Tsarli Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έχει ματ/σαγρέ αίσθηση ;Γιατί είχα ένα παρόμοιο και ήταν ματ σαγρέ κάπως και χαλούσε όλη την οθόνη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έχει ματ/σαγρέ αίσθηση ;Γιατί είχα ένα παρόμοιο και ήταν ματ σαγρέ κάπως και χαλούσε όλη την οθόνη . Όχι "γλιστράει" κανονικά σαν την οθόνη του κινητού. Άψογο και είναι ενιαίο κομμάτι γυαλί όχι όπως άλλα που έχουν στη μέση γυαλί και στο περίγραμμα λάστιχο (carbon fiber λένε κιόλας τρομάρα τους :lol: ). Γενικά δεν περίμενα τέτοια ποιότητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ωραία θα το δοκιμάσω !Σε ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patatakis Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Μπορείς να αλλάξεις τη μπαταρία, σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα service Apple, μόνο με 39 ευρώ. Πρέπει μα τους αποδείξεις ότι υπάρχει πρόβλημα ή μπορείς να την αλλάξεις και προληπτικά; Κλείνω διετία σε 5 μήνες και ίσως αξίζει μαι τέτοια αλλαγή έστω και προληπτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Πρέπει μα τους αποδείξεις ότι υπάρχει πρόβλημα ή μπορείς να την αλλάξεις και προληπτικά; Κλείνω διετία σε 5 μήνες και ίσως αξίζει μαι τέτοια αλλαγή έστω και προληπτικά. Όχι, δεν χρειάζεται να έχει πρόβλημα για να γίνει αλλαγή σε αυτά τα χρήματα. Απλά να είναι σε νορμάλ κατάσταση το κινητό (να μην έχει σπασίματα πχ). Εμένα μου ζητήσανε απλά φωτογραφίες τυπικά, και έπειτα έγινε η αλλαγή, σε 6S. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patatakis Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 ΟΚ! Ευχαριστώ πολύ. Μετά το καλοκαίρι θα πάω για την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Παίδες σε κινητό ξεδερφου μου όταν έκανε αναβάθμιση σε iOS 11.4 δεν του δουλεύει η κάμερα και είναι θέμα software λογικά.σε Instagram δουλεύει για φωτογραφίες ή Facebook οχι.καμία ιδέα;γυριζει σε πιο παλιά έκδοση Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Παίδες σε κινητό ξεδερφου μου όταν έκανε αναβάθμιση σε iOS 11.4 δεν του δουλεύει η κάμερα και είναι θέμα software λογικά.σε Instagram δουλεύει για φωτογραφίες ή Facebook οχι.καμία ιδέα;γυριζει σε πιο παλιά έκδοση Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένα reset ας κάνει αρχικά με το power & volume down Δεν σβήνει τίποτα απλά μια επανεκκίνηση θα γίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Τάσο νομίζω οτι τώρα το reset γίνεται με volume up,volume down και power button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Θα του πω,ευχαριστώ.μακάρι να στρώσειΈνα reset ας κάνει αρχικά με το power & volume down Δεν σβήνει τίποτα απλά μια επανεκκίνηση θα γίνει Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Δυστυχώς τίποτα.γυρίζει πίσω σε πιο παλιά έκδοση;καμία άλλη ιδέα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Να ξαναπεράσει το λογισμικό, στο υπολογιστή, μέσω iTunes, γιατί 99,9% δεν έχει κάτσει σωστά και λογικά είχε έγινε ΟΤΑ η αναβάθμιση, σωστά; Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Λογικά ναι γιατί δεν είναι και της τεχνολογίας να ασχολείται με itunes. Οκ λέω να δοκιμάσει Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Όταν το βάλει iTunes να πάρει ένα backup, και μετά να κάνει restore . Όταν τελειώσει, φορτώνει το backup, και το πολύ να του ζητήσει να ξαναβάλει τον κωδικό του email πχ, όλα τα άλλα θα είναι όπως πριν. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 αξίζει να πάω από το oneplus 5 σε iphone 7 plus βγάζει καλύτερες φωτογραφίες? επισής αν πουλάει κανείς σε μαύρο χρώμα ας μου στείλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 αξίζει να πάω από το oneplus 5 σε iphone 7 plus βγάζει καλύτερες φωτογραφίες? επισής αν πουλάει κανείς σε μαύρο χρώμα ας μου στείλει μήνυμα. Αξίζει αν θέλεις συσκευή με iOS Σε πολλά πράγματα είναι καλύτερο το iPhone Και δε φωτογραφίες και ειδικά στο βίντεο Παραπάνω αν θέλεις πρέπει να θέσεις το ερώτημα σου στην ενότητα επιλογής συσκευών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Αξίζει αν θέλεις συσκευή με iOS Σε πολλά πράγματα είναι καλύτερο το iPhone Και δε φωτογραφίες και ειδικά στο βίντεο Παραπάνω αν θέλεις πρέπει να θέσεις το ερώτημα σου στην ενότητα επιλογής συσκευών ok θα ψάξω για κανένα μεταχειρισμένο για αρχή γιατί έχω να δουλέψω iphone από το 4s λογικά θα έχουν βελτιωθεί πολλά από τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 αξίζει να πάω από το oneplus 5 σε iphone 7 plus βγάζει καλύτερες φωτογραφίες? επισής αν πουλάει κανείς σε μαύρο χρώμα ας μου στείλει μήνυμα. Είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Στο θέμα φωτογραφίας όμως έχω πολλές ενστάσεις και ειδικά σε βραδινές (μέρα τα καταφέρνουν όλες οι ναυαρχίδες). Πάντως θα σου πρότεινα την δοκιμή μιας και προσωπικά μου αρέσει να δοκιμάζω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 και εγώ για την δοκιμή τόσα χρόνια android με τρώει να παίξω με ios :p Είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Στο θέμα φωτογραφίας όμως έχω πολλές ενστάσεις και ειδικά σε βραδινές (μέρα τα καταφέρνουν όλες οι ναυαρχίδες). Πάντως θα σου πρότεινα την δοκιμή μιας και προσωπικά μου αρέσει να δοκιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Μια λίγο άσχετη ερώτηση αλλά το νήμα του 6s δεν έχει "ζωη' οπότε την κάνω κι εδώ Υπάρχει δυνατότητα να προσθέσουμε την επιλογή της κάμερας "πορτραίτο" σε 6s plus? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Μια λίγο άσχετη ερώτηση αλλά το νήμα του 6s δεν έχει "ζωη' οπότε την κάνω κι εδώ Υπάρχει δυνατότητα να προσθέσουμε την επιλογή της κάμερας "πορτραίτο" σε 6s plus? Δυστυχώς όχι, τουλάχιστον χωρίς jb. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει αν γίνεται με jb, ας μας πει! Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Δυστυχώς όχι, τουλάχιστον χωρίς jb. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει αν γίνεται με jb, ας μας πει! Sent from my iPhone X using Tapatalk Τελικά προφανώς χρειάζεται διπλή κάμερα οπότε πάμε για αλλαγή συσκευής..... :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Τελικά προφανώς χρειάζεται διπλή κάμερα οπότε πάμε για αλλαγή συσκευής..... :) Ευκαιρία για αλλαγή λοιπόν! χαχαχα Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Ευκαιρία για αλλαγή λοιπόν! χαχαχα Sent from my iPhone X using Tapatalk Έχω κινήσει τις διαδικασίες......:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis75 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 καλησπέρα στην παρέα.Ηθελα να ρωτήσω εαν έχει βάλει κάποιος το IOS12 και πως συμπεριφέρεται το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts