Jump to content

pstavrinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pstavrinos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

pstavrinos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ξερετε τι επαθε η εφαρμογη mi fit και δεν δουλευει απο χθες?
  2. Μπορεις να αναφερεις τις ρυθμισεις-επιλογες που κανεις στην εφαρμογη soundabout, ωστε να λειτουργει το μικροφωνο τους χαντσ φρι!
  3. Product Size(L x W x H): 13.54 x 6.60 x 0.03 cm / 5.33 x 2.6 x 0.01 inches Παραπανω ειναι οι διαστασεις στην περιγραφη του τζαμιου. Γιατι λεει 13,54 αντι για 15,2 που ειναι η σωστη διασταση? Και τελικα μπαινει ακριβως το τζαμι αυτο, αρα εχουν κανει λαθος μονο στην περιγραφη?
  4. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και χαρα!!!!
  5. Θα παρακαλεσω και εγω οσα παιδια εχουν ασχοληθει με τη φωτογραφια και το βιντεο του κινητου μας και εχουν καταληξει σε ασφαλη συμπερασματα για την βελτιωση, ας κανουν ενα κοπο και ας γραψουν μια οσο αναλυτικη μπορουν δημοσιευση πως, με ποιες εφαρμογες και ποιες ρυθμισεις μπορουμε να βελτιωσουμε ο καθενας τη συσκευη μας. Ευχαριστω οποιον ασχοληθει!!
  6. απο το κρυο και τα νερα στα χερια εσκασε το δερμα και τωρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω δαχτυλικο αποτυπωμα, ξερετε καμια καλη κρεμα για τα χερια? :lol:
  7. απο οτι φαινεται ακουνε απο το μικροφωνο της συσκευης, οποτε εγω εχω τα ακουστικα για να ακουω και κραταω μπροστα μου τη συσκευη ωστε να με ακουνε απο το μικροφωνο.
  8. καταλαβα οτι σου αρεσει να απαντας, ομως δεν τα εγραψα για να σου παρω την ενασχοληση, αλλα για να ενημερωσω οποιον μπορω για τα οφελη της αναζητησης και τη σοφια και γνωση που κουβαλανε οι προηγουμενες 97 σελιδες
  9. απο τι παραπανω ερωτησεις διαπιστωνει κανεις οτι πολλοι συμφορουμιτες δε διαβαζουν προηγουμενες δημοσιευσεις, ενω αυτες απαντουν και μαλιστα πολλες φορες με μεγαλη πληροτητα και ποικιλια απαντησεων και δινουν λυσεις. Συνιστω λοιπον, οποιος περιμενει να ερθει το κινητο ή θελει να το αγορασει, να ανατρεξει στις δημοσιευσεις απο την αρχη του νηματος και θα βρει το 90% αυτων που ρωταει.
  10. οχι δεν εχει ελληνικα τωρα ειδα οτι εχει ακομη μια νεα εκδοση MIUI V8.1.1.0/MHR...NIGHTLY Tι ειναι αυτη η εκδοση? να την βαλω ? By the way, νομιζω οτι λυθηκε το θεμα με hands free, σε 2 εισερχομενες κλησεις με ακουγαν κανονικα. Καμια αλλη αποψη?
  11. οταν καλω εγω ολα καλα, οταν με καλουνε δεν με ακουνε εκτος αν βγαλω και ξαναβαλω το hands free.
  12. μου ηρθε σημερα update gia stable, τη βαζω τωρα και βλεπουμε, λετε να λυθηκε το θεμα με hands free?
  13. To aliexpress ανηκει στον ομιλο alibaba, to ebay της ανατολης, δηλ και οι 2 πλατφορμες συνδεουν επιχειρησεις με πελατες οπως το ebay. To site καθαυτο ειναι μια χαρα, η επιχειρηση που στελνει μεσω του σαιτ θελει προσοχη, αν εχει καλες κριτικες και ιστορικο.
  14. τι ακριβως να κανουμε για να εχουμε τη συγκεκριμενη οθονη, ειναι εφαρμογη, ειναι launcher?
  15. ena powerbank θα του λυσει τα χερια, χαχα
×
×
  • Create New...