Tasos19s Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Αλλαγη οθονης σε iphone 6s ποσο κοστιζει;; Οχι απαραιτητα απο το επισημο σερβις..Περιοχη Θεσσαλονικη..Ανταποκρινεται κανονικα η οθονη σπασμενη που ειναι, αρα απ οτι καταλαβαινω δεν εχει πειραχθει το digitizer ... Επίσημα 169 Ανεπίσημα δεν υπάρχει τιμή Όσο βρεις Αλλά μην ψάχνεις ότι θα είναι αυθεντική η οθόνη Δεν δίνει έξω σε μαγαζιά η apple ανταλλακτικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Χρησιμοποιεί κανένας το yahoo για μειλ; Θυμάμαι όταν το είχα προσθέσει στα μειλ που χρησιμοποιώ στο κινητό, είχε την επιλογή για push notification. Τώρα βλέπω ότι έχει πάει στην "μετάκληση". Συμβαίνει σε κανένα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που ενεργοποίησα την επαλήθευση με 2 βήματα και μου άλλαξε τη ρύθμιση. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Χρησιμοποιεί κανένας το yahoo για μειλ; Θυμάμαι όταν το είχα προσθέσει στα μειλ που χρησιμοποιώ στο κινητό, είχε την επιλογή για push notification. Τώρα βλέπω ότι έχει πάει στην "μετάκληση". Συμβαίνει σε κανένα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που ενεργοποίησα την επαλήθευση με 2 βήματα και μου άλλαξε τη ρύθμιση. Το ίδιο και σε μένα, και εγώ έκανα την επαλήθευση που λες. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Το ίδιο και σε μένα, και εγώ έκανα την επαλήθευση που λες. Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 χθες το κινητο εφαγε την πρωτη κανατα κρασι.φυσικα πανω στο τραπεζι ειχε και αλλα κινητα.φυσικα εβγαλα αμεσως την θηκη και το ξεπλυνα με καθαρο νερο και αμεσως στο λεπτο χτυπησε απο κληση και το ακουστικο ηταν σαν να μην ειχε συμβει τιποτα.μεγαλη υποθεση το αδιαβροχο εστω και γι αυτες τις χ@ζες στιγμες.τα αλλα 2 κινητα..μαλλον βραχυκυκλωσαν γιατι η οθονη δεν ειχε αποκριση,επισης κατο iphone 6s δεν επαθε τιποτα.και βραχηκε και με νερο μετα . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 χθες το κινητο εφαγε την πρωτη κανατα κρασι.φυσικα πανω στο τραπεζι ειχε και αλλα κινητα.φυσικα εβγαλα αμεσως την θηκη και το ξεπλυνα με καθαρο νερο και αμεσως στο λεπτο χτυπησε απο κληση και το ακουστικο ηταν σαν να μην ειχε συμβει τιποτα.μεγαλη υποθεση το αδιαβροχο εστω και γι αυτες τις χ@ζες στιγμες.τα αλλα 2 κινητα..μαλλον βραχυκυκλωσαν γιατι η οθονη δεν ειχε αποκριση,επισης κατο iphone 6s δεν επαθε τιποτα.και βραχηκε και με νερο μετα . Πρώτο πράγμα σε τέτοια περιστατικά είναι να κάνουμε απενεργοποίηση της συσκευής Μετά στέγνωμα Και τέλος μετά από ώρα να το ξανά ανοίξουμε Όσο αδιάβροχο και να είναι πρέπει να φυλάνε τα ρούχα μας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Πρώτο πράγμα σε τέτοια περιστατικά είναι να κάνουμε απενεργοποίηση της συσκευής Μετά στέγνωμα Και τέλος μετά από ώρα να το ξανά ανοίξουμε Όσο αδιάβροχο και να είναι πρέπει να φυλάνε τα ρούχα μας εγω δεν εκανα τιποτα.απλα το εβρεξα με καθαρο νερο και ητα σαν να μην εγινε τιποτα.και σιγα το στεγνωμα.αφου απο παντου ειναι ερμητικα κλειστο.λιγο σκουπισμα με ενα χαρτι κουζινας και τελος.οπως και να χει το κινητο δεν επαθε τιποτα.και στο κατω..αυτο πληρωνουμε..το IP67 και οπως φανηκε στην δικη μου περιπτωση ισχυει.και επιβεβαιωθηκα σε μια "κακη" στιγμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 εγω δεν εκανα τιποτα.απλα το εβρεξα με καθαρο νερο και ητα σαν να μην εγινε τιποτα.και σιγα το στεγνωμα.αφου απο παντου ειναι ερμητικα κλειστο.λιγο σκουπισμα με ενα χαρτι κουζινας και τελος.οπως και να χει το κινητο δεν επαθε τιποτα.και στο κατω..αυτο πληρωνουμε..το IP67 και οπως φανηκε στην δικη μου περιπτωση ισχυει.και επιβεβαιωθηκα σε μια "κακη" στιγμη. τυχερός θα έλεγα οτι ήσουν, σε άλλες περιπτώσεις το ip67 δεν δούλεψε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 εγω δεν εκανα τιποτα.απλα το εβρεξα με καθαρο νερο και ητα σαν να μην εγινε τιποτα.και σιγα το στεγνωμα.αφου απο παντου ειναι ερμητικα κλειστο.λιγο σκουπισμα με ενα χαρτι κουζινας και τελος.οπως και να χει το κινητο δεν επαθε τιποτα.και στο κατω..αυτο πληρωνουμε..το IP67 και οπως φανηκε στην δικη μου περιπτωση ισχυει.και επιβεβαιωθηκα σε μια "κακη" στιγμη. Αν όμως δεν δούλευε; Ένας φίλος έτσι ακριβώς έπαθε με ένα galaxy s5 και δεν ξανά άνοιξε ποτέ Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 χθες το κινητο εφαγε την πρωτη κανατα κρασι.φυσικα πανω στο τραπεζι ειχε και αλλα κινητα.φυσικα εβγαλα αμεσως την θηκη και το ξεπλυνα με καθαρο νερο και αμεσως στο λεπτο χτυπησε απο κληση και το ακουστικο ηταν σαν να μην ειχε συμβει τιποτα.μεγαλη υποθεση το αδιαβροχο εστω και γι αυτες τις χ@ζες στιγμες.τα αλλα 2 κινητα..μαλλον βραχυκυκλωσαν γιατι η οθονη δεν ειχε αποκριση,επισης κατο iphone 6s δεν επαθε τιποτα.και βραχηκε και με νερο μετα . Αν το κρασί είναι καθαρό χωρίς ρετσίνα μέσα μια χαρά είσαι!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 τυχερός θα έλεγα οτι ήσουν, σε άλλες περιπτώσεις το ip67 δεν δούλεψε! :) ρε παιδια μια κανατα κρασι επεσε.δεν το ριξα μεσα στην θαλασσα. επεσε...και αμεσως το εβρεξα με νερο της βρυσης και αμεσως σκουπισμα.νομιζω οτι η apple εχει κανει καλο σχεδιασμο και σουπερ αδιαβροχοποιηση. Αν όμως δεν δούλευε; Ένας φίλος έτσι ακριβώς έπαθε με ένα galaxy s5 και δεν ξανά άνοιξε ποτέ Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν αμα δεν δουλευε θα το στελνα στο service και θα απογοητευομουνα.αλλα τοσα και τοσα βιντεο παιζουν στο νετ με κακομαιταχειριση και παλι αντεχουν τα κινητα.εδω ενα απλο βρεξιμο ειχε. Αν το κρασί είναι καθαρό χωρίς ρετσίνα μέσα μια χαρά είσαι!!!!!!! το κρασι ηταν ημιγλυκος οινος.αν παιζει ρολο αυτο...αν και πλεον καθαρη ρετσινα με ρετσινι μεσα 1 υπαρχει και για να την βρεις πρεπει να χεις γνωστο παντοπωλη να στην φερει :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 ρε παιδια μια κανατα κρασι επεσε.δεν το ριξα μεσα στην θαλασσα. επεσε...και αμεσως το εβρεξα με νερο της βρυσης και αμεσως σκουπισμα.νομιζω οτι η apple εχει κανει καλο σχεδιασμο και σουπερ αδιαβροχοποιηση. αμα δεν δουλευε θα το στελνα στο service και θα απογοητευομουνα.αλλα τοσα και τοσα βιντεο παιζουν στο νετ με κακομαιταχειριση και παλι αντεχουν τα κινητα.εδω ενα απλο βρεξιμο ειχε. το κρασι ηταν ημιγλυκος οινος.αν παιζει ρολο αυτο...αν και πλεον καθαρη ρετσινα με ρετσινι μεσα 1 υπαρχει και για να την βρεις πρεπει να χεις γνωστο παντοπωλη να στην φερει :lol: Δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό με τη στεγανοποίηση. Για τέτοια ατυχήματα υπάρχει και ανταποκρίνεται ΑΡΙΣΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 και μενα μου ειχα εριξαν ενα ποτηρι (ευτυχως δεν ηταν γεματο ) το πασχα λιγο βοτκα-λεμονι αλλα το ξεβγαλα αμεσως με νερο και ολα καλα. Ο κολλητος μου απο την αλλη το βαζει συνεχεια σε νερο το 7αρι και δεν εχει παθει τιποτα. Θεωρω οτι υπαρχουν αστοχιες υλικου. Στο δικο μου περιστατικο και στου φιλου απο πανω, που ανταποκριθηκαμε αμεσα δεν τιθεται προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 και μενα μου ειχα εριξαν ενα ποτηρι (ευτυχως δεν ηταν γεματο ) το πασχα λιγο βοτκα-λεμονι αλλα το ξεβγαλα αμεσως με νερο και ολα καλα. Ο κολλητος μου απο την αλλη το βαζει συνεχεια σε νερο το 7αρι και δεν εχει παθει τιποτα. Θεωρω οτι υπαρχουν αστοχιες υλικου. Στο δικο μου περιστατικο και στου φιλου απο πανω, που ανταποκριθηκαμε αμεσα δεν τιθεται προβλημα. Και μάλιστα πολλές από ότι βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Kαλησπέρα στο κόσμο.. Λοιπον να τα πάρω αναλυτικα παιδιά τα θέματα :P Το matte black σώθηκε χτες καθώς έπεσε στο εργαστήριο που κάνω τα πειράματα για την διπλωματική αλλα το tempered glass just saved my day (ανεμένω 360 θήκη με γυαλί αν και φοβάμαι οτι θα χάσω το feeling). Ios 11 είδα έρχονται πολλά και ανυπομονώ.. Είδα λίγο τον κώδικα και ειναι καλοδουμένος.. Ηθελα να ρωτήσω.. Βλέπω videos να έχουνε κατι 1000+ mails , μνμ και τέτοια τρελά... Δεν υπάρχει θέμα (μπαταρία κλπ) να τρέχουν όλα έτσι? ) Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πως μπορώ να απενεργοποίησω ολες τις γνωστοποιήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά να τις επαναφέρω; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πως μπορώ να απενεργοποίησω ολες τις γνωστοποιήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά να τις επαναφέρω; Μπες στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε τη λειτουργία "do not disturb". Πέρα από τα notifications, ρυθμίζεις και ποιες κλήσεις θέλεις να δέχεσαι σε αυτό το διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σημερα παρατηρησα το εξης κουλο :wacko: σε φωτογραφιες ηλιοβασιλεματος μου βγαζει στην οθονη μια κουκιδα πρασινη.σαν πιξελ καμμενο.σε αλλες συνθηκες φωτισμου το προβλημα δεν υπαρχει.τι μπόρει να φταιει?? παρακατω μια φωτογραφια.. images upload Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Πάντα έτσι γίνεται σε κόντρα ήλιο, κατεβάζεις από App Store το Retouch και το διώχνεις με ένα κλικ, έχει και χρήσιμα tutorials στην αρχική οθόνη, δες τα Sent from my iPhone using Tapatalk Edited June 9, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σημερα παρατηρησα το εξης κουλο :wacko: σε φωτογραφιες ηλιοβασιλεματος μου βγαζει στην οθονη μια κουκιδα πρασινη.σαν πιξελ καμμενο.σε αλλες συνθηκες φωτισμου το προβλημα δεν υπαρχει.τι μπόρει να φταιει?? παρακατω μια φωτογραφια.. images upload Είναι φυσιολογικό.. http://www.idownloadblog.com/2016/12/26/how-to-remove-green-dot-iphone-photos/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Είναι φυσιολογικό.. http://www.idownloadblog.com/2016/12/26/how-to-remove-green-dot-iphone-photos/ ουφ....και πρωτη φορα μου το κανει.γιατι συνεχεια βγαζω φωτογραφιες sunset. Πάντα έτσι γίνεται σε κόντρα ήλιο, κατεβάζεις από App Store το Retouch και το διώχνεις με ένα κλικ, έχει και χρήσιμα tutorials στην αρχική οθόνη, δες τα Sent from my iPhone using Tapatalk καταλαβα...αν και τρομαξα λιγο γιατι πρωτη φορα μου συμβενει.τι εφαρμογη προτεινεις για απευθειας με την ληψη της φωτογραφιας,δηλαδη να μην χρειαζετε να την αποθηκευσω και να την πειραξω μετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ε δε νομίζω να γίνεται αυτο που λες, ειναι φυσικό φαινόμενο, ειναι σα να τραβάς 4 φίλους και να θες να σβήσεις τον έναν απο το κάδρο live :) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ε δε νομίζω να γίνεται αυτο που λες, ειναι φυσικό φαινόμενο, ειναι σα να τραβάς 4 φίλους και να θες να σβήσεις τον έναν απο το κάδρο live :) Sent from my iPad using Tapatalk δεν γινετε..ε! ε μαλλον το εχω καψει τελειως..εχεις δικιο..εγω ειμαι ζαμανφου... ελεγα μηπως το εκανε αυτοματα..σαν η mirorrless που εχω .δηλαδη σε ηλιοβασιλεμα στηνει αυτοματα τα iso κλπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Υπάρχει το φαινόμενο αυτό ακόμα και στο βίντεο Το έχω παρατηρήσει σε εκδηλώσεις με φωτισμό την νύχτα Λες και κάποιο μωρό είναι από πίσω σου με lazer και φαίνεται μέσα στο βίντεο Έχει σχέση με το πως χτυπάει το φως μέσα στην κάμερα αυτό έχω καταλάβει Κάποια είδη φωτός είναι που δημιουργούν το φαινόμενο αυτό. Πχ λάμπες αλογόνου. Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Γεια σας παιδιά καινούργιος στη παρέα και ήθελα να ρωτήσω πριν είχα android και έκανα συγχρονισμό επαφών με gmail τώρα τι ακριβώς γίνεται μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; επίσης δεδομένα και κωδικοί σύγχρονιζονται με gmail στο iOS? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts