miselakos Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Όχι δεν ισχύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω γιατί σωστά όπως λες είναι θέμα hardware και όχι software. Νομίζω σε ένα βίντεο το είχα δει οτι το τηλέφωνο έχει προεγκατεστημενο κάτι που του επιτρέπει να λειτουργεί εν μερη οπως τα dual active.Θα το ψάξω και θα το ανεβάσω να μου πείτε και σεις παιδιά.Μπορεί όντως να κατάλαβα κάτι λάθος,καθόλου απίθανο. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Νομίζω σε ένα βίντεο το είχα δει οτι το τηλέφωνο έχει προεγκατεστημενο κάτι που του επιτρέπει να λειτουργεί εν μερη οπως τα dual active.Θα το ψάξω και θα το ανεβάσω να μου πείτε και σεις παιδιά.Μπορεί όντως να κατάλαβα κάτι λάθος,καθόλου απίθανο. :-P κάτι θυμάμαι και γω αλλά για το lg V10 όπου μπορούσες να βάλεις στην θέση της SD την sim και να το κάνεις dual sim, όπως το 961N αλλά γέρασα και δέν... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Καλημέρα στην παρέα :)εκανα αρκετές δοκιμές των ακουστικών της συσκευής και των Xiaomi hybrid, τα πρώτα είναι σαφώς καλύτερα και στα Xiaomi στις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις είχαν μπουκωσει :(το θετικό είναι ότι ακόμα και αρχεία με 320kbps τα παίζει εξαιρετικά, στα υπόλοιπα της συσκευής όλα μια χαρά :. όσοι πιστοί προσέλθετε :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλημέρα στην παρέα :)εκανα αρκετές δοκιμές των ακουστικών της συσκευής και των Xiaomi hybrid, τα πρώτα είναι σαφώς καλύτερα και στα Xiaomi στις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις είχαν μπουκωσει :(το θετικό είναι ότι ακόμα και αρχεία με 320kbps τα παίζει εξαιρετικά, στα υπόλοιπα της συσκευής όλα μια χαρά :. όσοι πιστοί προσέλθετε :happy: Καλησπέρα Arxontas, σκέφτομαι να το πάρω (ανταλλαγή με g5 που έχω τώρα) αλλά ψιλοφοβάμαι με εγγύηση. Σε περίπτωση προβλήματος που απευθύνεσαι? Η procordia μπορεί να αναλάβει service του v20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλησπέρα Arxontas, σκέφτομαι να το πάρω (ανταλλαγή με g5 που έχω τώρα) αλλά ψιλοφοβάμαι με εγγύηση. Σε περίπτωση προβλήματος που απευθύνεσαι? Η procordia μπορεί να αναλάβει service του v20? Καλησπέρα Κώστα, εφόσον γίνει αγορά από κατάστημα οφείλει το ίδιο να υποστηρίξει και την εγγύηση του προϊόντος, έτσι τουλάχιστον μου απάντησαν σε κατάστημα Αθηνών όπου ρώτησα. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλησπέρα Arxontas, σκέφτομαι να το πάρω (ανταλλαγή με g5 που έχω τώρα) αλλά ψιλοφοβάμαι με εγγύηση. Σε περίπτωση προβλήματος που απευθύνεσαι? Η procordia μπορεί να αναλάβει service του v20? πολύ φοβάμαι πως μόνο η προκορντια μπορεί να σου απαντήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλησπέρα Κώστα, εφόσον γίνει αγορά από κατάστημα οφείλει το ίδιο να υποστηρίξει και την εγγύηση του προϊόντος, έτσι τουλάχιστον μου απάντησαν σε κατάστημα Αθηνών όπου ρώτησα. Στην πράξη όμως μπορεί να ταλαιπωρηθείς πολύ μέχρι να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου σε περίπτωση που το επίσημο service δεν αναλαμβάνει το service της συσκευής στα πλαίσια της εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Στην πράξη όμως μπορεί να ταλαιπωρηθείς πολύ μέχρι να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου σε περίπτωση που το επίσημο service δεν αναλαμβάνει το service της συσκευής στα πλαίσια της εγγύησης. Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα, με γνώση αυτών γίνεται η αγορά της συγκεκριμένης συσκευής. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 για αγορά από eglobal τι λέει? μήπως κατά τύχη το έχει πάρει κάποιος από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Επειδή είμαι στα πρόθυρα να το πάρω θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής 1.έχει σπάσει κανενός το τζαμάκι της κάμερας που από ότι διάβασα είναι ευαισθητο? 2.έχω τον ασύρματο άσπρο φορτιστή της LG που φορτίζω το G3 μου, θα μπορώ να φορτίσω το εν λόγω κινητό? 3.τελικά ανταλλακτικά υπάρχουνε εδώ Ελλάδα? 4.κάποιο άλλο θέμα έχει γενικά? Ευχαριστώ.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλημέρα, σκέφτομαι να μπω και εγώ στην παρέα σας. έχω βρει ένα δίκαρτο αλλά είναι από taiwan (TWN) και είναι το μοντέλο 990ds. θα έχω κάποιο θέμα με δίκτυα στην Ελλάδα? Γενικά είστε ευχαριστημένοι? Με την κάμερα? Διαβάζω καλά λόγια.... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Κι εγω κατοχος απο χθες με ανταλλαγη του S7 edge ,με δικαρτο 64αρι,απολυτα ευχαριστημενος μεχρι τωρα..Το κινητο ειναι απλα τουμπανο...Απιστευτο σε ολα του,απο οθονη,καμερα..Για αυτονομια δεν ξερω ακομα,θα δειξει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλημέρα, σκέφτομαι να μπω και εγώ στην παρέα σας. έχω βρει ένα δίκαρτο αλλά είναι από taiwan (TWN) και είναι το μοντέλο 990ds. θα έχω κάποιο θέμα με δίκτυα στην Ελλάδα? Γενικά είστε ευχαριστημένοι? Με την κάμερα? Διαβάζω καλά λόγια.... Δεν θα έχεις θέμα με τα ελληνικά δίκτυα. Λάβε υπόψιν ότι δεν θα έχεις εγγύηση εδώ με τη συγκεκριμένη συσκευή. Η κάμερα του θα σε αφήσει σίγουρα ικανοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δεν θα έχεις θέμα με τα ελληνικά δίκτυα. Λάβε υπόψιν ότι δεν θα έχεις εγγύηση εδώ με τη συγκεκριμένη συσκευή. Η κάμερα του θα σε αφήσει σίγουρα ικανοποιημένο. σε σχέση δηλαδή με ένα mi5s που έχω θα έχει διαφορά καλή ε? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 σε σχέση δηλαδή με ένα mi5s που έχω θα έχει διαφορά καλή ε? To mi5s έχει καλή κάμερα (για Xiaomi) αλλά ναι... εδώ θα δεις βελτίωση σε όλους τους τομείς, ειδικά εκεί που τα βρίσκει δύσκολα το Xiaomi σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Σε περίπτωση bootloop τι γίνεται εφόσον δεν έχει εγγύηση?Κανένα απο αυτα δεν έχει εγγύηση, ούτε κορεάτικο ούτε ταιβανέζικο? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Από τη στιγμή που δεν εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη δεν έχεις εγγύηση ανεξαρτήτως μοντέλου με ότι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Σε περίπτωση bootloop τι γίνεται εφόσον δεν έχει εγγύηση?Κανένα απο αυτα δεν έχει εγγύηση, ούτε κορεάτικο ούτε ταιβανέζικο? Ευρωπαϊκή όχι,ότι εγγύηση σου δώσει το κατάστημα που θα το αγοράσεις,με ότι σημαίνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ευρωπαϊκή όχι,ότι εγγύηση σου δώσει το κατάστημα που θα το αγοράσεις,με ότι σημαίνει αυτό Καλημέρα :)εννοείτε πως θα υπάρξει μια σχετική ταλαιπωρία σε χρόνο σε περίπτωση βλάβης αλλά είπαμε πως η αγορά του V20 γίνεται με πλήρη γνώση του αγοραστή των άνωθεν. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Κάτοχος και εγώ σχεδόν ένα μήνα και έχω μείνει ευχαριστημένος σε όλα του το πήρα γιατί είχα μείνει ευχαριστημένος από το V10 το πήρα βέβαια γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει εγγύηση εδώ αλλά μεχρι στιγμής δουλεύει άψογα χωρίς να με απογοήτευσή σε κάτι.Όσο για την μπαταρία είναι πολύ καλύτερη του V10 με μεγαλύτερη διάρκεια αλλά νομίζω ότι σε σχέση με άλλες συσκευές με την ίδια μπαταρία και κάποιες με μεγαλύτερη που έχω δουλέψει είναι σχεδόν το ίδιο σε σχέση με την χρήση που κάνω εγώ οπότε δεν είναι και τραγικά τα πράγματα που ακούω.Αν κάποιος δεν τον πειράζει το θέμα εγγύησης εδώ είναι μια πολύ ξεχωριστή συσκευή που δεν βλέπεις συχνά.Και νομίζω πλέον είναι από τα ελάχιστα με δύο σιμ και μπαταρία αποσπωμενη.Εμένα είναι το κορεατικο dual και το πήρα από φίλο που το δούλεψε λιγότερο από εβδομάδα. Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Στην πράξη όμως μπορεί να ταλαιπωρηθείς πολύ μέχρι να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου σε περίπτωση που το επίσημο service δεν αναλαμβάνει το service της συσκευής στα πλαίσια της εγγύησης. Γνωρίζοντας τα κουσούρια αυτής της εταιρείας (οθόνες, bootloop,μπαταρίες) έκατσα με το τιμημένο g5 για να είμαι καλυμμένος. Αλλά διπλή sim, αποσπόμενη μπαταρία και τοπ κάμερα δύσκολα βρίσκεις στην αγορά. Ελπίζω σε ευρωπαϊκή πώληση του v30 (αν και όταν βγει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Ωραίο γρήγορο κάμερα φοβερή.... Αλλά μπαταρία χάλια! Ο λόγος που το πήρα ήταν η κάμερα οπότε το είχα στο μυαλό μου ότι θα γυρίζω πάλι με power bank. Στο mi5s δεν το χρειάστηκα πότε. Αλήθεια παίρνει συχνά αναβαθμίσεις? Εμένα έχει ακόμα από Δεκέμβριο Διάβαζα στο xda σε λίγες μέρες θα δώσουν 7.1.2 Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Ωραίο γρήγορο κάμερα φοβερή.... Αλλά μπαταρία χάλια! Ο λόγος που το πήρα ήταν η κάμερα οπότε το είχα στο μυαλό μου ότι θα γυρίζω πάλι με power bank. Στο mi5s δεν το χρειάστηκα πότε. Αλήθεια παίρνει συχνά αναβαθμίσεις? Εμένα έχει ακόμα από Δεκέμβριο Διάβαζα στο xda σε λίγες μέρες θα δώσουν 7.1.2 Sent from my LG-H990 using Tapatalk Η μπαταρία σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες, καλύτερη του προκατόχου όμως, στην γρήγορη φόρτιση πρόσεξα ότι με κλειστά δεδομένα wifi λειτουργεί καλύτερα, σε σχέση με το oneplus 3t που είχα πρίν ένα κλικ πιο κάτω είναι. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Ποια έκδοση λογισμικού έχετε? Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Ποια έκδοση λογισμικού έχετε? Sent from my LG-H990 using Tapatalk Το δικό μου 7.0 :) V10e-SEA-XX Edited May 20, 2017 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts