το κινητό.

Όσον αφορά το τζαμάκι ναι μεν δεν είναι nilkin αλλά από το να μην έχει τίποτα το προτιμώ.

Όπως και να έχει θα σας δώσω περισσότερο feedback σε καμιά 5-10 μέρες που θα έρθουν και το τζαμάκι και η θήκη που βγήκε για την συσκευή μας.

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δες post #1332 , έχει πάρει κάποιος. Δες και τις κριτικές!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Το έχω πάρει και εγώ από το συγκεκριμένο μαγαζί στον Ali όταν ήταν σε προσφορά από τον Ali 150$. Μου ήλθε σε 7 μέρες σφραγισμένο. Από αυτόν τον πωλητή έχω ξαναγοράσει δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Γιατί δεν κοιτάτε τα σχόλια των αγοραστών είναι χιλιάδες !

Το έχω πάρει και εγώ από το συγκεκριμένο μαγαζί στον Ali όταν ήταν σε προσφορά από τον Ali 150$. Μου ήλθε σε 7 μέρες σφραγισμένο. Από αυτόν τον πωλητή έχω ξαναγοράσει δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Γιατί δεν κοιτάτε τα σχόλια των αγοραστών είναι χιλιάδες !

To aliexpress ανηκει στον ομιλο alibaba, to ebay της ανατολης, δηλ και οι 2 πλατφορμες συνδεουν επιχειρησεις με πελατες οπως το ebay. To site καθαυτο ειναι μια χαρα, η επιχειρηση που στελνει μεσω του σαιτ θελει προσοχη, αν εχει καλες κριτικες και ιστορικο.

Βγήκε....αλλά είναι beta stable (!) όπως λέει στο επίσημο site και πήγε σε τυχαίους χρήστες.... στο κινητό δεν έλεγε πουθενά τη λέξη beta.... και πάτησα ήδη να κάνει reboot... ελπίζω να μην έχω θέμα....

http://en.miui.com/thread-424261-1-1.html

Hei Redmi Note 3 Special Edition fans,

A new Beta Stable version V8.0.5.0.MHRMIDG for Redmi Note 3 Special Edition has just been pushed via OTA. Kindly give your feedback on your user experience.

A newly released Beta Stable for Redmi Note 3 Special Edition is currently being pushed to random users.

The Update will be through OTA and will be with/without Changelog.

ROM will be released to the Public after a successful previews of the Beta Stable ROM.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Δεν μου έχει έρθει εμένα αλλα νομίζω ότι δεν είναι και διαθέσιμη για κατέβασμα, μονο αν σε διαλέξουν.

Πες εντυπώσεις μια και την πέρασες.

Παιδια καλησπερα, μια ερωτησουλα. Πριν λιγες μερες μου ηρθε το κινητο.

Βαζω στο κατωθι site το imei & S/N αλλα μου βγαζει πως "Your IMEI doesn't exist"

http://www.mi.com/verify/#imei_en

Το κινητο βεβαια, πεταει, δεν εχω καποιο προβλημα.

Καμια ιδεα?

Και σε εμένα ήρθε η αναβάθμιση το μεσημέρι αλλά δεν είχα μπαταρία και δεν την έκανα. Απόγευμα που φορτισα είδα ότι ήταν νάιτλι και στις σημειώσεις το μόνο που έγραφε ήταν μπαγκ φιξιζ και δεν την εκανα. Αν βρήκε κανείς τι διορθώνει - προσθέτει ας ποσταρει

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

To aliexpress ανηκει στον ομιλο alibaba, to ebay της ανατολης, δηλ και οι 2 πλατφορμες συνδεουν επιχειρησεις με πελατες οπως το ebay. To site καθαυτο ειναι μια χαρα, η επιχειρηση που στελνει μεσω του σαιτ θελει προσοχη, αν εχει καλες κριτικες και ιστορικο.

Ακριβώς!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Έτσι μου φανηκε και σε μενα, χωτις ομως να εχω παραλάβει ακομη. Παντως με μια προσεκτικη παρατήρηση καταλαβαίνεις ότι δε τα αξιζρι τα 5 €.

Σκετη απογοήτευση παντως. Προσπαθησα μεχρι και να αλλάξω συσκευη και να παρω το 3S που έχει πληθωρα απο θηκες αλλα δε μου αλλαζαν τη παραγγελία οι βλαχο-κινεζοι του aliexpress.

Για δωσε λινκ από xda αν μπορείς.

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Την πάτησα με την θήκη δηλαδή ?

Δε βαριέσαι....

Μέχρι να βγει κάτι της ανθρωπιάς καμία Nillkin πχ θα πορευτούμε με αυτήν

Πάντως την πήρε στο eBay το μάτι μου κάπου στα 2.5 ευρώ αν κάποιος ενδιαφέρεται

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Την πάτησα με την θήκη δηλαδή ?

Δε βαριέσαι....

Μέχρι να βγει κάτι της ανθρωπιάς καμία Nillkin πχ θα πορευτούμε με αυτήν

Πάντως την πήρε στο eBay το μάτι μου κάπου στα 2.5 ευρώ αν κάποιος ενδιαφέρεται

Εδω περιπου 3,7 ευρω με μεταφορικα

http://www.ebay.com/itm/Flip-Case-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Global-Special-Edition-Cover-Shockproof-NEW-/162292311711?var=&hash=item25c960269f:m:mnMnz2ceetYVNqtJ4paG74g

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτό κ στο lenovo vibe p1 3/16!είναι στην ίδια τιμή περίπου.εχω το lenovo με 2 ραμ κ είμαι κατ ευχαριστημένος σε ολα.μονο μπάντα 800 δεν έχω.για πέστε καμία γνωμη

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτό κ στο lenovo vibe p1 3/16!είναι στην ίδια τιμή περίπου.εχω το lenovo με 2 ραμ κ είμαι κατ ευχαριστημένος σε ολα.μονο μπάντα 800 δεν έχω.για πέστε καμία γνωμη

John, αν πρώτα απ΄όλα είσαι της "τεχνολογίας" δηλ. σου αρέσει να "σκαλίζεις" και πάρεις οποιοδήποτε κινητό της XIAOMI δεν θα ξανακοιτάξεις άλλη εταιρία!!!!Όσον αφορά το lenovo vibe p1 είναι πολύ παλιό και δεν συγκρίνεται σε καμιά περίπτωση με το Redmi Note 3 Pro οποιασδήποτε έκδοσης.

Υπερέχει μόνο σε μπαταρία και ντιζάιν και είναι σε καλή τιμή.http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-pro-3gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Τι να πω αυτά είναι γούστα, εγώ πάντως ποτέ δεν θα αγόραζα κινητό της lenovo!!!!

Με την τεχνολογία κ το android έχω "σχέσεις".έχω περάσει ρομ κ ροοτ σε 5-6 κινητά μέχρι τώρα αλλά υπάρχει κ ο φόβος του brick οπότε έλεγα να τα αφήσω όπως ερθουν.ειδα πάντως κ το xiaomi από φίλο(που μου είπε τα καλύτερα) κ το σκέφτομαι.θελω κινητό για 2+ χρόνια κ πρέπει να κάνω την καλύτερη επιλογή.το lenovo το 2/16 το έχω 2 μήνες(είναι απροβληματιστο)κ όταν πάρω άλλο θα το σπρωξω στην σύζυγο.ευχαριστω παντως

Με την τεχνολογία κ το android έχω "σχέσεις".έχω περάσει ρομ κ ροοτ σε 5-6 κινητά μέχρι τώρα αλλά υπάρχει κ ο φόβος του brick οπότε έλεγα να τα αφήσω όπως ερθουν.ειδα πάντως κ το xiaomi από φίλο(που μου είπε τα καλύτερα) κ το σκέφτομαι.θελω κινητό για 2+ χρόνια κ πρέπει να κάνω την καλύτερη επιλογή.το lenovo το 2/16 το έχω 2 μήνες(είναι απροβληματιστο)κ όταν πάρω άλλο θα το σπρωξω στην σύζυγο.ευχαριστω παντως

Με το lenovo να ξερεις οτι 4G εχει μονο την 1800. Ενω το special edition που ειμαστε τωρα εχει ολες τις μπαντες.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Μακριά από lenovo. Έχω άσχημη εμπειρία 3/3 με αυτά τα σκουπίδια .

A6000 dual 150€ κολλούσε συνέχεια της πεθεράς μου. Ακόμα και στην πεθερά μου κολλούσε !!!!! Ούτε το Viber δεν να τρέξει!!!! Απαράδεκτη κάμερα επίσης.

Α7000 από επιδότηση wind από public κάπου στο 200 . Φίλου ναυτικού που το πήρε ως αξιόπιστο (χαχαχαχαχαχαχαχα) σύμφωνα με τον πωλητή για να μην έχει πρόβλημα όταν είναι στο καράβι. Του το αντικατέστησαν με ένα p8 lite 2 μέρες αργότερα. Ούτε κλήση καλά καλά δεν έκανε......

Ενός άλλου φίλου παλιότερα ένα φτηνότερο παλιότερο μοντέλο τα ίδια.....

Πάρε το xiaomi να είσαι 99.99999% σίγουρος αδερφέ.

Παιδιά, όταν κάνω κλήση μαυρίζει αμέσως η οθόνη του κινητού και δεν μπορώ να την ξαναανοίξω, π.χ. για να τερματίσω την κλήση. Η μόνη επιλογή που έχω είναι reboot! Έχει συναντήσει κανείς αυτό το πρόβλημα και πώς αντιμετωπίζεται; Την official stable έχει το κινητό.

Παιδιά, όταν κάνω κλήση μαυρίζει αμέσως η οθόνη του κινητού και δεν μπορώ να την ξαναανοίξω, π.χ. για να τερματίσω την κλήση. Η μόνη επιλογή που έχω είναι reboot! Έχει συναντήσει κανείς αυτό το πρόβλημα και πώς αντιμετωπίζεται; Την official stable έχει το κινητό.

testaρε τους αισθητηρες

In the down down of the writing we became robes...

Ξεκόλλησαν επιτέλους.Έδωσαν και νέα dev απ'ό,τι βλέπω.Την πέρασε κανείς;Με την προηγούμενη αν κάποιος την έχει βάλει από την προηγούμενη εβδομάδα του έπαιζαν σωστά τα handsfree?

Μου έχει συμβεί κι'εμένα μια φορά πριν μερικές μέρες. Δεν χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση, συνήλθε σε μερικά δευτερόλεπτα. Το κόβω να είναι κανένα software bug, την Global Stable 8.0.4.0 έχω εγώ.

Ξεκόλλησαν επιτέλους.Έδωσαν και νέα dev απ'ό,τι βλέπω.Την πέρασε κανείς;Με την προηγούμενη αν κάποιος την έχει βάλει από την προηγούμενη εβδομάδα του έπαιζαν σωστά τα handsfree?

Εβαλα την Ελληνική 6.12.1 απο χτές.

Αν κλείσεις το bluetooth απο το κινητό, και καρφώσεις τα ακουστικά δουλεύουν. Δεν χρειάζεται να κάνεις restart στο τηλέφωνο.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Σιγά σιγά βγάζουν καινούργιες ΘΗΚΕΣ. Αλλά περιμένω κατί όμορφες που έχει για τα άλλα μοντέλα.