Ilias1908 Δημ. September 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Την ωρα που καναμε μαθηματικα κατευθυνσης, σταματαει την παραδοση ο καθηγητης κ λεει. Ρε παιδια, μηπως εχετε κανεναν φορτιστη βονταφον;;; :X :X :wacko: Να, γι αυτο! Κ βγαζει ενα Sagem το οποιο ειχε ενα σημα της vodafone επανω.... :cool: :cool: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Σχολειο rulez Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 ημουν στα mcdonalds με τν ξαδελφο μου και εναν φιλο του και πριν απο αυτο ο ξαδελφος μου ειχε παει για μπανιο στην παραλια και του κανει ο φιλος του μπροστα στην γυναικα που μας περνει παραγγελια φιλος: α βρε μ***** δν εκανες ντουσ μετα την θαλασσα ε βρομιαρη ξαδελφος: αντε γ****** ρε μ***** που θα με πεις εμενα βρομιαρη ,οχι ρε γλυψε με γλυψε με τωρα να δεις ε μ****** εγω να εχω σκασει στα γελια και η γυναικα που μας περνει παραγγελια να τα εχει παιξει .μετα πηγαμε να κατσουμε να φαμε και μας κοιτουσε καλα καλα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Σήμερα λόγω βροχής παίζαμε με ένα φίλο Hotel. Κι ενώ αυτός είχε 500$ του λέω: "Μη νομίζεις. Γιατί εγώ έχω λεφτά;". Και τελικά είχα 5000$ πάνω μου. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Η μαΜακία μου έφτασε μέχρι Αγγλία! Είμαι Βόρεια Αγγλία διακοπές σε κάτι φίλους Άγγλους. Ως επί γνωστών στη Βόρειο Αγγλία έχουν κάποια δικιά τους διάλεκτο και προφορά. Να μη τα πολυλογώ, μιλούσαμε για ένα γάμο στην Ελλάδα που θα γινόμουνα κουμπάρα και ακολουθεί ο εξής διάλογος (παιδιά sorry αλλά πρέπει να τον γράψω στα Αγγλικά): Άγγλος: So did you buy a frock for the wedding? Εγώ: A frog? Άγγλος:Yes a frock, what are you gonna wear? Εγώ:Well I deffently not gonna wear a frog for the wedding!! Και οι δυο κοιταζόμαστε! Με τα λίγα frock στα Αγγλικά σημαίνει φόρεμα αλλά εγώ μην γνωρίζοντας τη λέξη καταλάβαινα ΒΑΤΡΑΧΟ!!! χα χα..καλά πολύ γκαγκα η δικιά σας!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Καλά με όσα διάβασα έχω λυθεί στα γέλια... :lol: :lol: ____ Ανεβαίνω μια μέρα που έβρεχε καταρακτωδώς με το μηχανάκι στο μαγαζι που δουλεύω και με κοιτάει το αφεντικό και μου λέει με ύφος αποσβόλομένο... "Καλά ε... Σαν την ανωμαλία δεν έχει..." :lol: ____ Είμαστε 5ήμερη και έχουμε βγει σετα μπουζούκια και γυρνάμε με το πούλμαν πίσω στο ξενοδοχείο. Ενα φιλαράκι τα έχει πιει πολύ άσχημα και έχει φορέσει μια μπλέ σακούκα (από αυτές τις απλές χωρίς λογοτυπα που δίνουν στα περίπτερα) στο κεφάλι και τραγουδάει βαριά παλιά λαϊκά τραγουδάκια του στύλ "βρέχει φωτιά στη στράτα μου" κι έτσι. Ο διπλανός του προσπαθεί μάταια να του απομακρύνει τη σακούλα, της οποίας τα χερούλια έχει περάσει στα αυτιά του οπότε σε κάποια φάση σταματάει απότομα, σηκώνεται όρθιος και με περιφρονητικό ύφος, απλώνει τα χέρια στο πλήθος (στα υπόλοιπα άτομα που ήταν στο πούλμαν) και φωνάζει δυνατά: "Σας γ@μ@ω όλους" :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Τα αποφθέγματα μιας σχολικής εβδομάδας 1)"Θα σας μαζέψω τα τετράδια" "Εννοείτε τα τετράδια;" 2)"Η ηρωίδα είναι χαζή" εγώ :D "ενω εσύ είσαι έξυπνη" 3)"Ο Χορός ήταν πάνω στην κερκίδα" 4)Στο κλασμα ένα δεύτερο:"Το ένα πάνω από το δύο το βάλαμε γιατί δεν είχαμε άλλο αριθμητή;" 5)Σε μια άσκηση που η καθηγήτρια δεν ήξερε τη λύση (είναι η ίδια με το κόλλημα του 3) συμπεράναμε ότι το 0 και το 1 δεν είναι μεταξύ 2 και 3. 6)"Πήρες το ντεπόν;Σε καλή μεριά" 7)"Ο άνθρωπος γεράζει" 8)Μουσική σε μορφή mpg 9)"q ηλεκτρονίων. Αυτό είναι q μικρό""Κυρία τι είναι αυτό;""q μικρό""Τι είναι;" μετά από 2 λεπτά"Α ναι q μικρό είναι" 10)Ενώ πάμε τώρα 2α λυκείου"Αυτά τα λέγατε πέρυσι στο γυμνάσιο" 11)"Παιδιά είδα τον ... καθηγητή στο δρόμο. Παραλίγο να με πατήσει με το αυτοκίνητο" 12)Στην κατηγορία παιχνίδια τύχης κύριος εκπρόσωπος είναι.... η πασιέτζα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Τα αποφθέγματα μιας σχολικής εβδομάδας 1)"Θα σας μαζέψω τα τετράδια" "Εννοείτε τα τετράδια;" 2)"Η ηρωίδα είναι χαζή" εγώ :D "ενω εσύ είσαι έξυπνη" 3)"Ο Χορός ήταν πάνω στην κερκίδα" 4)Στο κλασμα ένα δεύτερο:"Το ένα πάνω από το δύο το βάλαμε γιατί δεν είχαμε άλλο αριθμητή;" 5)Σε μια άσκηση που η καθηγήτρια δεν ήξερε τη λύση (είναι η ίδια με το κόλλημα του 3) συμπεράναμε ότι το 0 και το 1 δεν είναι μεταξύ 2 και 3. 6)"Πήρες το ντεπόν;Σε καλή μεριά" 7)"Ο άνθρωπος γεράζει" 8)Μουσική σε μορφή mpg 9)"q ηλεκτρονίων. Αυτό είναι q μικρό""Κυρία τι είναι αυτό;""q μικρό""Τι είναι;" μετά από 2 λεπτά"Α ναι q μικρό είναι" 10)Ενώ πάμε τώρα 2α λυκείου"Αυτά τα λέγατε πέρυσι στο γυμνάσιο" 11)"Παιδιά είδα τον ... καθηγητή στο δρόμο. Παραλίγο να με πατήσει με το αυτοκίνητο" 12)Στην κατηγορία παιχνίδια τύχης κύριος εκπρόσωπος είναι.... η πασιέτζα. Ο τίτλος του thread είναι "Η καλύτερη ατάκα που έχετε ακούσει ποτέ" και όχι "Η τυχαία μισοαστεία (προς ηλίθια) ατάκα που ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες". Δεν είναι ανάγκη να ποστάρουμε οτι σαχλάμαρα ακούμε, γιατί από ένα σημείο και μετά παύει να βγάζει γέλιο το θέμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Ο τίτλος του thread είναι "Η καλύτερη ατάκα που έχετε ακούσει ποτέ" και όχι "Η τυχαία μισοαστεία (προς ηλίθια) ατάκα που ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες". Δεν είναι ανάγκη να ποστάρουμε οτι σαχλάμαρα ακούμε, γιατί από ένα σημείο και μετά παύει να βγάζει γέλιο το θέμα... κακε!!:p :p η καλυτερη ατακα που παιζει απο τωρα παντως ειναι πατσαβουρα! ηδη την λεμε με τον johner!:lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 κακε!!:p :p η καλυτερη ατακα που παιζει απο τωρα παντως ειναι πατσαβουρα! ηδη την λεμε με τον johner!:lol: Μπα παλιωσε αυτο, απο την δευτερα επαιζε,εξαντληθηκε :yawn: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Μπα παλιωσε αυτο, απο την δευτερα επαιζε,εξαντληθηκε :yawn: α συγνωμη! μαλλον εμεινα πισω εγω :( τωρα τα ειδα τα ποστ. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 By giagia...:lol: Έφαγες? Έφαγα! Τι έφαγες? Τίποτα!:lol: :lol: Χέζω πίνω και κατρώ... Τί τον θέλω τον γιατρό?:lol: :lol: :lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Σήμερα λόγω βροχής παίζαμε με ένα φίλο Hotel. Κι ενώ αυτός είχε 500$ του λέω: "Μη νομίζεις. Γιατί εγώ έχω λεφτά;". Και τελικά είχα 5000$ πάνω μου. Αυτό πειράζει που εγώ δε το κατάλαβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Αυτό πειράζει που εγώ δε το κατάλαβα; Einai san na leme, emmm... exeis bgei bolta me enan filo sou kai autos leei pos exei mono 5euro, kai tou apantas esi : nomizeis pos ego exo perisotera?(pisteueis pos exei ki esi 5 euro) kai meta anakalipteis pos exeis 50euro... tespa, simera stin kafeteria, enas filos mou, thelo enan kafe gliko me ligi zaxari ...:lol: Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Einai san na leme, emmm... exeis bgei bolta me enan filo sou kai autos leei pos exei mono 5euro, kai tou apantas esi : nomizeis pos ego exo perisotera?(pisteueis pos exei ki esi 5 euro) kai meta anakalipteis pos exeis 50euro... tespa, simera stin kafeteria, enas filos mou, thelo enan kafe gliko me ligi zaxari ...:lol: Θέλω λίγο καφέ βαρύ γλυκό με λίγη ζάχαρη μεμικρά(μεγάλα):lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Αυτό πειράζει που εγώ δε το κατάλαβα; Einai san na leme, emmm... exeis bgei bolta me enan filo sou kai autos leei pos exei mono 5euro, kai tou apantas esi : nomizeis pos ego exo perisotera?(pisteueis pos exei ki esi 5 euro) kai meta anakalipteis pos exeis 50euro... tespa, simera stin kafeteria, enas filos mou, thelo enan kafe gliko me ligi zaxari ...:lol: Μάλιστα... Όχι ότι και πάλι εντοπίζω το αστείο αλλά δε πειράζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socold Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Typos mila sto kinito mesa sto leoforeio kai panw sthn koubenta pou eixe kai thn akouge olo to leoforeio leei dynata "gamiseton re ton malaka kai aplose ton ston hlio" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ο τίτλος του thread είναι "Η καλύτερη ατάκα που έχετε ακούσει ποτέ" και όχι "Η τυχαία μισοαστεία (προς ηλίθια) ατάκα που ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες". Δεν είναι ανάγκη να ποστάρουμε οτι σαχλάμαρα ακούμε, γιατί από ένα σημείο και μετά παύει να βγάζει γέλιο το θέμα... Η υπογραφή μου προς απάντησή σου:shifty: . Κακίες:shifty: Πάντως δεν νομίζω κανείς να έχει πεί το εξής: Βλέπω μια φίλη που μόλις έχει βγεί από την εκκλησία ύστερα από γάμο κάποιου συγγενή της, ντυμένη στην τρίχα, φτιαγμένη και εγώ ενώπιον συγγενών της να της λέω αυθόρμητα: "Πως είσαι έτσι;". Μόνο που εννοούσα ότι ήταν θεά. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Τώρα τι να κάνω; Το δικό μου αυτί στη φωνή του Σαββόπουλου βαράει προσοχή και στη φωνή του Καζαντζίδη τραβάει τη μπατονέτα και αυτοπληγώνεται. Treloparea δεν σε πειραζει να το κλεψω :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Καλησπέρα... Μου συνέβει το περιστατικό την Παρασκευή 29/9/2006 Μιλούσα με μια κοπέλα απο το κινητό (άγνωστη) και απο τύχη απο την ίδια περιοχή που μένω και εγώ.... Κοιτάξτε μηνύματα που ανταλλάσαμε... Εγώ : θα μου στείλεις μια φωτό να σε δω? Ορνέλα : Ναι αμέ , μόνο mms μπορώ Εγώ : εντάξει στείλε μου Ορνέλα : σου έστειλα ήρθε? Εγώ : ναι , μια χαρούλα είσαι :) **Σημείωση δεν ήξερε πως είμαι απο την ίδια περιοχή :p Εγώ : δουλέυεις το απόγευμα? Ορνέλα : ναι σε ένα μαγαζι με ρούχα Εγώ : μάλιστα... *Για να μην φλυαρώ... Απο σύμπτωση ήρθε ένας πολύ φίλος μου (κολλητάρι!!!:cool: ) στο σπίτι και του δείχνω την φωτό...Την ήξερε και πήγαμε βόλτα στο μαγαζί που δούλευε να την δω...Αφού μιλήσανε λίγο φύγαμε και της στέλνω στο κινητό μήνυμα... Εγώ : τελικά δεν διαφέρεις στη φωτό ίδια είσαι και απο κοντά που σε είδα πριν 5 λεπτά στο μαγαζί ( να σημειώσω πως αυτή δεν με έχει δεί ακόμα ) Ορνέλα : την φωτογραφία χθες την έβγαλα Ορνέλα : δεν σε θυμάμαι :wacko: :blink: :X Τα σχόλια δικά σας :lol: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Χαχαχαχαχα!!! :lol: Απαιχτο! :lol: Η πολύ ξανθιά είναι η έχει πάρει το μισό πληθυσμό της περιοχής σου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Χαχαχαχαχα!!! :lol: Απαιχτο! :lol: Η πολύ ξανθιά είναι η έχει πάρει το μισό πληθυσμό της περιοχής σου! :p Αντιθέτως είναι πολύ......:O μελάχρινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έμεινα άφωνος γιατί έστειλα μήνυμα αμέσως!!!:wacko: (με το ρολόι που λένε μετά από 3λεπτά :blink: ) :happy: :) :p :lol: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Θα αναφερω κατι που εγινε με την πρωην κοπελια μου κατα τον Φεβρουαριο... Ειχαμε παει σε μια καφετερια εγω η κοπελια μου και ενας φιλος! Εεε μιλουσα εγω με το φιλαρακι μου, καποια στιγμη η κοπελα μου σηκωνεται απο το τραπεζι εγω δεν εδωσα βαση ουτε γιατι σηκωθηκε ουτε που πηγε. Μετα απο 5-6 λεπτα επιστρεφει...και αρχιζει ο εξης διαλογος!! -Μανωλη προσεξες που πηγα οταν σηκωθηκα?? -Οχι, βρε Μαιρη δεν προσεξα...Πηγες να παραγγειλεις κατι?? -Οχι,:mad: μιλουσα με ενα παιδι... -Εεε Μαρακι δεν το προσεξα:p -Δηλαδη δεν σε νοιαζει με ποιον μιλαω?? -Με νοιαζει, αλλα ενταξει τη συγκεκριμενη στιγμη δεν εδωσα σημασια γιατι μιλαω και εγω (με τον φιλο μου). -Δηλαδη δεν σε νοιαζει????:mad: :mad: (αρχιζει να δειχνει πως τα εχει παρει η Μαιρη) -Μαιρη στο υποσχομαι πως την αλλη φορα θα προσεχω και που πας και με ποιον μιλας....οκ??Στο υποσχομαι! Και μου απανταει με υφος -Ναι, ναι κανονισε να κανεις τετοια και να με καταπιεζεις....:lol: :lol: :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina83 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Την Παρασκευή ήρθε ένας και μου ζήτησε να του κάνω αναβάθμιση το φιλμγουέαρ (firmware)!!! Και ένας άλλος ο οποίος μου είπε: "μπορώ να αγοράσω άλλη κάρτα μνήμης πιο μεγάλη?" Εγω: "βεβαίως. Ποιά κάρτα μνήμης έχετε? Αυτός:" Μια που κομματιάζεται στη μέση!!!!!" Παράθεση :tease: ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Θα αναφερω κατι που εγινε με την πρωην κοπελια μου κατα τον Φεβρουαριο... -Μανωλη προσεξες που πηγα οταν σηκωθηκα?? -Οχι, βρε Μαιρη δεν προσεξα...Πηγες να παραγγειλεις κατι?? -Οχι,:mad: μιλουσα με ενα παιδι... -Εεε Μαρακι δεν το προσεξα -Δηλαδη δεν σε νοιαζει με ποιον μιλαω?? -Με νοιαζει, αλλα ενταξει τη συγκεκριμενη στιγμη δεν εδωσα σημασια γιατι μιλαω και εγω (με τον φιλο μου). -Δηλαδη δεν σε νοιαζει????:mad:(αρχιζει να δειχνει πως τα εχει παρει η Μαιρη) -Μαιρη στο υποσχομαι πως την αλλη φορα θα προσεχω και που πας και με ποιον μιλας....οκ??Στο υποσχομαι! Και μου απανταει με υφος -Ναι, ναι κανονισε να κανεις τετοια και να με καταπιεζεις....:lol: :lol: Για ολα τα λεφτα ομως ετσι;;;;;;;:lol: :D Γι' αυτο δεν κανουμε μακρια τους!:happy: Ακομα και αυτα τα κουφα εχουν την "γλυκα" τους!!!;) (Ή εγω ειμαι μαζοχα...μην απαντησει κανεις σας "μαλλον" ή "ναι" σας εφαγα!:mad: :p ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts