pik. Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 πως το μετράς? εφόσον νομίζω έχουν καταργήσει αυτό που έβλεπες τα dbm? εχω ενα συγκεκριμενο δωματιο εκει που δουλευω και δεν πιανει τιποτα σχεδον Το 7 με 10.3 δεν επιανε με 11 πιανει Ομως θα γυρισω στην 10.3.2 ,κατα την γνωμη μου την ανωτερη σε μπαταρια. Ξερει κανεις αν αθτο ειναι εφικτο απο 11 και αν η apple ακομα κανει register την 10.3.2 ? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 εχω ενα συγκεκριμενο δωματιο εκει που δουλευω και δεν πιανει τιποτα σχεδον Το 7 με 10.3 δεν επιανε με 11 πιανει Ομως θα γυρισω στην 10.3.2 ,κατα την γνωμη μου την ανωτερη σε μπαταρια. Ξερει κανεις αν αθτο ειναι εφικτο απο 11 και αν η apple ακομα κανει register την 10.3.2 ? Μόνο 10.3.3 μπορείς να πας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 εννοειται αυτο. και μειωση στην μπαταρια εχω κατα 15% περιπου. και μικροκολληματα εχω. και γενικα δεν δουλευουν ολα τελεια ακομα. απο την αλλη εχουμε ομως σαφως καλυτερο σημα με την 11 Το update το εκανα με DFU mode. Όντως για το σήμα ισχύει με την 11. Πριν έπρεπε να πάω στην είσοδο για να πραγματοποιηθεί η κλήση πιο γρήγορα ενώ τώρα καλώ άνετα και από το γραφείο το οποίο είναι "χωμένο" πιο μέσα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oldschool_here Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά, Θα αγοράσω κινητό και κάνω μια έρευνα αγοράς...Έχω τις εξής απορίες για το iphone 7: 1) Η μπαταρία με μια νορμάλ χρήση (σχετικά λίγο Internet, e-mail, κλήσεις) πόσο σας βγάζει; Κατά προσέγγιση εννοείται. 2) Πολύ σημαντικό κατ εμε. Όπως θα ξέρετε ο δείκτης ακτινοβολίας είναι περίπου 1.2, ο οποίος θεωρείται από τους υψηλοτερουςσε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά της αγοράς. Έχετε αντιληφθεί κάποια ενόχληση (π.χ. πονοκέφαλος, ζαλάδα) ύστερα από μεγάλη διάρκεια κλήσης; Γενικότερα κάποιο ασυνήθιστο φαινόμενο; 3) Αυτήν την στιγμή έχω το Samsung galaxy S4. Η μετάβαση από Android σε Ios πως σας φαίνεται; Κάποια συμβουλή πρώτου επιλέξω την συσκευή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Παράθεση "He who asks a question remains a fool for five minutes He who does not ask remains a fool forever." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά, Θα αγοράσω κινητό και κάνω μια έρευνα αγοράς...Έχω τις εξής απορίες για το iphone 7: 1) Η μπαταρία με μια νορμάλ χρήση (σχετικά λίγο Internet, e-mail, κλήσεις) πόσο σας βγάζει; Κατά προσέγγιση εννοείται. 2) Πολύ σημαντικό κατ εμε. Όπως θα ξέρετε ο δείκτης ακτινοβολίας είναι περίπου 1.2, ο οποίος θεωρείται από τους υψηλοτερουςσε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά της αγοράς. Έχετε αντιληφθεί κάποια ενόχληση (π.χ. πονοκέφαλος, ζαλάδα) ύστερα από μεγάλη διάρκεια κλήσης; Γενικότερα κάποιο ασυνήθιστο φαινόμενο; 3) Αυτήν την στιγμή έχω το Samsung galaxy S4. Η μετάβαση από Android σε Ios πως σας φαίνεται; Κάποια συμβουλή πρώτου επιλέξω την συσκευή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. 1. 1Μισι με 2 μέρες περίπου. 2. Δεν ασχολούμαι με τέτοιους δείκτες και δεν εχω καμία ενόχληση. 3. έχω φύγει 5 χρόνια από το android Και δεν θέλω να γυρίσω ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oldschool_here Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κρατάει τόσο; Γιατί τα mhA είναι σχετικά λίγα και έχω ενδοιασμούς. Γιατί το λες αυτό; Τόσο μεγάλες διαφορές παρατήρησες; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως θεωρώ λάθος σου που δεν ασχολήσε με αυτούς τους αριθμούς γιατί είναι σημαντικοί για την υγεία σου. Ψάξε λίγο το θέμα και θα με θυμηθείς. Φιλικά πάντα Παράθεση "He who asks a question remains a fool for five minutes He who does not ask remains a fool forever." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κρατάει τόσο; Γιατί τα mhA είναι σχετικά λίγα και έχω ενδοιασμούς. Γιατί το λες αυτό; Τόσο μεγάλες διαφορές παρατήρησες; Πάνω κάτω μια μέρα βγάζουν όλα τα τηλέφωνα σήμερα από θέμα μπαταρίας Τώρα αν έχεις s4 και πας σε iphone 7 θα νομίζεις ότι έγινε ξανά η εφεύρεση των κινητών ξαφνικά Το sar είναι όντως μεγάλο δεν ξέρουμε γιατί αλλά όπως και να έχει δεν κάνει να μιλάει κανείς πολύ ώρα στο τηλέφωνο οποίο τηλέφωνο και αν έχει Υπάρχουν και τα hands free για όποιον χρειάζεται να μιλάει πολύ οπότε δεν μας επηρεάζει ο βαθμός του sar. Είναι και μέσα στα όρια. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oldschool_here Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δεν συμφωνώ..Υπάρχουν κινητά τα οποία βγάζουν 2 μέρες. Με μέτρια χρήση εννοείται. Τώρα όσο αναφορά την ακτινοβολία επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα. Samsung, LG, Huawei εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να έχουν από το μικρότερο SAR (ίσως το πιο μικρό). Τα hands free δεν λύνουν το πρόβλημα καθώς λειτουργούν σαν "κεραία" για το κινητό με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να ακτινοβολεί σε μεγάλο βαθμό. Αλλά επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα αφού δεν καταλαβαίνεις κάτι με καλύπτεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λέω αφού δεν "καταλαβαίνεις κάτι" εννοώ ότι δεν διαπίστωσες κάποια είδους ενόχληση κατά την διάρκεια μιας κλήσης. Παράθεση "He who asks a question remains a fool for five minutes He who does not ask remains a fool forever." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δεν συμφωνώ..Υπάρχουν κινητά τα οποία βγάζουν 2 μέρες. Με μέτρια χρήση εννοείται. Τώρα όσο αναφορά την ακτινοβολία επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα. Samsung, LG, Huawei εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να έχουν από το μικρότερο SAR (ίσως το πιο μικρό). Τα hands free δεν λύνουν το πρόβλημα καθώς λειτουργούν σαν "κεραία" για το κινητό με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να ακτινοβολεί σε μεγάλο βαθμό. Αλλά επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα αφού δεν καταλαβαίνεις κάτι με καλύπτεις. Υπάρχουν και bluetooth hands free που δεν έχουν ακτινοβολία Ναι υπάρχουν και συσκευές που έχουν 5-6 μέρες αυτονομία αλλά δεν εννοούμε τέτοιες. Το ερώτημα σου καλύτερα να το θέσεις στην ενότητα Περί συσκευών/επιλογή συσκευής εδώ ήδη ξεφύγαμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oldschool_here Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Υπερβάλλεις. Δεν σου μίλησα για 5-6 μέρες αλλά για 2. Και εννοείται πως δε μιλάω για κινητό τύπου nokia 3310, αλλά τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα. Τα ερωτήματα μου ήταν σαφές και ξεκάθαρα για την συγκεκριμένη συσκευή. Μου απάντησες και απλά σχολιάσαμε κάποια πράγματα. Όπως και να χει σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου ☺ Παράθεση "He who asks a question remains a fool for five minutes He who does not ask remains a fool forever." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Νομίζω ότι από αυτονομία μια χαρά τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μια ερώτηση παιδιά γιατί ενδιαφέρομαι για την απόκτηση του 7. Έχω έναν ενισχυτή ήχου yamaha ο οποίος συνδέεται με το κινητό μου (android) με bluetooth και ακούω μουσική.Το iphone θα συνδέεται η θα έχω πρόβλημα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μια ερώτηση παιδιά γιατί ενδιαφέρομαι για την απόκτηση του 7. Έχω έναν ενισχυτή ήχου yamaha ο οποίος συνδέεται με το κινητό μου (android) με bluetooth και ακούω μουσική.Το iphone θα συνδέεται η θα έχω πρόβλημα; Ευχαριστώ Συνδέεται κανονικά, μήπως όμως ο ενισχυτής σου έχει AirPlay εκτός από Bluetooth που είναι κατά κάτι τις καλύτερο; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Όχι αλλά δεν πειράζει.Βολευομαι και με το bluetooth. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 11.0.1 οut μπας και δουμε καμμια ασπρη μερα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 11.0.1 οut μπας και δουμε καμμια ασπρη μερα. Χειρότερα αποκλείεται να είναι :) Κατεβαίνει άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Το lag στο 3D touch και στο home button συνεχιζεται παντως κανονικα. Αλλα υπαρχει και στα 8αρια απο κατι βιντεο που ειδα στο yt και ειναι ο μονος λογος για τον οποιο εκανα μονο reset settings και οχι reset ολο το κινητο... Ισως να φτιαχτει στην επομενη εκδοση:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εντελως beta κατάσταση... Καμια διαφορα η 11 με την 11.0.1. Ειναι πολλα τα θεματακια! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170926/68675d4349f357784cde45716ce03385.png Εντελως beta κατάσταση... Καμια διαφορα η 11 με την 11.0.1. Ειναι πολλα τα θεματακια! Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί στο κάνει αυτό ; Μπήκα στις επαφές αλλά και γενικά δεν κάνει κάτι... Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 26, 2017 by energetic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Εχει δημιουργηθει ενα μικρο σημαδι στο περιμετρικο bezel.γινεται να κανω κατι για να εξαφανιστει η εγω η καποιος τεχνικος?θα προσπαθησω να στειλω και φωτο απο καποιο αλλο κινητο για να εχετε ποιο σαφη εικονα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Εχει δημιουργηθει ενα μικρο σημαδι στο περιμετρικο bezel.γινεται να κανω κατι για να εξαφανιστει η εγω η καποιος τεχνικος?θα προσπαθησω να στειλω και φωτο απο καποιο αλλο κινητο για να εχετε ποιο σαφη εικονα.. Πούλα το μου 200€ κάτω :) Sent from my iPhone 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Κύριοι, έχετε να μου προτείνετε κάποιον οδηγό-link για downgrade από 11.0.1 σε 10.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Κύριοι, έχετε να μου προτείνετε κάποιον οδηγό-link για downgrade από 11.0.1 σε 10.3? Κατεβάζεις την 10.3.3 για την συσκευή σου από το google Πηγαίνεις στο iTunes και πατάς Shift και ταυτόχρονα restore Επιλέγεις το αρχείο που είχες κατεβάσει και περνάει το iOS 10 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Το μόνο κακό είναι ότι αν δεν είχες κρατήσει backup από την 10.3.3 και πέρασες την 11, τα νέα backup που αποθηκεύονται στο cloud είανι ασύμβατα με την 10.3.3. Έτσι τη πάτησα κι εγώ, και επειδή βαριόμουνα να ξαναστείνω έβαλα πάλι την 11. Βέβαια είχε βρει η 11.1 η οποία νομίζω ότι είναι αρκετά πιο σταθερή από την 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Κύριοι, έχετε να μου προτείνετε κάποιον οδηγό-link για downgrade από 11.0.1 σε 10.3? Από εδώ https://ipsw.me/#!/download ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από εδώ https://ipsw.me/#!/download Διαλέγεις το 7 αρι το κατεβάζεις στον υπολογιστή .Συνδεεις το τηλεφωνάκι με το iTunes και πατάς shift και επαναφορά η option αν έχεις mac και επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts