Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eγω το εχω απο 8/4 ( απο τους πρωτους που το αγορασαν) ,το χρησιμοποιω απο την 1η μερα με ATP 256MB και δεν μου το εχει παρουσιασει το συγκεκριμενο προβλημα μεχρι τωρα

Mια απο τα ιδια και εδω....

το χω πανω απο ενα μηνα(με 256 καρτα) και δεν εχω κανενα προβλημα....μεχρι τωρα....

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει εστω και καποιος που να εχει αγορασει καποια αλλη καρτα μνημης εκτος απο αυτη που δινει η nokia και να του εχουν χαθει οι εικονες η οτιδηποτε αλλο;Το εχω 10 μερες και εχουν χαθει τα μηνυματα 2 μερες μετα απο την αγορα,εκανα format την καρτα αλλα σημερα χαθηκαν και οι εικονες,εχω την καρτα που δινει η nokia!Λυση ειναι η αγορα καποιας αλλης καρτας;

Εγω το αγορασα 12/4 και την πρωτη εβδομαδα που είχα την καρτα της ΝΟΚΙΑ ειχα προβλήματα. Μετα αλλαξα καρτα και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρό πρόβλημα απο τοτε.

Να ρωτησω κατι άλλο. Πως μπορω να αντιγραψω μηνυματα απο την μνημη τηλεφωνου στην καρτα μνημης. Η αν αυτο δεν γινεται μπορω να βλέπω με καποιο τροπο ή αλλο προγαμμα ταυτόχρονα τα μηνύματα της μνημης του τηλεφωνου και της κάρτας

Η εφαρμογη appman που μου δειχνει τα αχρηστα αρχεία για να σβησω απο τη μνήμη του τηλεφωνου?

Ο χρονος φορτισης της μπαταριας ποσο ειναι?

Time is time was time is not..

Η εφαρμογη appman που μου δειχνει τα αχρηστα αρχεία για να σβησω απο τη μνήμη του τηλεφωνου?

Νομιζω 1.30 ωρα. :)

B L U E in G R E E N :cool:

τερμα δεξια στο installed apps εχει ενα καδο δεξια στα συγκεκριμενα αρχεια αντι φακελο. προσεξε ομως, μπορει να χρειαζονται αυτα τα αρχεια. εμενα δε μου εχει βγαλει ποτε τετοιο καδο εκτος απο τα λεξικα της slovo. ισως επειδη το καθαριζω χειροκινητα :)

Ma to provlhma me thn karta mnhmhs logika eksaleifetai meta to FORMAT...Elpizo h periptosh soy na einai memonomenh.

Prospathhse na ksanakaneis format.An paroysiastei pali to provlhma,tote h lysh poy aneferes pisteyo pos tha htan h kalyterh...

ΔΕΝ λύνεται με το format. Σύμπτωση αν λυθεί, σύμπτωση και αν δε λυθεί. Στα τυφλά προχωράμε μέχρι νεωτέρας από τη Μητέρα Nokia.

Υπαρχει εστω και καποιος που να εχει αγορασει καποια αλλη καρτα μνημης εκτος απο αυτη που δινει η nokia και να του εχουν χαθει οι εικονες η οτιδηποτε αλλο;Το εχω 10 μερες και εχουν χαθει τα μηνυματα 2 μερες μετα απο την αγορα,εκανα format την καρτα αλλα σημερα χαθηκαν και οι εικονες,εχω την καρτα που δινει η nokia!Λυση ειναι η αγορα καποιας αλλης καρτας;

Εχω πάρει ένα στις 19/5 και άλλα δύο στις 22/5.Απο την πρώτη στιγμή τους έβαλα κάρτες 256mb και μέχρι σήμερα δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Ξέρω,είναι νωρίς ακόμη αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξος ;)

Παναγιώτης

καλημέρα.

έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό μου....ειναι φορτισμένη η μπαταρία και λείπει μόνο μια γραμμή(δηλαδή είναι 6 γραμμές).το κλείνω το βράδυ και το πρωί που το ανοίγω η μπαταρία έχει πέσει σε μια γραμμή μόνο.Πώς είναι αυτό δυνατόν?

Έχω αλλάξει το network mode σε GSM απο Dual Mode οπότε όταν είναι ανοιχτό δεν ψάχνει για 3g σήμα.

--σημείωση..το κινητό ειναι 2 βδομάδων

--χρησιμοποιούσα την μπαταρία του 6600 όπου είχα τα ίδια συμπτώματα οπότε και χθές το πρωί έβαλα την καινούρια(του 6680)-(μετά απο φόρτιση 16 ωρών) μπάς και δώ καμία αλλαγή αλλά σήμερα το πρωί που το ξανάνοιξα είχα μόνο μια γραμμή πάλι.

ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

1:αν θέλω να συνδεθώ στο myphone.gr απο το κινητό ποιά είναι η διεύθυνση που πρέπει να γράψω?

2:δοκίμασα πλοήγηση στο ιντερνετ με 3g και χωρίς 3g και στην 2η περίπτωση άνοιγαν πιο γρήγορα οι σελίδες.

3:τι encoding πρέπει να έχω στα settings για να μπορώ να δώ ελληνικά στην οθόνη?

Ευχαριστώ πολύ ...

καλημέρα.

έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό μου....ειναι φορτισμένη η μπαταρία και λείπει μόνο μια γραμμή(δηλαδή είναι 6 γραμμές).το κλείνω το βράδυ και το πρωί που το ανοίγω η μπαταρία έχει πέσει σε μια γραμμή μόνο.Πώς είναι αυτό δυνατόν?

Έχω αλλάξει το network mode σε GSM απο Dual Mode οπότε όταν είναι ανοιχτό δεν ψάχνει για 3g σήμα.

--σημείωση..το κινητό ειναι 2 βδομάδων

--χρησιμοποιούσα την μπαταρία του 6600 όπου είχα τα ίδια συμπτώματα οπότε και χθές το πρωί έβαλα την καινούρια(του 6680)-(μετά απο φόρτιση 16 ωρών) μπάς και δώ καμία αλλαγή αλλά σήμερα το πρωί που το ξανάνοιξα είχα μόνο μια γραμμή πάλι.

ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

1:αν θέλω να συνδεθώ στο myphone.gr απο το κινητό ποιά είναι η διεύθυνση που πρέπει να γράψω?

2:δοκίμασα πλοήγηση στο ιντερνετ με 3g και χωρίς 3g και στην 2η περίπτωση άνοιγαν πιο γρήγορα οι σελίδες.

3:τι encoding πρέπει να έχω στα settings για να μπορώ να δώ ελληνικά στην οθόνη?

Ευχαριστώ πολύ ...

To ιδιο προβλημα παρουσιασε και το δικο μου κινητο , και αναζητοντας την αιτια ανακαλυψα το εξης.

Ειχα εγκαταστισει ενα αντιβιοτικο προγραμμα το οποιο αναλαμβανε να

κανει scan τα αρχεια καθε 12 ωρες.....

Επειδη ομως με το γνωστο "προβλημα" των corruptet folder και αρχειων που δημιουργουντε , ανακαλυψα , οτι εμενε η αναζυτηση στασημη σε εναν συγκεκριμενο φακελο..... με αποτελεσμα , το προγραμμα να δουλευει ολη την μερα /νυχτα και να μου ξελιγωνει την μπαταρια.....

Η λυση δοθηκε ,οταν απεγκατεστησα το αντιβιοτικο και φορμαρισα την καρτα....

δεν ξερω αν κατι αντιστοιχα εχει γινει και σε σενα...

παντως σε εμενα , τα παραπανω , ειχαν ως αποτελεσμα η μπαταρια να μην κραταει παραπανω απο 12 ωρες......

δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα στην κάρτα.έχω μόνο το fexplorer και το autolock.

τίποτα άλλο.

για τις ερωτήσεις αυτές ξέρει κανείς τίποτα?

ευχαριστώ πολύ φίλε μου

pantws emena den anoige ikamera otan anoiga to kapaki alla formarisa tin karta kai ola ok perasa kai osa programata eixe apo nokia.com ola ok

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Καλημέρα σε όλους.

Λοιπόν το 6680 κάνει το εξής κουφό. Έχω για παράδειγμα 2 επαφές ο ένας αριθμός είναι για παράδειγμα (χανιά) 2821012345 και ο άλλος ρέθυμνο 28310-67890. Αν πάρω το 2821067890 παίρνει το νούμερο και μου λέει ότι παίρνει στο ρέθυμνο και φυσικά βγάζει και το νούμερο της επαφής, και το αντίθετο.

Τι κάνουμε γι'αυτό

Ηράκλειο

δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα στην κάρτα.έχω μόνο το fexplorer και το autolock.

τίποτα άλλο.

για τις ερωτήσεις αυτές ξέρει κανείς τίποτα?

ευχαριστώ πολύ φίλε μου

1. wap.myphone.gr

2. :confused:

3. De xero

ευχαριστώ φίλε μου

με το θεμα της μπαταρίας τι παίζει?ξέρει κανείς τι πρέπει να ρυθμίσω στη συσκευή για να μην καταναλώνει τόση μπαταρία?το θέμα είναι οτι είναι κλειστό το τηλέφωνο και όταν το ανοιγώ μετα απο ένα βραδυ η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει

ευχαριστώ φίλε μου

με το θεμα της μπαταρίας τι παίζει?ξέρει κανείς τι πρέπει να ρυθμίσω στη συσκευή για να μην καταναλώνει τόση μπαταρία?το θέμα είναι οτι είναι κλειστό το τηλέφωνο και όταν το ανοιγώ μετα απο ένα βραδυ η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει

Apo τις ρυθμισεις τηλεφωνου μπορεις να μειωσεις λιγο την "φωτεινοτητα" ,το "οριο χρονου γραφικου οθονης" καθως επισης και τον "χρονο φωτισμου"

Δοκιμασε ελληνικα & unicode .

Για να συνοψισουμε μεχρι τωρα ,ΔΕΝ εχει παρουσιαστει προβλημα

μεχρι τωρα σχετικα με την εξαφανιση

φωτογραφιων/μηνυματων με την χρησιμοποιηση νεας καρτας

- εκτος νοκια- στους εξης:

• nervous - 1 6680 08/04
  • freddaras - 1 6680 πανω απο ενα μηνα
  • georgetr - 1 6680 12/4 κανενα προβλημα μετα απο αγορα καρτας
  • potakas - 1 6680 19/5 , 2 6680 22/5

Οποιος εχει χρησιμοποιησει νεα καρτα και του εχει παρουσιαστει το συγκεκριμενο προβλημα , ας το γραψει

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

τα έχω και τα 3 όσο πιο χαμηλά γίνεται....μήπως η μπαταρία που μου δώσανε είναι προβληματική?δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μπαταρίας ή κινητού....αν είναι πρόβλημα μπαταρίας τοτε θα την γυρίσω πίσω μπας και μου δώσουν άλλη που δεν θα παρουσιάζει πρόβλημα.

τα έχω και τα 3 όσο πιο χαμηλά γίνεται....μήπως η μπαταρία που μου δώσανε είναι προβληματική?δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μπαταρίας ή κινητού....αν είναι πρόβλημα μπαταρίας τοτε θα την γυρίσω πίσω μπας και μου δώσουν άλλη που δεν θα παρουσιάζει πρόβλημα.

Δοκιμασε με αλλη μπαταρια να δεις τι παιζει .

Πηγαινε την μπαταρια για τσεκαρισμα .

Μηπως εχεις ανοικτο συνεχεια το bluetooth ?

Κανε κανενα φορματ στο τηλεφωνο μηπως δεις διαφορα .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

το bluetooth είναι κλειστό.

background εφαρμογές δεν τρέχουν.

οταν πήρα το κινητό έβαλα την κάρτα του 6600 και παρουσίασε το πρόβλημα

χ8ες αφού είχα φορτίσει την καινούρια μπαταρια(του 6680) την εβαλα και σήμερα το πρωί είχε πέσει τελείως.

σημείωση:το τηλ ήταν κλειστό το βράδυ

Apo τις ρυθμισεις τηλεφωνου μπορεις να μειωσεις λιγο την "φωτεινοτητα" ,το "οριο χρονου γραφικου οθονης" καθως επισης και τον "χρονο φωτισμου"

Δοκιμασε ελληνικα & unicode .

Για να συνοψισουμε μεχρι τωρα ,ΔΕΝ εχει παρουσιαστει προβλημα

μεχρι τωρα σχετικα με την εξαφανιση

φωτογραφιων/μηνυματων με την χρησιμοποιηση νεας καρτας

- εκτος νοκια- στους εξης:

• nervous - 1 6680 08/04
  • freddaras - 1 6680 πανω απο ενα μηνα
  • georgetr - 1 6680 12/4 κανενα προβλημα μετα απο αγορα καρτας
  • potakas - 1 6680 19/5 , 2 6680 22/5

Οποιος εχει χρησιμοποιησει νεα καρτα και του εχει παρουσιαστει το συγκεκριμενο προβλημα , ας το γραψει

Ας μην ξεχναμε και την δημοσκοπηση του jois21 γιατι σε αυτο το thread μεχρι το βραδυ θα εχει θαφτει το συγκεκριμενο Post. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

τερμα δεξια στο installed apps εχει ενα καδο δεξια στα συγκεκριμενα αρχεια αντι φακελο. προσεξε ομως, μπορει να χρειαζονται αυτα τα αρχεια. εμενα δε μου εχει βγαλει ποτε τετοιο καδο εκτος απο τα λεξικα της slovo. ισως επειδη το καθαριζω χειροκινητα :)

Xειροκινητα μεσα απο το fexplorer θα τα διαγράφω?

Εγω εχω την ΑΤP DV RSMMC Mobile 256 mb απο 20/5 και δεν εχω κανενα προβλημα.

Time is time was time is not..

Παιδιά μια ερώτηση...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα Streaming Audio για το 6680? Να ακούμε δηλαδή Radio μέσω 3G, ή GPRS?

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Παιδιά μια ερώτηση...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα Streaming Audio για το 6680? Να ακούμε δηλαδή Radio μέσω 3G, ή GPRS?

Εσυ τι λες να μην ειχαμε;;; :p

Virtual Radio

Virgin Radio Player

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Ναι βεβαιως γιατι να μην γινεται. ;)