Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από το iPhone 3G εγώ τέτοια ρύθμιση δεν θυμάμαι να είχε.

Hard reset δοκίμασες;

Ταυτόχρονο πάτημα vol.down+power button μέχρι να εμφανιστεί το μήλο.

Με την τελευταία έκδοση εμένα ακούγεται κανονικά ο ήχος του κλείστρου όταν βγάζω φωτογραφία.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nai το έκανα αλλά τίποτα, μήπως καταργήθηκε στην τελευταία αναβάθμιση ? Σε σας ακούγεται το κλείστρο στη λήψη φωτό ?

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nai το έκανα αλλά τίποτα, μήπως καταργήθηκε στην τελευταία αναβάθμιση ? Σε σας ακούγεται το κλείστρο στη λήψη φωτό ?

Αυτό σου λέω ότι δεν υπήρχε ποτέ ρύθμιση για απενεργοποίηση-ενεργοποίηση του ήχου της κάμερας. Πάντα παίζαμε με το mute button όταν δεν θέλαμε να ακούγεται ο κλασικός ήχος.

Σε εμένα όταν δεν το έχω στο αθόρυβο ακούγεται κανονικά ο ήχος.

Με άλλη εφαρμογή κάμερας δοκίμασες;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση και τίποτα παρόμοιο

Ούτε φταίει κάποια αναβάθμιση

Κάνε reset όπως σου είπαμε

Αν δεν στρώσει κλείσε και την εφαρμογή της κάμερας από το multitask

Αλλιώς κάνε επαναφορά λογισμικού

Nokia 8800 Scirocco

Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση και τίποτα παρόμοιο

Ούτε φταίει κάποια αναβάθμιση

Κάνε reset όπως σου είπαμε

Αν δεν στρώσει κλείσε και την εφαρμογή της κάμερας από το multitask

Αλλιώς κάνε επαναφορά λογισμικού

Tελικά βρέθηκε το αίτιο και το αναφέρω για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι φίλοι, σε φίλο που δουλεύει σε service apple του το έδειξα και ανακάλυψε ότι και μερικοί άλλοι ήχοι πχ στο πληκτρολόγιο αν και το ενεργοποίησε δεν δούλευαν. Επαιξε λίγο με επανεκκινήσεις και ρυθμίσεις και επανήλθαν αλλά μου είπε να το παρακολουθώ γιατί υπάρχει σε ορισμένα πρόβλημα με κάποιο εξάρτημα( αισθητήρα ήχου νομίζω μου είπε)

και μπορεί μεν να μην το παρουσιάσει ξανά αλλά μπορει΄και να χαθούν σταδιακά όλοι οι ήχοι ( ακόμα και αυτός της κλήσης) οπότε πρέπει να το παρακολουθήσω μην χαθει το 12μηνο της εγγύησης

Tελικά βρέθηκε το αίτιο και το αναφέρω για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι φίλοι, σε φίλο που δουλεύει σε service apple του το έδειξα και ανακάλυψε ότι και μερικοί άλλοι ήχοι πχ στο πληκτρολόγιο αν και το ενεργοποίησε δεν δούλευαν. Επαιξε λίγο με επανεκκινήσεις και ρυθμίσεις και επανήλθαν αλλά μου είπε να το παρακολουθώ γιατί υπάρχει σε ορισμένα πρόβλημα με κάποιο εξάρτημα( αισθητήρα ήχου νομίζω μου είπε)

και μπορεί μεν να μην το παρουσιάσει ξανά αλλά μπορει΄και να χαθούν σταδιακά όλοι οι ήχοι ( ακόμα και αυτός της κλήσης) οπότε πρέπει να το παρακολουθήσω μην χαθει το 12μηνο της εγγύησης

Μήπως σου έχει χαλάσει το κουμπάκι που βάζει την συσκευή στο αθόρυβο;

Nokia 8800 Scirocco

Μήπως σου έχει χαλάσει το κουμπάκι που βάζει την συσκευή στο αθόρυβο;

Οχι γιατί άλλοι ήχοι( πχ ηχος κλήσης΄, μυνήματος κλπ) δουλεύουν κανονικά

Οχι γιατί άλλοι ήχοι( πχ ηχος κλήσης΄, μυνήματος κλπ) δουλεύουν κανονικά

Παράξενο όλο αυτό που σου συμβαίνει

Nokia 8800 Scirocco

Παράξενο όλο αυτό που σου συμβαίνει

Γιατί περίεργο? Το audio ic έχει πολλαπλές λειτουργίες μπορεί μια από αυτές να βγήκε off

Ένα clean restore από το iTunes και setup as new μετά επηβαλεται(μην περάσεις το backup σε καμία περίπτωση)

Γιατί περίεργο? Το audio ic έχει πολλαπλές λειτουργίες μπορεί μια από αυτές να βγήκε off

Ένα clean restore από το iTunes και setup as new μετά επηβαλεται(μην περάσεις το backup σε καμία περίπτωση)

Πρέπει να πάει για αλλαγή τότε η συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

'Οταν είναι ενεργοποιημένες οι live photos ο ήχος κλείστρου απενεργοποιείται. Δείτε μήπως είναι κάτι τόσο απλό.

'Οταν είναι ενεργοποιημένες οι live photos ο ήχος κλείστρου απενεργοποιείται. Δείτε μήπως είναι κάτι τόσο απλό.

Exεις δίκηο αλλά δεν είναι αυτό γιατί είναι απενεργοποιημένες, εξάλλου και κάποιοι άλλοι ήχοι δεν δούλευαν ( πλη΄κτρα κλπ) δυστυχώς η ευτυχώς επανήλθαν όλοι και δεν μπορώ να το στείλω αλλά περιμένω αν το ξανακάνει ( και ελπίζω να το ξανακάνει εντός της εγγύησης η ποτέ)

Παρατήρησα ότι στις επαφές μου όσοι έχουν iphone συσκευές αναγνωρίζεται με κάποιο τρόπο και σου δίνει και επιλογή κλήσης μέ face time , δεν το είχα προσέξει και το τσέκαρα μια μια και όντως έχουν όλοι iphone !!!

Παρατήρησα ότι στις επαφές μου όσοι έχουν iphone συσκευές αναγνωρίζεται με κάποιο τρόπο και σου δίνει και επιλογή κλήσης μέ face time , δεν το είχα προσέξει και το τσέκαρα μια μια και όντως έχουν όλοι iphone !!!

Όσοι έχουν ενεργό το imessage και FaceTime σου δείχνει

Μπορεί κάποιος να έχει iPhone αλλά να μην να έχει αυτά ενεργά. Δεν θα το καταλάβεις τότε.

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα !

1) παίζει ρόλο τι θήκη φοράω στο ποσό εύκολα ζεσταίνεται το κινητό σωστά ;

2) θέλω να το κάνω reset πως μπορώ να κάνω save τα υπάρχοντα πράγματα και δεδομένα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα !

1) παίζει ρόλο τι θήκη φοράω στο ποσό εύκολα ζεσταίνεται το κινητό σωστά ;

2) θέλω να το κάνω reset πως μπορώ να κάνω save τα υπάρχοντα πράγματα και δεδομένα ;

Με Icloud ή iTunes κανεις Back Up.Μπορεις να αποθηκευσεις τα παντα,εκτος απο ρυθμισεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Nikolas14 σε ευχαριστώ πολύ φίλε !!

Ρε παιδιά μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τα gif! Βλέπω ένα gif στο Facebook και το στέλνω στο messenger και εκεί για να το παίξει πρέπει να πατήσεις πάνω να το ανοίξει στον Ίντερνετ και είναι άθλιο ,αυτό συμβαίνει και όταν μου το στέλνουν ! Ξέρει κανείς αν αλλάζει αυτό το πράγμα ;

Guest fourdim
Παρακαλώ παιδιά μια βοήθεια.Έχει κολλήσει το iphone 7 στην οθόνη με το καλώδιο και το εικονίδιο tunes.Ότι κι αν έχω κάνει δεν μπορώ να το επαναφέρω.Το βάζω σε DFU mode και μου εμφανίζει την ένδειξη "Το iTunes ανίχνευσε iPhone σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το iPhone για να το χρησιμοποιήσετε με το iTunes." κάνω επαναφορά και μετά ξανά πάλι αφού περάσει το λογισμικό τα ίδια πρώτα εικονίδια. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Παρακαλώ παιδιά μια βοήθεια.Έχει κολλήσει το iphone 7 στην οθόνη με το καλώδιο και το εικονίδιο tunes.Ότι κι αν έχω κάνει δεν μπορώ να το επαναφέρω.Το βάζω σε DFU mode και μου εμφανίζει την ένδειξη "Το iTunes ανίχνευσε iPhone σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το iPhone για να το χρησιμοποιήσετε με το iTunes." κάνω επαναφορά και μετά ξανά πάλι αφού περάσει το λογισμικό τα ίδια πρώτα εικονίδια. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Κατέβασε και πέρνα τη 10.3.3 beta και όχι τη 10.3.2 γιατί όπως καταλαβαίνω θες να κάνεις downgrade από iOS 11

Edited by dgeorge4

Guest fourdim
Κατέβασε και πέρνα τη 10.3.3 beta και όχι τη 10.3.2 γιατί όπως καταλαβαίνω θες να κάνεις downgrade από iOS 11

Πράγματι έκανα downgrade από την 11 αλλά πριν απ' αυτό είχα διαγράψει το προφίλ για τις beta. Πιστεύω να μην έκανα βλακεία. Τελωσπάντων κατεβάζω την 10.3.3 beta. Θα ενημερώσω,ευχαριστώ πολύ!

Πράγματι έκανα downgrade από την 11 αλλά πριν απ' αυτό είχα διαγράψει το προφίλ για τις beta. Πιστεύω να μην έκανα βλακεία. Τελωσπάντων κατεβάζω την 10.3.3 beta. Θα ενημερώσω,ευχαριστώ πολύ!

Δεν υπάρχει θέμα που εσβησες το προφίλ, θα μπει κανονικά. Υπάρχει bug με τη 10.3.2 από την 11. Να γνωρίζεις ότι από τη 10.3.3 όμως μπορείς κανονικά να πας σε 10.3.2 χωρίς πρόβλημα

Guest fourdim
Δεν υπάρχει θέμα που εσβησες το προφίλ, θα μπει κανονικά. Υπάρχει bug με τη 10.3.2 από την 11. Να γνωρίζεις ότι από τη 10.3.3 όμως μπορείς κανονικά να πας σε 10.3.2 χωρίς πρόβλημα

Τι να πώ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έτσι είναι. Μπήκε κανονικά η 10.3.3. :happy::w00t::yahoo:

Τι να πώ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έτσι είναι. Μπήκε κανονικά η 10.3.3. :happy::w00t::yahoo:

Εγώ έψαχνα μια βδομάδα το τί γίνεται, είχα αρχίσει να ετοιμάζω τον επικήδειο για το 6s μου :)

Guest fourdim
Τώρα βάζω την 10.3.2 και δεν ξαναδοκιμάζω beta με τίποτε.Οι δοκιμές τέλος γιατί έφαγα ένα πρωινό (χάρη σε σένα μόνο ένα)!

επιστροφη μετα απο τοσα χρονια εδω...

να το αφρησω στην 10.3.2 ή να παω στο 10.3.3;

εντυπωσεις απο την τελευταια;

επισης εντυπωσιακο οτι οταν ακουω μουσικη το κινητο στην πλατη εχει τον ηχο κανει σαν κραδασμους.

εννοω πχ στο youtube με full volume .

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned