protsimer Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 ναι ηρθε update 8.0.4.0 (1.4gb) για global Δεν βλέπω κατι ούτε σαν ota στο updated ούτε σαν rom image στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Δεν βλέπω κατι ούτε σαν ota στο updated ούτε σαν rom image στο site. αν δεν εχεις official rom μην περιμενεις updates ota Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 αν δεν εχεις official rom μην περιμενεις updates ota Official global 8.0.3.0 Αλλα ούτε καν στο site δεν βλέπω τέτοιο version http://en.miui.com/download-303.html#453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Official global 8.0.3.0 Αλλα ούτε καν στο site δεν βλέπω τέτοιο version http://en.miui.com/download-303.html#453 ισως σταματησαν το rolling out διοτι αναφερθηκε bug (δε βλεπει την καρτα) και φαινεται θελουν να το διορθωσουν. εγω σε ενα που εχω εδω δε θα κανω downgrade σε 8.0.3.0, θα προτιμησω να περιμενω το hotfix με νηφαλιοτητα. οομμμμ screenshot 1: https://i.imgsafe.org/270737945d.png screenshot 2: https://i.imgsafe.org/270a3c1c04.png Edited October 3, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 screenshot 1: https://i.imgsafe.org/270737945d.png screenshot 2: https://i.imgsafe.org/270a3c1c04.png Nightly??? Beta ειναι; Στο stable channel δεν δινει τέτοιο OTA. Και το μέγεθος που αναφέρεις (1.4gb) σημαίνει οτι κατέβασες ολόκληρο το image, οχι μόνο delta update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Nightly??? Beta ειναι; Στο stable channel δεν δινει τέτοιο OTA. Και το μέγεθος που αναφέρεις (1.4gb) σημαίνει οτι κατέβασες ολόκληρο το image, οχι μόνο delta update. η συσκευη ειναι φιλου και τον βοηθαω. κι ομως εστειλαν nightly σε stable :rolleyes: πλεον ως εγκατεστημενη η 8.0.4.0 γραφει stable οπως φαινεται και στο screenshot που εβαλα πιο πανω. σχετικο λινκ Edited October 3, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Οποτε η τελευταια dev εχει bug...λογικα την παρασκευη θα διορθωθει. Στην συσκευή του φίλου κάναμε επανεγκατάσταση την developer 6.9.22 και η συσκευή σταμάτησε να κλείνει (να σημειωθεί ότι η συσκευή είχε αρχίσει να κλείνει μόνη της και χωρίς την κάρτα sim, από ένα σημείο και έπειτα). Οπότε updates τα αφήνουμε για αργότερα. Ελπίζω να βγει σύντομα stable με ελληνικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Παρελαβα σημερα ενα international 3S και αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα. Ηρθε με Global stable 7.5.9.0 και εκανα το update σε 8.0.3.0. Περναω την Global dev 6.9.29 και απο τοτε κλεινει το κινητο απο μονο του σε ασχετες στιγμες. Καρτα SIM δεν εχω βαλει ακομα. Εδω και 10 λεπτα περασα την προηγουμενη dev 6.9.22 και προς το παρον δεν εχει κλεισει. Ελπιζω να παραμεινει ετσι γιατι το απογευμα θα δωθει σε φιλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 παιδια μη δινετε στους ασχετους φιλους σας dev rom. προτιμηστε global stable (ή την ελληνικη rom απο miui hellas). πχ ενα που ελαβα πριν λιγες μερες, του περασα china dev, μετα ξεκλειδωμα bootloader και μετα global stable. ή περαστε του κατευθειαν global stable χωρις ξεκλειδωμα και τελος. για να εχουν και αυτοι και εσεις την ηρεμια σας Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 παιδια μη δινετε στους ασχετους φιλους σας dev rom. προτιμηστε global stable (ή την ελληνικη rom απο miui hellas). πχ ενα που ελαβα πριν λιγες μερες, του περασα china dev, μετα ξεκλειδωμα bootloader και μετα global stable. ή περαστε του κατευθειαν global stable χωρις ξεκλειδωμα και τελος. για να εχουν και αυτοι και εσεις την ηρεμια σας Ισχύει. Η dev έχει πολλά και απρόβλεπτα bugs για καθημερινούς απλούς χρήστες. Global και ησυχάζετε. Σε έναν δυο μήνες θα έλθουν και τα ελληνικά και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 για να παω το κινητο της κοπελας μου, από global dev σε global stable, γινεται μεσω .zip περασμενου στο κινητο, και μετα μεσω της εφαρμογης του κινητου "αναβαθμιση" ? θα χασει τις ρυθμισεις της, αρχεια κτλ από μνημη τηλεφωνου ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Από 6.8.18 global dev να κάνω την αναβάθμιση σε 6.9.29? Θα έχει διαφορά; το κινητό προορίζεται για απλή χρήση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αααα και το ποσό μπαταρία έχει σε ποσοστό πως το βγάζει πάνω δεξιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 παιδια μη δινετε στους ασχετους φιλους σας dev rom. προτιμηστε global stable (ή την ελληνικη rom απο miui hellas). πχ ενα που ελαβα πριν λιγες μερες, του περασα china dev, μετα ξεκλειδωμα bootloader και μετα global stable. ή περαστε του κατευθειαν global stable χωρις ξεκλειδωμα και τελος. για να εχουν και αυτοι και εσεις την ηρεμια σας Έχεις δίκιο, αλλά θέλουν ελληνικό μενού. Απλά τους είπαμε να