john74 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 ναι ειναι πιο μικρο στο ματι λογω χρωματος. οπως γινεται σε ολα τα αντικειμενα Ακριβώς ειδικά στα iphone Plus φαίνεται σαν να μην έχει μπεζελ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djterris Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 η καμερα για μενα ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο πριν με μεγαλυτερη γκαμα χρωματων και αυτο ειναι εμφανες. εχω και την 10.1 και το πορταιτο μετραει πολυ και πολυ γρηγορη εστιαση. Παράθεση |iPhone X 64GB| Macbook | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 http://bgr.com/2016/09/29/iphone-7-exploding-fire-photos/ Μπα δεν μπορει..... τυχαιο γεγονος πιστευω...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 http://bgr.com/2016/09/29/iphone-7-exploding-fire-photos/ Μπα δεν μπορει..... τυχαιο γεγονος πιστευω...... καταλαβαίνω την διάθεση της δημοσίευσης σου. Αλλά διάβασε λίγο στο άρθρο : "All joking aside — and before other sites catch wind of this story and go crazy with it — this clearly appears to be an isolated incident, at least for the time being." και έγινε μέσα στο κουτί του! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 καταλαβαίνω την διάθεση της δημοσίευσης σου. Αλλά διάβασε λίγο στο άρθρο : "All joking aside — and before other sites catch wind of this story and go crazy with it — this clearly appears to be an isolated incident, at least for the time being." και έγινε μέσα στο κουτί του! Το διαβασα το αρθρο και μαλιστα για το σημειο που επισημαινεις.... θα ηθελα να σου πω οτι δεν ειναι δικο μου θεμα αυτο ειναι θεμα αυτου που εγραψε το αρθρο.... αν δεν ηθελε να το αναπαραγουν, να αστειευτουν με αυτο και να το σχολιασουν ας μην το εγραφε.... ας το κραταγε για τον εαυτο του η ας απαγορευε την αναδημοσιευση τον σχολιασμο και τον αστεεισμο με αυτο. Οσον αφορα το οτι εγινε μεσα στο κουτι του τι σημαινει αυτο; Οτι εκτος κουτιου δεν θα γινοταν; Η οτι δεν ειναι επικινδυνο επειδη εγινε μεσα στο κουτι; Η ισως δεν αντεξε το κινητο την κλεισουρα μεσα στο κουτι και ειπε να ξε"σκασει" λιγο; Εγω απλα ενα συνδεσμο εβαλα και ειπα οτι μαλλον ειναι τυχαιο γεγονος..... τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Φήμες θέλουν να νευρίασε επειδη κάνει hissing sound το 7αρι του... :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 αρχικα μιλαμε για user του reddit , οτι γραφτει εκει μετα γινεται ντορος. κατα δευτερον αν ειχε σκασει κανονικα θα επρεπε να παρει φωτια και το κουτι. τριτον αν το κοπανησαν πουθενα απο την μεταφορικη ειναι αλλο κομματι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μέχρι τη Δευτέρα με ενημέρωσαν από τα Public ότι θα έχω παραλάβει. 128 plus black. Το πήρα το πρωί. Άψογο. Είναι εξαιρετικό. Ταχύτατο που όμορφο . Σε συνδυασμό με το iOS 10 πετάει... Να το χαρείτε και οι υπόλοιποι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ρε παιδια δεν μου εμφανιζει τους τονους που εχω αγορασει οταν το συνδεω στο itunes παρα μονο απο το audiko πως θα γινει να τους βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Σήμερα παρέλαβα iPhone 7 Plus και ´γω από παραγγελία 17/9. http://store.istorm....28gb-black.html Ερώτηση: Στις ταπετσαρίες έχει μέσα τα bubble red, blue κλπ σε κινούμενες ή όχι; Επίσης έχει περασμένα τα GarageBand, iMovie, iTunes U, Keynote, Numbers και Pages; Εντυπώσεις: Είναι απλά άριστο και πανέμορφο, προερχόμενος πάντα από το 6s Plus! Αξίζει η μετάβαση και μένεις έκπληκτος!!! Οθόνη, ήχος, πλήκτρο μενού, χρώματα και χωρίς θόρυβο που έχει αναφερθεί, με δυνατό κατέβασμα 2gb σε εφαρμογές, ταυτόχρονα YouTube με τέρμα ήχο, τι να πω, χωρίς λέξεις, η τελειότητα!!!!! Να μείνω στον ήχο, ποιοτικότατος και δυνατός! Το χρώμα black the best και πιο ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση από το jet που όντως έχει ευαίσθητο σημείο! Ταχύτητα, απλά σφαίρα! Η αλήθεια είναι είχα από το 4, 4s, 5, 5s, 6 Plus, 6s Plus πάντα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και φέτος σπάσαμε την παράδοση αλλά με αντάμειψε με το παραπάνω! Καλορίζικο σε όσους το παρέλαβαν και λίγη υπομονή σε όσους αναμένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 http://techblog.gr/mobile/iphone-7-plus-explosion-in-the-box-8265/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 http://techblog.gr/mobile/iphone-7-plus-explosion-in-the-box-8265/ Στο αρχικό άρθρο λέει ότι είναι ψεύτικο το όλο αυτό περιστατικό και μάλλον χαβαλέ έκανε ο τύπος. Ας το ψάξει κάποιος. Κάπου το πέτυχα σήμερα. Τέτοια συμβάντα άλλοι τα φοβούνται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Μέσα στο Ταπετσαρία->Live όταν πατάω για προεπισκόπηση δεν κουνιούνται! Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση για ενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Παρέλαβα και γω το δικό μου plus 128gb Black matte από την Vodafone την Πέμπτη που μας πέρασε. Μαζί μου έδωσαν δώρο 24μηνη ασφάλιση συσκευής στην AIG για κλοπή, θραύση οθόνης κλπ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Παρέλαβα και γω το δικό μου plus 128gb Black matte από την Vodafone την Πέμπτη που μας πέρασε. Μαζί μου έδωσαν δώρο 24μηνη ασφάλιση συσκευής στην AIG για κλοπή, θραύση οθόνης κλπ. :) Σε λίγο θα μας δίνουν και χαρτί για φιλική δήλωση και οδική βοήθεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Για όσους γκρινιάζουν για την έλλειψη 3.5mm θύρας: 1) http://www.ebay.com/itm/122158110563?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 2) http://www.ebay.com/itm/302078034995?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=600883181781&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 3) http://www.ebay.com/itm/222268468098?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Για όσους γκρινιάζουν για την έλλειψη 3.5mm θύρας: 1) http://www.ebay.com/itm/122158110563?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 2) http://www.ebay.com/itm/302078034995?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=600883181781&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 3) http://www.ebay.com/itm/222268468098?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Τα adaptors είναι ότι το χειρότερο για κάτι που κινείται και λυγίζει, για την tv σου που δεν θα πειράξεις το καλώδιο είναι ok. Άσε που πλέον χρησιμοποιείς το lightning port και για φόρτισμα και για ακουστικά με αποτέλεσμα να μειώνεις πολύ πιο γρήγορα την ζωή της θήρας. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Τα adaptors είναι ότι το χειρότερο για κάτι που κινείται και λυγίζει, για την tv σου που δεν θα πειράξεις το καλώδιο είναι ok. Άσε που πλέον χρησιμοποιείς το lightning port και για φόρτισμα και για ακουστικά με αποτέλεσμα να μειώνεις πολύ πιο γρήγορα την ζωή της θήρας. Για ποιον λόγο ακριβώς μειώνεται η ζωή της θύρας; Στα τόσα χρόνια δεν έχω δει port σε iPhone να χαλάει από πολυ χρήση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Για ποιον λόγο ακριβώς μειώνεται η ζωή της θύρας; Στα τόσα χρόνια δεν έχω δει port σε iPhone να χαλάει από πολυ χρήση Γιατί όσοι χρησιμοποιούν ακουστικά με audio jack θα χρησιμοποιούν την θήρα πλέον αντί το audio jack και πέραν από το φόρτισμα η θήρα θα δέχεται και τα ακουστικά και οπωσδήποτε η ζωή της θα μειωθεί δραματικά. Τα adaptors λυγίζουν, σπάνε, κάποτε δεν ενώνονται σωστά, χάνεται το ποσο μικρό είναι και αρκετά αλλα πλην. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Γιατί όσοι χρησιμοποιούν ακουστικά με audio jack θα χρησιμοποιούν την θήρα πλέον αντί το audio jack και πέραν από το φόρτισμα η θήρα θα δέχεται και τα ακουστικά και οπωσδήποτε η ζωή της θα μειωθεί δραματικά. Τα adaptors λυγίζουν, σπάνε, κάποτε δεν ενώνονται σωστά, χάνεται το ποσο μικρό είναι και αρκετά αλλα πλην. Κι όμως δεν χαλάει η θύρα. Έχεις λάθος Για τους adapters έχεις κάποιο δίκιο αλλα μόνο έτσι μπορείς να κανεις δουλειά σε πολλές περιπτώσεις όποτε είναι μονόδρομος για κάποιους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το πλεον πρακτικο-κατα τη γνωμη μου- ειναι ναχεις εναν ανταπτορα για καθε ζευγαρι ακουστικων με 3.5mm μονιμα συνδεδεμενο πανω του. Και οχι εναν ανταπτορα μονιμα συνδεδεμενο στο κινητο.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosapost Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σημερα παραλαμβανω κ εγω 7 + 128 μαυρο. Ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται στην πρωτη φορτιση να μεινει πολλες ωρες στο φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Το πλεον πρακτικο-κατα τη γνωμη μου- ειναι ναχεις εναν ανταπτορα για καθε ζευγαρι ακουστικων με 3.5mm μονιμα συνδεδεμενο πανω του. Και οχι εναν ανταπτορα μονιμα συνδεδεμενο στο κινητο.... Απόλυτα σωστός. Είναι και οικονομικοί για να πάρεις 2-3 να τους έχεις μόνιμα επάνω τους. Σιγά τη φθορά που θα προκαλέσουν στη θύρα. Θα είναι απλά σα να το φορτίζεις 1-2 φορές παραπάνω καθημερινά. Εγώ βάζω-βγάζω στη φόρτιση σπιτιού-αυτοκινήτου-γραφείου το καλώδιο lightning 5-6 φορές καθημερινά και ποτέ καμμία θύρα iPhone μου δεν έπαθε κάτι (ούτε και άλλου micro-usb κινητού)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σημερα παραλαμβανω κ εγω 7 + 128 μαυρο. Ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται στην πρωτη φορτιση να μεινει πολλες ωρες στο φορτιστη? Όχι. Φόρτισέ το όταν θέλεις και όσο θέλεις. Γενικώς δεν πρέπει να του "στρεσάρεις" την μπαταρία (είτε φτάνοντάς τη στο 0% είτε φορτίζοντάς τη μέχρι το 100% αφήνοντάς τη για ώρες στο φορτιστή μετά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σημερα παραλαμβανω κ εγω 7 + 128 μαυρο. Ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται στην πρωτη φορτιση να μεινει πολλες ωρες στο φορτιστη? Από που θα το πάρεις αν επιτρέπεται γιατί εγώ δε μπορώ να το βρω ακόμα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts