Jump to content

Φοιτητικό what's up

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν με αφηνει να καλεσω το 1314 και στην εφαρμογη ενω βαζω κανονικα το κωδικο επιβεβαίωσης μου λεει οτι δεν εχω whats up.περιοχη γκυζη

Δε φταίει η περιοχή σου 😅 Έχουν καταρρεύσει What's Up και COSMOTE APP ή απλά κάνουν κάτι απροειδοποίητα. 

• 3 months later...

Κόπηκε το φοιτητικό;

Δεν εμφανίζεται πλέον στο cosmote app

Εμφανιζεται “μόνο “ το πακέτο με τα απεριόριστα (13,5€ + 2,5gb..)

Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;

Ευχαριστώ 

Edited by user_one

8 minutes ago, user_one said:

Κόπηκε το φοιτητικό;

Ευχαριστώ 

Επειδή το φοιτητικό πακέτο είναι DIY, φαίνεται μόνο στην εφαρμογή whatsup. 

Επιβεβαιώνω ότι στην εφαρμογή του what’s up, εμφανίζεται το πακέτο

Για την ώρα, την γλιτώσαμε..

Πάντως μέχρι τώρα , το ενεργοποιούσα από την εφαρμογή της cosmote 

Edited by user_one

Το φοιτητικό δεν έχει κ κανένα πακέτο της προκοπής ειδικά σε απεριόριστα οπότε δεν ξέρω πλέον κατά πόσο αξίζει κάποιος να το έχει 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα ρωτώντας με εάν συνεχίζω να έχω φοιτητική κάρτα σε ισχύ και προσφέροντας μου συμβόλαιο gigamax 35 στα 20,5€. 

Δεν υπήρχε κάποια ‘’απειλή ‘’ για διακοπή του φοιτητικού. 
 Υπάρχει εμπειρία από κάτι αντίστοιχο. Κόβουν άραγε το φοιτητικό εάν αρνηθεί κάποιος την προσφορά τους;

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

μεχρι τώρα δεν έχει κοπεί κανένα φοιτητικό.

Ο γυιός μου είναι στα 38....και ακόμα το έχει φοιτητικό.

Απλά για να σου πιάσουν την κουβέντα. 

8 minutes ago, Vasileios said:

μεχρι τώρα δεν έχει κοπεί κανένα φοιτητικό.

Ο γυιός μου είναι στα 38....και ακόμα το έχει φοιτητικό.

Απλά για να σου πιάσουν την κουβέντα. 

Μακάρι. Πάντως με ζήτησε με το επίθετο μου. Δεν ήταν τυχαία κλήση. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

• 4 weeks later...

Κληση απο Cosmote σε τηλεφωνο που ξεκιναει 81, για να με ενημερωσουν πως σταματαει το φοιτητικο και αν θελω να αλλαξω σε συμβολαιο.

Δεν προχωρησα σε συμβολαιο αλλα εγινε γνωστο πως το φοιτητικο του whats up θα σταματησει.

Με κάλεσαν και εμένα και μου ανέφεραν το ίδιο ακριβώς για το φοιτητικό που έχω ότι γίνονται κάτι έλεγχοι και θα σταματήσει. Περιμένω να το δω στην πράξη βέβαια. Οι προσφορές που υπάρχουν για συμβόλαιο είναι οι λίγο πολύ γνωστές. Απεριόριστα και 18GB 16,17€ και Όλα Απεριόριστα στα 20,17€.

Καλησπέρα σε όλους,

Και γω έλαβα κλήση αντίστοιχη με τους προλαλήσαντες και ήταν ονομαστική, όχι τυχαία.

Ευγενική η κοπέλα που κάλεσε, δεν υπήρχε καμία πίεση για αλλαγή, ενημερωτικό ήταν περισσότερο το τηλεφώνημα.

Οι τιμές όπως αναφέρθηκαν, στα 16,12€ για τα 18GB και 20,17€ για το unlimited σε όλα.

Λέτε να ισχύει όντως ότι τα κόβουν;

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλημέρα σε όλους

Μπορεί κάποιος να δει παρακαλώ εάν λειτουργεί ο χάρτης της whatsupia στην εφαρμογή του What's UP σε android κινητό/tablet;

Η διαδρομή του χάρτη είναι:

1. Shop (κάτω δεξιά)
  2. Data (πάνω στο ribbon)
  3. Σκρολάρουμε κάτω στην 4η επιλογή (WHATSUPIA)
  4. Κι ύστερα πατάμε το κουμπί "Χάρτης WHATSUPIA"

Σε 2 κινητά android που δοκιμάζω, εμφανίζεται λευκή οθόνη

Σ' ένα παλιό iphone, φορτώνει ο χάρτης

Ευχαριστώ

Edited by user_one

On 13/3/2026 at 5:27 ΜΜ, Stavros_P said:

Καλησπέρα σε όλους,

Και γω έλαβα κλήση αντίστοιχη με τους προλαλήσαντες και ήταν ονομαστική, όχι τυχαία.

Ευγενική η κοπέλα που κάλεσε, δεν υπήρχε καμία πίεση για αλλαγή, ενημερωτικό ήταν περισσότερο το τηλεφώνημα.

Οι τιμές όπως αναφέρθηκαν, στα 16,12€ για τα 18GB και 20,17€ για το unlimited σε όλα.

Λέτε να ισχύει όντως ότι τα κόβουν;

20,17 το απεριόριστο και αν έχεις και σταθερό έχει και έξτρα χρέωση; Για 2 χρόνια συμβόλαιο ή για 12 μήνες; Γιατί κάνουν κάτι εξυπνάδες του τύπου πολύ φτηνά κάνα 3μηνο και μετά ακριβαινουν. Εμένα αν μου έλεγαν 20,17 με έκπτωση λόγω σταθερού για 2 χρόνια ίσως το σκεφτόμουν. 

10 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

20,17 το απεριόριστο και αν έχεις και σταθερό έχει και έξτρα χρέωση; Για 2 χρόνια συμβόλαιο ή για 12 μήνες; Γιατί κάνουν κάτι εξυπνάδες του τύπου πολύ φτηνά κάνα 3μηνο και μετά ακριβαινουν. Εμένα αν μου έλεγαν 20,17 με έκπτωση λόγω σταθερού για 2 χρόνια ίσως το σκεφτόμουν. 

Η τιμή είναι για συμβόλαιο 18 μηνών και είναι τελική σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον σταθερό τηλέφωνο.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

• 1 month later...

Με πηρανε και μενα σημερα για διακοπη φοιτητικου και να παω σε Giga Max 35 με 17,90€.

Θα περιμενω να μου το διακοψουν πρωτα και μετα θα αποφασισω γιατι δεν βλεπω και καποιον να του κοψανε το φοιτητικο.

On 15/3/2026 at 12:02 ΜΜ, user_one said:

Καλημέρα σε όλους

Μπορεί κάποιος να δει παρακαλώ εάν λειτουργεί ο χάρτης της whatsupia στην εφαρμογή του What's UP σε android κινητό/tablet;

Η διαδρομή του χάρτη είναι:

1. Shop (κάτω δεξιά)
  2. Data (πάνω στο ribbon)
  3. Σκρολάρουμε κάτω στην 4η επιλογή (WHATSUPIA)
  4. Κι ύστερα πατάμε το κουμπί "Χάρτης WHATSUPIA"

Σε 2 κινητά android που δοκιμάζω, εμφανίζεται λευκή οθόνη

Σ' ένα παλιό iphone, φορτώνει ο χάρτης

Ευχαριστώ

Οχι δεν μου δουλευει ο χάρτης , αν και το εχω ενεργό, 

• 2 weeks later...

Τώρα είδα το WHAT’S UP Student Mobile Internet με 10€ το μήνα, προφανώς μόνο για φοιτητές. Αναφέρει δώρο απεριόριστα data. Αξίζει φαντάζομαι αν έχει κανείς φοιτητικό πάσο. Αλλά δεν αναφέρει μέχρι πότε θα ισχύει και αν υπάρχει όριο χρήσης και επίσης αν μπορεί να μοιράσει κανονικά με 5g router

https://www.whatsup.gr/student/foitites/mobile-internet

Μου ήρθε ενα μήνυμα για αλλαγές στις τιμές του φοιτητικού και λέει επίσης ότι 15 Ιουνίου όσοι έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος θα καταργηθεί το δικαίωμα να επιλέγουν τα φοιτητικά πακέτα και θα μπορούν μονο τα απλά

Αυτο ηταν δηλαδή...

3 ώρες πριν, sakis88888 said:
On 12/2/2026 at 12:19 ΜΜ, user_one said:

Κόπηκε το φοιτητικό;

Ευχαριστώ 

Επανέφεραν το φοιτητικό στην εφαρμογή της cosmote (9gb + 1500' + 300 SMS = 11,5€)

Από ποιον αριθμό ήρθε αυτό το μήνυμα;

Υπάρχει ανακοίνωση παιδιά

Το φοιτητικό για πάνω από 30 χρόνων τέλος 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εδώ θα βρείτε την ανακοίνωση.
Ανακοινώνεται ότι από 15/06/2026 τίθενται σε ισχύ οι ακόλουθες αλλαγές:
2) Από την ως άνω ημερομηνία, η φοιτητική προσφορά θα διατίθεται αποκλειστικά σε συνδρομητές με ενεργό φοιτητικό πάσο και μέχρι τη συμπλήρωση του 30ου έτους της ηλικίας τους. Με τη συμπλήρωση του 30ου έτους της ηλικίας τους, οι συνδρομητές με ενεργή την φοιτητική προσφορά, δεν θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν πακέτο WHAT’S UP DIY STUDENT, διακόπτεται η παροχή του μηνιαίου δώρου των 600’ προς WHAT’S UP και 600MB, και της υπηρεσίας WHATSUPIA — μέσω της οποίας παρέχονται δωρεάν 5GB κάθε ημέρα για χρήση κατά τη διάρκεια παρουσίας σε πανεπιστημιακούς χώρους όπου διατίθεται η προσφορά. Οι ανωτέρω συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα υπόλοιπα πακέτα WHAT’S UP, άλλως θα χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του WHAT’S UP. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές WHAT’S UP STUDENT που κατά την 15/6/2026 έχουν ήδη συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας τους, θα διατηρήσουν τα παραπάνω προνόμια έως 30/11/2026.
https://www.whatsup.gr/pdf/anakoinosi_kartokinitis_maios_2026.pdf