Jump to content

Xiaomi Mi 5S

zakailiou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι ραδιόφωνο δεν έχει.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eu εννοείς?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ουτε καν. Τι διαφορα εχουν απο τις γνωστες επισημες και μη?

Δεν ξέρω ψάχνομαι λίγο. Απλά είδα έχουν φτιάξει όλες τις stable που έχουν βγει σε αντίθεση με το ελληνικό και ευρωπαϊκό site που έχουν φτιάξει μόνο την πρώτη. Γενικά ακούγονται καλά λόγια

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Δεν ξέρω ψάχνομαι λίγο. Απλά είδα έχουν φτιάξει όλες τις stable που έχουν βγει σε αντίθεση με το ελληνικό και ευρωπαϊκό site που έχουν φτιάξει μόνο την πρώτη. Γενικά ακούγονται καλά λόγια

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Δοκίμασε κάποια από αυτές και πες μας νέα.

Καλημέρα στη παρέα! Εχει βάλει κανείς ROM από mi-globe? Πως συγκρίνεται με την επίσημη ευρωπαϊκή? (Από xiaomi.eu τη παίρνουμε αυτήν?). Εχει πλήρη ελληνικά μέσα? Εχουν και dev και stable? Σε σχέση με του gtv τι διαφορές έχει?

Συγγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά αλλά αναμένω και γω το δικό μου και θέλω να είμαι έτοιμος για τη μετάβαση. Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα στη παρέα! Εχει βάλει κανείς ROM από mi-globe? Πως συγκρίνεται με την επίσημη ευρωπαϊκή? (Από xiaomi.eu τη παίρνουμε αυτήν?). Εχει πλήρη ελληνικά μέσα? Εχουν και dev και stable? Σε σχέση με του gtv τι διαφορές έχει?

Συγγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά αλλά αναμένω και γω το δικό μου και θέλω να είμαι έτοιμος για τη μετάβαση. Ευχαριστώ πολύ

χρονια τωρα στα xiaomi μου εχω αυτην την ρομ(παλια ονομαζοταν smiui).βασιζοντα πανω στην eu με μερικα χαραχτηριστικα παραπανω που μπορεις να τα διαβασεις στην σελιδα τους,μπορεις αμα θες να βαλεις και mpdesision(εγω το βαζω παντα) και καποια αλλα mod που εχουν.σφαλματα θα βγαλουν ,οτι σφαλματα βγαζουν οι επισημες.εχουν πληρη ελληνικα.αλλα καλο ειναι να διαβασεις λιγο μια ολα αυτα που ρωτας τα γραφει ηδη στο σιτε τους.

Βρήκα κάτι και δούλεψε, κάποιοι έχουν αναφέρει για bootloop αν κλείσεις κάτι που δεν πρέπει, εγώ έκλεισα το Google play music και ησύχασα

https://youtu.be/1ovMPJJR__0

Από χθες και χωρίς να έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι μεμπτό, μου εμφανίζει στην οθόνη ένα κυκλάκι με 3 τελίτσες και το "1" απέξω

Όταν ξεκλειδώσω δεν υπάρχει τίποτα σαν ειδοποίηση. Περίεργο ! δεν ενοχλεί, αλλά τα νεύρα μου.....

Τι είναι αυτό γνωρίζει κανένας ?

http://i.imgur.com/1YerCE5.jpg?1

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Καλημέρα στη παρέα !!

Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου (ευχαριστώ για όλα makisxxx). Είναι αγορασμένο από vickmall και έχει εγκατεστημένη την MIUI Global 8.0 Stable, 8.0.10.0.0 (MAGCNDH). Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει Ελληνικά μέσα ενώ κάπου έχω διαβάσει ότι οι Global δεν έχουν ακόμα. Μπορώ κάπως να δω αν είναι η επίσημη και τι χρειάζεται να κάνω μετά για αναβαθμίσεις (εφόσον υπάρχουν ελληνικά δε με ενδιαφέρει να την αλλάξω). Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα στη παρέα !!

Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου (ευχαριστώ για όλα makisxxx). Είναι αγορασμένο από vickmall και έχει εγκατεστημένη την MIUI Global 8.0 Stable, 8.0.10.0.0 (MAGCNDH). Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει Ελληνικά μέσα ενώ κάπου έχω διαβάσει ότι οι Global δεν έχουν ακόμα. Μπορώ κάπως να δω αν είναι η επίσημη και τι χρειάζεται να κάνω μετά για αναβαθμίσεις (εφόσον υπάρχουν ελληνικά δε με ενδιαφέρει να την αλλάξω). Ευχαριστώ πολύ

Mαϊμού ειναι η ρομ

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17218-%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-MIUI-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/?postID=214675#post214675

No root->No problem

Από χθες και χωρίς να έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι μεμπτό, μου εμφανίζει στην οθόνη ένα κυκλάκι με 3 τελίτσες και το "1" απέξω

Όταν ξεκλειδώσω δεν υπάρχει τίποτα σαν ειδοποίηση. Περίεργο ! δεν ενοχλεί, αλλά τα νεύρα μου.....

Τι είναι αυτό γνωρίζει κανένας ?

http://i.imgur.com/1YerCE5.jpg?1

Αυτο υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι του θεματος που χρησιμοποιεις.

στα μηνυματα σου για πηγαινε και κοιτα εχει κανενα που παρολο που το εχεις διαβασει το εχει με Bold ; αν ναι ξανανοιξετο να φυγει

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Καλημέρα στη παρέα !!

Καλησπέρα και καλορίζικο. Και εγώ το αγορασα από το vickmall με την ίδια ρομ. Το έψαξα χθες, είναι unofficial global και το κινητό έχει κλειδωμένο bootloader.

tempelis :cool:

Αυτο υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι του θεματος που χρησιμοποιεις.

Άλλαξα θέμα και εξαφανίστηκε, οπότε είχες δίκιο

στα μηνυματα σου για πηγαινε και κοιτα εχει κανενα που παρολο που το εχεις διαβασει το εχει με Bold ; αν ναι ξανανοιξετο να φυγει

Το χα κάνει και αυτό αλλά όταν το ξεκλείδωνα έφευγε η δήθεν αυτή ψευτο-ειδοποίηση. Τελικά ήταν το Θέμα μόλις το άλλαξα

επανήλθε στα κανονικά :)

ΥΓ. Παίδες σας ευχαριστώ πολύ ! :bow:

Edited by Yannis_004
http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Καλησπέρα και καλορίζικο. Και εγώ το αγορασα από το vickmall με την ίδια ρομ. Το έψαξα χθες, είναι unofficial global και το κινητό έχει κλειδωμένο bootloader.

Τελικά πέρασα από πάνω την κανονική Global Stable με wipe τα πάντα ap;o ed;v http://en.miui.com/download-314.html και έκατσε μια χαρά!! Απλά έχει όλα τα μπλιμπλίκια της google μέσα (ταινίες, μουσική και τα ρέστα) και δε μπορείς να τα κάνεις απεγκατάσταση. Επίσης δεν έχει ελληνικά. Οπότε θα ξεκινήσω τη διαδικασία για ξεκλείδωμα και λέω να δοκιμάσω την mi-globe από εδώ http://mi-globe.com/ κι αν δε μου αρέσει θα πάω στη gtv.

Απλά δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία του ξεκλειδώματος του bootloader, αλλά από ότι κατάλαβα για να βάλω ελληνικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν με το app vpn master και άλλα σχετικά app αν βάλεις region από διαφορετική χώρα, αν είναι δυνατόν να κατεβάσεις την nougat ας πούμε που σε εκίνη τη συγκεκριμένη χώρα έχει γίνει το release? Ξέρω ότι γίνεται στα oneplus αλλά δεν ξέρω τι παίζει με xiaomi. Επίσης αυτά τα app γενικότερα μπορούν να δουλέψουν σε όλους τους κατασκευαστές? Ευχαριστώ.:D

Είμαι με 8.0.3.0 global stable. Για να βάλω ελληνική από όπου και να είναι πρέπει να έχω ξεκλείδωτο bootloader και twrp? Υπάρχει καμία ενημέρωση αν η επόμενη global stable θα περιλαμβάνει ελληνικά;

Ναι πρέπει να ξεκλειδώσεις και να περάσεις twrp. Όχι καινούρια stable global δεν έχει βγει για εμάς.

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση,όταν λέμε ότι δεν έχει ελληνικά μιλάμε απλά για την γλώσσα του μενού ή δεν έχεις την δυνατότητα ούτε να στειλεις μνμ με ελληνικούς χαρακτήρες?

• Administrators
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση,όταν λέμε ότι δεν έχει ελληνικά μιλάμε απλά για την γλώσσα του μενού ή δεν έχεις την δυνατότητα ούτε να στειλεις μνμ με ελληνικούς χαρακτήρες?

Τους ελληνικούς χαρακτήρες τους υποστηρίζει κανονικά η συσκευή και με το ελληνικό πληκτρολόγιο στέλνεις κανονικά.

Modpic.gif