μην κάνουν πλέον updates, μέχρι νεωτέρας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eakritas_1968 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Την καλησπερα μου ,επειδη ενδιαφερομε να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του συγκεκριμενου κινητου αν ειναι ευχαριστιμενοι απο την διαρκεια της μπαταριας με βαρια χρηση ,ιντερνετ μεσω δυκτειου,wi-fi,χρηση πολλων εφαρμογων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Την καλησπερα μου ,επειδη ενδιαφερομε να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του συγκεκριμενου κινητου αν ειναι ευχαριστιμενοι απο την διαρκεια της μπαταριας με βαρια χρηση ,ιντερνετ μεσω δυκτειου,wi-fi,χρηση πολλων εφαρμογων κλπ H αυτονομία της μπαταρίας είναι εντυπωσιακή. Είναι ο κύριος λόγος αγοράς της συγκεκριμένης συσκευής. Προχώρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eakritas_1968 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση παρακαλώ πολύ.θέλει να πάρει ο αδερφός μου το κινητό Αυτό.Αλλά θέλει να μάθει Εάν γίνεται από τις δύο κάρτες η μια να είναι απενεργοποιημένη και να δουλεύει με την μια.και όταν θέλει να ενεργοποιεί και την άλλη.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 για να παω το κινητο της κοπελας μου, από global dev σε global stable, γινεται μεσω .zip περασμενου στο κινητο, και μετα μεσω της εφαρμογης του κινητου "αναβαθμιση" ? θα χασει τις ρυθμισεις της, αρχεια κτλ από μνημη τηλεφωνου ? Στης ανηψιάς μου που έκανα το αντίθετο, από Global Stable σε Global Developer μέσω updater, σβήστηκαν όλα. Αλλά αν έχεις ενεργοποιήσει το Mi account επαναφέρει αρχεία, κλήσεις, φωτογραφίες κλπ Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση παρακαλώ πολύ.θέλει να πάρει ο αδερφός μου το κινητό Αυτό.Αλλά θέλει να μάθει Εάν γίνεται από τις δύο κάρτες η μια να είναι απενεργοποιημένη και να δουλεύει με την μια.και όταν θέλει να ενεργοποιεί και την άλλη.Ευχαριστώ Ναι γίνεται, μέσα από τις Ρυθμίσεις και Διαχείριση κάρτας SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Καλησπέρα και από εμένα. Παρήγγειλα σήμερα το redmi 3s international version 32 αρι gold απο geekbuying μαζι με το πακετο θήκη και tempered glass και αρχίζει η αναμονή. Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με xiaomi κινητό ήθελα να ρωτήσω η συσκευή έρχεται ρουταρισμενη; πρέπει να ξεκλειδωθεί bootloader ? Έχω συνηθίσει τις συσκευές μου με ρουτ οπότε αυτο είναι αδιαπραγματευτο για εμένα. Θέλω όμως και να μπορώ να έχω updates που από ότι κατάλαβα βγαίνουν από την ελληνική κοινοτητα ή από την ίδια την xiaomi ? Οποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος. Τυχόν link σε συνδέσμους με περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή έστω και σε πμ. Θα εκτιμηθούν επίσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited October 5, 2016 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ναι γίνεται, μέσα από τις Ρυθμίσεις και Διαχείριση κάρτας SIM. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Καλησπέρα και από εμένα. Παρήγγειλα σήμερα το redmi 3s international version 32 αρι gold απο geekbuying μαζι με το πακετο θήκη και tempered glass και αρχίζει η αναμονή. Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με xiaomi κινητό ήθελα να ρωτήσω η συσκευή έρχεται ρουταρισμενη; πρέπει να ξεκλειδωθεί bootloader ? Έχω συνηθίσει τις συσκευές μου με ρουτ οπότε αυτο είναι αδιαπραγματευτο για εμένα. Θέλω όμως και να μπορώ να έχω updates που από ότι κατάλαβα βγαίνουν από την ελληνική κοινοτητα ή από την ίδια την xiaomi ? Οποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος. Τυχόν link σε συνδέσμους με περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή έστω και σε πμ. Θα εκτιμηθούν επίσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν στειλουν με official stable rom: θα κανει update απο official xiaomi. ο bootloader θα ειναι κλειδωμενος. δε θα ειναι root. δε θα εχει ελληνικα μενου (ισως παρει σε μελλοντικο update) Edited October 5, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 αν στειλουν με official stable rom: θα κανει update απο official xiaomi. ο bootloader θα ειναι κλειδωμενος. δε θα ειναι root. δε θα εχει ελληνικα μενου (ισως παρει σε μελλοντικο update) Official Global MIUI 7.0 OS ROM λέει ότι θα έχει. Άρα πάω για bootloader και μετά ρουτ; Η μπορεί να γίνει ρουτ χωρίς bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Eνδιαφερομαι και εγω να παρω το κινητο απο vicmall.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι η international εκδοση ειναι πιο φθηνη απο την κανονικη με τα 3 gb. Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 καλησπερα, μια ερωτηση για αυτους που το εχουν παρει: ραδιο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts