stendor Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Γιατί να συμβαίνει αυτό;; Δηλαδή εγώ που έχω παραγγείλει το 32αρι πιάστηκα κορόιδο;;:mad::worry: Γιατί να πιαστείς κορόιδο; Όλες οι μνήμες και οι δίσκοι ανάλογα την χωρητικότητα τους έχουν και άλλη ταχύτητα. Τα ίδια έλεγαν και για τις χωρητικότητες των 6, τα ξεχάσαμε; Διάβασε και εδώ τι λέει, http://www.idownloadblog.com/2016/10/18/benchmarks-reveal-how-higher-capacity-iphone-7-units-can-be-faster/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Γιατί να συμβαίνει αυτό;; Δηλαδή εγώ που έχω παραγγείλει το 32αρι πιάστηκα κορόιδο;;:mad::worry: Δεν προκειται να καταλαβεις τις διαφορες.... βγαζουν γαλα απο την μυγα καθε χρονο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Υπάρχει η ικανότητα στο Iphone να πάρουμε αρχεία με Usb otg, όπως γίνεται στο android? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Υπάρχει η ικανότητα στο Iphone να πάρουμε αρχεία με Usb otg, όπως γίνεται στο android? Όχι δεν σε αφήνει να έχεις πρόσβαση σε αρχεία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Όχι δεν σε αφήνει να έχεις πρόσβαση σε αρχεία Με αυτό δεν μπορεί να κανει τη δουλειά του; http://www.skroutz.gr/s/6928582/Sandisk-Ixpand-16GB.html Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Με αυτό δεν μπορεί να κανει τη δουλειά του; http://www.skroutz.gr/s/6928582/Sandisk-Ixpand-16GB.html Είδα κανα δυο βιντεάκια για το συγκεκριμένο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς τι είδους αρχεία μπορείς να διαχειριστείς Για φβτογραφιες και επαφές είδα κυρίως Έχει κάποιους ασυμβατοτητες με τύπους ήχου και βίντεο. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα. Τι χρήση θέλεις να κανεις με τέτοια συσκευή πχ otg όπως στο android? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Είδα κανα δυο βιντεάκια για το συγκεκριμένο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς τι είδους αρχεία μπορείς να διαχειριστείς Για φβτογραφιες και επαφές είδα κυρίως Έχει κάποιους ασυμβατοτητες με τύπους ήχου και βίντεο. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα. Τι χρήση θέλεις να κανεις με τέτοια συσκευή πχ otg όπως στο android? Κυρίως για μεταφορά φωτογραφιών ή ορισμένων αρχείων όπως xls,doc κτλ...:worry: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Κυρίως για μεταφορά φωτογραφιών ή ορισμένων αρχείων όπως xls,doc κτλ...:worry: Λόγο τιμής υψηλής δεν έφτασε στα χέρια μου ποτέ. Να δεις αρχεία που είναι αποθηκευμένα μέσα εντάξει. Να ανταλλάξεις αρχεία όμως μεταξύ συσκευής και stick αυτό δεν το ξέρω. Χρήσιμο θα ήταν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Λόγο τιμής υψηλής δεν έφτασε στα χέρια μου ποτέ. Να δεις αρχεία που είναι αποθηκευμένα μέσα εντάξει. Να ανταλλάξεις αρχεία όμως μεταξύ συσκευής και stick αυτό δεν το ξέρω. Χρήσιμο θα ήταν Κυρίως θα ήθελα να παίρνω αρχεία από το κινητό με ένα stick και να τα μεταφέρω στο Pc ή το αντίθετο. Αυτό φαίνεται ότι κάνει για την δουλειά που θέλω...αν και λίγο ακριβούτσικο. Το θέμα είναι αυτό που λές...αν δουλεύει! http://www.public.gr/product/usb-stick-lexar-jumpdrive-c20i-16gb-30/prod8050819pp/ Edited October 20, 2016 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Κυρίως θα ήθελα να παίρνω αρχεία από το κινητό με ένα stick και να τα μεταφέρω στο Pc ή το αντίθετο. Αυτό φαίνεται ότι κάνει για την δουλειά που θέλω...αν και λίγο ακριβούτσικο. Το θέμα είναι αυτό που λές...αν δουλεύει! http://www.public.gr/product/usb-stick-lexar-jumpdrive-c20i-16gb-30/prod8050819pp/ Όχι δεν με κατάλαβες. Εννοώ τι είδους αρχεία θέλεις να μεταφέρεις; Έχει βιντεάκια στο YouTube. Αν πατήσεις το όνομα του stick που σ ενδιαφέρει. Ίσως δεις να παρουσιάζουν κάτι από αυτά που σ ενδιαφέρει να μεταφέρεις Δεν νομίζω να έχουν πολλοί εδω μέσα τέτοιο πράγμα για να βοηθήσουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspaite Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Πάντως για μεταφορές αρχείων και απειρα tools εγω χρησιμοποιω το syncios και κάνω άνετα την δουλειά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Πετάω την βόμβα και φεύγω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις το note ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Πετάω την βόμβα και φεύγω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πετάω την βόμβα και φεύγω γιατί ειμαι άσχετος και δεν ξερω ότι αυτο ειναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες τις συσκευές. Δώστε στον φίλο δώρο ένα πυροσβεστήρα γιατί εχει ζεαμζουνγκ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλησπέρα. Πήγα χθες σε ένα κατάστημα istorm και ζήτησα έναν φορτιστή από iPad προκειμένου να έχω την δυνατότητα ταχυφορτησης. Μου έδωσαν έναν φορτιστή που στο κουτί λέει USB 12w adapter δίχως πουθενά να λέει 2A κτλ. Και μάλιστα μου είπαν να μην το χρησιμοποιώ σε καθημερινή χρήση. Έχω τις αμφιβολίες μου. Είναι όντως το σωστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλησπέρα. Πήγα χθες σε ένα κατάστημα istorm και ζήτησα έναν φορτιστή από iPad προκειμένου να έχω την δυνατότητα ταχυφορτησης. Μου έδωσαν έναν φορτιστή που στο κουτί λέει USB 12w adapter δίχως πουθενά να λέει 2A κτλ. Και μάλιστα μου είπαν να μην το χρησιμοποιώ σε καθημερινή χρήση. Έχω τις αμφιβολίες μου. Είναι όντως το σωστό? Tον ιδιο χρησιμοποιω απο το 6ρι και δεν ειχα κανενα θεμα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Tον ιδιο χρησιμοποιω απο το 6ρι και δεν ειχα κανενα θεμα! Σε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Πετάω την βόμβα και φεύγω γιατί ειμαι άσχετος και δεν ξερω ότι αυτο ειναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες τις συσκευές. Δώστε στον φίλο δώρο ένα πυροσβεστήρα γιατί εχει ζεαμζουνγκ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Οκ,ευχαριστω για την παρότρυνση για τον πυροσβεστήρα αλλά δεν νομίζω ότι μου χρειάζεται.Νομιζω ότι ο κορεκτορας σου δεν τα πάει και πολύ καλά γιατί η εν λόγω εταιρία γράφεται σαμσουνγκ στα ελληνικά. Σκοπός μου ήταν η ενημέρωση σας.Αν αυτό είναι κάτι φυσιολογικό σε όλες τις συσκευές απολογούμαι. Έχεις το note ??? Όχι δεν έχω το νοτε, πως να το έχω άλλωστε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Να πω κάτι που με έχει βολέψει προσωπικά. Night shift mode στο αυτόματο, μιλάμε για τρελά ξεκούραστη χρήση τη νύχτα και χωρίς να το παρατηρείς καθόλου. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Να πω κάτι που με έχει βολέψει προσωπικά. Night shift mode στο αυτόματο, μιλάμε για τρελά ξεκούραστη χρήση τη νύχτα και χωρίς να το παρατηρείς καθόλου. Εννοείται. Το περίμενα πως και πως να έρθει σαν feature. Με ξεκουράζει πολύ το βράδυ. Τεράστια διαφορά το χαζό μπλε που βγάζει και την νύχτα χωρίς τριγύρω φώτα είναι κουραστικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 πως σκ@τ@ βλεπω μεσω itunes την συσκευη; Εχω φαει τον τοπο και μου βγαζει μονο βιβλιοθηκη και μουσικες και αλλες βλακειες.... ενω δεν μπορω να βρω που παταω για να κανω πχ backup Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 http://imgur.com/iZ0TPgt Δεν φαίνεται εδώ που δείχνω; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 http://imgur.com/iZ0TPgt Δεν φαίνεται εδώ που δείχνω; Όχι. Για κάποιον λόγο δεν το δείχνει. Ενώ σαν συσκευή την βλέπει κανονικά ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Όχι. Για κάποιον λόγο δεν το δείχνει. Ενώ σαν συσκευή την βλέπει κανονικά ... Ξεκλειδωσε την οθονη και ξανασυνδεσε το στον υπολογιστη με ανοιχτο το itunes, μηπως στρωσει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ξεκλειδωσε την οθονη και ξανασυνδεσε το στον υπολογιστη με ανοιχτο το itunes, μηπως στρωσει ετσι. Τα ιδια... βλεπω τα αρχεια απο τον υπολογιστη μου (Φωτο κτλ) αλλα απο το iTunes Δεν το βλεπει.... :wacko: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Τα ιδια... βλεπω τα αρχεια απο τον υπολογιστη μου (Φωτο κτλ) αλλα απο το iTunes Δεν το βλεπει.... :wacko: Αναβαθμισμένο το iTunes ; Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts