king2009 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Back to back βάζετε τις 2 5αρες και έρχεται reload it. Βάζετε 5αρα κάνετε το πάρε μοίρασε. Στο καπάκι βάζετε τη δεύτερη. Περιμένετε να έρθει reload it το κάνετε και μετά πάρε μοίρασε. Μην ξεχνάτε και το πάρε καβατζα κάθε μήνα με 2 φορές από 500mb για 1 ώρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Άλλαξαν τα φοιτητικά πακέτα όπως είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει από σήμερα και μάλιστα το πακέτο των 7.06 ευρώ ενώ είχαν ανακοινώσει ότι θα κοστίζει πλέον 7 ευρώ, στην πραγματικότητα κάνει 8 ευρώ! Μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος της ανακοίνωσης, αλλα σε κάθε περίπτωση αλλάζει την τιμή του πακέτου που είχαν ανακοινώσει. Δείτε στο m.whatsup.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannonis Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παιδια μια ερωτηση. Εχω φοιτητικο whats up και εβαλα 2 φορες μεσω Paypal απο 5€, εβαλα ενα προγραμμα με 7€ και προσπαθησα να κανω χρηση του reload it και του παρε μοιρασε, αλλα και στα 2 μου βγαζει μηνυμα σφαλματος. Sto reload it μου λεει οτι δεν εχω διαθεσιμο κωδικο και να πιστρεψω οταν κανω ανανεωση του χρονου ομιλιας , ενω στο παρε μοιρασε μου λεει οτι για να ενεργοποιηθει η προσφορα, θα πρεπει να εχω κανει ανανεωση χρονου τις τελευταιες 30 μερες. Κανω κατι λαθος? Καλησπέρα euromaster! Πλέον από 1/8 το What's Up δίνει κωδικό για Reload μόνο σε όποιον χρησιμοποιήσει για ανανέωση κάρτα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας των 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλησπέρα euromaster! Πλέον από 1/8 το What's Up δίνει κωδικό για Reload μόνο σε όποιον χρησιμοποιήσει για ανανέωση κάρτα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας των 10€. Με 2 5αρες περνεις κανονικά 1200. Από 1/9 θες να πεις? Γιατί σήμερα δεν έβαλα αν το άλλαξαν σίγουρα να ξέρουμε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα φοιτητικό watch up και σε ανανέωση χρόνου 10€ σήμερα από κατάστημα μου έδωσε 500mb για 15 μέρες, 500mb για έναν μήνα και κωδικό reload it όπου με αυτόν έλαβα αλλά 600mb για ένα μήνα, σύνολο 1700mb μαζι με το πάρε-μοιρασε. Άλλαξε πάλι κάτι με τις ανανεώσεις; Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου έστελνε μόνο κωδικό reload it για 1200mb; Όπως και να έχει πάντως, μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Άλλαξαν και επίσημα οι τιμές στο application από σήμερα και το πακέτο των 4€ τελικά πήγε στα 6€ όχι στα 5€ όπως θα θέλαμε πι περισσότεροι....:( Μένει να δούμε πως θα κινηθεί και CU φοιτητικό αλλά το κόβω να γίνονται ακριβώς τα ίδια και από εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Τα 1200 mb δίνονται από το reloadit αν έχει προηγηθεί online ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Οπότε στην ουσία πλέον πρέπει να δίνεις 2€ παραπάνω για να έχεις απλά +200mb συγκριτικά με παλιότερα(οκ, στα 4€ ήταν προσφορά αλλά ήταν καιρό έτσι). Σκέφτομαι μετά από 3 χρόνια το γυρίσω στο να χρησιμοποιώ ως κύριο το CU φοιτητικό που έχω παράλληλα. Ακόμα και 6€ να πάει και εκείνο όπως αναμένεται, βρίσκω πως συνολικά έχω πολύ καλύτερη ποιότητα κλήσεων από ότι στο Cosmote. Δηλαδή ναι μεν από Cosmote σε Cosmote ακούς μια χαρά, αλλά αν καλέσεις στους άλλους 2 η κατάσταση είναι πολύ χάλια. Μάλλον θα κρατήσω το wu συντηρώντας το με 5€ ανά 3 μήνες μόνο για τα δωρεάν λεπτά σε wu και mb. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Δεν έχει σχέση σε ποιον πάροχο καλείς, αλλά είναι θέμα κεραιών. Κάτι άλλο παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Στα σημεία που κινούμαι πάντως, και με 2 συσκευές που χρησιμοποιώ συνέχεια (+ άλλες 2 που δοκίμασα περιστασιακά) με την Cosmote σε κλήση προς τις άλλες 2 έχω πολύ άσχημη ποιότητα επικοινωνίας. Αντίστοιχα με CU καλώντας Cosmote και Wind ακούω πολύ καλύτερα. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Άλλαξαν και επίσημα οι τιμές στο application από σήμερα και το πακέτο των 4€ τελικά πήγε στα 6€ όχι στα 5€ όπως θα θέλαμε πι περισσότεροι....:( Μένει να δούμε πως θα κινηθεί και CU φοιτητικό αλλά το κόβω να γίνονται ακριβώς τα ίδια και από εκεί.. όμορφα αύξηση 50%..... η ανάπτυξη ήρθε..... :p Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 βρίσκω πως συνολικά έχω πολύ καλύτερη ποιότητα κλήσεων από ότι στο Cosmote. Δηλαδή ναι μεν από Cosmote σε Cosmote ακούς μια χαρά, αλλά αν καλέσεις στους άλλους 2 η κατάσταση είναι πολύ χάλια. Τους χρόνια αυτό και ακόμα δεν κατάφεραν να το φτιάξουν. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα σημεία που κινούμαι πάντως, και με 2 συσκευές που χρησιμοποιώ συνέχεια (+ άλλες 2 που δοκίμασα περιστασιακά) με την Cosmote σε κλήση προς τις άλλες 2 έχω πολύ άσχημη ποιότητα επικοινωνίας. Αντίστοιχα με CU καλώντας Cosmote και Wind ακούω πολύ καλύτερα. Sent from my Moto X PlayΌπως ακριβώς το είπες Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όμορφα αύξηση 50%..... η ανάπτυξη ήρθε..... :p Sent from my L200 using TapatalkΑναμενόμενο πολύ καιρό το άφησε. Μετά εκραζα τους άλλους ίδιο μοτίβο όλες. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Γνωριζει κανεις αν απο καρτοσυμβολαιο φοιτητικο κοσμοτε ζηταει στην σελιδα τους πασο για να το γυρισουμε σε φοιτητικο what's up; Ειναι παλιο το πασο και λογικα αν ζητηθει δεν θα το γυρισουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trenaki Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Έχω βάλει να κάνει κάθε μήνα την αυτόματη ενεργοποίηση 600mb με 6€ Που σου δίνει άλλα 600 δώρο. Ξέρει κάνεις πως γίνεται να την απενεργοποιησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Γνωριζει κανεις αν απο καρτοσυμβολαιο φοιτητικο κοσμοτε ζηταει στην σελιδα τους πασο για να το γυρισουμε σε φοιτητικο what's up; Ειναι παλιο το πασο και λογικα αν ζητηθει δεν θα το γυρισουν. Θα στο ζητήσουν, κάτσε στα αυγά σου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Θα στο ζητήσουν, κάτσε στα αυγά σου. Μπααα....πιστευω θα βρω τροπο να το κανω φοιτητικο whats up.Ειναι της κοπελας μου,δεν ειναι δικο μου. Σε ευχαριστω για την απαντηση αρχηγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλησπερα. Εκανα ανανεωση 10αρα με χρεωστικη και μου εδωσε δωρο 500mb και κωδικο reload για αλλα 1200. Δεν θα επρεπε να παρω αλλα 500 αμεσα λογω της ανανεωσης online με χρεωστικη? Οχι οτι ειναι και λιγα τα 1700 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλησπερα. Εκανα ανανεωση 10αρα με χρεωστικη και μου εδωσε δωρο 500mb και κωδικο reload για αλλα 1200. Δεν θα επρεπε να παρω αλλα 500 αμεσα λογω της ανανεωσης online με χρεωστικη? Οχι οτι ειναι και λιγα τα 1700 :lol: Εδώ καλά ούτε τα 500 δεν έπρεπε να πάρεις μόνο το reload it έχουν αφήσει. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Δηλαδη κοψανε και τα 500 με την ανανεωση λογω του φοιτητικου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Δηλαδη κοψανε και τα 500 με την ανανεωση λογω του φοιτητικου; Όχι κόψανε τα 500 συν 500 λόγου του νέου Reload it που δίνει 1200 με αγορά κάρτας online. Από τους λίγους είσαι που περνεις ακόμα τα 500. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Το χουμε ξαναπεί king, τα φοιτητικά παίρνουν κανονικά το τώρα data με ανανέωση από 10€ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Σωστά. Και σε εμένα περνάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Και σε εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Αρα τελικα ειμαι οκ με τα 500+1200; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Λοιπόν στα φοιτητικά με ανανέωση από 10 € παίρνεις το τώρα data (500mb/15μερες) και κωδικό reload it για 1.2gb /30μέρες. Αυτό που κόψανε είναι τα 500mb δωρο για 30 μέρες με online ανανέωση Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts