Jump to content

Honor Note 8

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου βγάζει τίποτα...Κατέβασα και το Hiapp από το google play store έτρεξα και το Hiapp που υπήρχε ήδη στο κινητό (το είχα απενεργοποιήσει) αλλά πουθενά το update.

ΥΓ:Το βρήκα!Εντελώς στην τύχη αλλά το βρήκα. 2,16GB το οποίο κατεβαίνει τώρα...

εχω την εκδοση λογισμικού 029, αυτό το hiapp εμφανιζει κινεζικες εφαρμογες. Εσεις πως το πετυχατε?

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ απενεργοποίησα την stock εφαρμογή και κατέβασα το hiapp από το Google play store οποίο έχει ελληνικά. Το ίδιο βασικά πρέπει να είναι απλά έχει ελληνικό μενού.

Εγώ εχω άλλο θέμα τώρα.. Χρησιμοποιώ Nova launcher και κάθε λίγο και λιγάκι μόνο του με γυρίζει στον stock. Και βγάζει και μήνυμα ο Nova πως δεν είναι προεπιλεγμενος...

Στάλθηκε από το Honor Note 8

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Εγώ απενεργοποίησα την stock εφαρμογή και κατέβασα το hiapp από το Google play store οποίο έχει ελληνικά. Το ίδιο βασικά πρέπει να είναι απλά έχει ελληνικό μενού.

Εγώ εχω άλλο θέμα τώρα.. Χρησιμοποιώ Nova launcher και κάθε λίγο και λιγάκι μόνο του με γυρίζει στον stock. Και βγάζει και μήνυμα ο Nova πως δεν είναι προεπιλεγμενος...

ελαα... αυτό πάντα γίνεται.. και γω nova έχω.. Θα πας στις ρυθμίσεις και προγράμματα και θα ορίσεις τον nova σαν launcher.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Nope...! Δεν μου το έκανε καμία φορά πριν... Έψαξα λίγο παλι και είδα ότι είχαν αλλαχτεί τα δικαιώματα. Μάλλον λόγω του update. Τα ξανά άλλαξα και τωρα περιμένω να δω αν ξανά γινει.

Από μπαταρία πως πάτε τώρα μετά το update;

Δημήτρης

Καλημερα. Κοιταξα στο xda, εχει μια ρομ google.., v2.2. , dpi 480, εσεις πιο update κανατε? Εγω εχω το 029. Το hiapp εχει κινεζικες εφαρμογες!

Καλημερα. Κοιταξα στο xda, εχει μια ρομ google.., v2.2. , dpi 480, εσεις πιο update κανατε? Εγω εχω το 029. Το hiapp εχει κινεζικες εφαρμογες!

030 δείχνει σε εμένα. Από το HiCare (HiApp κινέζικα , HiCare ελληνικά;; ) που έκανα το update έχει ελληνικό μενού. Ξαναλέω πως εγώ απενεργοποίησα το stock Hiapp και το κατέβασα από το play store (εξού και τα ελληνικά μάλλον) αλλά δεν πρέπει να έχει διαφορά από το προεγκατεστημένο.

ΥΓ: Ακόμα η συσκευή αποφασίζει να γυρίζει σε stock launcher όποτε θέλει... Μάλλον βαριέται τον Nova και θέλει να ξεμουδιάζει πότε πότε... :lol:

Δημήτρης

030 δείχνει σε εμένα. Από το HiCare (HiApp κινέζικα , HiCare ελληνικά;; ) που έκανα το update έχει ελληνικό μενού. Ξαναλέω πως εγώ απενεργοποίησα το stock Hiapp και το κατέβασα από το play store (εξού και τα ελληνικά μάλλον) αλλά δεν πρέπει να έχει διαφορά από το προεγκατεστημένο.

ΥΓ: Ακόμα η συσκευή αποφασίζει να γυρίζει σε stock launcher όποτε θέλει... Μάλλον βαριέται τον Nova και θέλει να ξεμουδιάζει πότε πότε... :lol:

στις ρυθμίσεις της μπαταρίας έχεις βάλει να μην κλείνει ο nova αφού κλείσει η οθόνη?

στις ρυθμίσεις της μπαταρίας έχεις βάλει να μην κλείνει ο nova αφού κλείσει η οθόνη?

Ναι , το έχω βάλει... Το έχει κάνει μια φορά από τότε που άλλαξα τα δικαιώματα. Θα δω πως θα πάει..

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζει τον Nova από προεπιλεγμενο launcher. Ότι και να κάνω ότι επιλογές σε δικαιωματα άδειες μετά από λίγο μπαίνει ξανά ο stock. Μπορώ να τον απενεργοποιησω τον stock; Και αν ναι που θα τον βρω....;;

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Καθε λίγο και λιγάκι μου πετάει τον Nova και επαναφέρει τον stok. Καμία λύση; Εχω σκαλισει τα πάντα από άδειες ρυθμίσεις δικαιώματα και τίποτα...

Αν το κάνω root θα μπορέσω να τον μπλοκάρω μόνιμα τον launcher της Huawei;

Δημήτρης

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Καθε λίγο και λιγάκι μου πετάει τον Nova και επαναφέρει τον stok. Καμία λύση; Εχω σκαλισει τα πάντα από άδειες ρυθμίσεις δικαιώματα και τίποτα...

Αν το κάνω root θα μπορέσω να τον μπλοκάρω μόνιμα τον launcher της Huawei;

Περίεργο.. εμένα έχει μείνει κανονικά. Τον έκανα default και δεν ξαναγύρισε. Ποια έκδοση nova έχεις;

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Τον 5.0.3. Είναι ο τελευταίος. Δεν βγάζει κάποιο update. Σκέφτηκα να κάνω factory reset αλλά δεν θέλω να περναω από την αρχή εφαρμογές, ρυθμίσεις κτλ κτλ...

Δημήτρης

Έβγαλε ενημέρωση 2,16 gb , και πάνω από μία ώρα, κατεβάζει, και ακόμα είναι στο 76%. Τι είναι αυτό. .. OTA-EDI-AL10C233B029_B332

Τελικα, ειναι το emui 5.0,, android 7, αφου περασα 1ωρα και μιση, απο πανω απο το κινητο, πατωντας την οθονη καθε 2 λεπτα, για να μην διακοπει το κατεβασμα της ρομ.

Η κάμερα τι λέει ρε παιδιά? Εγώ έχω τώρα το Mate 8 και με τρώει το χέρι να αλλάξω

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η κάμερα τι λέει ρε παιδιά? Εγώ έχω τώρα το Mate 8 και με τρώει το χέρι να αλλάξω

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη. Το κινητο γενικα ειναι τουμπανο κατα την αποψη μου:D

• Administrators
Η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη.

Έχεις κάποιο μέτρο σύγκρισης στο οποίο βασίζεται η τοποθέτησή σου; Σε ρωτάω γιατί η κάμερα του Mate 8 που έχει ο φίλος πιο πάνω είναι υποδεέστερη του ανταγωνισμού.

Modpic.gif

Έχεις κάποιο μέτρο σύγκρισης στο οποίο βασίζεται η τοποθέτησή σου; Σε ρωτάω γιατί η κάμερα του Mate 8 που έχει ο φίλος πιο πάνω είναι υποδεέστερη του ανταγωνισμού.

Το μέτρο σύγκρισης μου είναι με διάφορα κινητά που έχω στη κατοχή μου. Γι αυτό γράφω κατά την άποψή μου. Έχω letv max x910, xiaomi mi max, oppo r7 plus. Από αυτά είναι πολύ καλύτερη. Δεν τη συγκρίνω με αυτά της αγοράς πχ iPhone, samsung κ.λ.π.

Πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου το να αλλάζω κάθε μέρα 9-10 φορές από στόκ launcher σε Nova.... Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το bug (να το πω;) και γιατί συμβαίνει ...
Δημήτρης

• 3 weeks later...

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να το αγοράσω για να αντικαταστήσω το xiaomi max μου. Να κάνω μια γρήγορη ερώτηση. Από ότι κατάλαβα το τηλέφωνο με stock rom έρχετε πολύγλωσσο επομένως δεν υπάρχει θέμα. Για τα google apps τα περάσαtε εύκoλα στην stock rom? Επίσης root-άρετε εύκολα για να πετάξεις τις κινέζικες εφαρμογές; Τo ρωτάω γιατί στο xiaomi στην stock official rom English/Chinese τα gapps δεν έκατσαν ποτέ 100% σωστά και τελικά ξεκλείδωσα το bootloader και φλάσαρα άλλη rom. Στα xiaomi βέβαια το support του ελληνικού community είναι σε άλλο level. Στα huawei βρίσκω μόνο τα μπερδεμένα posts στους XDAs

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Το κινητο, με την stock ROM, εχει προεγκατεστημενο το Google play store......,..και στα xiaomi το ιδιο με ρομ την official global ( stable,,, H ,,,, developer ). Edited by athanasios1112

Το κινητο, με την stock ROM, εχει προεγκατεστημενο το Google play store......,..και στα xiaomi το ιδιο με ρομ την official global ( stable,,, H ,,,, developer ).

Η κάτι άλλο εννοείς ή κάπου κάνεις λάθος. Stock official ROM με προεγκατεστήμενα google apps σε κινητό που στοχεύει μόνο την κινεζικη αγορά δεν υπάρχει. Απαγορεύεται το google play στην Κίνα. Και αυτός είναι και ο μοναδικος αποτρεπτικός λόγος που δεν απευθύνονται στον καθένα αυτά τα κινητά. Αν λοιπόν είχε μέσα google apps σημαίνει ότι έχει περαστεί κάποια πειραγμένη rom από τους κινέζους πριν πωληθεί (με ότι σημαινει αυτό καλό η κακό) και εγκαταστάθηκε. Εκτος αν το τηλέφωνο πωλείται και αλλού και δεν το γνωρίζω. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα xiaomi (μαζί με αυτό που έχω το max 3/64 με τον 625) που στόχευαν μόνο την κινέζικη αγορά όταν το πήρα εγώ τουλάχιστον. H official global βγήκε μόνο όταν το τηλέφωνο κυκλοφόρησε και στην Ινδία (και μετονομάστηκε σε prime). Καθαρά κινέζικο xiaomi αν το πάρεις σφραγισμένο από κινεζομάγαζο πάντα έχει την official stable μέσα με chinese/english χωρίς google. Και από εκεί βέβαια κάνεις εσύ ότι θέλεις (sideload gapp framework, ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα rom κτλ). Απλά στις miui υπάρχει μεγάλο community και είναι open source ο κώδικας και κυκλοφορούν για όλα global custom roms μετά

Edited by gthe

,, Όταν πριν 6 μηνες, ρωτησα εδώ στο σαιτ, μου υπεδειξε φιλος, να δω το βιντεο, γιατι φοβομουν μηπως δεν εχει Ελληνικη γλωσσα. Όταν το παρελαβα το κινητο, με την συνδεση στο wifi του σπιτιου, αμεσως εκανε ενημερωση στο λογισμικο. Πριν ένα μηνα, εκανε ενημερωση, ένα αρχειο 2,16 GB, και τωρα εχω

Εκδοση EMUI 5.0

Εκδοση Android 7.0

Πρεπει να εκανα Λαθος, ισως να μην ειχε προεγκατεστημενο το google play store, αλλα δεν το θυμαμαι καθολου, πραγμα που σημαινει, ότι δεν θα δυσκολευτηκα να το περασω. Δεν εκανα σκοπιμα Παραπληροφορηση.

Σχετικα με το Xiaomi mi max, to 3/64, το ειχα παρει από το honorbuy ( Ιταλια), kai για να περασω play store, ειχα παιδευτεί, κατεβασα πρωτα το κινεζικο play store κλπ, μετα ξεκλειδωσα bootloader, και περασα Ελληνικη ρομ ..κλπ, και όταν κυκλοφορησε η rom global stable, που εχει Ελληνικη γλωσσα , περασα αυτην την ρομ, και το πουλησα κλπ.. Συγνωμη για την τυχον Παραπληροφορηση σχετικα με το honor note 8.

,, Όταν πριν 6 μηνες, ρωτησα εδώ στο σαιτ, μου υπεδειξε φιλος, να δω το βιντεο, γιατι φοβομουν μηπως δεν εχει Ελληνικη γλωσσα. Όταν το παρελαβα το κινητο, με την συνδεση στο wifi του σπιτιου, αμεσως εκανε ενημερωση στο λογισμικο. Πριν ένα μηνα, εκανε ενημερωση, ένα αρχειο 2,16 GB, και τωρα εχω

Εκδοση EMUI 5.0

Εκδοση Android 7.0

Πρεπει να εκανα Λαθος, ισως να μην ειχε προεγκατεστημενο το google play store, αλλα δεν το θυμαμαι καθολου, πραγμα που σημαινει, ότι δεν θα δυσκολευτηκα να το περασω. Δεν εκανα σκοπιμα Παραπληροφορηση.

Σχετικα με το Xiaomi mi max, to 3/64, το ειχα παρει από το honorbuy ( Ιταλια), kai για να περασω play store, ειχα παιδευτεί, κατεβασα πρωτα το κινεζικο play store κλπ, μετα ξεκλειδωσα bootloader, και περασα Ελληνικη ρομ ..κλπ, και όταν κυκλοφορησε η rom global stable, που εχει Ελληνικη γλωσσα , περασα αυτην την ρομ, και το πουλησα κλπ.. Συγνωμη για την τυχον Παραπληροφορηση σχετικα με το honor note 8.

Δεν υπάρχει θέμα συγνώμης, προς θεού. Εδώ ο ένας βοηθάει τον άλλον. Ισα ίσα που μπήκες στο κόπο να απαντησεις (και 2 φορές μάλιστα) και σε ευχαριστώ. Όπως και εσύ έτσι και εγώ παιδεύτηκα με το max. Δεν έχει καν το google framework πάνω για αυτό υπήρχε θέμα. Εμένα δεν έκανε sync ας πούμε μόλις έβαλα gapps και τελικά απλά έβαλα την ελληνική custom (και την έχω ακόμα βασικά λόγω βαρεμάρας). Απλά επειδή όπως είδες στα huawei δεν έχει τόση υποστήριξη σε rom κτλ θέλει λίγο προσοχή. Μακάρι να βγαίναν ευρωπαικά αυτά τα τηλεφωνα (είμαι οπαδός της αξιοπιστίας πιο πολύ ... το παίρνω όλα official δεν το πειράζω και έχω το κεφάλι μου ήσυχο)

Παρατήρησα πως κάθε φορά που θα συνδέσω κάποια συσκευή μέσω Bluetooth (είτε handsfree, smarwatch κτλ κτλ) αμέσως με γυριζει σε στοκ Launcher (ναι... Ακόμα δεν το έλυσα το θέμα). Και το καινούριο; Δεν ενημερώνει τις εφαρμογές μέσω του Google play. Ούτε εγκαθιστά νέες. Αρχίσω και ξενερώνω σιγά σιγά με το τηλέφωνο...
Δημήτρης

Παρατήρησα πως κάθε φορά που θα συνδέσω κάποια συσκευή μέσω Bluetooth (είτε handsfree, smarwatch κτλ κτλ) αμέσως με γυριζει σε στοκ Launcher (ναι... Ακόμα δεν το έλυσα το θέμα). Και το καινούριο; Δεν ενημερώνει τις εφαρμογές μέσω του Google play. Ούτε εγκαθιστά νέες. Αρχίσω και ξενερώνω σιγά σιγά με το τηλέφωνο...

Εχεις κανει reset μηπως και λυσεις καποιο απο τα 2 αν οχι και τα 2; Εγω 2 κινητα εχω και δεν εχουν κανενα απο αυτα τα θεματα και με διαφορετικες ρομ..επισημες αλλα το 1 mm το αλλο νουγκατ.