ekontax Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Από το iPhone 3G εγώ τέτοια ρύθμιση δεν θυμάμαι να είχε. Hard reset δοκίμασες; Ταυτόχρονο πάτημα vol.down+power button μέχρι να εμφανιστεί το μήλο. Με την τελευταία έκδοση εμένα ακούγεται κανονικά ο ήχος του κλείστρου όταν βγάζω φωτογραφία. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Nai το έκανα αλλά τίποτα, μήπως καταργήθηκε στην τελευταία αναβάθμιση ? Σε σας ακούγεται το κλείστρο στη λήψη φωτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Nai το έκανα αλλά τίποτα, μήπως καταργήθηκε στην τελευταία αναβάθμιση ? Σε σας ακούγεται το κλείστρο στη λήψη φωτό ? Αυτό σου λέω ότι δεν υπήρχε ποτέ ρύθμιση για απενεργοποίηση-ενεργοποίηση του ήχου της κάμερας. Πάντα παίζαμε με το mute button όταν δεν θέλαμε να ακούγεται ο κλασικός ήχος. Σε εμένα όταν δεν το έχω στο αθόρυβο ακούγεται κανονικά ο ήχος. Με άλλη εφαρμογή κάμερας δοκίμασες; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Nai το έκανα αλλά τίποτα, μήπως καταργήθηκε στην τελευταία αναβάθμιση ? Σε σας ακούγεται το κλείστρο στη λήψη φωτό ? Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση και τίποτα παρόμοιο Ούτε φταίει κάποια αναβάθμιση Κάνε reset όπως σου είπαμε Αν δεν στρώσει κλείσε και την εφαρμογή της κάμερας από το multitask Αλλιώς κάνε επαναφορά λογισμικού Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση και τίποτα παρόμοιο Ούτε φταίει κάποια αναβάθμιση Κάνε reset όπως σου είπαμε Αν δεν στρώσει κλείσε και την εφαρμογή της κάμερας από το multitask Αλλιώς κάνε επαναφορά λογισμικού Tελικά βρέθηκε το αίτιο και το αναφέρω για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι φίλοι, σε φίλο που δουλεύει σε service apple του το έδειξα και ανακάλυψε ότι και μερικοί άλλοι ήχοι πχ στο πληκτρολόγιο αν και το ενεργοποίησε δεν δούλευαν. Επαιξε λίγο με επανεκκινήσεις και ρυθμίσεις και επανήλθαν αλλά μου είπε να το παρακολουθώ γιατί υπάρχει σε ορισμένα πρόβλημα με κάποιο εξάρτημα( αισθητήρα ήχου νομίζω μου είπε) και μπορεί μεν να μην το παρουσιάσει ξανά αλλά μπορει΄και να χαθούν σταδιακά όλοι οι ήχοι ( ακόμα και αυτός της κλήσης) οπότε πρέπει να το παρακολουθήσω μην χαθει το 12μηνο της εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Tελικά βρέθηκε το αίτιο και το αναφέρω για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι φίλοι, σε φίλο που δουλεύει σε service apple του το έδειξα και ανακάλυψε ότι και μερικοί άλλοι ήχοι πχ στο πληκτρολόγιο αν και το ενεργοποίησε δεν δούλευαν. Επαιξε λίγο με επανεκκινήσεις και ρυθμίσεις και επανήλθαν αλλά μου είπε να το παρακολουθώ γιατί υπάρχει σε ορισμένα πρόβλημα με κάποιο εξάρτημα( αισθητήρα ήχου νομίζω μου είπε) και μπορεί μεν να μην το παρουσιάσει ξανά αλλά μπορει΄και να χαθούν σταδιακά όλοι οι ήχοι ( ακόμα και αυτός της κλήσης) οπότε πρέπει να το παρακολουθήσω μην χαθει το 12μηνο της εγγύησης Μήπως σου έχει χαλάσει το κουμπάκι που βάζει την συσκευή στο αθόρυβο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μήπως σου έχει χαλάσει το κουμπάκι που βάζει την συσκευή στο αθόρυβο; Οχι γιατί άλλοι ήχοι( πχ ηχος κλήσης΄, μυνήματος κλπ) δουλεύουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Οχι γιατί άλλοι ήχοι( πχ ηχος κλήσης΄, μυνήματος κλπ) δουλεύουν κανονικά Παράξενο όλο αυτό που σου συμβαίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Παράξενο δεν είναι αν πρόκειται για κάποιο ηλεκτρονικό που είναι ελαττωματικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Παράξενο όλο αυτό που σου συμβαίνει Γιατί περίεργο? Το audio ic έχει πολλαπλές λειτουργίες μπορεί μια από αυτές να βγήκε off Ένα clean restore από το iTunes και setup as new μετά επηβαλεται(μην περάσεις το backup σε καμία περίπτωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Γιατί περίεργο? Το audio ic έχει πολλαπλές λειτουργίες μπορεί μια από αυτές να βγήκε off Ένα clean restore από το iTunes και setup as new μετά επηβαλεται(μην περάσεις το backup σε καμία περίπτωση) Πρέπει να πάει για αλλαγή τότε η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 'Οταν είναι ενεργοποιημένες οι live photos ο ήχος κλείστρου απενεργοποιείται. Δείτε μήπως είναι κάτι τόσο απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 'Οταν είναι ενεργοποιημένες οι live photos ο ήχος κλείστρου απενεργοποιείται. Δείτε μήπως είναι κάτι τόσο απλό. Exεις δίκηο αλλά δεν είναι αυτό γιατί είναι απενεργοποιημένες, εξάλλου και κάποιοι άλλοι ήχοι δεν δούλευαν ( πλη΄κτρα κλπ) δυστυχώς η ευτυχώς επανήλθαν όλοι και δεν μπορώ να το στείλω αλλά περιμένω αν το ξανακάνει ( και ελπίζω να το ξανακάνει εντός της εγγύησης η ποτέ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παρατήρησα ότι στις επαφές μου όσοι έχουν iphone συσκευές αναγνωρίζεται με κάποιο τρόπο και σου δίνει και επιλογή κλήσης μέ face time , δεν το είχα προσέξει και το τσέκαρα μια μια και όντως έχουν όλοι iphone !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παρατήρησα ότι στις επαφές μου όσοι έχουν iphone συσκευές αναγνωρίζεται με κάποιο τρόπο και σου δίνει και επιλογή κλήσης μέ face time , δεν το είχα προσέξει και το τσέκαρα μια μια και όντως έχουν όλοι iphone !!! Όσοι έχουν ενεργό το imessage και FaceTime σου δείχνει Μπορεί κάποιος να έχει iPhone αλλά να μην να έχει αυτά ενεργά. Δεν θα το καταλάβεις τότε. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Παιδιά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα ! 1) παίζει ρόλο τι θήκη φοράω στο ποσό εύκολα ζεσταίνεται το κινητό σωστά ; 2) θέλω να το κάνω reset πως μπορώ να κάνω save τα υπάρχοντα πράγματα και δεδομένα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Παιδιά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα ! 1) παίζει ρόλο τι θήκη φοράω στο ποσό εύκολα ζεσταίνεται το κινητό σωστά ; 2) θέλω να το κάνω reset πως μπορώ να κάνω save τα υπάρχοντα πράγματα και δεδομένα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Με Icloud ή iTunes κανεις Back Up.Μπορεις να αποθηκευσεις τα παντα,εκτος απο ρυθμισεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Nikolas14 σε ευχαριστώ πολύ φίλε !! Ρε παιδιά μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τα gif! Βλέπω ένα gif στο Facebook και το στέλνω στο messenger και εκεί για να το παίξει πρέπει να πατήσεις πάνω να το ανοίξει στον Ίντερνετ και είναι άθλιο ,αυτό συμβαίνει και όταν μου το στέλνουν ! Ξέρει κανείς αν αλλάζει αυτό το πράγμα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest fourdim Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Παρακαλώ παιδιά μια βοήθεια.Έχει κολλήσει το iphone 7 στην οθόνη με το καλώδιο και το εικονίδιο tunes.Ότι κι αν έχω κάνει δεν μπορώ να το επαναφέρω.Το βάζω σε DFU mode και μου εμφανίζει την ένδειξη "Το iTunes ανίχνευσε iPhone σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το iPhone για να το χρησιμοποιήσετε με το iTunes." κάνω επαναφορά και μετά ξανά πάλι αφού περάσει το λογισμικό τα ίδια πρώτα εικονίδια. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Παρακαλώ παιδιά μια βοήθεια.Έχει κολλήσει το iphone 7 στην οθόνη με το καλώδιο και το εικονίδιο tunes.Ότι κι αν έχω κάνει δεν μπορώ να το επαναφέρω.Το βάζω σε DFU mode και μου εμφανίζει την ένδειξη "Το iTunes ανίχνευσε iPhone σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το iPhone για να το χρησιμοποιήσετε με το iTunes." κάνω επαναφορά και μετά ξανά πάλι αφού περάσει το λογισμικό τα ίδια πρώτα εικονίδια. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Κατέβασε και πέρνα τη 10.3.3 beta και όχι τη 10.3.2 γιατί όπως καταλαβαίνω θες να κάνεις downgrade από iOS 11 Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 5, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest fourdim Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Κατέβασε και πέρνα τη 10.3.3 beta και όχι τη 10.3.2 γιατί όπως καταλαβαίνω θες να κάνεις downgrade από iOS 11 Sent from my iPhone using Tapatalk Πράγματι έκανα downgrade από την 11 αλλά πριν απ' αυτό είχα διαγράψει το προφίλ για τις beta. Πιστεύω να μην έκανα βλακεία. Τελωσπάντων κατεβάζω την 10.3.3 beta. Θα ενημερώσω,ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Πράγματι έκανα downgrade από την 11 αλλά πριν απ' αυτό είχα διαγράψει το προφίλ για τις beta. Πιστεύω να μην έκανα βλακεία. Τελωσπάντων κατεβάζω την 10.3.3 beta. Θα ενημερώσω,ευχαριστώ πολύ! Δεν υπάρχει θέμα που εσβησες το προφίλ, θα μπει κανονικά. Υπάρχει bug με τη 10.3.2 από την 11. Να γνωρίζεις ότι από τη 10.3.3 όμως μπορείς κανονικά να πας σε 10.3.2 χωρίς πρόβλημα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest fourdim Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Δεν υπάρχει θέμα που εσβησες το προφίλ, θα μπει κανονικά. Υπάρχει bug με τη 10.3.2 από την 11. Να γνωρίζεις ότι από τη 10.3.3 όμως μπορείς κανονικά να πας σε 10.3.2 χωρίς πρόβλημα Sent from my iPhone using Tapatalk Τι να πώ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έτσι είναι. Μπήκε κανονικά η 10.3.3. :happy::w00t::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τι να πώ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έτσι είναι. Μπήκε κανονικά η 10.3.3. :happy::w00t::yahoo: Εγώ έψαχνα μια βδομάδα το τί γίνεται, είχα αρχίσει να ετοιμάζω τον επικήδειο για το 6s μου :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest fourdim Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τώρα βάζω την 10.3.2 και δεν ξαναδοκιμάζω beta με τίποτε.Οι δοκιμές τέλος γιατί έφαγα ένα πρωινό (χάρη σε σένα μόνο ένα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 επιστροφη μετα απο τοσα χρονια εδω... να το αφρησω στην 10.3.2 ή να παω στο 10.3.3; εντυπωσεις απο την τελευταια; επισης εντυπωσιακο οτι οταν ακουω μουσικη το κινητο στην πλατη εχει τον ηχο κανει σαν κραδασμους. εννοω πχ στο youtube με full volume . Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts