agleouras Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Βγηκε και comic στα περιπτερα... Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Singles του χρονου?????? Χαιρομαι πααααρα πολυ ηταν η αγαπημενη μου σειρα.... Το cast τελειο μακαρι να παιζουν οι ιδιοι.... Μαρία Σολώμου να παίζει και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε!!! :love: :love: :love: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Ναι παιδιά άκουσα και εγώ την Σολωμού στον Θεμο να λέει πως τρ΄χει για τα γυρίσματα των Singles.Πολύ χάρηκα!:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Είδα σήμερα το τρέιλερ στο mega! Είναι λοιπόν γεγονός ότι θα ξαναρχίσει η σειρά:up: Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι δε θα παίζει η Παναγιώτα Βλαντή (η Μάρω)!:love: :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 eida kai egw to treiler!ante na arxisei giati moy arese poli! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Ξέρουμε πότε ξεκινάει; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ξέρουμε πότε ξεκινάει; Αρχές Οκτώβρη! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 A ρε Σολωμου..!!! θα μας αναψεις φωτιες παλι..!!!!!ευτυχως που δεν παιζει η Βλαντη...αντιπαθητικη... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Έχω μια υποψία ότι δεν θα μ'αρέσει όσο το 1.Πολύ άστοχο μου φάνηκε το trailer :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Νομίζω ότι σε σχέση με το πρώτο θα μου αρέσει περισσότερο :) Άντε να ξεκινήσει... Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Νομίζω ότι σε σχέση με το πρώτο θα μου αρέσει περισσότερο :) Άντε να ξεκινήσει... Kαι 'γω έτσι πιστεύω. Ότι θα μου αρέσει περισσότερο απ' το πρώτο. Το πρώτο δε με είχε εντυπωσιάσει. Ενώ το δεύτερο, απ' το τρέιλερ και μόνο φαίνεται πολύ καλύτερο και πολλά υποσχόμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ.ΟΠΩΣ ΣΟΛΩΜΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΙΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.""ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑ..Α ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ?.......ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ""!!!!!!!!ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΗ ΑΤΑΚΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Β' ΚΥΚΛΟΥ.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Θα ήταν ωραίο αν είχαν τους ίδιους ηθοποιούς. Τώρα δεν με τραβάει και πολύ... Αλλά θα το δω μόνο και μόνο για τη σύγκριση με τον πρώτο κύκλο.... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Εγω παλι πιστευω πως θα κανει τη διαφορα.Θα ειναι η σειρα που θα ξεχωρισει και -προσωπικα- πιστευω θα ειναι καλυτερη απο το ΠαραΠεντε.Ηδη η πρωτη ηταν απο τις καλυτερες κωμικες σειρες που εχω δει και τουλαχιστον σε χιουμορ,το ΠαραΠεντε απηχε ετη φωτος... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Εγω παλι πιστευω πως θα κανει τη διαφορα.Θα ειναι η σειρα που θα ξεχωρισει και -προσωπικα- πιστευω θα ειναι καλυτερη απο το ΠαραΠεντε.Ηδη η πρωτη ηταν απο τις καλυτερες κωμικες σειρες που εχω δει και τουλαχιστον σε χιουμορ,το ΠαραΠεντε απηχε ετη φωτος... Χιούμορ; Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το χιούμορ της σειράς. Άσε που ακόμα και οι συζητήσεις που κάναν μεταξύ τους ήταν σαν να έδιναν αναφορά σε ψυχολόγο. Έτσι μιλάμε στην παρέα μας;;;;;:ninja: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Χιούμορ; Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το χιούμορ της σειράς. Άσε που ακόμα και οι συζητήσεις που κάναν μεταξύ τους ήταν σαν να έδιναν αναφορά σε ψυχολόγο. Έτσι μιλάμε στην παρέα μας;;;;;:ninja: Αν αφαιρέσεις την αυτονόητη υπερβολή που υπάρχει σε όλες τις σειρές, στη δική μου παρέα έτσι μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Eνω οι σπαστικες μεχρι αηδιας και προβλεψιμες ατακες της Θεοπουλας για την "κοντη" ειναι καλυτερο χιουμορ.Ή απο καποιο σημειο και επειτα που οι ατακες της Νταλιας συναγωνιζονταν επαξια τις αθλιες ατακες στυλ Σεφερλη.Δε λεω,πολυ καλη σειρα με εξυπνο και καλο γελιο το ΠαραΠεντε μεχρι το 12 επεισοδιο.Απο κει και περα,προσωπικα,δεν βλεποταν... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Κοίτα, δεν σου είπα ότι το Παρα5 δεν είχε στιγμές που ήξερες ποια θα είναι η επόμενη ατάκα. Μιλαώ όμως για το σύνολο. Στο σύνολό του λοιπό το Παρα5 είχε πολύ καλό και υγιές χιούμορ (χωρίς σεξιστικά αστεία κάτι που έχω αρχίσει να βαριέμαι πλέον στις σειρές), ενώ το S1ngles μου θύμιζε κακή αντιγραφή από ξένες σειρές και ανεξάρτητο κινηματογράφο. (το χιούμορ πάντα) @ kostas@sl45i : Δεν θυμάμαι αν είδα έστω κι ένα επ. που να συζητούσαν σαν νορμάλ άνθρωποι. Κι εντάξει ο Αρθούρος και η Ράνια ήταν χαρακτήρες που είχαν μια Α γνώση, οπότε τους ψιλοδικαιολογώ να μιλάνε έτσι (αν και με καθηγητές μου όποτε μιλούσα εκτός μαθήματος, ήταν πολύ χαλαροί και όχι σαν να ανέλυαν βιβλίο του Φροϋντ) Αλλα όλοι οι υπόλοιποι που κάθονταν όλη μέρα και δεν κάναν τίποτε άλλο, πως δικαιολογούνται;; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Μην συγκρίνουμε το παρά 5 με το singles.Το παρά 5 είναι κλάσεις ανώτερο από το singles.Εμένα τουλάχιστον το singles δεν με είχε τραβήξει την πρώτη φορά και από το trailer του δεύτερου δεν είδα κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Μην συγκρίνουμε το παρά 5 με το singles.Το παρά 5 είναι κλάσεις ανώτερο από το singles.Εμένα τουλάχιστον το singles δεν με είχε τραβήξει την πρώτη φορά και από το trailer του δεύτερου δεν είδα κάτι διαφορετικό. Αυτά είναι προσωπικές απόψεις του καθενός. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο γιατί δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Μπορεί και για μένα το Singles και το εκάστοτε Singles να είναι κλάσεις ανώτερο από το Παρά 5 και το κάθε Παρά 5, αλλά με το να θάβουμε/αποθεώνουμε την μία ή την άλλη σειρά δεν καταλήγουμε πουθένα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 @ kostas@sl45i : Δεν θυμάμαι αν είδα έστω κι ένα επ. που να συζητούσαν σαν νορμάλ άνθρωποι. Κι εντάξει ο Αρθούρος και η Ράνια ήταν χαρακτήρες που είχαν μια Α γνώση, οπότε τους ψιλοδικαιολογώ να μιλάνε έτσι (αν και με καθηγητές μου όποτε μιλούσα εκτός μαθήματος, ήταν πολύ χαλαροί και όχι σαν να ανέλυαν βιβλίο του Φροϋντ) Αλλα όλοι οι υπόλοιποι που κάθονταν όλη μέρα και δεν κάναν τίποτε άλλο, πως δικαιολογούνται;; Αυτό το βλέπεις και στις ξένες teen series για παράδειγμα. 16χρονα που μιλάνε με πολύ σοφιστικέ ύφος και ξέρουν πολλά κοκ. :lol: Στο θέμα τώρα. εγώ θα του δώσω μια ευκαιρία και ελπίζω να αποδειχθεί καλό. Τώρα αν θα έχω το χρόνο για να βλέπω και αλλη μια σειρά δε νομίζω αλλα εντάξει :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Από ότι είδα το πρώτο επεισόδιο ξεκινά την Τετάρτη 4/10 και ώρα 22:00. http://www.megatv.com/programma/default.asp?PDay=4&nextmonth= Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 poli swsta ante kai perimenoume Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Κορυφαιο το πρωτο επεισοδιο, μου αρεσε παρα πολυ και περισσοτερο απο τον πρωτο κυκλο!! ;) :D Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Κορυφαιο το πρωτο επεισοδιο, μου αρεσε παρα πολυ και περισσοτερο απο τον πρωτο κυκλο!! ;) :D Τέλειο ήταν! :up: :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts