zografos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 καλησπερα φιλοι μου Μιας και βλέπω ότι τα περισσότερα είναι διπλά και τρίδιπλα, στείλε κανένα PM με το τί πουλάς, πόσο και ρίξε μια ματιά και στα δικά μου προς πώληση για καμιά ανταλλαγή ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Μιας και βλέπω ότι τα περισσότερα είναι διπλά και τρίδιπλα, στείλε κανένα PM με το τί πουλάς, πόσο και ρίξε μια ματιά και στα δικά μου προς πώληση για καμιά ανταλλαγή ... δεν πουλαω κανενα απο αυτα ουτε με ενδιαφερει καποια ανταλλαγη.σ ευχαριστω παντως:) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 @patsialos-ioanni, αυτό θα πει συλλογη!!!!! :) :) Ούτε το γαλαζούλι το Τ68 πουλάς μωρε;;Κρίμα..Τι να το κάνεις εσυ;;Πάλιωσε..Δώστο κατα δω μεριά,με καμιά 200αριά ευρώ :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 @patsialos-ioanni, αυτό θα πει συλλογη!!!!! :) :) Ούτε το γαλαζούλι το Τ68 πουλάς μωρε;;Κρίμα..Τι να το κάνεις εσυ;;Πάλιωσε..Δώστο κατα δω μεριά,με καμιά 200αριά ευρώ :p :lol: μονο ενα μου λειπει το r380 με την οθονη αφης και δεν μπορω νατο βρω πουθενα....ολα τα κινητα που εχω ειναι λειτουργικα 100% εκτος απο 4-5 περιπου που τα εχω για ανταλλακτικα.δεν πουλαω κανενα ομως ειναι κολλημα πως να το πω. απο το 1996 τα μαζευω....χωρις τοτε να ξερω οτι θα μαζευα τοσα σημερα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 μονο ενα μου λειπει το r380 με την οθονη αφης και δεν μπορω νατο βρω πουθενα....ολα τα κινητα που εχω ειναι λειτουργικα 100% εκτος απο 4-5 περιπου που τα εχω για ανταλλακτικα.δεν πουλαω κανενα ομως ειναι κολλημα πως να το πω. απο το 1996 τα μαζευω....χωρις τοτε να ξερω οτι θα μαζευα τοσα σημερα... Το R380 κι εγώ ίδρωσα να το βρω στο ebay ... Δυστυχώς είναι ελάχιστα. Ψάξε κυρίως στο Ιταλικό ... Θα στο αντάλλασα με κάποιο άλλο, αλλά δυστυχώς κι εγώ έχω μόνο ένα. Εμένα η συλλογή μου αριθμεί περίπου 90 τηλέφωνα (κυρίως παλιά Ericsson και Nokia) αλλά όλα σε τέλεια κατάσταση, με κουτιά, manuals κλπ ... Το μόνο που μου λείπει και θα ήθελα, είναι το μικρό T66 ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Το R380 κι εγώ ίδρωσα να το βρω στο ebay ... Δυστυχώς είναι ελάχιστα. Ψάξε κυρίως στο Ιταλικό ... Θα στο αντάλλασα με κάποιο άλλο, αλλά δυστυχώς κι εγώ έχω μόνο ένα. Εμένα η συλλογή μου αριθμεί περίπου 90 τηλέφωνα (κυρίως παλιά Ericsson και Nokia) αλλά όλα σε τέλεια κατάσταση, με κουτιά, manuals κλπ ... Το μόνο που μου λείπει και θα ήθελα, είναι το μικρό T66 ... ολα τα τηλεφωνα που εχω εχουν ελληνικο λογισμικο και δεν θα ηθεκα να παρω καποιο που δεν μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι που και που βαζω την καρτα μου σε κανενα απο αυτα ειδικα το τ39 και το χρησιμοποιω.....εχω ριξει τρελο ψαξιμο και εγω...παντως υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται για τα παλια ερικσον.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ολα τα τηλεφωνα που εχω εχουν ελληνικο λογισμικο και δεν θα ηθεκα να παρω καποιο που δεν μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι που και που βαζω την καρτα μου σε κανενα απο αυτα ειδικα το τ39 και το χρησιμοποιω.....εχω ριξει τρελο ψαξιμο και εγω...παντως υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται για τα παλια ερικσον.... Το R380s που θα βρεις, έχει μέσα ένα CDάκι, το εγκαθιστάς στο PC σου και περνάς στο κινητό όποια γλώσσα θέλεις (δέχεται ΜΟΝΟ μία). Μέσα έχει και τα Ελληνικά ... Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να το βρεις και στο ebay ... Κι εγώ τα χρησιμοποιώ που και που ... τρελαίνομαι να βλέπω τον κόσμο να τα κοιτάζει με περιέργεια ... Μερικοί ρωτάνε και αν είναι κάποιο καινούριο μοντέλο ... Ρίξε μια ματιά στο link της υπογραφής μου, μήπως σ' ενδιαφέρει κάτι από αυτά που πουλάω ή ανταλλάσσω ... τουλάχιστον ας πάνε σε κάποιον που θα τα εκτιμήσει ... Είναι κάποια μοντέλα που έχω διπλά ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ολα τα τηλεφωνα που εχω εχουν ελληνικο λογισμικο και δεν θα ηθεκα να παρω καποιο που δεν μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι που και που βαζω την καρτα μου σε κανενα απο αυτα ειδικα το τ39 και το χρησιμοποιω.....εχω ριξει τρελο ψαξιμο και εγω...παντως υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται για τα παλια ερικσον.... Sthn προηγουμενη σελιδα ανεφερα οτι εχω δυο R380 και οτι δινω το ενα (το οποίο ειναι και το πιο σπανιο χρωμα desert green. Αν σε ενδιαφερει στειλε ΡΜ. Εχει φθορα απο το χρονο, αλλα λειτουργει κανονικα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 καλησπερα φιλοι μου Φανταζομαι οτι δεν εισαι απλος συλλεκτης,αλλα πρεπει να εχει σχεση και με την δουλεια σου! επισης στην φωτογραφια τα περισσοτερα κινητα ειναι ericsson εκτος 2-3 sony ericsson και αυτα πολυ παλια μοντελα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 καλησπερα φιλοι μου Προσεχε φιλε γιατι αν σε πιασουν με αυτα θα σε βαλουν μεσα για αρχαιοκαπηλεια:lol::lol::lol: Πλακα κανω βεβαια.....Μπραβο σου που εχεις τοσα πολλα!!!!Συνεχισε ετσι...Keep going.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 παιδες μια ερωτηση.. μπαταριες για παλια κινητα οπως τ10, τ66 κτλ που μπορω να βρω? αν μπορω:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 παιδες μια ερωτηση.. μπαταριες για παλια κινητα οπως τ10, τ66 κτλ που μπορω να βρω? αν μπορω:p:p Φυσικά στο ebay, αλλά επίσης μπορείς να βρεις και σε καταστήματα όπως Γερμανός, Δήτσιος κλπ ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 παιδες μια ερωτηση.. μπαταριες για παλια κινητα οπως τ10, τ66 κτλ που μπορω να βρω? αν μπορω:p:p εδώ.εχω παραγγειλει κι'εγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 thanks παιδες!! καλα αυτο το τ66 ειναι ολα τα λεφτα... παναλαφρο,και απειρα μικρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 thanks παιδες!! καλα αυτο το τ66 ειναι ολα τα λεφτα... παναλαφρο,και απειρα μικρο!! απο τα αγαπημενα μου κινητα.ακομη το εχω και δουλευει αψογα :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Κι εγω ενα τετοιο θελω να βρώ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Tι εγινε παιδια το ξεχασαμε τελειως το ''ιστορικο'' αυτο θεμα? :p Ειπα και γω ας ανεβασω μερικες φοτο απ'τα πρωτα μου κινητα.Μη δινετε σημασια στη προσοψη του τ10,απ'οτι θυμαμαι ειχε πεσει κατι αιχμηρο στο τζαμακι της προσοψης και ραγισε και επρεπε να την αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Tι εγινε παιδια το ξεχασαμε τελειως το ''ιστορικο'' αυτο θεμα? :p Ειπα και γω ας ανεβασω μερικες φοτο απ'τα πρωτα μου κινητα.Μη δινετε σημασια στη προσοψη του τ10,απ'οτι θυμαμαι ειχε πεσει κατι αιχμηρο στο τζαμακι της προσοψης και ραγισε και επρεπε να την αλλαξω. το ιστορικο τ65. βυθιστηκε για 2 λεπτα σε κανατα με νερο και δουλευε αψογα χωρις το παραμικρο προβλημα. τι μου θυμησες τωρα:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Tι εγινε παιδια το ξεχασαμε τελειως το ''ιστορικο'' αυτο θεμα? :p Ειπα και γω ας ανεβασω μερικες φοτο απ'τα πρωτα μου κινητα.Μη δινετε σημασια στη προσοψη του τ10,απ'οτι θυμαμαι ειχε πεσει κατι αιχμηρο στο τζαμακι της προσοψης και ραγισε και επρεπε να την αλλαξω. μονο αυτα τα 2 εχεις??? επισης αν θυμαμαι καλα το Τ65 ηταν κινητο με εσωματωμενη μπαταρια..και η καρτα sim την εβαζες..οπως βαζεις π.χ. την καρτα μνημης στο w810i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Μετα απο αυτα πηγα σε τ610 και Ρ910 και τωρα G900 αλλα ειπα να μη τα αναφερω μιας και δεν ειναι τοσο της νοσταλγιας αν και ξαναγυρισα στο Ρ910 για λιγο καιρο :) . Καλα θυμασαι για το τ65,εχει ενσωματωμενη μπαταρια και η σιμ βγαινει απ'την πανω μερια στο κινητο σαν συρταρακι ακομα και οταν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Μετα απο αυτα πηγα σε τ610 και Ρ910 και τωρα G900 αλλα ειπα να μη τα αναφερω μιας και δεν ειναι τοσο της νοσταλγιας αν και ξαναγυρισα στο Ρ910 για λιγο καιρο :) . Καλα θυμασαι για το τ65,εχει ενσωματωμενη μπαταρια και η σιμ βγαινει απ'την πανω μερια στο κινητο σαν συρταρακι ακομα και οταν δουλευει. Τα τ610-Ρ910-G900 δουλευουν κανονικα?? ετσι ενημερωτικα ρωταω..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Ναι μια χαρα δουλευουν,μονο το τ610 πουλησα τοτε για να παρω το Ρ910. Χτες εψαχνε ο αδερφος μ κατι πραγματα και βρηκε το 628 και 768 που ειχε,οποτε καποια στιγμη σημερα θα εχω και απο'κει φοτος. edit:η φοτο απ'τα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 επεσε στα χερια μου ενα τ28s.........το ειχαν φερει για ανακυκλωση........και το πηρα.......συγκινητικη στιγμη.........σε πολυ κατασταση και με φορτιστη........αυτη που το πεταξε δεν ειχε ιδεα τι πετουσε.........:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 επεσε στα χερια μου ενα τ28s.........το ειχαν φερει για ανακυκλωση........και το πηρα.......συγκινητικη στιγμη.........σε πολυ κατασταση και με φορτιστη........αυτη που το πεταξε δεν ειχε ιδεα τι πετουσε.........:O και τι να το κανει μια απλη γυναικα τοσο παλιο κινητο!! δεν εχουν ολοι το "μικροβιο" μεσα τους :lol: :up: *κι'εγω γυρναω τα καταστηματα μηπως βρω κανα αρχαιο κινητο..αλλα τιποτα ακομη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spo002 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Και ξεκίνησε από το Sony CMD-Z1. Το έχω ακόμα (νομίζω). Σκυλί. Σα ραδιόφωνο ήταν :lol: http://mobile.softpedia.com/images/phones/321_3.jpg Που μπορώ να το αγοράσω? Ξέρει κανείς? Στο ebay δεν υπάρχει Παράθεση Aman Panagia Mou http://www.spirospolikandriotis.com http://www.linkedin.com/in/spirospolikandriotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts