tsiglas Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ακριβώς!!! Δεν νομίζω να μπορει να σε βοηθήσει καποιος...μα καλά ποια έκδοση του v20 πήρες και δεν εχει Ελληνικά...οι περισσότεροι εδώ έχουμε την H990DS TAIWAN Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damian1974 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Την H990ds made in korea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Πανευτηχεις κατοχος και εγω απο χθες !! Απλα τελειο !! Μου ηρθε με τα Κορεατικα ή Κινεζικα δεν τα ξεχωρειζα και ευτηχως βρηκα μεσα στο youtube video και το γυρισα στα Ελληνικα !! Με το που το ανοιξα εκανε ληψη ενημερωσης λογισμικου την οποια θα βαλω πιο υστερα το κοιταζω προς το παρων με την υπαρχουσα !! Νομιζω ομως οτι ειναι Πιο βολικο το NOTE 4 που εχω με το δακτυλικο αποτυπωμα μπροστα ισως ομως να ειναι και θεμα συνηθειας 2+ ετων , κατα τα αλλα ειναι κουκλι ελαφρυ πανεμορφο και με ολα τα υπερ της αποσπομενης πλατης !! Καλησπέρα στην παρεα από Κατάρ. Το απέκτησα και εγώ χθες και θα ήθελα παρακαλώ βοήθεια να βρω πως θα βάλω τα Ελληνικά Ευχαριστώ πολυ Την H990ds made in korea Καλημερα ακριβως αυτο εχω και εγω !!! ΕΔΩ εισαι σε 3 λεπτα εισαι ετοιμος !!!! Edited December 11, 2016 by powerser Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damian1974 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πω ρε φίλε....με έσωσες!!!!! Είσαι Θεός Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran77 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Απο που το εχετε παρει;Θέλω το δικαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Πολύ καλό φαίνεται αλλά νομίζω ότι η οθόνη του είναι λίγο καλύτερη από το χάλι του g5 με τα ξεπλυμενα χρώματα από κάποια βιντεακια στο YouTube που έχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Πολύ καλό φαίνεται αλλά νομίζω ότι η οθόνη του είναι λίγο καλύτερη από το χάλι του g5 με τα ξεπλυμενα χρώματα από κάποια βιντεακια στο YouTube που έχω δει Καλά δεν είναι και χάλια η οθόνη το g5 μην τα παραλεμε... Μια χαρά είναι η οθόνη και του g5 και του v20. Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλά δεν είναι και χάλια η οθόνη το g5 μην τα παραλεμε... Μια χαρά είναι η οθόνη και του g5 και του v20.... +1 Έτσι ακριβώς! Μην γράφουμε ανακρίβειες παιδιά και παρασύρουμε τον κόσμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 +1 Έτσι ακριβώς! Μην γράφουμε ανακρίβειες παιδιά και παρασύρουμε τον κόσμο.... Εγώ σε σύγκριση του g5 με άλλα κινητά η οθόνη του δε μου άρεσε καθόλου δεν ξέρω η αντίθεση φταίει η ψυχροτητα των χρημάτων κάτι πάντως φταίει και εξερω από την σύγκριση το s7 σε θέμα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Εχει παρει κανεις καποιο καλο tempered glass ή ματ μεμβρανη? Νεο firmware update:293 mb Edited February 23, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 για όσους τους ενδιαφέρει, με type c/slimport/hdmi ανταπτορα με τροφοδοσια, βγαζει ενσυρματα εικόνα. Χρονια πολλα , καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά εν τέλει τι λέει το κινητό??? Το ξέρω ότι δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα εδώ αλλά ποιες είναι οι εντυπώσεις σας?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το κινητο ειναι εξαιρετικο!μπαταρια καλη,οθονη οχι amoled αλλα εμτυπωσιακα καλη!μεγαλη οθονη,χωρις κολληματα και συχνα updates Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Έχετε ακούσει τίποτα αν θα το βρούμε στο Σκρουτζ μελλοντικά ή μόνο παραγγελία από εξωτερικό?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Εξαιρετική συσκευή σε όλα της.... Προς το παρόν αγορά μόνο από εξωτερικό... Στο μέλλον άγνωστο αν και δεν το βλέπω μιας και σε λίγο παρουσιάζεται και το G6 και αν έχει 5,7 οθόνη που λένε τότε ποιος ο λόγος να έρθει το V20 Ευρώπη... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Το τηλέφωνο είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς, έχει τα πάντα όλα, και υπέρυθρες, και ραδιόφωνο, και dac για τα ακουστικά, και φυσικά αποσπώμενη μπαταρία. Ελληνικά παντού, συχνά updates χωρίς να έχεις γνώσεις, να πειράζεις τις rom κλπ. Μόνη έλλειψη η αδιαβροχοποίηση (για όποιον ενδιαφέρεται). Εγώ αλλάζω συσκευή κάθε μήνα αλλά τώρα κόλλησα εδώ, έχω και το battery kit και είμαι καλυμμένος μέχρι το καλοκαίρι... Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Σας ευχαριστώ για τις γνώμες παιδια.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπέρα σε όλους!! Σκέφτομαι να το φέρω από εδώ https://www.from.ae/en/lg-v20-h990ds-dual-64gb-4g-lte-titan?referer_url=aHR0cHM6Ly93d3cuZnJvbS5hZS9lbi9lbGVjdHJvbmljcy9tb2JpbGUtcGhvbmUvZmlsdGVyL21hbnVmYWN0dXJlci9sZz9vcmRlcj1wcmljZSZkaXI9ZGVzYyZpc0xheWVyQWpheD0x Τι λέτε αξίζει ; Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Παίδες καλημέρα... Οι διαφορές του LGV10 με του LGV20 ποιες είναι; είναι τόσο τρανταχτές στο να αγνοήσεις το δεκάρι και να πας στο εικοσαρι; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Το θέμα είναι οτι το 20αρι δεν ήρθε καν Ευρώπη. Άρα εγγύηση ... last year Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Παίδες καλημέρα... Οι διαφορές του LGV10 με του LGV20 ποιες είναι; είναι τόσο τρανταχτές στο να αγνοήσεις το δεκάρι και να πας στο εικοσαρι; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φίλε μου ιδιαίτερα στο εξωτερικό ηχείο, στην αυτονομία και στην ταχύτητα και βέβαια μιας και δεν παίζει εγγύηση εννοείται ότι θα πας για το dual sim οπότε θα έχεις και αυτό το plus Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Παίδες καλημέρα... Οι διαφορές του LGV10 με του LGV20 ποιες είναι; είναι τόσο τρανταχτές στο να αγνοήσεις το δεκάρι και να πας στο εικοσαρι; Με ένα απλό συγκριτικό θα βρεις σημαντικές διαφορές υπέρ του V20 όσον αφορά τα specs. Τώρα... η έλλειψη εγγύησης σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή του δεν ξέρω αν αποτελεί σωστή αγορά σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ναι φίλε μου ιδιαίτερα στο εξωτερικό ηχείο, στην αυτονομία και στην ταχύτητα και βέβαια μιας και δεν παίζει εγγύηση εννοείται ότι θα πας για το dual sim οπότε θα έχεις και αυτό το plus To ειχα κουβεντιασει το θεμα του ηχείου για το v10 στο αναλογο θεμα του ..(γιατι και εγω θελω δυνατό ηχειο ..)! τα παιδια εκει με ειπαν οτι του v10 ειναι πιο δυνατο απο το lg 4 (το οποιο θεωρω επισης πολυ δυνατό ..)! δηλαδη του v20 βαράει ακομη πιο δυνατα? :) μπραβοοο! τεσπα σε γενικες γραμμες χλωμο να το αγορασω ..πολλα λεφτα και οχι εγγύηση οπως λετε .. ευχαριστω για τις απαντησεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 http://www.iphonego.gr/main/index.php?route=product/product&product_id=106576&search=LG&description=true&category_id=2464 σκεφτομαι να το χτυπησω απο εδω.εχει ψωνισει κανεις απο το συγκεκριμενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 http://www.iphonego.gr/main/index.php?route=product/product&product_id=106576&search=LG&description=true&category_id=2464 σκεφτομαι να το χτυπησω απο εδω.εχει ψωνισει κανεις απο το συγκεκριμενο? Προσωπικα δεν εχω ψωνισει τιποτα απο το συγκεκριμενο,αλλα δεν το ξερω κιολας...:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts