petros11 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχω παρατηρήσει ότι μερικά από τα εικονίδια των εφαρμογών που έχω σαν τα τέσσερα βασικά μου εικονίδια στη βάση της οθόνης μένουν σαν ανοιχτά να το πω...δεν ξέρω τι bug είναι αυτό. Οπως φαίνεται και στο screenshot που πήρα από την οθόνη μου, η εφαρμογή του μηνύματος και της κάμερας, έιναι λες και είναι πατημένα...είναι πιο θολά αν παρατηρήσετε. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό? http://i64.tinypic.com/oa2ers.png Edited February 26, 2018 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχω παρατηρήσει ότι μερικά από τα εικονίδια των εφαρμογών που έχω σαν τα τέσσερα βασικά μου εικονίδια στη βάση της οθόνης μένουν σαν ανοιχτά να το πω...δεν ξέρω τι bug είναι αυτό. Οπως φαίνεται και στο screenshot που πήρα από την οθόνη μου, η εφαρμογή του μηνύματος και της κάμερας, έιναι λες και είναι πατημένα...είναι πιο θολά αν παρατηρήσετε. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό? http://i64.tinypic.com/oa2ers.png Κάνε ένα hard reset πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχω παρατηρήσει ότι μερικά από τα εικονίδια των εφαρμογών που έχω σαν τα τέσσερα βασικά μου εικονίδια στη βάση της οθόνης μένουν σαν ανοιχτά να το πω...δεν ξέρω τι bug είναι αυτό. Οπως φαίνεται και στο screenshot που πήρα από την οθόνη μου, η εφαρμογή του μηνύματος και της κάμερας, έιναι λες και είναι πατημένα...είναι πιο θολά αν παρατηρήσετε. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό? http://i64.tinypic.com/oa2ers.png Κλείσε και ξανά άνοιξε την συσκευή απλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Κλείσε και ξανά άνοιξε την συσκευή απλά Δεν χρειάζεται παιδιά reset και επανεκκίνηση, είναι bug της 11 το κάνει και σε εμένα. Να δούμε αν θα λυθεί στην 11.3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Δεν χρειάζεται παιδιά reset και επανεκκίνηση, είναι bug της 11 το κάνει και σε εμένα. Να δούμε αν θα λυθεί στην 11.3 Και σε εμενα το έκανε παλιά ...ξαναπάταγα την εφαρμογή και έφτιαχνε ...αλλα στην τελευταία έκδοση δεν μου το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Δεν χρειάζεται παιδιά reset και επανεκκίνηση, είναι bug της 11 το κάνει και σε εμένα. Να δούμε αν θα λυθεί στην 11.3 Ακριβώς...παιδιά του έχω κάνει πόσα reset αλλά δεν στρώνει με τίποτα.....από μπαταρία πώς πάτε??? Εγώ προς το χειρότερο μετά και την 11.3...:wacko: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Κι σε εμένα τα ίδια, αλλά είναι bug. Εγώ μόνο στο imessage το παθαίνω, αλλά απλά πατάω στην εφαρμογή και διορθώνεται. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ακριβώς...παιδιά του έχω κάνει πόσα reset αλλά δεν στρώνει με τίποτα.....από μπαταρία πώς πάτε??? Εγώ προς το χειρότερο μετά και την 11.3...:wacko: Με reset πατώντας ταυτόχρονα power & volume down δεν στρώνει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Με reset πατώντας ταυτόχρονα power & volume down δεν στρώνει; Δυστυχώς δεν στρώνει....θέλει νέο update!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Δυστυχώς δεν στρώνει....θέλει νέο update!! Σε ποια έκδοση το παθαίνει αυτό; Στην 11.2.5 δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Σε ποια έκδοση το παθαίνει αυτό; Στην 11.2.5 δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο Εμένα σε 11.2.5 και 11.2.6 το εμφανίζει. 8 Plus έχω αλλά ξέρω είναι γενικό το πρόβλημα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εμένα σε 11.2.5 και 11.2.6 το εμφανίζει. 8 Plus έχω αλλά ξέρω είναι γενικό το πρόβλημα Sent from my iPhone using Tapatalk Υπάρχει 11.2.6 ?? η είναι beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Υπάρχει 11.2.6 ?? η είναι beta? Υπάρχει επίσημη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Και εμένα σε 8 plus στην 11.2.5 το κάνει αλλά δεν με νοιάζει. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Και εμένα σε 8 plus στην 11.2.5 το κάνει αλλά δεν με νοιάζει. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Πρόβλημα δεν είναι αλλά είναι std τραγικό να συμβαίνει και πολύ σπαστικό. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εμένα και τα τρία 7, 7 plus και Χ τρέχουν 11.2.6 και μόνο στο 7 εμφανίζεται που και που...εξήγηση καμία...κάποιο bug. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 εγω μαγκες θα το δωσω το κινητο.δουλευει μια χαρα..και με IOS 10 αλλα πλεον το βαρεθηκα..και λεω να παρω το samsung s8 .θα ηθελα το iphone x αλλα τα λεφτα ειναι πολλα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Πάνε για το plus. Η χρήση μου στο 7αρι πλέον είναι τηλέφωνα και ψιλά πράγματα, σαν dumb phone σχετικά. Στο s8+ πάει το χέρι πάντα :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Πάνε για το plus. Η χρήση μου στο 7αρι πλέον είναι τηλέφωνα και ψιλά πράγματα, σαν dumb phone σχετικά. Στο s8+ πάει το χέρι πάντα :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk θελω ενα κινητο σε μεγεθος οπως το 7 που εχω.μαλλον με κοβω για samsung s8 που προσφερει τα παντα και ειναι και σε ιδανικο μεγεθος.το 7+ ειμαι αρκετα μεγαλο για τα δικα μου γουστα.ασε που θελω να δωσω τα ιδια λεφτα που θα πουλησω το δικο μου.αντε και κανα 50ρικο παραπανω..αν και βρισκω αγγελιες καινουργια samsung s8 στα 400-450 ευρο. οσο για το S8+ το θεωρω κι'αυτο μεγαλο.παντα μου αρεσαν τα κινητα "τσεπης" και αυτο μου φαινεται αρκετα ογκωδης και μεγαλο.αλλα το θεμα ειναι οτι πλεον μεχει ξενρωσει η apple και ειδικα με το ios 11 που τα εκανει μουσκεμα.αν κι'εγω εχω το ios 10 και οπως και να το κανουμε περπαταει καλυτερα..αλλα πλεον μετα απο σχεδον 14 μηνες συμβιωσης η μπαταρια εχει δειξει τα σημαδια κοπωσης και ηρθε η ωρα να το δωσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 (edited) θελω ενα κινητο σε μεγεθος οπως το 7 που εχω.μαλλον με κοβω για samsung s8 που προσφερει τα παντα και ειναι και σε ιδανικο μεγεθος.το 7+ ειμαι αρκετα μεγαλο για τα δικα μου γουστα.ασε που θελω να δωσω τα ιδια λεφτα που θα πουλησω το δικο μου.αντε και κανα 50ρικο παραπανω..αν και βρισκω αγγελιες καινουργια samsung s8 στα 400-450 ευρο. οσο για το S8+ το θεωρω κι'αυτο μεγαλο.παντα μου αρεσαν τα κινητα "τσεπης" και αυτο μου φαινεται αρκετα ογκωδης και μεγαλο.αλλα το θεμα ειναι οτι πλεον μεχει ξενρωσει η apple και ειδικα με το ios 11 που τα εκανει μουσκεμα.αν κι'εγω εχω το ios 10 και οπως και να το κανουμε περπαταει καλυτερα..αλλα πλεον μετα απο σχεδον 14 μηνες συμβιωσης η μπαταρια εχει δειξει τα σημαδια κοπωσης και ηρθε η ωρα να το δωσω. Καλά, ο καθένας όπως βολεύεται εννοείται! Αν και η διαφορά δεν είναι μεγάλη, μιας και μιλάμε για 85% screen to body ratio, curved μπροστά αλλά και πίσω, όπως επίσης και 18.5:9 αναλογία, που το κάνει απλά ψηλότερο. Υγ. Απο ένα σημείο και μετά αρχίζει η σκιά, αλλά δεν φαίνεται καλά λογο κάμερας! Δες μερικές φωτο που τράβηξα ζογκλερικά με το tablet στο χέρι για να πάρεις μια ιδέα Edited February 28, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 θελω ενα κινητο σε μεγεθος οπως το 7 που εχω.μαλλον με κοβω για samsung s8 που προσφερει τα παντα και ειναι και σε ιδανικο μεγεθος.το 7+ ειμαι αρκετα μεγαλο για τα δικα μου γουστα.ασε που θελω να δωσω τα ιδια λεφτα που θα πουλησω το δικο μου.αντε και κανα 50ρικο παραπανω..αν και βρισκω αγγελιες καινουργια samsung s8 στα 400-450 ευρο. οσο για το S8+ το θεωρω κι'αυτο μεγαλο.παντα μου αρεσαν τα κινητα "τσεπης" και αυτο μου φαινεται αρκετα ογκωδης και μεγαλο.αλλα το θεμα ειναι οτι πλεον μεχει ξενρωσει η apple και ειδικα με το ios 11 που τα εκανει μουσκεμα.αν κι'εγω εχω το ios 10 και οπως και να το κανουμε περπαταει καλυτερα..αλλα πλεον μετα απο σχεδον 14 μηνες συμβιωσης η μπαταρια εχει δειξει τα σημαδια κοπωσης και ηρθε η ωρα να το δωσω. Γιατί δεν βάζεις το 11.2.6 και κάθεσαι με το 10 ακόμα; Έμεινες στον περσινό Σεπτέμβριο; Καθόλου μούσκεμα δεν είναι το 11 εδώ και μήνες :) Επίσης αν όντως η μπαταρία σου έχει πεσμένη απόδοση, η αλλαγή αυθεντικής μπαταρίας από το επίσημο σέρβις θα κοστίζει 35 ευρώ τελική τιμή μέχρι και 31-12-2018. Θέλω να πω ότι ίσως να έχεις λίγο εσφαλμένη άποψη σχετικά με τα πράγματα. Από την αλλη, ίσως όντως να βαρέθηκες γενικώς και θέλεις αλλαγή και βρήκες "δικαιολογία" για να πάρεις κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση, αγνόησε τα παραπάνω και πάρε ό,τι σου αρέσει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Γιατί δεν βάζεις το 11.2.6 και κάθεσαι με το 10 ακόμα; Έμεινες στον περσινό Σεπτέμβριο; Καθόλου μούσκεμα δεν είναι το 11 εδώ και μήνες :) Επίσης αν όντως η μπαταρία σου έχει πεσμένη απόδοση, η αλλαγή αυθεντικής μπαταρίας από το επίσημο σέρβις θα κοστίζει 35 ευρώ τελική τιμή μέχρι και 31-12-2018. Θέλω να πω ότι ίσως να έχεις λίγο εσφαλμένη άποψη σχετικά με τα πράγματα. Από την αλλη, ίσως όντως να βαρέθηκες γενικώς και θέλεις αλλαγή και βρήκες "δικαιολογία" για να πάρεις κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση, αγνόησε τα παραπάνω και πάρε ό,τι σου αρέσει. :) φιλε η 11 σε οσα κινητα φιλων μου εχει μπει μονο προβληματα και lag κανει.ειδικα σε αποδοση μπαταριας και αναμονης εχει μειωθει δραματικα η διαρκεια της.αρα για μενα αποψη μου αλλαζω το κινητο και παιρνω κατι καλυτερο στα ιδια πανω κατω χρηματα.τοσα χρονια iphone,,πλεον μεχει κουρασει,,και αντι να βγαλει κατι καλο σε λογικη τιμη..εβγαλε ναυαρχιδα στο 1000ρικο.γιατι η μονη αναβαθμιση που μπορει να κανει κατοχος ενος αιφον 7 ειναι να παει σε IPHONE X. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 φιλε η 11 σε οσα κινητα φιλων μου εχει μπει μονο προβληματα και lag κανει.ειδικα σε αποδοση μπαταριας και αναμονης εχει μειωθει δραματικα η διαρκεια της.αρα για μενα αποψη μου αλλαζω το κινητο και παιρνω κατι καλυτερο στα ιδια πανω κατω χρηματα.τοσα χρονια iphone,,πλεον μεχει κουρασει,,και αντι να βγαλει κατι καλο σε λογικη τιμη..εβγαλε ναυαρχιδα στο 1000ρικο.γιατι η μονη αναβαθμιση που μπορει να κανει κατοχος ενος αιφον 7 ειναι να παει σε IPHONE X. Η 11.2.5 δεν έχει απολύτως κανένα θέμα στο iPhone 7 Plus που έχω Πολύ πιθανόν και στα υπόλοιπα μοντέλα να δουλεύει άψογα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 φιλε η 11 σε οσα κινητα φιλων μου εχει μπει μονο προβληματα και lag κανει.ειδικα σε αποδοση μπαταριας και αναμονης εχει μειωθει δραματικα η διαρκεια της.αρα για μενα αποψη μου αλλαζω το κινητο και παιρνω κατι καλυτερο στα ιδια πανω κατω χρηματα.τοσα χρονια iphone,,πλεον μεχει κουρασει,,και αντι να βγαλει κατι καλο σε λογικη τιμη..εβγαλε ναυαρχιδα στο 1000ρικο.γιατι η μονη αναβαθμιση που μπορει να κανει κατοχος ενος αιφον 7 ειναι να παει σε IPHONE X. Είσαι τύπος που κρίνει από μαρτυρίες άλλων δηλαδή. Καλώς. :) Όσον αφορά το θέμα αναβάθμισης, είναι προσωπικό του καθενός. Εγώ προσωπικά και φέτος δεν το κουνάω από το 128άρι μου 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Είσαι τύπος που κρίνει από μαρτυρίες άλλων δηλαδή. Καλώς. :) Όσον αφορά το θέμα αναβάθμισης, είναι προσωπικό του καθενός. Εγώ προσωπικά και φέτος δεν το κουνάω από το 128άρι μου 7. Γενικά σε όλα τα τηλέφωνα όλων των εταιριών δεν είναι σοβαρός λόγος να πας από το περσινό στο φετινό Πρέπει να αφήσεις ένα μοντέλο και να πας στο επόμενο Από το 7 γιατί να πας στο 8; Το iPhone X είναι συσκευή άλλης κατηγορίας και άλλης τιμής όποτε είναι εκτός επιλογής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts