Jump to content

spo002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spo002

  • Ημ. Γέννησης 10/09/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

spo002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. spo002

    OnePlus 2

    Μπήκα αλλα θα περάσουν αιώνες απο εκει.
  2. spo002

    OnePlus 2

    Αν κάποιος έχει πρόσκληση θα ήθελα μια παρακαλώ. Δεν εχω προβλήματα με τα Capital Controls.
  3. Προσπαθώ να αποφύγω την πώληση στην Αμερική γιατι θα έχω αρκετα ταχυδρομικά. Ελεγα μήπως κάποιος θα ήθελε αμερικάνικη συσκευή να την πουλήσω ή εχει ευρωπαϊκό μοντέλο για ανταλλαγή.
  4. Διάβασα καμια 10αρια σελίδες και δεν βρήκα κάτι. Ρωτάω λοιπόν. Πήρα το Ν5 απο αμερική. Μου το φέρνει ένας φίλος αυριο. Διαβασα (μετά απο την αγορα δυστυχώς) ότι δεν υποστιρίζει 4G εκτός Βορείας Αμερικής το μοντέλο αυτό. Που θα μπορούσα να το ανταλλάξω με ευρωπαϊκό?
  5. Προ καιρού εφαγα ενα κόλημα να ξαναβγάλω σε κυκλοφορία το παλιο μου StarTac (λογω αυτού εφαγα το ebay να βρώ και κάποια άλλα κινητα-κοσμήματα του παρελθόντος όπως Sony Z1 kai Nokia 8110 banana). Εφαγα το κόσμο αλλά δεν το βρήκα. Μονο κάτι φορτηστες και θηκες δερματινες. Πεισμωσα λοιπόν και αγόρασα ένα απο ebay αγγλίας το οποίο όμως ειναι κλειδωμένο σε πάροχο αγγλίας και δεν παίζει η κάρτα της Βοντα. Που μπορω ή πως να το ξεκλειδώσω? Κατα προτίμηση απο κέντρο Αθήνας προς βορεια προαστεια.
  6. Το πληκτρολόγιο ειναι αυτο που δειχνει και στη συσκευασία. Εχει διαφορετική θέση στα πλήκτρα Υ και Ζ σε σχέση με ενα κανονικό qwerty πληκτρολόγιο. Κάποιες φορές γράφοντας (μάλλον σε συγκεκριμένες εφαρμογες, αλλα δεν το έχω επιβεβαι'ωσει ακόμα) τα αλλάζει και το Ζ γινεται Υ και τούμπαλιν. Η νέα αντιπροσωπεία εν ξέρω πια είναι. Εχω ενα τηλέφωνο της ΝΟΚΙΑ-SIEMENS και ενα τηλέφωνο της ΝΟΚΙΑ Φινλανδιας που απαντανε ελληνικά. ΝΟΚΙΑ SIEMENS Ελλάδα: 2111203600 ΝΟΚΙΑ Φινλανδιας 0080044144300 (απο σταθερό εχει αστική χρέωση. Ετσι μου ειπαν) Μίλησα λοιπον με την Νοκια στη Φινλανδια και εμαθα τα εξής. Δεν εχει βγει ακόμα για αυτο το μοντέλο η αναβάθμηση για to MAPS που εχει δωρεάν πλοήγηση. Αρα οσοι εχουμε κάνει αναβάθμηση και κόλησε η εφαρμογή, μου ειπαν επηδή δεν εχει η ΝΟΚΙΑ επησημο σερβις να πάμε στη εταιρεία-πάροχο για να μας το φιάξουν. Επήσης η αναβάθμηση για τα Ελληνικά την περιμένουν στα μέσα του Ιούνη (ουτε iphone να ήταν)
  7. To kινητό το έχω πάρει και εγώ. Και εγω λοιπόν οπως οι προλαλήσαντες δεν ειχα πρόβλημα να γραφω greeklish στα SMS. Όμως αφού πέρασα τις 800 επαφές μου μέσα οι οποίες ειναι στα ελληνικά κατάλαβα το λάθος μου. Για να βρώ τηλέφωνο που δεν ειναι στην αρχη ή στο τέλος ειναι πρακτικά αδύνατο. Το αλλο λάθος που έκανα ειναι ότι κατέβασα απο το OVI shop to OVI Maps το τελευταίο που έχει την δωρεάν πλοήγηση. Μόις εγεινε η εγκατάσταση δεν άνοιξε ποτε ξανα το maps. Ειδα λοιπόν πως είχε εγκατεστημένες 2 εφαρμογές maps. To Nokia Maps και το OVI Maps και απεγκατέστησα το ΝΟΚΙΑ Maps υποθέτοντας ότι δεν ανοιγει επειδη εχει 2 εφαρμογές.Από τότε εξαφανήστηκε τελείως η εφαρμογή Maps. Πήγα σε μαγαζί ΝΟΚΙΑ για να εγκαταστησουν ξανα το Maps και μου ειπαν ότι αλλαξε η αντιπροσωπεία και δεν μπορούν να κάνουν κάτι μεσα στην εγγύηση και ότι πρέπει να πληρώσω για να μου ξαναβάλουν την εφαρμογή. Τους ρώτησα και για το θέμα των ελληνικών και μου είπαν ότι πλέον με την αλλαγή της αντιπροσωπίας επίσημα δεν ξέρουν πότε και αν θα δωσουν αναβάθμηση για τα ελληνικά!!! Το Maps πως το περνάω???
  8. Που μπορώ να το αγοράσω? Ξέρει κανείς? Στο ebay δεν υπάρχει
  9. Και γιατί δεν περιμένουμε να βγάλει η Garmin ένα που έχει τους πιο ενημερωμένουνε χάρτες για την Ελλάδα από όλα?
  10. Μεγάλη κουβέντα αυτή. Εγω νομίζω πως και η Apple ανεπισημα βολεύτηκε από το jailbraking και όλες αυτές τις εφαρμογές που βγήκαν. Εχω δεί πάρα πολλές εφαρμογές που ήταν παλιά στον Installer σε σπασμένο τηλέφωνο να πωλούνται πια από το App Store. Κάποιες τις παρουσιάσανε στο keynote για την ελευση του OS2. Το band αν δεν κάνω λάθος. Αν δεν είχε γίνει αυτό δεν θα υπήρχαν τόσες εφαρμογές με το καλημέρα στο App Store. Χώρια που κάποιοι χάκερς βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα που υιοθετεί η Apple, όπως κάνουν και αλλές εταιρείες. Τώρα για αυτούς που λένε για "βιωσημότητα" και "μη κλοπή" να θυμίσω πόσα τραγούδια και πόσες ταινίες έχουμε όλοι στον σκληρό μας που δεν αγοράσαμε.
  11. Το έχω δει και εγώ στο Χαλάνδρι που σημαίνει ότι θα υπάρχει η φατσα μου στο Google Maps προφανώς...
  12. Παλεύω πόσες μέρες να εγκαταστήσω το Garmin. Η απογοήτευσή μου την ώρα που το εγκατέστησα ήταν μεγάλη μιας και περίμενα μετα από οσα διαβασα εδώ το υπερπρόγραμα, πολύ καλύτερο του Nokia Maps που ειχε το Ν78 πανω. Αν ξεχάσω το γεγονός ότι είναι απίστευτα αργό στις εντολές του, η διδικασία με τα POI με έβαλε σε μια φάση 10 μπιπ το δευτερολεπτο οσο οδηγούσα. Τα έβγαλα όλα και ησύχασα. Οι χάρτες του φαίνονται περιεκτικότατοι αλλά ας πούμε βάζοντας σαν προορισμό χωρα: ελλάδα, πόλη: Πορτο Ράφτη δεν το έβρισκέ. Αν το έβρισκες στο χάρτη μόνος σου δεν μπορούσα να βρω τρόπο να του πώ να με πάει εκεί που ήταν ο κέρσορας. Το Nokia Maps από την άλλη τα κάνει όλα αυτά πολύ γρήγορα. Δεν έχω βεβαιως χρειαστεί εξελιγμένες αναζητήσεις και διαδρομές και ούτε ξέρω αν θα χρειαστώ ποτέ, αλλα μέχρι τώρα το Garmin το μόνο που μου κάνει είναι να μου τη δίνει στα νέυρα.
  13. Αφου καταφερα να εγκαταστήσω το garmin στο N78 που έχω ετά από πολλές προπάθειες, τώρα αντιμετωπίζω ένα αλλό πρόβλημα. Μάλλον 2. Το πρώτό είναι ότι ειναι πάρα πολύ αργό. Εχώ τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα delay σε κάθε πάτημα κουμπιού στο κινητό. Το 2ο είναι και πιο σπαστικό. Εβάλα τα POI για ελλάδα και πλέον χτυπάει συνέχεια (νον στοπ που λένε) και μου δίνει ειδοποιήσεις για 2χλμ την ώρα!!!??? και κάτι αλλα CVT958 κτλ κτλ. Δουλεύει να σε πάει εκεί που του έβαλες αλλά σε όλη τη διαδρομή χτυπάει συνέχεια. Ξέρει κανείς τίποτα.
  14. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω ένα Ν78vodafone. Εχει την 13.052 εκδοση λογισμικού και με FOTA και το Nokia Software Updater μου λέει οτι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Πως μπορώ να αναβαθμίσω?
  15. Υπάρχουν και ΠΜ. Οποιος εχει ευχαρήστηση...
×
×
  • Create New...