Jump to content

LG V20

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

659 euro ;; καλή τιμή για αρχή αλλά στην Αγγλία σε λίρες δεν θα έπρεπε να εινα ;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 758
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δίνει ένας σε διπλό forum.

Στάλθηκε από RN3 Pro

Και σ αυτό το φόρουμ Δημήτρη.

Παρακολουθώ συχνά τις αγγελίες τελευταία.

:lol:

kountouraN

Εμενα έρχεται....Τετάρτη το αργότερο θα εχω παραλάβει...

LG V20 DUAL SIM H990DS 615€ & LG v20 battery kit 47€....

Εν αναμονη λοιπον....

.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εν αναμονη λοιπον....

.

Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου..

Από που το παραγγειλες?

kountouraN

Για να ξυπνά το θέμα σιγά σιγά

Ας ερθει με το καλο και μετα θα εχουμε αρκετα να ασχοληθουμε.....μιας και πρωιν κατοχος V10 - mate 8 - S7 edge - Note 7 εχω κρατησει αρκετο φωτογραφικο υλικο απο ολες τις συσκευες για συγκριτικα κτλ....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Έλα να αρχίσει να πέφτει η τιμή του λέμε ...http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-V20-DUAL-SIM-64GB-4G-H990DS-UNLOCKED-SIM-FREE-SMARTPHONE-BLACK-/142169408620?hash=item2119f5046c:g:Ua4AAOSwKOJYG0Ol

Ο δισταγμός που έχω τώρα είναι να ...πατήσω το buy it now ... ή πριν τις γιορτές να έχει πέσει σε διαφορά στα 100 ευρώ κάτω ;

Καλά, πρόκειται για λάθος, αφού αν πας παρακάτω θα δεις τις τιμές των μεταφορικών ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Δοκιμασα την παραγγελια,αποστολη Ελλαδα ,το χιλιαρικο ειναι χιλιαρικο..Τες πα..
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Όχι ρε συ, γιατί δεν το προχωρησες ;

Χάνεις και το υγρό μαντηλάκι δώρο :lol::lol::lol:

Edited by lakgav2

Θα παρω 2, ενα κ ενα χρωμα..Τα μαντηλακια θα τα πουλησω να βγαλω τα σπασμενα..:lol::lol:
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Εν αναμονη λοιπον....

.

Καλησπέρα έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την συσκευη; πάρε λαβές να μας πεις εντυπώσεις ;

Το έχω από χθες, αγοραστηκε από φίλο που το έφερε από έξω. . Σήμερα θα δοκιμαστεί σαν βασική συσκευή.

Στα θετικά κορυφαίο λευκο στην οθόνη, γρήγορο, smooth, με nougat out of the box

Στα αρνητικά κακή ποιότητα συναρμογης πίσω καπακιου (αυτά συμβαίνουν όταν πας να βάλεις ένα τετραγωνικό μέταλλο πάνω σε πλαστικό)

Για μενα είναι το πληρέστερο δικαρτο της αγοράς (high end).

Θέσεις δύο σιμ και ξεχωριστή για κάρτα μνήμης (σε άλλο κορυφαίο δικαρτο αυτή την εποχή δεν παίζει αυτό), όλες οι μπάντες, πλήρη ελληνικά, , fm Radio, ir blaster, καλή αυτονομία με μια πρώτη ματιά...

Συνεχίζω πλέον έχοντας το σαν βασική συσκευή, να δω τι ψάρια πιάνει...το αγόρασα ακριβά, οποτε θα είμαι ακόμα πιο αυστηρός μαζί του...

Edited by v@gelis

V@gelis

Καλοδουλευτο και φτιαξε μας λιγο...

Αντικειμενικοτητα οπως παντα θελω και μερικες φωτο σε διαφορες συνθηκες ανεβασμενες στο flickr.

Ειναι πολλα?:O

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

V@gelis

Καλοδουλευτο και φτιαξε μας λιγο...

Αντικειμενικοτητα οπως παντα θελω και μερικες φωτο σε διαφορες συνθηκες ανεβασμενες στο flickr.

Ειναι πολλα?:O

Ευχαριστώ. Βασίλη την πιστεύω τη συσκευή, για αυτό και έκανα την υπέρβαση στο ποσό που ήμουν διατεθειμενος να ξοδεψω.

Spec-wise έχει κυριολεκτικά τα πάντα. Βαζει τα γυαλια στον ανταγωνισμό. Όχι υβριδικες λύσεις για τις 2 θέσεις σιμ, αφαιρουμενη μπαταρια (για τους λάτρεις του σπορ) και όλα τα καλούδια μιας σύγχρονης δικαρτης συσκευής.

Μπαταρια πρώτη φορτιση τη βλέπω να παει στις 4:30 sot με τα πάντα ανοιχτά και 90% φωτεινότητα. Καλά για αρχή...

Για τις φώτο Βασίλη το ΣΚ που θα έχω χρόνο θα ανεβάσω.

Αυτό που είδα στα γρήγορα είναι επίπεδο g5 τη μέρα, αλλά το βράδυ θέλει manual, στο auto είναι κατώτερη...

Ισως το καλύτερο review βιντεο για συγκριτικά καμερας της συσκευης....απλα τα σπάει.....

Εν αναμονη λοιπον.......

09/11/2016 21:30

Remarks: Received dispatch

09/11/2016 19:17

Remarks: Dispatched to processing office

09/11/2016 14:51

Remarks: Mail posted

Το ειδες ολο....? Στο video δεν τα παει καθολου καλα.

Στις φωτογραφιες μου φανεται οτι σε καποιες εναι καλυτερο το pixel και σε αλλες το iphone, γενικως ισοπαλια στα δικα μου ματια. Τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Νομίζω οτι κάπου είπαν οτι το ν20 ηταν pre-release κομμάτι. Κάτι τέτοιο κατάλαβα τουλαχιστον.

Τώρα στο τέστ, θα συμφωνισω με τους τύπους. Στην φωτογραφία σχεδόν ισοπαλία pixel - v20.

Το μήλο δεν μου άρεσε. Πολύ τονισμένα χρώματα, αφύσικα τελείως. Ο τοίχος με τα τούβλα ειδικά, είχε τόσο πολύ τονιστεί που φαίνονταν σαν να ηταν μουτζουρωμένος , βρώμικος.

Το s7 στις περισσότερες ήταν απλά στον κόσμο του. Που ηταν αυτός? Δεν ξέρω αλλά σίγουρα όχι εκεί που ηταν και τα υπόλοιπα.

Το βίντεο είναι κάτι που δεν με πολύ απασχολεί, χάριν συνέχειας του όλου review το είδα.

Απλά σαν παρατηρητής και μόνο, χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη απαίτηση, πάλι θα επελεγα το pixel και πολύ κοντά το μήλο.

Το ν20 έδειχνε να έχει πρόβλημα, ήταν ιδιαίτερα ασταθές. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν όντως pre-released κομμάτι και οτι δεν θα βγει έτσι.

Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλά κάποιους θα τους απομακρύνει απο την αγορά του.

Σαν αγορά θα έπαιρνα στάνταρ το ν20 αφού το pixel με την τιμή που έχει, απλά το διαγράφει απο τις επιλογές!

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Νομίζω οτι κάπου είπαν οτι το ν20 ηταν pre-release κομμάτι. Κάτι τέτοιο κατάλαβα τουλαχιστον.

Τώρα στο τέστ, θα συμφωνισω με τους τύπους. Στην φωτογραφία σχεδόν ισοπαλία pixel - v20.

Το μήλο δεν μου άρεσε. Πολύ τονισμένα χρώματα, αφύσικα τελείως. Ο τοίχος με τα τούβλα ειδικά, είχε τόσο πολύ τονιστεί που φαίνονταν σαν να ηταν μουτζουρωμένος , βρώμικος.

Το s7 στις περισσότερες ήταν απλά στον κόσμο του. Που ηταν αυτός? Δεν ξέρω αλλά σίγουρα όχι εκεί που ηταν και τα υπόλοιπα.

Το βίντεο είναι κάτι που δεν με πολύ απασχολεί, χάριν συνέχειας του όλου review το είδα.

Απλά σαν παρατηρητής και μόνο, χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη απαίτηση, πάλι θα επελεγα το pixel και πολύ κοντά το μήλο.

Το ν20 έδειχνε να έχει πρόβλημα, ήταν ιδιαίτερα ασταθές. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν όντως pre-released κομμάτι και οτι δεν θα βγει έτσι.

Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλά κάποιους θα τους απομακρύνει απο την αγορά του.

Σαν αγορά θα έπαιρνα στάνταρ το ν20 αφού το pixel με την τιμή που έχει, απλά το διαγράφει απο τις επιλογές!

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Και εμενα μου αρεσε παρα πολυ η καμερα του LG V20 η εστω ειναι μεσα στην πρώτη 3αδα...Οσο για το βιντεο το V10-V20 φημιζονται για manual Βίντεο που πιστευω δεν θα απογοήτευση κανενα....Αλλα εχω μια απορια οσο αφορα το παραπανω βίντεο...Πως ξαφνικα η καλύτερη κάμερα της αγορας βγηκε εκτος συναγονισμου...και μιλάω για το s7 edge

Συνεχεια εντυπωσεων:

Αψογο GSM, Wifi σημα. Με τα G4,G5 δεν ημουν ευχαριστημενος στο GSM reception, εδω ειναι ολα αψογα.

Η μπαταρια φαινεται να παγιωνεται στις 4:30 SOT με μικτη χρηση (Wifi + 3g/4g data), 90% φωτεινοτητα, 3 email accounts push, wifi/gps/sync μονιμα ανοιχτα.

Ενα αλλο θετικο ειναι οτι δε ριχνει φωτεινοτητα και δεν το εχω δει να ζεσταινεται, ακομα και σε εντονη χρηση (παιχνιδι ακομα δεν εχω δοκιμασει ομως).

Καλο touch, καλο μονοφωνικο ηχειο (θα ηθελα περισσοτερη ενταση, αλλα ειναι πανω απο το μεσο ορο).

Η καμερα τη μερα ειναι στην κορυφη μαζι με pixel, iphone 7, το βραδυ θελει οπωσδηποτε manual για να αποδωσει κι εκει σοβαρα. Βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομα.

Αλαγκαριστο, bugs δεν εχω διαπιστωσει. Η πληροτητα της συσκευης με κερδιζει (η δευτερη οθονη δεν πιστευα οτι θα μου φανει τοσο χρησιμη) κι ετσι, αν συνεχισει να αποδιδει σωστα, βλεπω να μενει μεχρι την ελευση των νεων galaxy.

Πολυ καλα νεα Βαγγελη....με το πισω καπάκι τι εκανες...?Εστρωσε μονο του....οι περισσότεροι αναφερουν οτι η συναρμολογιση της συσκευης ειναι φανταστικη....

Με αγχωσε λιγο αυτο που διαβασα εδω για το ηχείο...

http://forum.xda-developers.com/v20/help/speaker-audio-crackling-distortion-t3485638

Ισως...Ισως...να το εχω και εγω αυριο αντι για δευτερα....για να δουμε...

Edited by tsiglas

Πολυ καλα νεα Βαγγελη....με το πισω καπάκι τι εκανες...?Εστρωσε μονο του....οι περισσότεροι αναφερουν οτι η συναρμολογιση της συσκευης ειναι φανταστικη....

Με αγχωσε λιγο αυτο που διαβασα εδω για το ηχείο...

http://forum.xda-developers.com/v20/help/speaker-audio-crackling-distortion-t3485638

Ισως...Ισως...να το εχω και εγω αυριο αντι για δευτερα....για να δουμε...

Το πισω καπακι με τη σχετικη παρεμβαση ειναι οκ.

Αυτοι που γραφουν οτι εχει φανταστικη ποιοτητα ειναι ασχετοι με το αντικειμενο της ποιοτητας (με το συμπαθειο). Το πισω καπακι εχει θεμα κι ειναι λογικο - δε μπορεις να πετυχεις μηδενικες ανοχες σε συναρμογη μεταλλου με πλαστικο (αν ηθελες να το πραξεις , τα περιφημα six sigma θα εκτοξευαν την τιμη του προϊοντος). Δε βλεπω distortion στο ηχειο (στο xda υπαρχουν αναφορες μονο απο αμερικανικα κομματια, οπου η B&O δεν εχει συμμετοχη στον ηχο), οπως και στο ακουστικο (πχ στο G5 ειχα crackling noises κατα τη συνομιλια, εδω ειναι αψογο).

Με το καλο να παραλαβεις, αντε εφαγες το γαϊδαρο ;)

Edited by v@gelis

Βαγγελη στις ρυθμισεις των 2 Σιμ υπαρχει το μενου οκονομια κλησεων (η κατι τετοιο) το οποιο σε αφηνει να διαλεξεις επαφες που θες ''χωρις ερωτηση'' να καλει παντα με μια συγκεκριμενη απο τις 2 σιμ???

Αν ναι τοτε αλλη μια μοναδικοτητα της LG οτι αφορα τις hi end συσκευες....