HEO Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 WHAT’S UP STUDENT PRE-UNIVERSITY Δίνεις τώρα πανελλήνιες; Τελειώνεις φέτος την 3η Λυκείου και ετοιμάζεσαι για σπουδές; Στην καρδιά μας είσαι ήδη φοιτητής. Πάρε τις φοιτητικές προσφορές του What’s Up από τώρα και πέρνα το καλοκαίρι χαλαρά.Κάνε εγγραφή με την ταυτότητα σου και τα ξαναλέμε Σεπτέμβρη… με το πάσο σου! https://www.whatsup.gr/pre-university τρεξτε πιτσιρικια :lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Το πακέτο με τα 1000 προς όλους και τα 200μβ αν δε τελειώσουν και ενεργοποιήσω κι άλλο θα προστεθούν τα λεπτά? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Όχι. Στην Cosmote μόνο τα mb μεταφέρονται. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Το πακέτο με τα 1000 προς όλους και τα 200μβ αν δε τελειώσουν και ενεργοποιήσω κι άλλο θα προστεθούν τα λεπτά? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk MB μονο μεταφερεις,οτι αγοραζεις και τα bonus νομιζω δεν μεταφερονται.Ισως τα 600MB δωρο καθε μηνα στα φοιτητικα να μεταφερονται. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ευχαριστώ, κρίμα. Καλά θα ήταν να μάζευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ευχαριστώ, κρίμα. Καλά θα ήταν να μάζευες Πηρες φοιτητικο τελικα; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Πηρες φοιτητικο τελικα; Στο site pre University απλά έστειλα φωτογραφία τη ταυτότητα μου και έγιναν τα φοιτητικά πακέτα αλλά όχι τα 600 και 600 που είναι δωρεάν. Ο αριθμός είναι στο όνομα της μητέρας μου και εγώ δεν έχω γίνει ακόμα 18. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Καλησπέρα,γίνεται ταυτόχρονα με φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο να κάνω και ένα φοιτητικό whats up για ένα συγγενικό μου πρόσωπο? Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Καλησπέρα,γίνεται ταυτόχρονα με φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο να κάνω και ένα φοιτητικό whats up για ένα συγγενικό μου πρόσωπο? Όχι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 WHAT’S UP STUDENT DOUBLE PLAY 24 -> έως 24Mbps -> 17,90€/μήνα έχει βάλει κανένας; έχει και αρχικά τέλη σύνδεσης ή πληρώνεις μόνο ανά μήνα; Έχω κάνει 10 ερωτήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών (μέσω μέιλ, μέσω τσατ, μέσω φόρμας επικοινωνίας) και όλες οι απαντήσεις τους είναι πάρε τηλέφωνο. Δεν θέλουν να απαντάνε τίποτα γραπτά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_ap Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλησπέρα , εχω αλλάξει μια φορά το πάσο μου και στην voda μ έδωσε δυνατότητα αυτο να παρω και δεύτερο φοιτητικό αριθμό καθώς εχει νεο νούμερο το πάσο . Γνωρίζει κανεις κατα ποσο μπορω και στην cosmote να παρω κιαλλο φοιτητικό ; Εχω ήδη ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλησπέρα , εχω αλλάξει μια φορά το πάσο μου και στην voda μ έδωσε δυνατότητα αυτο να παρω και δεύτερο φοιτητικό αριθμό καθώς εχει νεο νούμερο το πάσο . Γνωρίζει κανεις κατα ποσο μπορω και στην cosmote να παρω κιαλλο φοιτητικό ; Εχω ήδη ενα Όχι δεν σε αφήνει να πάρεις δεύτερο φοιτητικό μιας και γίνεται καταχώρηση και άλλων στοιχείων όπως αριθμό ταυτότητας κλπ και σε βρίσκουν με αυτά αν έχεις ήδη ενεργό φοιτητικό σε κάποιο νούμερο. Το δοκίμασα και εγώ και μου είπαν ότι πρέπει να ακυρώσω αυτό που έχω ήδη ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 αν το πρώτο το αποκτήσεις με ταυτότητα, το δεύτερο παρτο με διαβατήριο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Η Voda δίνει κάθε ΣΚ όλου του καλοκαιριού 2 γιγα δώρο. Εμείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Η Voda δίνει κάθε ΣΚ όλου του καλοκαιριού 2 γιγα δώρο. Εμείς τίποτα; Που το δίνει ακριβώς; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Η Voda δίνει κάθε ΣΚ όλου του καλοκαιριού 2 γιγα δώρο. Εμείς τίποτα; Για τον Ιούλιο. Εμείς είχαμε όλο τον Μάιο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Που το δίνει ακριβώς; Στα συμβόλαια, και όχι στα καρτοκινητά. Καμία σχέση δηλαδή. http://www.vodafone.gr/portal/summer-is-on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Ν στο 1339 Μάλιστα. Καμία σχέση... Τι έχουμε εμείς για όλο το καλοκαίρι για τα συμβόλαια; Τι είπες; τα γιγα του προγράμματος μας; Α κατάλαβα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Ν στο 1339 Μάλιστα. Καμία σχέση... Τι έχουμε εμείς για όλο το καλοκαίρι για τα συμβόλαια; Τι είπες; τα γιγα του προγράμματος μας; Α κατάλαβα. Ευχαριστώ Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.. Το Πάσχα δεν είχε δώσει κάτι η Vodafone και έδωσε η wind και η cosmote Τώρα να μπω σε ένα forum να κάνω παράπονα δεν έχει ουσία αφού δεν είναι το forum καμίας εταιρείας άρα δεν θα αλλάξει ούτε κάποιο αποτέλεσμα θα έχει. θα μπορούσες να κάνεις παράπονα στην ίδια την εταιρεία που ίσως είχε και αποτέλεσμα Και στην τελική κάνεις συμβόλαιο. Έχεις κάρτα σε όποια εταιρεία θες /θέλουμε για της παροχές που σου προσφέρει και όχι για τα δώρα που στην πραγματικότητα εάν γουστάρει κάνει κάθε εταιρεία. Και το σημαντικότερο με οποίες παροχές έχεις κάνεις χρήση εσύ ή περιμένεις τα δώρα για να κάνεις χρήση γιατί εγώ κάνω το αντίθετο ξέρεις! Πρώτα βασίζομαι στης παροχές που έχω και εάν δώσουν και κανένα δώρο έχει καλός δεν θα σκάσω κιόλας ούτε θα. Μπω σε forum να κράξω χωρίς πραγματικο λόγο! Edited July 1, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Ν στο 1339 Μάλιστα. Καμία σχέση... Τι έχουμε εμείς για όλο το καλοκαίρι για τα συμβόλαια; Τι είπες; τα γιγα του προγράμματος μας; Α κατάλαβα. Ευχαριστώ Αν το έγραφες στο θέμα των συμβολαίων, μπορεί να είχε σχέση. Εδώ που γράφει φοιτητικό what's up ο τίτλος, καμία απολύτως. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Αν όχι ζητώ συγγνώμη. Σήμερα έκανε το παιδί μου σύνδεση what's up student 4gb με usb stick (μέσω του προγράμματος δράσης για πρωτοετείς φοιτητές). Το συνδέω αλλά δεν έχει σήμα ούτε 3g αλλά ούτε 2g, δοκιμασμενη η Sim και στο usb stick και στο ταμπλετ και στο κινητο, ενώ η Sim του what's up τηλεφώνου στον ίδιο χώρο εχει σημα, δοκιμασμενη και στο στικακι. Από την cosmote μου είπαν ότι η ενεργοποίηση γίνεται σε 24-48 ώρες. Ισχύει κάτι τέτοιο ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Πίστευα ότι η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα όπως στα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 παιδια χρειαζεται να κανουμε ανανεωση καθε μηνα για να παιρνουμε τα φοιτητικα προνομια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Τα 600+600 νομίζω οχι. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Σίγουρα όχι. Εδώ και καιρό. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 παιδια χρειαζεται να κανουμε ανανεωση καθε μηνα για να παιρνουμε τα φοιτητικα προνομια? Καλά είναι να βάζεις κάρτα κάθε μήνα γιατί όταν θα είναι ο καιρός να στο κοψουν θα δουν ότι το χρησιμοποιείς και βάζεις κάρτες και θα στο αφήσουν αντιθέτως εαν δουν ότι το έχεις μόνο για τα μηνιαία 600&600 τότε....:lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts