dgeorge4 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 επιστροφη μετα απο τοσα χρονια εδω... να το αφρησω στην 10.3.2 ή να παω στο 10.3.3; εντυπωσεις απο την τελευταια; επισης εντυπωσιακο οτι οταν ακουω μουσικη το κινητο στην πλατη εχει τον ηχο κανει σαν κραδασμους. εννοω πχ στο youtube με full volume . Αν και λένε όλοι καλά λόγια για τη 10.3.3, εγώ θα περιμένω να βγει και επίσημα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Εχω την επισημη 10.3.2 και θελω να περασω την beta 10.3.3 μεσω του κινητου με το προφιλ apple beta. Μολις περασω το προφιλ θα μου εμφανισει την 10.3.3 η την 11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Εχω την επισημη 10.3.2 και θελω να περασω την beta 10.3.3 μεσω του κινητου με το προφιλ apple beta. Μολις περασω το προφιλ θα μου εμφανισει την 10.3.3 η την 11? 99% την 11, την 10.3.3 μόνο χειροκίνητα έχω την εντύπωση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Κάνε λίγο υπομονή. Μια από αυτές τις μέρες θα την δώσουν και επίσημα την 10.3.3. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλησπέρα παίδες που αποθηκεύετε φωτογραφίες και βίντεο ; ποιο προτείνεται ; τύπου cloud Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλησπέρα παίδες που αποθηκεύετε φωτογραφίες και βίντεο ; ποιο προτείνεται ; τύπου cloud Sent from my iPhone using Tapatalk Google photos. Έχω φωτογραφίες από το 2007 εκεί. Θυμάμαι ότι τις είχα στο Google drive και μου τις πέρασε αυτόματα και εκεί όταν βγήκε σαν εφαρμογή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το έβαλα πριν να το δοκιμάσω και κάνει απίστευτα πολύ ώρα να ανεβάσει λογικό; Μάλλον αυτό είναι το καλύτερο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Οσο περισσότερος είναι ο ογκος, τοση περισσότερη ώρα θα κανει να ανεβάσει Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Καλημέρα παιδιά, χτες πήρε στα χέρια της μια φίλη μου το κινητό και είχε ένα περίεργο θέμα με την μπροστινή κάμερα! Ενώ βγάζει κάθετες σελφη στο gallery τις εμφανίζει οριζόντια! Έχει κανείς κάποια ιδέα σε τι μπορεί να οφείλεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ αφού επιλέξω 2 Photos από τη συλλογή να τις κάνω κολάζ ; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κανείς πως μπορώ αφού επιλέξω 2 Photos από τη συλλογή να τις κάνω κολάζ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή για αυτή τη δουλειά... Εγώ πχ δουλεύω τη moldiv, αλλά υπάρχουν κι άλλες, ίσως κα καλύτερες. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ αφού επιλέξω 2 Photos από τη συλλογή Κατεβασε το snapseed φιλε μου! Εχει αυτο που ζητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 +1 για Snapseed πολύ ωραία εφαρμογή Παιδιά εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο μπορούμε εμείς με το 7αρι να βγάλουμε portrait mode φωτογραφία όπως το 7 plus ? Που θολώνει το πίσω μέρος ; υπάρχει κάποια εφαρμογή ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 +1 για Snapseed πολύ ωραία εφαρμογή Παιδιά εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο μπορούμε εμείς με το 7αρι να βγάλουμε portrait mode φωτογραφία όπως το 7 plus ? Που θολώνει το πίσω μέρος ; υπάρχει κάποια εφαρμογή ; Sent from my iPhone using Tapatalk Και το camera+ και το procam έχουν αυτή την επιλογή αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει για να τσεκάρω αν λειτουργεί σωστα η συγκεκριμένη επιλογή μιας κ έχω το 7 plus. Πάντως υπάρχουν 100% κ άλλες εφαρμογές αλλά δεν θυμάμαι ονόματα. Με μια αναζήτησή στο Google σίγουρα θα βρεις αρκετές επιλογές. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Λες 100% ε; οκ θα το ψάξω!! Δεν ξέρω αξίζει να δώσω 5 ευρώ για να κατεβάσω εφαρμογή ;δεν έχω ποτέ λεφτά και το θεωρώ χαζό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Λες 100% ε; οκ θα το ψάξω!! Δεν ξέρω αξίζει να δώσω 5 ευρώ για να κατεβάσω εφαρμογή ;δεν έχω ποτέ λεφτά και το θεωρώ χαζό Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Το τι αξίζει και τι όχι θα το κρίνεις εσυ. Πχ εγώ έδωσα 5 ευρώ για να αγοράσω το QuitNow! Που έχει να κάνει με το κόψιμο του τσιγάρου και 2 ευρώ για εφαρμογή που μετράει τα υγρά που καταναλώνω καθημερινά :p. Πάντως για το θέμα κάμερα καλό είναι να έχεις και μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή γιατί η μαμά εφαρμογή είναι ελλιπέστατη. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 +1 για Snapseed πολύ ωραία εφαρμογή Παιδιά εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο μπορούμε εμείς με το 7αρι να βγάλουμε portrait mode φωτογραφία όπως το 7 plus ? Που θολώνει το πίσω μέρος ; υπάρχει κάποια εφαρμογή ; Sent from my iPhone using Tapatalk Με την εφαρμογη tadaa γινετε αυτο που ζητας. Αν εννοεις απευθειας bokeh shot οχι δεν γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 αν τραβας απο πανω, ελαφρος διαγωνια και να εχεις κανει focus σου κανω Portrait mode...απλα θελει λιγο παιχνιδι μεχρι να το βρεις...δεν ειναι σαν του Plus που το εχει ετοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 αν τραβας απο πανω, ελαφρος διαγωνια και να εχεις κανει focus σου κανω Portrait mode...απλα θελει λιγο παιχνιδι μεχρι να το βρεις...δεν ειναι σαν του Plus που το εχει ετοιμο. Ναι αυτό ακριβώς αν το παίξεις λίγο στο βγάζει σαν portrait ! Παιδιά για εφαρμογή email ποια χρησιμοποιείται ; του iPhone ή βάλτε κάποια άλλη ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 εγω χρησιμοποιω την μαμα εφαρμογη για 2 yahoo + 1 gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ναι αυτό ακριβώς αν το παίξεις λίγο στο βγάζει σαν portrait ! Παιδιά για εφαρμογή email ποια χρησιμοποιείται ; του iPhone ή βάλτε κάποια άλλη ; Sent from my iPhone using Tapatalk Outlook που έχει και κλείδωμα με το αποτύπωμα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Outlook που έχει και κλείδωμα με το αποτύπωμα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πολύ ωραιο το outlook φίλε μου όντως δεν το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μου βγάζει notifications ενώ τα έχω ενεργοποιημένα Επίσης παιδιά το ξαναρώτησα αλλά δεν ρώτησα άμα χρησιμοποιεί κανείς άλλη εφαρμογή για την κάμερα! Να μου πει αν παίρνει καλύτερα αποτέλεσματα Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 28, 2017 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Επίσης παιδιά το ξαναρώτησα αλλά δεν ρώτησα άμα χρησιμοποιεί κανείς άλλη εφαρμογή για την κάμερα! Να μου πει αν παίρνει καλύτερα αποτέλεσματα Sent from my iPhone using Tapatalk Είχα δοκιμάσει παλιότερα την ProCamera στην συσκευή μου και ήταν πολύ καλή στο θέμα ρυθμίσεων.Αλλάζεις σχεδόν όλλες τις παραμέτρους και δεν εξαρτιέσαι από το Auto της Original εφαρμογής της κάμερας.Στοιχίζει 5,99 Ευρώ Εδώ το link της σελίδας της εφαρμογής που θα δεις τις δυνατότητες της: https://www.procamera-app.com/en/ Αν μάθεις καλά την εφαρμογή ενοείται ότι τραβάς καλύτερες φωτογραφίες Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Παρατήρησα κάτι στο κινητό της γυναίκας μου και δεν ξέρω που οφείλεται. Όταν τραβάει μια φωτογραφία και μετά θέλει να τη στείλει με το Viber , δημιουργείται αντίγραφο της φωτογραφίας μέσα στις φωτογραφίες. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Andreas1992 σε ευχαρίστω για την απάντηση θα την δω την εφαρμογή !! Παιδιά έχει κανείς 360o θήκη αξίζει ; τις βλέπω απίστευτα προστατευτικές αλλά δεν ξέρω αν αξίζει κάποια συγκεκριμένη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts