griniaris Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 εχω κ γω ενα μαυρο σε πολυ καλη κατασταση.ωραιες εποχες.μικρο μεγεθος απισταυτη μπαταρια. Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 DSC_3405.jpg DSC_3407.jpg Μη μου πείτε ότι μοιάζουν....... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 DSC_3405.jpg DSC_3407.jpg Μη μου πείτε ότι μοιάζουν....... λιγο.και αν δεν κανω λαθος εχεις και λαθος κεραια στο 388... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δηλαδή μάγκες το σαιτ πάνω που δίνει ο φίλος εχει όλα αυτα τα κινητα; τόσο παλιά μοντέλα; φαντάζομαι με pay pal αγοράζεις ε; αλλά μενού όχι ελληνικό να φανταστώ; πάντως έπαθα πλάκα δεν ηξερα την υπαρξη καν τέτοιου σαιτ Sent from my LG-P970 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 αναφέρεσαι στο ima shop; οι περισσότερες συσκευές είναι ανακατασκευασμένες(Refurbished) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Α μάλιστα. Ευχαριστώ,όπως και να χει έπαθα πλάκα... μόνο που τα είδα. Sent from my LG-P970 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 σε κάποιες συσκευές ξεφευγουν οι τιμες κατά πολύ. σε άλλες είναι οτι πρέπει ;) καλοβλέπω το τ29 με τα 40€ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 λιγο.και αν δεν κανω λαθος εχεις και λαθος κεραια στο 388... Τι λίγο???:lol::lol: Είναι ολόιδιες οι συσκευές!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ρε παιδια πια η διαφορα του Ericsson T68 και του Sony Ericsson T68i ? Λιγο ακυρη η απορια μου αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα με τα παλια sony ericsson και σημερα το ψαξα το θεματακι με την ευκαιρια με την εξαγορα της sony τις επομενες μερες. Στο gsmarena εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα οποτε η SONY που βοηθησε σε αυτο το συγκεκριμενο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 ουσιαστικα μονο σχεδιαστικα αλλαζουν λιγο και το wap version τους.. Απλα ηταν πετυχιμενο μοντελο και λογω του οτι μετα εγινε sony ericsson, τα επομενα μοντελα τα εβγαλαν t68i.. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=253&idPhone2=325 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ρε παιδια πια η διαφορα του Ericsson T68 και του Sony Ericsson T68i ? Λιγο ακυρη η απορια μου αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα με τα παλια sony ericsson και σημερα το ψαξα το θεματακι με την ευκαιρια με την εξαγορα της sony τις επομενες μερες. Στο gsmarena εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα οποτε η SONY που βοηθησε σε αυτο το συγκεκριμενο κινητο? το πρωτο Τ68 ειχε πολυ απλη εχρωμη οθονη.το Τ68ι ηταν πολυ καλυτερο σε αυτο τον τομεα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) το πρωτο Τ68 ειχε πολυ απλη εχρωμη οθονη.το Τ68ι ηταν πολυ καλυτερο σε αυτο τον τομεα. δεν ισχυει. ιδια ακριβως οθονη 256 χρωματων 100x80 pixels τα εχω και τα δυο. ιδια ακριβως ειναι απλα το i ειχε δυνατοτητα αποστολης και ληψεις mms και καποιες αισθητικες διαφορες στα μενου και εξτρα themes και διαφορετικη boot sequence με ενα update ομως σε καταστημα sony ericsson σου αναβαθμιζαν το "απλο" Τ68 σε i *και το i ηταν συμβατο με τις πιο καινουργιες (τοτε) communicam ***τελος, το Τ68i ειναι το πρωτο κινητο με το sony ericsson brand πανω του ενω το Τ68 ηταν το τελευταιο ericsson. Edited October 13, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 φιλε μου περασαν και εμενα απο τα χερια μου αυτα τα κινητα.το ενα ειχε οθονη της πλακας.το αλλο εδειχνε πιο σοβαρο.δεν θυμαμαι τι τεχνολογια υπηρχε τοτε..αλλα το τ68 ειχε οθονη STN και το αλλο ειχε πιο καινουργιας τεχνολογιας και τα χρωματα τα εκανε πιο ζωντανα.ειναι στανταρ αυτο που σου λεω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Η ειδοποιος διαφορά ειναι οντως τα mms και η dynamic memory. Sent from my LG-E900 using Board Express Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 φιλε μου περασαν και εμενα απο τα χερια μου αυτα τα κινητα.το ενα ειχε οθονη της πλακας.το αλλο εδειχνε πιο σοβαρο.δεν θυμαμαι τι τεχνολογια υπηρχε τοτε..αλλα το τ68 ειχε οθονη STN και το αλλο ειχε πιο καινουργιας τεχνολογιας και τα χρωματα τα εκανε πιο ζωντανα.ειναι στανταρ αυτο που σου λεω. ρε συ οχι.. ιδια ακριβως οθονη εχουν. και σε φωτεινοτητα και σε ζωντανια. τωρα αν το ενα ειναι 2% καλυτερο τι να πω, δεν το αντιληφθηκα.:) anyway Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) χαιρετώ την ομάδα!!! Από τα χέρια μου έχουν περάσει μόνο Ericsson και κανένα Sony Ericsson κινητό :p Τα συμπαθούσα πολύ τα προιόντα των Σουηδών αλλά οι Ιάπωνες χαλάσαν το φενγκ σούι και δεν αγόρασα SE!!! Ericsson PH388, Ericsson GH768, Ericsson T18s, Ericsson T28s, Ericsson T39m. Αυτά τα είχαμε στην οικογένεια γενικά! Από τα χέρια μου έχουν περάσει κυρίως το PH388 και το Τ39m το οποίο θεωρώ κορυφή. Αν η Ericsson σήμερα αποφάσιζε να βγάλει 3G έκδοση του κινητού ώστε να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε...για πάντα...τότε θα το αγόραζα άμεσα. Ακόμα και χωρίς έγχρωμη οθόνη αν μου έδινε 20 μέρες αναμονή θα το αγόραζα. Στα πολύ θετικά του Τ39m το πολύ καλό σήμα του και η άψογη μπαταρία του. Αποφάσισα να το κυκλοφορήσω λίγο και πρέπει να αλλάξω μπαταρία. Ήδη ταξιδεύει από Κίνα προς Ελλάδα μία μπαταρία,θα δούμε! Την μπλε έκδοση έχω. Είναι σε άψογη κατάσταση,ούτε μια γρατζουνιά,ούτε ένα πρόβλημα! Πολύ ωραίο το θέμα παιδιά...συγκινήθηκα! btw,όταν αγοράζετε από ebay κινητά που δε κυκλοφορούν υπάρχουν δυο κατηγορίες Refurbished: 1) Seller Refurbished 2) Manifacturer Refurbished Στην πρώτη περίπτωση ο πωλητής του έχει κάνει rectifier γιατί κάτι δε πήγαινε καλά. Δηλαδή του έχει αλλάξει πρόσοψη,ηχείο,κεραία,μπαταρία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προβληματίσει τον αγοραστή. Στη δεύτερη περίπτωση ανήκουν κινητά τα οποία ο Κινέζος πήγε στη Σουηδία στο εργοστάσιο της Ericsson ή σε στοκ μαγαζιών και πήρε καμιά 20αριά να τα πουλήσει. Αυτά τα κινητά είτε επιστράφηκαν λόγω μη πώλησής τους είτε είχαν κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό/υλικό, πήγαν στο εργοστάσιο, ανακατασκευάστηκαν, πέρασαν από έλεγχο και είναι εντάξει. Να προτιμάτε τη 2η περίπτωση σε γενικές γραμμές αν είναι και είναι πιο δύσκολη για κινητά όπως το Τ39m μιας και η γραμμή παραγωγής έχει παραδώσει πνεύμα εδώ και πολλά χρόνια. Αν κάποιοι θέλουν να παράγει η εταιρεία κατά παραγγελία ένα παλιό κινητό...γίνεται κι αυτό. Αλλά πρέπει να μιλάμε για ένα ικανό ποσό κινητών και με καλό κόστος. Τουλάχιστον θα σας πιάνει η εγγύηση!!! Ψήνεστε για κανένα; Τέλος δεν έχει γίνει αναφορά στο R310s,το οποίο ήταν μοναδικό... Θα ήθελα να το αποκτήσω σε κάποια φάση της ζωής μου! Η Ericsson ήταν η πρώτη εταιρεία που μπήκε στα ανθεκτικά κινητά. Ωστόσο το προχώρησε λίγο παραπέρα. Έβαλε τέλεια μπαταρία και κεραία...καρχαρία η οποίο απ'όσο διάβασα πιάνει παντού σήμα! Έχω το κατάλληλο testbed σπίτι μου-διαθέτει υπόγειο αρκετά μέτρα κάτω από τη γη- και δοκιμάζω όλα τα κινητά στη λήψη τους. Τα ΝΟΚΙΑ είναι όλα κορυφαία πρέπει να σας πω- από το 5110 μέχρι το Ν8 είναι εντυπωσιακά καλά στη λήψη-, τα Blackberry και Siemens(R.I.P.) επίσης. Όμως πραγματικά εντυπωσιακά είναι κάτι παλιά Ericsson όπως όλη η σειρά Τ που πέρασε από τα χέρια μου με αρχηγό το Τ39m που έχει λήψη ίδια με του σημερινού Ν8(!),το οποίο είναι υπερβολικά τιμητικό αν σκεπτεί οτι η τεχνολογία της κεραίας έχει προχωρήσει πολλά χρόνια μπροστά. Τα χειρότερα σε λήψη κινητά είναι τα Motorola-ακόμα και με υψηλό SAR έχουν απίστευτα ποσοστά drop call-, τα Apple, τα Samsung και τα LG(με εσωτερική κεραία γιατί κάτι παλιά LG με εξωτερική ήταν κορυφή). Αν δικαιολογώ μια εταιρεία αυτή είναι η Samsung που έχουν πολύ χαμηλά SAR. Αλλά τα χειρότερα είναι τα Apple με αρχηγό το iPhone 2G που η γραμμή πέφτει πριν κατέβω τις σκάλες για το υπόγειο, εκεί που το Ν8 δίνει -89dBm!!! Το iphone 4 αν δεν αγγίζεις την κεραία του είναι ισοδύναμο με το Galaxy SII του αδελφού μου που πιάνουν μέχρι το ΝΟΚΙΑ να δείξει -100dBm. Από εκεί και πέρα παίζουν μόνο NOKIA/Ericsson. Τα άλλα έχουν διακοπές στον ήχο,παραμόρφωση, drop calls. Το Τ39m έχει τύχει να μου κρατήσει 12 λεπτά κλήση καλής ποιότητας με το ΝΟΚΙΑ 3310 από δίπλα να δείχνει -108dBm σε δίκτυο της Telestet. Είναι "στο θεό" το chipάκι για εκείνη την εποχή... Edited November 2, 2011 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 το πρώτο κινητό που είχα πάρει.. http://cdn2.iofferphoto.com/img/wantad/119/249/3/Ericsson_GF768.jpg Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) κυκλοφορεί ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Ericsson R310s στην παρέα του myphone. lefkaditi, περιμένουμε review!:) αφιερωμένο!!! Edited November 21, 2011 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Για να ξυπνήσουμε αναμνήσεις... :) http://imageshack.us/photo/my-images/834/09122011019.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/202/09122011018.jpg/ (με flash) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Αυτά είναι! Πόρωση βραδιάτικα!!!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 http://www.emarket.gr/item-34657508-e-ERICSSON%20T39m%20ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ%20!!!%20ΑΨΟΓΗ%20ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ%20!! τσάμπα πράμα :D Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Τον τελευταίο καιρό έψαχνα μια δεύτερη συσκευή (καβάτζα) ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται,και που θα χρειαστεί... Οπότε είπα να «ξαναδώσω ζωή» στο παλιό μου K800iv,που καθόταν ερειπωμένο στο κουτί του...Και με αφορμή αυτό το βίντεο... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5FmyH5NDp2E]http://www.youtube.com/watch?v=5FmyH5NDp2E[/ame] ...είπα να κάνω κάτι παρόμοιο... :) http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/405465_362092820469932_100000076518732_1456013_1259529216_n.jpg http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/418081_362092863803261_100000076518732_1456014_1570221630_n.jpg http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/419670_362092997136581_100000076518732_1456016_1976676116_n.jpg Χρειάζεται ακόμα λίγη δουλειά,μιας και δεν κούμπωνε σωστά η πάνω πλάτη,και είναι «έτοιμο για όλα»,όπως τότε που το αγόρασα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/419670_362092997136581_100000076518732_1456016_1976676116_n.jpg Εξαιρετικό project !!! Μόνο που είναι DiY (Do it Yourself) πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια ! Αλήθεια, ΤΙ ηχειάκι χρησιμοποίησες ??? Από ΤΙ είναι ??? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εξαιρετικό project !!! Μόνο που είναι DiY (Do it Yourself) πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια ! Αλήθεια, ΤΙ ηχειάκι χρησιμοποίησες ??? Από ΤΙ είναι ??? Eυχαριστώ! Mε το DiY πάντα είχα καλές σχέσεις,μιας και μου αρέσουν οι κατασκευές(αν και σπάνια δούλευαν οι παλαιότερες!) Πρέπει να είναι από κάποιο Nokia που έπεσε παλιά στα χέρια μου για ανταλλακτικά.Tου παλιού μου w300,μετά από λάθος εργασία,πήγε ''υπέρ πίστεως''...Aν βρώ κάτι καλό οκ,αν και σκέφτομαι να βάλω δυο δικά του,μιας και υπάρχουν... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Eυχαριστώ! Mε το DiY πάντα είχα καλές σχέσεις,μιας και μου αρέσουν οι κατασκευές(αν και σπάνια δούλευαν οι παλαιότερες!) Πρέπει να είναι από κάποιο Nokia που έπεσε παλιά στα χέρια μου για ανταλλακτικά.Tου παλιού μου w300,μετά από λάθος εργασία,πήγε ''υπέρ πίστεως''...Aν βρώ κάτι καλό οκ,αν και σκέφτομαι να βάλω δυο δικά του,μιας και υπάρχουν... Εξαιρετικά ! Μπράβο ! Κι εγώ όλο τέτοια κάνω ... ξεκοιλιάζω κάποια που έχω για ανταλλακτικά και φτιάχνω άλλα :lol: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts